Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Εκλογές του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας στην Αθήνα στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ


Φωτογραφίες














 

20 comments:

Ανώνυμος είπε...

kai poy einai to kako re borioipiroti;

Βορειοηπειρώτης είπε...

Κανένα κακό αδερφέ, παρεξηγήθηκα λίγο που δεν έγιναν στα γραφεία του Σύριζα!

Ανώνυμος είπε...

fantazeste na ginotan ekloges toy PD sth ΝΔ, tha eixa skistei ta kalson...

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της σοσιαλιστικής διεθνούς και του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος μπορούν να γίνουν πολλα. Το PD με τη ΝΔ και το PS με το ΠΑΣΟΚ είναι αδερφακια. Όλα για τα κουκιά, αλλα όχι για τα κουκιά στην Ελλάδα αλλα για τις συμμαχίες έξω. Και ποσα εχουμε ακόμα να δούμε. Θα μας πουλάει η ΝΔ για το Μπερισα και το ΠΑΣΟΚ για το Ραμα και δεν θα βγάζουμε αχνα. Να ξέρετε όλοι πως οι βορειος Ήπειρος έρχεται σε δεύτερη μοίρα για όλους αυτούς. Για να βάζουνε καμία φορα καμία φωνή στους Αλβανούς να ευχόμαστε όταν Έχουμε εδω ΠΑΣΟΚ να έχει στην Αλβανία PD και όταν εχουμε εδω ΝΔ να έχει PS στην Αλβανία. Μπας και βγάζουν καμία φωνή που και που.

Ανώνυμος είπε...

emeis oi elines socialistes pleon exoume to diko mas parartima tou ppsh to keadh de xriazete na exoume simetoxi ekei. zitw o sintrofos vangjel!
me sevas panta kasteros socialistis!

Ανώνυμος είπε...

To ksepoulima arxise to 2009 sta Tirana.

Ανώνυμος είπε...

Βρε καστερε σοσιαλιστή δεν πας στο διάολο και εσυ με την προπαγάνδα σου περί ΚΕΑΔ και σοσιαλιστών; Απ το ΚΕΑΔ και την ΟΜΌΝΟΙΑ δεν έφυγαν οι δεξιοί , έφυγαν όλα τα κοθωνια οι καθεστωτικοι που θέλουν να πηγαίνουν πάντα με όποιον είναι στην κυβέρνηση. Αυτα τα καθικια που δεν ανεχονταν μια συνεργασία με κόμμα που δεν βγήκε γιατί τους στερουσε τις θεσουλες τους. Ποιοι δεξιοί μωρέ, οι γνήσιου δεξιοί, οι πατριώτες, οι άνθρωποι που πονεσας και ματωσαν είναι εδω. Κυνηγημένοι και πρώην φυλακισμένοι, νευριασμενοι ναι με την ΟΜΌΝΟΙΑ, αλλα πάντα εδω στρατιώτες. Άνθρωποι χωρίς συμφέροντα που έρχονται απ την Ελλάδα μόνο για να ψηφίσουν ΟΜΟΝΟΙΑ ανεξαρτήτως προσώπου. Γιαγιάδες και παππούδες που δεν κοιτάνε ούτε πρόσωπα, ούτε συνεργασίες ούτε τίποτα και λένε εμείς με την ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε για τον ελληνισμο. Αυτοί είναι δεξιοί αγαπητέ μου. Δυστυχώς για εσάς η ΟΜΌΝΟΙΑ δεν το έχει χασει αυτο το ηθικό πλεονέκτημα και ξέρεις γιατί. Γιατί είναι ριζωμένη στις καρδιές του κόσμου και γιατί θέλετε 20 χρόνια για να αποδείξετε όλοι εσείς ότι σαν νοιάζει η πατρίδα πάνω απ όλα. Ότι μπορείτε να κοιτάτε και το συμφέρον σας, αλλα στην κρίσιμη στιγμη ( όπως τώρα με την απογραφη) δεν θα πουλησετε αξίες και πατρίδα μόνον για το πολιτικο όφελος. Θεωρώ λοιπόν τον εαυτό μου λοιπόν αδερφε γιατί δεξιο όχι γιατί είμαι PD αλλα γιατί είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτη είναι η πραγματική δεξιά

Ανώνυμος είπε...

Ki ego anarotiomoun giati emeinan stin Athina toses meres oi igetes mas. Organonan tis ekoges ton sosialiston. Giati i apoxi itan mono to prosxima.

«Ήπειρος, η πατρίδα μας» είπε...

Μια ερώτηση. Μια και δεν έχω πλήρη εικόνα το Σοσιαλιστικό Κόμμα δεν είναι το μεταλλαγμένο «Κόμμα Εργασίας» του Εμβέρ; Όπως και να 'χει εγώ θα το αντιγράψω αλλά θα ήθελα μια απάντηση

Ανώνυμος είπε...

zito o Eneveris

Ανώνυμος είπε...

vre anwnime 12.42 exeis dikio den efygan i deksioi oxi afou exoume tin afh ekei pou kanei gia ollous ax ti lew more ti lew, ksexasa kai tous allous galazious ton gianni gianni kale ton evaggelo ton zafirati ,ton andrea mas ton marto ,ton taki mas kale ton ntoutsi,ton orfea mas ton souper galazio,ton ioanni kale ton mbambi allos fanatikos deksioios,ton tzoumakas kale,ton thoma gianni kale,ton solis ton leonardo ton deksio,ton potsi ap tin koritsa,ton drapa kale ton kolito toy proedrou mas,ton malouki kale,kai tosous allous.tha lega kai gia ton irwdi alla aftos den kserei monos tou ti einai pantou ta idia leei to prwi einai stin diamantopoulou kai ston lintzeri kai ston mixo,to mesimeri einai ston varvitsioti ton koumbaro kai to apogevma ston karatzaferi,kati san mbeleri as poume metaksi ntoras-samara-karatzaferi

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 12:42 ποια δεξια και κουραφεξαλα ολοι θα ψηφισουμε τον Συνασπισμο της αριστερας και της προοδου με ηγετη τον Βαγγελη αν εσεις θελετε να μας στηρηξετε εμεις λεμε "Οσοι πιστοι προσελθετε" εξαλου δεν σας εχουμε αναγκη γιατι ουτος η αλλος θα σαροσουμε με 70 τις εκατο.Γιατι οτι και να κανετε το PPSH ειναι εδω ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.με σεβας Ο φανατικος οπαδος του ΚΑΣΤΕΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

sismos sismos duleismos!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:42 γράφεις.. “Γιαγιάδες και παππούδες που δεν κοιτάνε ούτε πρόσωπα, ούτε συνεργασίες ούτε τίποτα και λένε εμείς με την ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε για τον ελληνισμό” . Είναι σαν να μας λες ότι τα πρόσωπα που διοικούν σήμερα την ΟΜΟΝΟΙΑ εκμεταλέυουν την εμπιστοσύνη του κόσμου στο μεγάλο όνομα που έφτιαξε η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και 20 χρόνια. Έχεις δίκιο….. συμφωνώ .

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 4.53.Σωστος ο παιχτης,τα ειπες ολα τα ονοματα της Ομονοιας,δεν υπαρχει αλλος.Και κατα σημπτωση,ολοι τους πολυ δεξιοι,δεν παει πιο δεξια.Αρε ντουμπιτσι που θελουν.

Ανώνυμος είπε...

kiki seliou koutoulas M.M.E tou doule

Ανώνυμος είπε...

6.39 Με 1000 ευρω το μηνα αναλαμβάνω και το δικο γραφειο τυπου. Άντε βρε, σου κάνω και έκπτωση...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 12.42 π.μ. Με εκρφάζεις απόλυτα!!!!!!
Μας παρέσειρε ο ΛΟΥΤΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πασά μου 12:42 πές τα, έτσι να σκάσουν όλοι οι προδότες!
Με Τζομάκα, Βάγγο Ζαφειράτη, Γιάννη (και θωμα και Γιάννη) στο προεδρείο και Ντούλε φυσικά για καθοδηγητή, ο Καρατζαφέρης μοιάζει με κουμούνι του κερατά!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΚΙΤΣΙΟΣ, Ο ΖΗΣΟ ΛΟΥΤΣΗΣ, ο ΜΠΕΡΕΤΗΣ, ο ΚΩΤΣΙΟ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΔΕΞΙΟΊ; ΑΠΟ ΠΟΤΈ ΜΩΡΕ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΈΡΩ......

Δημοσίευση σχολίου