Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Παρουσίαση του βιβλίου του Edi Rama στην Αθήνα

Το μήνυμα που έλαβαν οι Βορειοηπειρώτες
Η Αθήνα είναι ο σημερινός σταθμός του προέδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, για την παρουσίαση του βιβλίου του “Kurban” (Θυσία). Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, μετά την ήταν του στο δήμο της πρωτεύουσας  τον περασμένο Μάιο, βρήκε διέξοδο στη λογοτεχνία, και η προώθηση του βιβλίου του φαίνεται πως κατέχει σημαντική θέση στην αντιπολιτευτική του τακτική αφού στο βιβλίο ξετυλίγει και το όραμα του για την σύγχρονη Αλβανία. Περιόδευσε σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αλβανίας, στο Κόσσοβο, στα Σκόπια, στη διασπορά  ενώ χθες βρέθηκε στο Πρέσοβο της νότιας Σερβίας που υπάρχει σημαντικός αριθμός αλβανών Κοσσοβάρων.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα Σκόπια και το Κόσσοβο, είχε και κάποιες εθνικιστικές εξάρσεις ενώ διαφορετικός  παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας την εικόνα του εμπόρου και όχι του πολιτικού, πόσο μάλλον του σοσιαλιστή!
Αναγνώστης του «Βορειοηπειρώτη» μας έστειλε το sms, που έλαβε στο κινητό του για την σημερινή εκδήλωση και όπως μας είπε το μήνυμα αυτό το παρέλαβαν πάρα πολλοί βορειοηπειρώτες. Είναι γνωστό ότι τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα έχουν τα τηλέφωνα όλων μας από τα έγγραφα που καταθέτουμε κατά καιρούς, είναι επίσης γνωστό φίλε αναγνώστη ότι τα γραφεία του ΣΚ Αλβανίας στην Ελλάδα στεγάζονται στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ οπότε μην αναρωτιέσαι πως ήξερε το τηλέφωνο σου ο σύντροφος μινοριτάρης Anastas Murati.

Το sms που κυκλοφορεί, έχει ως εξής: 

Ju ftojme ne promovimin e librit: "KURBAN" te Edi Rames, te Dielen,ne 29 Janar,ora 17.00,ne Zappio,ne sallen AEGLI ZAPPIOY. Anastas Murati 6948480…

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/pages/Himara-News/138908766156116

Ανώνυμος είπε...

esena boreiohpeiroth minoritari sou edteile?

Δημοσίευση σχολίου