Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0 – 1 (βίντεο)

Ποιος βορειοηπειρώτης πολιτικός δεν χάνει ούτε αγώνα του ΠΑΣ

Mε γκολ του Κλέιτον λίγο πριν το φινάλε (85') της αναμέτρησης που καθυστέρησε 40 λεπτά να ξεκινήσει ενώ είχε και 7λεπτη διακοπή, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΣ στα παγωμένα Γιάννενα με 1-0.
Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος ενώ οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες (Ζέκα και Λέτο) εκτός ενδεκάδας ανέβασαν ρυθμούς μετά από μια ώρα αγώνα έδειξαν αποφασισμένοι και αφού πρώτα ο τερματοφύλακάς τους είχε διατηρήσει για τρίτο συνεχόμενο ματς (Κέρκυρα, Πανιώνιο) το μηδέν στην εστία του χάρη σε σωτήριες επεμβάσεις.


Στο τελευταίο ημίωρο με την είσοδο του Λέτο -που στο 14' προσπάθησε να διακόψει το ματς (για τον πάγο που είχε στο γήπεδο) και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του Πειραιώτη ρέφερι- το "τριφύλλι" πίεσε και είχε καλύτερη εικόνα επιθετικά και κατάφερε να πάρει την νίκη με το εντυπωσιακό γκολ του Κλέιτον στο 85'.





Με διαρκείας στους "Ζωσιμάδες" ο Ξερρας
Εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΣ πρέπει να έχει ο βορειοηπειρώτης βουλευτής και υπουργός Εργασίας στην Αλβανία κ. Σπύρος Ξέρας, αφού εθεάθει για μια ακόμη φορά στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.
Προσκεκλημένος του πρόεδρου του ΠΑΣ, κ. Χριστοβασίλη, ο κ Ξέρρας παρακολούθησε και τον προηγούμενο αγώνα με τον ΟΦΗ, από την εξέδρα των επισήμων, μαζί με τις αρχές της πόλης των Ιωαννίνων.
    Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα των Ιωαννίνων, κατά τη συνάντηση με τον κ. Χριστοβασίλη, ο κ. Ξέρρας εξέφρασε την αγάπη των Βορειοηπειρωτών για τον ΠΑΣ, την ομάδα της πρωτεύουσας της Ηπείρου, την οποία αγάπη εκδήλωναν ακόμα και στα χρόνια του προηγούμενου συστήματος. Αναφέρθηκε επίσης σε βορειοηπειρώτες ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπελάς κι ο Τζούμπας που πέρασαν από τον ΠΑΣ.

11 comments:

Alex85 είπε...

εδω παγωσε ο κωτσιος το γηπεδο δεν θα παγωνε.....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

o Leto epaize vasikos den apousiaze

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ........

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
vunisios είπε...

stin pristina pote 8a pai na di mpalla o.....xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Ποιον απασχολεί η είδηση αυτή, ρε Β/Η; Για μια στιγμή νόμισα ότι διάβαζα το "CIAO", που γεμίζει τις σελίδες με το πού πήγε η τάδε μοντέλα και πού δείπνησε ο τάδε "διάσημος". Και όταν δεν έχει, ανακαλύπτει. Σαν καλή ώρα...

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΙΝΙΚΗ 13

fillos toy Ksera είπε...

1.57, o Leto mphke allagh
11.35 kai mono poy se enoxlei h eidhsh toy Boreiohpeiroth, exei to endiaferon ths.
PAS PAS PAS

Ανώνυμος είπε...

Ο ξερρας ειχε παει στο γηπεδο με το γκρεηντερ μηπως κανει κανα μεροκαματο. Αλλα του χαλασε την δουλεια ο διαιτητης.

vunisios είπε...

mi viazeste re pedia 8a to feri o kseras to greinter sto ΠΟΓΟΝΙ opos ir8e o syntrofos memetis o siexu kapote ax......ton avgusto an den to pulisi xaxa....

Ανώνυμος είπε...

Apo tote poy paei o Jerras sto gipedho, dhen paei o Ntoyles poy einai kai gamvto giannioths.

Δημοσίευση σχολίου