Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το παλικάρι από τη Σμίνετση παίρνει νύφη από το Λόγγο!Αναβίωση παραδοσιακού βορειοηπειρωτικού γάμου

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΈΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ.ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΣΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ,

ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ.ΑΠ'ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΑΜΟΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ,Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ''ΧΑΟΝΕΣ'' ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ,ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00μμ.ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ,ΤΗΝ ΣΜΙΝΕΤΣΗ ΤΩΝ ΡΙΖΩΝ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΓΟ ΤΗΣ ΑΝΩ ΔΡΟΠΟΛΗΣ.ΣΜΙΝΕΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΓΙΩΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΤΑ 80 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.ΑΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΕΤΟΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ.

Απο σχόλιο στο facebook

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια εκλεισε η ΕΡΤ και ούτε μία ανακοίνωση απο την Ομοσπονδία Άνω Δεροπολης, τι συμβαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν την ενδιαφερει την Ηλεκτρα το θεμα αυτο.....να ειναι καλα ο Τρανγκας και οι συριζεοι......βορειος

Ανώνυμος είπε...

toso itane to ergo . apokalipse oti oi ano deropolites gennisan tin ellada. llathos kanali pige. sto kardavella kai nikollouli eprepe na paei.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε "11 Ιουνίου 2013 - 2:04 μ.μ." τι το 'θελες και το μελετούσες...
Στα... κάγκελα και οι Βορειοηπειρώτες για το φασιστικό λουκέτο στην ΕΡΤ!!!
Θα γίνει της ....... το κάγκελο!
Τρέμει ο Σαμαράς!!!

Δημοσίευση σχολίου