Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οι παρεμβάσεις των εκπρόσωπων μας στην Αλβανική Βουλή (βίντεο)

Σε έρευνα του αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού “VIZIONPLUS”, στις 20 συνεδριάσεις  της προηγούμενης περιόδου της αλβανικής βουλής, οι Έλληνες βουλευτές Ντούλες,  Ξέρρας και Μπάρκας, εμφανίζονται στις λίστες των πιο «ενεργών» και «ανενεργών» βουλευτών. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, που βασίζεται στα  πρακτικά της βουλής (δεν διευκρινίζει τη χρονική περίοδο) , ο κ. Ντούλες συγκαταλέγεται στη λίστα των 20 βουλευτών που δεν μίλησαν ποτέ,
ο κ. Μπάρκας σε αυτούς που μίλησαν μόνο μία φορά και  ο κ. Ξέρρας στους βουλευτές που μίλησαν τις περισσότερες φορές, είναι μάλιστα πρώτος από τους βουλευτές του Δ.Κ με 17 τοποθετήσεις, μοιράζοντας τη δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης,  μαζί τον Γενικό Γραμματέα του Σ.Κ. Gramoz Ruci ενώ την πρωτιά την έχει ο λαλίστατος βουλευτής του Σ.Κ. Erion Brace (φώτο) με 19 παρεμβάσεις.
Για το Βορειοηπειρωτικό κοινό, δεν αποτελεί είδηση ότι ο κ. Ξέρρας μίλησε τις περισσότερες φορές, ούτε μας ενδιαφέρει τόσο το περιεχόμενο των τοποθετήσεων του αφού ως Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Αλβανίας πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών και να υποστήριξη τα νομοσχέδια που παρουσιάζει. Η παρουσία όμως στη βουλή των δικών μας ανθρώπων θεωρούμε ότι  είναι σημαντική, ακόμα και όταν οι συνεδριάσεις δεν αφορούν αποκλειστικά θέματα εθνικής σημασίας.  



Δεν έχουμε ιδίαν γνώση αν τα στοιχεία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα  αλλά και μόνο που το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε σε έναν δημοφιλή αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό, θεωρούμε πως άξιζε της δημοσίευσης. Να πούμε ότι ο κ. Μπάρκας είναι από τους νέους βουλευτές, μόλις πριν λίγους μήνες αντικατέστησε - ως πρώτος αναπληρωτής του ΔΚ στην περιφέρεια Αυλώνα - τον Arian Kollozi που διεκδίκησε ατυχώς το Δήμο Αυλώνας. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν οι δύο παρεμβάσεις του κ. Ντούλε για την απογραφή  αφορούν τη συγκεκριμένη σεζόν. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο κ. Ντούλες δεν αναλώνεται σε «δευτερεύοντα» θέματα όπως είναι τα υγείας, εκπαιδευτικά, δικαιοσύνης, πολιτισμού και άλλα κοινωνικά θέματα...

11 comments:

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Η Ντουλοπαρέα είναι πλέον πολύ επικίνδυνη για τις τύχες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Τόλμησε να παρασύρει στα θολά της νερά, ακόμα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τον κατάλαβε η επίσημη κυβέρνηση και τον κράτησε σε απόσταση και αυτός ο αθεόφοβος, πάει να παίξει πονηρά, αλλά επικίνδυνα παιχνίδια με την αντιπολίτευση. (Σκεφτείτε πώς αντιμετωπίζουν αυτοί την Εθν. Ελ. Μειονότητα !!!)
Διαβάστε το στόρυ της συνάντησης με τον Σαμαρά και θα καταλάβετε περισσότερα.
Πάει ο Ντούλες στον Παναγιωτόπουλο και του ζήτησε το λόγο για την τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας υπέρ της συμμετοχής των Βορειοηπειρωτών στην απογραφή. Τον κατηγόρησε ευθέως λέγοντας ότι ήταν προσωπική του θέση και όχι η επίσημη της Ν.Δημοκρατίας.
Νευρίασε ο Παναγιωτόπουλος και αθώα, (επειδή κάποτε ήταν δεξιός ο Ντούλες), τους πέρει από το χέρι μαζί με το Μπολάνο και τους πηγαίνει στο Σαμαρά.
Ο Ντούλες που ήθελε τη φωτογραφία και τη χειραψία με το Σαμαρά, τόσο ήθελε. Τον πέτυχε το σκοπό!
Ο Σαμαράς όμως του είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να ζυγίζεις τις πράξεις σου καλά, τα υπέρ και τα κατά, ώστε οι αποφάσεις να είναι σε όφελος του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Τι άλλο πιο διπλωματικά, ότι τα σκάτωσες με την απογραφή, έπρεπε να του έλεγε ένας πολιτικός αρχηγός. (!!!)
Μα άκουγε ο Ντούλες του τι έλεγε ο Σαμαράς. Αυτός θα έλεγε εκείνα που ήθελε. Δεν υπολόγιζε ότι η ΝΕΑ Δμηοκρατία θα έβγαινε με δήλωση διάψευσης. Πήρε ο Ντούλες το Γιάννη τηλέφωνο, του είπε να γράψει την ανακοίνωση, να βρει και την παλιά φωτογραφία που έχουν με τον Αντώνη, να την αναρτήσουν κι αυτή ως σημερινή.
Πήραν και τον Ορφέα ...... για να προσέξει το κείμενο της "επίσημης" ανακοίνωσης, (να το ανεβάσει λίγο γιατί ο Γιάννης δεν τα καταφέρνει αυτά, αν είναι κάτι πισώπλατα... Ενώ ο Ορφέας τα κάνει και τα δύο καλά). Η επιστράτευση του Ορφέα αφορά ......................
Είδε η Νέα Δημοκρατία τι έγινε, πως μόλις δέκα λεπτά αφού αναχώρησαν από το γραφείο το Σαμαρά ανάρτησαν στο "ΔΕΡΟΠΟΛΗ" την κουτοπόνηρη ανακοίνωση και .... κατάλαβαν.... σε τι επικίνδυνα πρόσωπα έχουν πέσει οι τύχες του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Το λέει αυτό και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ΑΘΩΟΣ

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε εγινες και ΝΙΚΟ ΦΟΣΚΟΛΟς αθωε????
τον ευλογιτο το θυμασαι???????

Ανώνυμος είπε...

dule thee vasta tin pae

φίλος του Αθώου είπε...

Για του λόγου το αληθές "Αθώε", την ανακοίνωση δεν την έγραψαν τα προαναφερόμενα άτομα, γιατί θα την έγραφαν πιο καλή. Όσο για τα "επ[ικίνδυνα πρόσωπα" αυτό ας το αφήσουμε να το κρίνουν άλλοι, όχι εσύ "αθώε-πονηρέ και αρχιγλείφτη"

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΘΕΙΑ Β/ΗΠΕΙΡΩΤΗ,ΜΕ ΠΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ;Β/ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ,ΑΘΩΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ,ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛ,ΑΝΩΝΥΜΟΣ GREEKLISH,H MHΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΑΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΕΝΩ ΗΞΕΡΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ Β/ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ...ΜΕGA.MΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ,ΕΣΥ ΠΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ,ΤΟ ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΛΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΝΩ ΥΜΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ Β/ΗΠΕΙΡΩΤΗ.ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΧΘΡΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Βορειοηπειρώτης είπε...

12.10, δεν θα σχολιάσω τα όσα γράφεις γιατί βαρέθηκα να απαντάω σε ηλιθιότητες, θα πω μόνο ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάμε ένα βήμα μπροστα γιατί οι άνθρωποι που σκέπτονται σαν εσένα είναι δυστυχώς πολλοί!

Ανώνυμος είπε...

eimai enas omonitis dropolitis kai thelw na sas pw oti ton spiro ksera thelome gia arxigo tin omonias oxi ayton ton .....pasok dule!

Ανώνυμος είπε...

5.01 i epithimia sou dhen eine sto xeri sou, alla sto xeri ton borioipiroton pou dhen ton psifizoun ton Ksera,alla Ntoule.O kseras eine melos tis kentikis epitropis tou DK,kai dhen eixi skesi me tin Omonia kai me tous borioipirotes.I prodhotes dhen eixoun thesi stin Omonia.Fobame oti kai stin apografi tha dhilosi Allbanos.

δροπολητης είπε...

δροπολητη μηπως εισαι απο το χωριο του κυριου ξερρα?
αν ναι τοτε το μηνυμα το πηρες στο πανηγυρι του χωριου αν οχι τοτε ρωτα τη εγινε..........
και αν σου βαστα κανε νουμερα με τους δερβιτσιοτες.

Ανώνυμος είπε...

an eisai antras 3 43 pes mou pios eisai kai se perimeno stin dervitsiani.
ton ksera thelume oxi ayto to komuni ton enver dule!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο 12.10.ΑΝ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ,ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΠΑΙΞΕΣ,ΕΧΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου