Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η snob τακτική της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


Επικοινωνία: “Ομόνοια” - MEGA σημειώσατε διπλό
Ο τίτλος μας αναφέρετε στο επικοινωνιακό κομμάτι φυσικά όπου το "νέο" MEGA έχει βάλει τα γυαλιά στην "παλιά" Ομόνοια που δείχνει προσκολλημένη σε παλιά μοντέλα και συνήθειες. Όταν η τεχνολογία έχει προχωρήσει και το ίντερνετ σου δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεις τον κάθε ενδιαφερόμενο με χαμηλό κόστος και δίχως πολύ κόπο, είναι επιεικώς απαράδεκτο να μην κάνεις καν την προσπάθεια να προσαρμοστείς.


Απ' την μια το MEGA είναι μονίμως σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλους τους Βορειοηπειρώτες μέσω της ιστοσελίδας του οπότε και μια "καρφίτσα" να πέσει στο Εθνικό Συμβούλιο, θα μας ενημερώσει και θα γνωστοποιήσει την θέση του. Απ' την άλλη η Ομόνοια σε ένα κλίμα μυστικοπάθειας δεν δίνει πληροφορίες προς τα έξω ούτε για τα θέματα που συζητιούνται στα τακτικά Συμβούλια ούτε καν για εορταστικές εκδηλώσεις όπως η σημερινή για την επέτειο των 21 ετών απ' την ίδρυση της. Μονάχα το μπλόγκ "Βορειοηπειρώτης" έχει ενημέρωση επί του θέματος και ενημερώνει εμάς αντίστοιχα αλλά και αυτό, όπως έχουμε καταλάβει, αντλεί πληροφορίες μέσω ανθρώπου μέσα απ' την Ομόνοια και όχι απ' το "αραχνιασμένο" επίσημο γραφείο τύπου της. Εκτός του ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ιστοσελίδα, ακόμα και η ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ελλιπέστατη πράγμα που επιβεβαιώνει τα όσα γράφουμε.

Είναι θέμα χρόνου να φάει τα μούτρα της η Ομόνοια εάν συνεχίσει με αυτή τη σνομπ τακτική πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει και ανταγωνισμός


http://himara.gr

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

Μην σου πω ότι ακόμα και ένας απλός Σύλλογος, για να ενημερώσει τα μέλη του, έχει ιστοσελίδα http://www.o-pyrros.gr/

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Βορειοηπειρώτη δεν έχει ιστοσελίδα, αλλά κατόρθωσε να βγάλει ένα νούμερο εφημερίδας, υστερα από μήνες σιωπής. Λίγο το λες αυτό!!!!!!!!!!!!!
Εξ άλλου γιατί να ενημέρωναν όταν από καιρό τους πραγματικούς αγωνιστές και τα παλιά στελέχη τα έχουν κάνει πέρα. Πρέπει ένας κόκορας να λαλεί στο χωριό και όλοι να λένε: "Είναι ο κόκορας του ΒΕΖΙΡΙ"....

Ανώνυμος είπε...

Otan xanis to n edhafo kata apo ta podhia arxizi i epithesi me oti sou erxete sto mjialo.

To minima apo tin mana patridha apo ton proedhro tis Ellinikis Dimokratias,kai apo ta dyo ta megalla kommata Pasok kai ND stin 21 epetio tis Omonias, itan ksekatharo:
ANAGNORIZOUME MONO TIN OMONIA+KEAD KAI KANENA ALLO FOREA GIA TO BORIOIPIROTIKO.

Apo edho kai pera yparxi mono enas dhromos:ENOTITA GIRO APO TIN OMONIA+KEAD.

Ανώνυμος είπε...

11.45 SIGA RE ELINARA ,MU MILAS SAN O RODHIS O OMONITOSOSIALIDHIMOKRATIS STO KAROQI KE O KOSTA STERIOS STO LEOFORIO .

Ανώνυμος είπε...

Είσαι βαθιά νυχτομένος 11:45

Ανώνυμος είπε...

http://www.deem-omonoia.com

To site αρχισε να λειτουργει αλλα δεν εχει ολοκληρωθεί. Θα επρεπε να το ξερεις :)

Ανώνυμος είπε...

11-45..

1- giati mperdeveis tin OMONOIA me to P.B.D.NJ. ?
2- poia ND kai poio PASOK ?? poion noiazei ti kanoun oi anthrwpoi pou poulisan tin Ellada,ki einai etoimoi na poulisoun ki tin BOREIO HPEIRO ???

Ανώνυμος είπε...

ti egine re pedhia den tha kalallaboume pote to sinferon tou topou to sinferon ton anthropn pou zoun edho ston topo tous me ths oikojenies tous mono to sinferon ekinon pou i oikojenies tous zoun sta jianena horis na tous kobonte ta fota

Δημοσίευση σχολίου