Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Φτάνει πιά! Ας υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και τις ζωές μας…


Ο χθεσινός πρώτος νεκρός, ελπίζουμε όλοι οι Έλληνες να είναι και ο τελευταίος αυτών των δύσκολων καιρών. Ταυτοχρόνως όμως η αντίσταση στα όσα συμβαίνουν και όσα ακόμη σκεφτεται η κυβέρνηη και ο πρωθυπουργός να πραγματοποιήσουν, πρέπει να συνεχιστεί. Αντίθετα από τις πρωθυπουργικές παραινέσεις να δεχθούμε τη μοίρα μας και να σκύψουμε το κεφάλι, θα πρέπει να συνεχίσουμε να αρνούμεθα ρόλο επικυρίαρχου στους Γερμανούς και Γάλλους ή όποιους άλλους σωτήρες, με δύναμη τη γνώση μας ότι μια τέτοια συμπεριφορά θα φέρι δυσκολίες και πτώση του βιοτικού επιπέδου.

Όμως το ίδιο δεν συμβαίνει εδώ και μια διετία ακολουθόντας πιστά τις εντολές της “τρόϊκα”;
Η απάιτηση του Βερολίνου, που σε δυό εικοσιτετράωρα θα μεταβληθεί, ή έτσι επιχειρούν, σε ευρωπαϊκή, να υπάρξει δηλαδή ξένος καθοδηγητής στην κυβέρνηση, που θα αποφασίζει πριν από εμάς για εμάς, δύσκολα μπορεί να γίνει αποδεκτή χωρίς προσφυγή στο ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος που εντέλει τους ¨Ελληνες να αναλάβουν δράση για την προστασία του.
Δεν συζητάμε πλέον απλά για την έξοδο από την οικονομική κρίση αλλά για το δικαιίωμά μας και απαίτησή μας προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, να σεβαστούν την πολιτική μας ανεξαρτησία. Για να γίνει σεβαστό αυτό τοι δικαίωμά μας, πρέπει να κινηθούμε με ένα στόχο: να φύγει η κυβέρνηση των Παπανδρέου – Βενιζέλου που με το πρόσχημα της “σωτηρίας” επιθυμούν να φέρουν πίσω τη “Νέα Γερμανική Τάξη πραγμάτων”, αυτήν που οι γονείς μας θυσιαστηκαν για να αποφύγουν στη διάρκεια του Β παγκόσμιου πολέμου.
Φτάνει πιά!
Με τη σειρά του καλείται πλέον, να σεβαστεί και να υπερασπίσει το Σύνταγμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνοντας το παράδειγμα στους πολίτες με την παραίτησή του που θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές και απομάκρυνση από την εξουσία της φαμίλιας που καταστρέφει την Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια…

Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου