Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Idrizi: Οι τροποποιήσεις του νόμου για την απογραφή που πρότεινε το κόμμα μας εξασφαλίζουν την εγκυρότητα της απογραφής (βίντεο)

Ικανοποιημένοι οι Τσάμηδες από τις δηλώσεις αποχής των μειονοτήτων 
Τι είπε για τον Έλληνα Πρόξενο Κόρυτσάς
Ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων στην Αλβανία PDIU, παρά τις διαφωνίες του κόμματός του που περιλαμβάνονται στο ερωτηματολόγιο η εθνικότητα και το θρήσκευμα, εξέφρασε την  ικανοποίηση του για τις τροποποιήσεις του νόμου για την απογραφή, που προβλέπουν πρόστιμα στους πολίτες, όταν δηλώνουν «ψευδή» στοιχεία. Δήλωσε ακόμα ότι «ως κοινοβουλευτικό κόμμα θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία βήμα-βήμα και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει οποιαδήποτε αλλοίωση του αποτελέσματος». 

Συνέστησε στους αρμόδιος να διασταυρώσουν τα αποτελέσματα της απογραφής με αυτά του ληξιαρχείου και όπως είπε η INSTAT είναι υποχρεωμένη να κάνει τις κατάλληλες διορθώσεις!!! Για την αποχή από την απογραφή των μειονοτήτων και κυρίως της Ελληνικής, είπε πως  αποχώρησαν αυτοί που θα ήθελαν να καταχραστούν αυτή τη διαδικασία ενώ επιτέθηκε και στον πρόξενο Κορυτσάς που περιφέρεται όπως είπε με μπουφάν γκάγκστερ λέγοντας πως «τώρα ήρθε η ώρα της Βορείου Ηπείρου» και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «η Αλβανία είναι εθνικό κράτος και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνει πολυεθνικό».      


1 comments:

Ανώνυμος είπε...

bravo idrizi wraia ta les kai sumfwnw.......
ethniko kratos
shqipri etnike

Δημοσίευση σχολίου