Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Φανατικοί οπαδοί της Αλβανίας ζητούν να αλλάξει η στολή της εθνικής τους ομάδας γιατί μοιάζει με την Ελληνική!


Οι οργανωμένοι οπαδοί της εθνικής ομάδας της Αλβανίας “Kuqezi” (Ερυθρόμαυροι) έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας τους στην οποία εκφράζουν την οργή τους για το γεγονός ότι η εθνική τους  ομάδα αγωνίστηκε με «ελληνικά» χρώματα στον τελευταίο αγώνα με την Ελβετία και ζητούν να αλλάξει άμεσα η στολή αυτή.
Το επίσημο χρώμα της εθνικής Αλβανίας είναι το κόκκινο αλλά
επειδή και η εθνική Ελβετίας έχει το ίδιο χρώμα, αγωνίστηκαν με τη δεύτερη στολή που είναι ακριβώς ίδια με της εθνικής Ελλάδος.
Οι «Kuqezi» που έχουν μέλη στην Αλβανία, στο Κόσσοβο και τα Σκόπια, δεν είναι μόνο γνωστοί για το φανατισμό τους στο γήπεδο αλλά και για τα εθνικιστικά συνθήματα και του χάρτες της μεγάλης Αλβανίας που απλώνουν στις κερκίδες. 


Kuqezi” και “Aleanca Kuqezi
Το εθνικιστικό κίνημα “Aleanca Kuqezi”(Ερυθρόμαυρη Συμμαχία) που ιδρύθηκε πριν από ενάμιση χρόνο και πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή της χώρας, ξεκίνησε με μαγιά αυτούς του οπαδούς και ηγέτη τον αντιπρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαιοσύνης Kreshnik Spahiu.  (Σχετικό άρθρο και φωτοργραφίες εδω )

Δείτε φωτογραφίες με τη στολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Αλβανίας
 

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΟΧΙ ΤΟΙ ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ΣΤ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΕ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΚΟΛ..ΟΟΟΟΧΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΦΤΑΙΓΕ.. Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ Τ ΑΝΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ.. Τ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ.ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ,ΤΙ ΛΕΣ;;

Δημοσίευση σχολίου