Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο δήμαρχος Αγίων Σαράντα έκανε επίτιμο δημότη ηγετικό στέλεχος του UCK


Τον κοσσοβάρο συγγραφέα και πολιτικό, που είχε διατελέσει πολιτικός εκπρόσωπος του UCK  Adem Demaçi, τίμησε ο δήμαρχος Αγίων Σαράντα Στεφαν Τσίπα ανακηρύσσοντας τον επίτιμο δημότη. Παρουσία και άλλων τοπικών πολιτικών παραγόντων ο κ. Τσίπα παρέδωσε σήμερα (1 Αυγούστου 2012) το πιστοποιητικό δημότη (certifikate)  και ανακοίνωσε πως στο δημοτολόγιο καταγράφηκε ως ο 41.000 κάτοικος της πόλης.
Από την πλευρά του ο κ. Demaci δήλωσε:

 «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος που έγινα κάτοικος αυτής της πόλης. Επισκέφτηκα την πόλη σας για πρώτη φορά το 1992 και από τότε κόλλησα. Είναι ο αγαπημένος μου προορισμός και αυτό συστήνω και σε όλους του φίλους μου».
Ο Damaci ήταν πολιτικός κρατούμενος στην τότε Γιουγκοσλαβία για 28 χρόνια, ως ακτιβιστής των δικαιωμάτων των αλβανών του Κοσσόβου. Την περίοδο 90-95 ήταν αρχηγός πολιτικού κινήματος ενώ την περίοδο 98-99 πολιτικός εκπρόσωπος του Απελευθεροτικου Στρατού του Κοσσόβου (UCK).
Ο κ. Τσίπας  που κατάγεται από την Πύλιουρη της Χειμάρρας  είχε για την εκλογή του, και την στήριξη του κόμματος που εκπροσωπεί την Ελληνική Μειονότητα ΚΕΑΔ και θα περιμέναμε τουλάχιστον να είχε άλλες προτεραιότητες και όχι σαν αυτή ή τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις των τσάμηδων (εδώ)

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

UCK - PBDNJ - PS - UCC - KUQEZI !!!!
Αυτη ειναι η συμαχια που θα απελευθερωσει τη Βορεια Ηπειρο !!!
Ζητω το PS κι ο συντροφος Ραμα !!!Ζητω ο σοσιαλισμος!!
Αντε κοπροσκυλα της Διχονοιας, μετρηστε τους βορειοηπηρωτες,και στειλτε τη λιστα και στους τσαμηδες αλλα και στο UCK !!!Τι σο'ι' συνεταιροι ειστε !!Αντε, και καντε και μια εκκληση για του χρονου να παμε ολοι να τους ψηφησουμε,να δουμε και μια ασπρη μερα!!!
Εγω απλα μια ακομα υπενθυμηση κανω ...Αυτη τη φορα καποιοι προδοτες του εθνους θα πληρωσουν ακριβα !!Θα πεσει μολυβι !!!

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

esu napoleon afou eisia toso magaki pes ta me to onoma sou prwton kai deuteron ela mia sto sarandi mhn krivesai sto aluko sto xwrio twn megalwn patriotwn...
a ton cipa exei kai vourkara gunaika....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι όχι μόνο ο Τσίπας, αλλά και ο Τάβος ποντάρουν πλέον σε αλβανική εθνική στήριξη και όχι απλώς αλβανική. Οπότε μην περιμένετε κάτι άλλο. Η ελληνικότητα και των δύο πάει ... περίπατο, έλιωσε σαν το κερί μπροστά στη θέρμη των προσωπικών συμφερόντων.

Ανώνυμος είπε...

ton Tavo ti ton anakateveis twra re karagkiozi 1-15 ??
H den eixes ti na grapseis kai eipes na kaneis mia megali protasi ,kai den sou bgainan oi lekseis ?
Oust kopriti !!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ξίνισες 10.51. Σε πόνεσε η Αλήθεια. Δεν είναι αλήθεια ότι για τον στέφο του Τάβου και του Ντούλε σκοτώθηκε η Δρόπολη 15 χρονάκια. Μόλις ο Ράμα είπε στον Τάβο ότι ο Ντούλες είναι καλό παιδί και χρειάζεται στο Σ.Κόμμα, ο Τάβος τα ξέχασε όλα και είπε τον Ντούλε Βαγγελάκη. Δεν το έκανε για χατίρι των Αλβανών; Πες όχι αν θέλεις. Τώρα πάει με τον Μέτα (αλλά τον Ντούλε τον φωνάζει ακόμα Βαγγελάκη) και θέλει να γίνει ξανά βουλευτής (Έλληνας, όπως λέει αυτός), αλλά πριμοδοτώντας τους Αλβανούς. Για χατίρι τους τις προάλλες μας έφερε τους στο Κάστρο του Αργυροκάστρου τους αλβανούς των Σκοπίων να φωνάξουν, χορέψουν και τραγουδήσουν για την Μεγάλη Αλβανία. Μήπως το έκανε για τους Έλληνες. Στους Έλληνες τους λέει μπούρφες και μπήκε σα σφήνα να διασπάσει ακόμα μια φορά τους Έλληνες. Έτσι τώρα έχουμε Σοσιαλιστές ανεξάρτητους που δεν ενέδοσαν, Σοσιαλιστές + Ομονιτες, Ομονίτες ανεξάρτητους, Ιλιρ μετιδες ή ΛΣΙ-δες και δημοκράτες. Δεν τον είδαμε να κάνει και κάτι εθνικό για τον ελληνισμό εκτός από τη διάσπαση για τα συμφέροντά του.
Ως εδώ 10.51 για να μη ανοίξω το στόμα μου παραπάνω, τότε δεν θα νιώθεις απλώς κοπρίτης αλλά λεπρίτης εσύ και το αφεντικό σου

Ανώνυμος είπε...

re opadhoi tis ''elinokotitas '' ti thelete o tsipas na parei to meros tis mias omadhas enantia stin ali i na ine dimarhos ton ajion saranda , alvanos ine o anthropos dimarhos , min ta berdevete ta pragamta kai ap oso ksero me evesthisies jia tus elines tis polis . den ine eanthropos tis eladhas, ute antropos tis ''ethniqis ipothesis'' to leo jia kati taleporus pu ali varane to defi kai aytoi horevun sa to darmeno arkudhi kai nomizun oti kanune eksoteriki politiki, ektonononte kai pullane patriotismo alla den katafernun tpt ...

Ανώνυμος είπε...

Gia isoropies miloume 06.55. Poso mporei na tis kratisei enas dhimarkos otan dhilonei oti i tsamouria einai meros tis albanias. Nomiyv oti prepei na apokhryxtei kai oxi na sthrihtei. eseis omos kapoia simferonta ehete kai vlepete me kaLlo matitetoious tipous opos ton Tsipa kia to klitari tou ton TAVO

bjelgorod είπε...

Και πολύ καλά έκανε ο δήμαρχος. Πολύ μεγάλη μορφή ο Demaçi, που χαρακτηρίστηκε κάποτε ο "Μαντέλα των Βαλκανίων".

Δημοσίευση σχολίου