Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ο Χρήστος Κίτσος απαντά σε δημοσιεύματα που του επιτίθενται προσωπικά



Δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε στη λάσπη!
Ο Γενικός Πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είναι προφανές ότι οι προσωπικές επιθέσεις εναντίων μου από ανώνυμα ιστολόγια που πρόσκεινται στο ΚΕΑΔ, στοχεύουν σε μία γενική απαξίωση, από την οποία θα ωφεληθούν και τα αφεντικά τους. Φαίνεται πως στέρεψαν τα επιχειρήματα και η μόνη συνταγή που τους έμεινε είναι η τακτική του «διαίρει και βασίλευε». Τη στιγμή που εμείς προβάλουμε τα προβλήματα που έχει ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός, η άλλη πλευρά το μόνο που έχει να επιδείξει είναι οι ύβρεις και οι συκοφαντίες εναντίων μας.
Δηλώνω με παρρησία πως,
σε όποια κρατική ή ιδιωτική θέση και αν βρέθηκα μέχρι σήμερα, δεν σχετίστηκε ποτέ με την πολιτική ή κάτι άλλο αλλά με την επαγγελματική μου κατάρτιση και ζω αξιοπρεπώς με την οικογένεια μου στους Αγίους Σαράντα. Δεν μετέφρασα κανένα βιβλίο που να λέει «η Αλβανία φτάνει μέχρι την Πρέβεζα» όπως έκανε ο φερόμενος ως διαχειριστής της «Δερόπολης» και ταυτόχρονα στέλεχος του ΚΕΑΔ. Θα μπορούσα να πω πολλά για τον παρελθόντα και παρόντα βίο τους αλλά ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου θα πέσουν σε αυτό το επίπεδο. Ας κυληθούν μόνοι τους στη λάσπη που φτιάχνουν!
 Η καλύτερη απάντηση θα είναι αυτή στις 23 Ιουνίου όπου όλοι οι βορειοηπειρώτες θα επιλέξουν το δικό τους κόμμα, το Κόμμα όλων των Ελλήνων!
Χρήστος Κίτσος  
Από το Γραφείο Τύπου του ΕΕΜΜ-MEGA

Σημείωση: Όπως θα έχετε διαπιστώσει ο «Βορειοηπειρώτης» δεν παρουσίασε καμία από τις προεκλογικές εκδηλώσεις του ΚΕΑΔ και του ΕΕΜΜ. Αυτό (απαντώντας και σε κάποιες ερωτήσεις) γιατί  δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλες τις εκδηλώσεις για να έχουμε άποψη. Παρεμβαίνουμε με τη δική μας άποψη όποτε μπορούμε και το κρίνουμε απαραίτητο, παράλληλα δημοσιεύουμε οτιδήποτε μας στέλνετε από τα εκλογικά επιτελεία ή άλλους αναγνώστες.  Δυστυχώς από το ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μας έχει σταλεί τίποτα και το περίεργο είναι πως κάποιες ανακοινώσεις δημοσιεύονται μόνο σε ένα site κάποιες άλλες σε άλλο ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ομόνοιας» η τελευταία ανάρτηση που έγινε ήταν το Μάρτιο! Για τις επόμενες δέκα μέρες που έμειναν μέχρι τις εκλογές είμαστε στη διάθεση κάθε υποψηφίου ή επιτελείου να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε.   

16 comments:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πασιφανές πλεον ότι το έδαφος που κερδίζει καθημερινά το ΕΕΜΜ ΜΕΓΚΑ ενοχλεί.
Ο Ντούλες και οι προσκείμενοι του έχουν χάσει πια τον έλεγχο και αυτό δεν χωρεί αμφισβήτηση. Η συνεχόμενη άνανδρη λασπολογία κατά του Κίτσιου είναι η ατράνταχτη απόδειξη.
Αφου δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα να τον αντικρούσουν καταφεύγουν στη φθηνή και "κατινίστικη" αντιπαράθεση. Ο Κίτσιος δεν έχει να κρύψει τίποτα ούτε απ το παρελθόν του αλλά ούτε απ το παρόν! Είναι ένας αγωνιστής που έντιμα ζει και μεγαλώνει την οικογένειά του στη Βόρειο Ήπειρο.Αυτό το μαρτυρούν όλοι όσοι είναι δίπλα του και τον στηρίζουν αλλά και ο κόσμος που τον αγκαλιάζει καθημερινά.
Αποφάσισε να μπει στο στίβο της πολιτικής με μόνο όπλο την αγάπη του για τον τόπο και την ειλικρίνεια που τον διακατέχει. Είναι αυτοδημιούργητος και ζει στηριζόμενος στις δυνάμεις του και όχι αμειβόμενος με παχυλούς μισθούς όπως ο Ντούλες.Ο Ντούλες τόσα χρόνια ζει με το επάγγελμα του πολιτικού.
Ο Ντούλες δεν έχει μια μέρα εργασίας πέραν της πολιτικής. Εκμεταλλεύεται το βορειοηπειρωτικό για να ταΐζει την οικογένειά του (στα Γίαννενα) και η οποία απολαμβάνει τα αγαθά που βγαίνουν με τις ψεύτικες ελπίδες που τάζει στους βορειοηπειρώτες.
Η οικογένεια του Ντούλε θρέφεται με την ψήφο των βορειοηπειρωτών χωρίς να το αξίζει.
Αύτη είναι η μόνη και καθαρή αλήθεια την οποία ούτε οι ίδιοι δεν θέλουν να αποδεχτούν. Διότι η αλήθεια πονάει.
Όσο και να χτυπάτε τον Κίτσιο το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Το νερό έχει μπει πλέον στο αυλάκι και η αλλαγή είναι προ των πυλών.
Έχουμε όλο το δικαίωμα επιλογής και της δημοκρατίας να στηρίξουμε τον άνθρωπο που θέλουμε να μας εκπροσωπήσει.
Ο Ντούλες είχε την ευκαιρία του 2 δεκαετίες άλλα αποδείχτηκε ανάξιος και πολύ λίγος της εμπιστοσύνης μας.
Το μέλλον ανήκει στον Κίτσιο και γι΄αυτό στηρίζουμε δυναμικά και με όλη μας την ψυχή τον νέο αύθαρτο και καθαρό Χρήστο Κίτσιο!

Ψηφοφόρος του Μέγκα!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Βορειοηπειρωτη εσυ τοσο καιρο την ΟΜΟΝΟΙΑ καιτο ΚΕΑΔ τους λασπολογουσες και κρατουσες αμεροληπτη σταση απεναντι τους. Εσύ κάνεις προκατελειμενη ενημέρωση. Εξυπηρετείς συμφέροντα του MEGA οποτε καλα κανουν και δεν σου στέλνουν δελτία τύπου.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεν είναι κακό να διαφωνούμε αγαπητέ, αλλά ποτέ δεν λασπολογήσαμε. Βρες μου ένα άρθρο του Βορειοηπειρώτη στο οποίο λέμε ψέματα ή λασπολογούμε;
Εκφράζουμε μόνο απόψεις.
Τα κόμματα και οι οργανώσεις στέλνουν τα δελτία τύπου σε όλα τα ΜΜΕ και όχι μόνο σε αυτά που τους υμνούν. Εάν δεν μπορούν να τα στείλουν, ας τα δημοσιεύσουν στη σελίδα τους όπως κάνει το Μέγκα. Είναι ψέματα και λασπολογία να λες ότι η σελίδα της Ομόνοιας έχει να ενημερωθεί από το Μάρτιο; Είναι αυτή οργάνωση που διεκδικεί την αποκλειστικότητα εκπροσώπησης της Βορείου Ηπείρου;
Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος μας να κάνουμε κρητική για να γίνονται καλύτεροι…

Ανώνυμος είπε...

peste sto dule na mazepsei ta vooeidi twn eparhiwn pou ehoun eksamolithei kai apiloun ypalillous kai katikous kai na kopsei ta komounisto-nazistika dioti tha tou parei o diavollos synafi kai so'i'.

Ανώνυμος είπε...

http://borioipirotis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9925.html#more

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ? ΠΑΡΑΔΔΕΞΟΥ ΟΤΙ 99% ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ MEGA.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ BLOG.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 14 Ιουνίου 12:59 π.μ. γράφεις πως ο βορειοηπειρώτης εξυπηρετεί συμφέροντα του κόμματος των ελλήνων και συκοφαντεί το ΚΕΑΔ. Με λύπη δεν διαπιστώνω το ίδιο πράγμα. Κακός που δεν το πράττει ο βορειοηπειρώτης. Θα ήταν τιμή του αν θα το έκανε. Ισχυρίζεται πως δεν το κάνει για μια αντικειμενική ενημέρωση του πολίτη. Σεβαστό. Στενοχωρούμε όμως που η Ομόνοια η δική μας, δεν έχει γράψει τίποτα στην ιστοσελίδα της. Την κάθε της δραστηριότητα την παρουσιάζει στο Δερόπολη και το Aftonomi. Δεν νομίζω να διαφωνούμε πως εκεί στάζει πολύ χολή. Η ταξική πάλη και η διχόνοια είναι στο μεγαλείο τους. Δεν νιώθω καλά όταν διαβάζω κάπου - κάπου το τι γράφουν, ως υποστηρικτής που είμαι της Ομόνοιας. Αν εσύ συμφωνείς με το τι γράφουν για τον πρόεδρο του ΜΕΓΑ, τότε να είσαι βέβαιος πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με εμάς τους βορειοηπειρώτες. Γιατί να μην στηρίζουμε τα νέα παιδιά μας, που θέλουν να αλλάξουν πράγματα στον τόπο μας; Εγώ με το τι διάβασα στο Δερόπολη, διαφωνώ και για πρώτη φορά δεν θα πάω να ψηφίσω το ΚΕΑΔ – Ομόνοια που το ψηφίζω από το 1991.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να με δικαιώσεις!

Στο άρθρο αυτό γίνεται έκκληση για ψυχραιμία και δεν υπάρχει καμία συκοφαντία και καμία ύβρης. Υπάρχει μόνο ρεπορτάζ μάλιστα στο ίδιο άρθρο γίνεται κρητική και στο μέγκα. Για το τι κάνει ο κάθε έπαρχος είναι από πληροφορίες μας και είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέμε. Είναι ψέματα ότι όλοι οι υπάλληλοι τις επαρχίας δεν ασχολούνται με τη δουλεια αλλα με την προεκλογική εκστρατεία του ΚΕΑΔ; Η μοναδική αγωνία των έπαρχων είναι να έχει καλά ποσοστά το ΚΕΑΔ στην επαρχία τους γιατί δε θα τους βάλει ξανά υποψήφιους, αυτό είναι διαπίστωση γενική, υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με αυτό; Δεν είναι αυτό σχέση αγα και μπέη που περιμένει τα ποσοστά του από περιοχές που θεωρεί τσιφλίκια; Εσύ συμφωνείς με αυτό που γίνεται;

Όσο για τη συνέχεια του άρθρου «Ώρα εθνικής ξεκούρασης» δεν είναι δικό μας αλλά υποστηρικτή του Μέγκα του οποίου εμείς έχουμε τα στοιχεία. Επειδή ακριβώς δεν συμφωνούσαμε, μάλλον το θεωρούσαμε διχαστικό, δεν το δημοσιεύσαμε και μάλιστα ο συντάκτης το έστειλε στο Όραμα και στο neavi όπου και δημοσιεύτηκε πριν από εμάς. Όπως εξηγούμε στη συνέχεια, το δημοσιεύσαμε εκ’ των υστέρων όταν αντιληφτήκαμε ότι ήταν απάντηση στο άρθρο της Δερόπολης και θεωρούσαμε ότι έπρεπε να διαβαστεί και αυτή η άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη γιατί δεν ανέβασες το αρθρο του Λευτέρη Aναγνωστη που δημοσιεύθηκε στο

http://toorama.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2.html
και το οποίο άρθρο ο κύριος αυτός αντέγραψε κάνοντας 2 παραλλαγές από το δεροπολη και το είχε γράψει ο Στελιος Μπολανος το 2010

http://www.deropoli.com/?p=1269

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MEGA? ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό και τον Βορειοηπειρώτη και το Δερόπολη, χωρίς να ανήκω ούτε στο Μέγκα, ούτε στο ΚΕΑΔ. Η ποιότητα του ενός από του άλλου, είναι η ημέρα με τη νύχτα. Και δε μιλάμε για επίπεδο γραφής, αλλά προσωπικών επιθέσεων, φρασεολογίας. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο διαχειριστής ή κάποιος από τους σχολιογράφους της Δερόπολης μοιάζει σαν να έχει θητεύσει στη Shik για να λασπολογεί και να κατασκευάζει ενόχους.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ωραία αφού δε βρήκες να μας κατηγορήσεις για αυτά που δημοσιεύσαμε, μας κατηγορείς για κάτι που δεν δημοσιεύσαμε. Εδώ θα πω πως έχεις δίκιο γιατί δεν μπορούμε να τα παρακολουθούμε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, 9.37 π.μ.Είναι γνωστή η τακτική τους: Κατηγορώ κάποιον για αυτά που ήθελα να πει και όχι για αυτά που πραγματικά κάνει, γιατί έτσι με βολεύει. Τύφλα να χει ο Μακιαβέλι.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσίευε το τότε κανονικά κάνοντας παραλληλισμούςς στα 2 άρθρα!Λογικό είναι να μην τα παρακολουθήσεις όλα.

Ανώνυμος είπε...

Borioipiroti pesmou an ise entaksi opos les pios to idrise afto to koma? ti thesi ergasias exou stin kivernisi Mperisia ta protokllasata stelexi ke sinidrites tou MEGA Opos Loutsis,Mitsos,Natsis, Gjinos,Mperetis,Kallojeros,Kaliviotis, Mpeziani,Mejdis,Thanasis Dimou, Nikollas,ke poli ali,poy vriskoun ta evro toys jia ton proekllojiko agona, ke pesmou se parakallo jiati oli i Allvani kinigoun to KEAD ke oxi to MEGA?

Ανώνυμος είπε...

Borioipiroti pesmou an ise entaksi opos les pios to idrise afto to koma? ti thesi ergasias exou stin kivernisi Mperisia ta protokllasata stelexi ke sinidrites tou MEGA Opos Loutsis,Mitsos,Natsis, Gjinos,Mperetis,Kallojeros,Kaliviotis, Mpeziani,Mejdis,Thanasis Dimou, Nikollas,ke poli ali,poy vriskoun ta evro toys jia ton proekllojiko agona, ke pesmou se parakallo jiati oli i Allvani kinigoun to KEAD ke oxi to MEGA?

Ανώνυμος είπε...

Γιατι την Ομονοια τον Γενναρη 1991 ποιος την ιδρυσε με τα πιο βεβαρυμενα στοιχεια του χωρου μας.Μηπως οι ΑΛλβανοι,οπως ολα τα αλλα κομματα.Γιατι σημερα στο χωρο μας με τα πεπραγμενα των δυο παραταξεων τριβουν απο χαρα τα χερια οι Αλβανοι.Αυτο δεν ειναι εργο δικο τους.Η πιο απλη λογικη λεει να μονοιασετε,αλλα δεν το κανετε διοτι θυσαυρισατε με την συνεργασια σας με τα Αλβανικα κομματα.Ασχοληστε με την πολιτικη οχι για να λυσετε τα προβληματα μας,αλλα για να γεμισετε τη τζεπι σας.

Ανώνυμος είπε...

Σημείο αναφοράς

Οι συκοφαντίες, τα υβρεολόγια, κατά του νεαρού πολιτικού, αρχηγού του Κόμματος των Ελλήνων, Χριστάκη Κίτσιου, εκτός της απέχθειας, μου θύμισαν κάτι προσωπικό, το οποίο έχει άμεση σχέση με τους γονείς του.
Υιός ελληνοδιδάσκαλου της παλιάς στρατιάς ο ίδιος, τα μαθητικά μου χρόνια, καθώς δεν έδιδα τη δέουσα σημασία στα σχολικά βιβλία αλλά στα εξωσχολικά, τη λογοτεχνία γενικώς, ο πατέρας μου στις προσπάθειές του να με πείσει να στοχεύσω τη μελέτη της σχολικής ύλης, μου ανέφερε παραδείγματα προόδου από παιδιά του χώρου, κοντοχωριανούς, τα οποία λόγω της αφοσιωτικής μελέτης της διδακτέας ύλης είχαν προκόψει, αφενός ως επιστήμονες αφετέρου στην κοινωνική και προσωπική τους ζωή. Είχε σημείο αναφοράς, παραδειγματισμού, τους τότε, αρχές δεκαετίας 1970, νέους δάσκαλους Παναγιώτη Κίτσιο και Ειρήνη Μπουζούκα, ένα εξίσου παραδειγματικό ζεύγος.
Θα μου επιτρέψει ο κοντοχωριανός, να του μιλήσω ως Τάκης, διότι γνωρίζω πολύ καλά τους γονείς του, τη σταδιοδρομία τους, τη συμμετοχή τους στα κοινά, τους τρόπους που επέλεγαν να αποφεύγουν τα επώδυνα οι συγχωριανοί εν μέσω εύθραυστων καταστάσεων τις δεκαετίες του ’60, 70’ και 80’. Δάσκαλοι ήταν και το καθεστώς τους ήθελε να πρωταγωνιστούν στους διωγμούς εναντίον της εκκλησίας. Αλήθεια μήπως ακούσατε να φίμωσαν εικονίσματα, εκκλησίες ο Παναγιώτης και η μακαρίτισσα Ειρήνη, γενικώς οι νέοι δάσκαλοι της Λίβηνας;! Όχι, βέβαια. Τουναντίον, με ήπιους τρόπους, έκαναν τη δουλειά τους, προστατεύοντας τους πιστούς συγχωριανούς. Μήπως κατέδωσαν οι λιβυνιώτες συγχωριανό για τα πολιτικά φρονήματα;! Όχι, βέβαια, άλλοι τους κατέδωσαν. Οι νέοι δάσκαλοι, ο πυρήνας διανοουμένων, ήταν ασπίδα προστασίας, θωράκιση της κοινωνίας του χωριού, απόσβεσης, κάθε τριγμού αρνητικών απρόβλεπτων διωκτικών συνεπειών, δίχως να διαρρέει προς τα έξω. Πότε έγινε η Λίβηνα πεδίο διώξεων, κατηγοριών, όπως λ.χ. στις Αλυκές, τη Δρόβιανη, τη Δίβρη και αλλού;! Δεν ήταν μια πράξη έξυπνη της εγχώριας διανόησης η προστασία των συγχωριανών;! Σε τέτοιες ενέργειες αόρατες, ορατές προς τα αποτελέσματα πρωταγωνιστούσαν οι γονείς του Τάκη στη Λίβηνα, επιπλέονεπένδυσαν στα γράμματα, τη γνώση, ώστε η Λίβηνα να αποτελεί χωριό υψηλών δεικτών στη μάθηση, τη σπουδή. Μια πλειάδα νέων ανθρώπων, με σπουδές πανεπιστημιακές, εκπαιδευτικοί, γεωπόνοι, μηχανολόγοι, επιστήμονες, από τη Λίβηνα, το Βελιάχοβο, αποτελεί μια κατάκτηση στα δεδομένα παιδείας του χώρου, έχει στη βάση, στη βούληση, τη θέληση, τη χειραφέτηση, μεγαλοψυχία αυτών των εκπαιδευτικών της, οι οποίοι αποτέλεσαν παράγοντες, στελέχη, στην Οκτατάξια Σχολή, διευθυντές της ήταν και οι γονείς του Τάκη.
Θα τα ισοπεδώσουμε όλα στο όνομα μιας ανελέητης κατεστημένης τάξης στα πολιτικά πράγματα η οποία εκδηλώνει φοβική, αδύναμη να φέρει επιχειρήματα στον πολιτικό διάλογο, αναμοχλεύει και εκτοξεύει τη λάσπη επί δικαίων και αδίκων. Αποτελεί σημείο κατολίσθησης, δεν αντιλαμβάνονται οι παροικούντες τα Ιεροσόλυμα;! Έχουν περιέλθει στο έσχατο σημείο. Δεν υπάρχει άλλο!
Ο Τάκης Κίτσιος, προέρχεται από μια οικογένεια με καταβολές, κατάστρωμα, περγαμηνές, αφανών πατριωτών, απλών ανθρώπων του μόχθου. Ο παππούς του σε εργοστάσιο σαπουνιού εργαζόταν στους Αγίους Σαράντα, ο άλλος παππούς κτηνοτρόφος ήταν. Ντόμπροι χωρικοί, με ισχυρά πατριωτικά εφόδια, όπως Τέτοι και οι γονείς του.
Ο Τάκης έχει αγωγή από μια οικογένεια με καταγωγή, πατριωτισμό. Είναι άφθαρτος. Δεν κουβαλάει ενοχές, παρελθούσες, πλείστες, παρούσες. Γι’ αυτό έγινε στόχος, σημείο αναφοράς. Δεν προέρχεται από οικογένεια κομματαρχών, κατεστημένα του βαθέως κράτους. Αυτά οφείλουν να υποστηρίξουν εκ των προτέρων οι διανοούμενοι, με τις περγαμηνές όπως περιέγραψα, της Λιβήνας. Διότι ο Τάκης εκδηλώνει ιδιότυπη ευγένεια. Φέρει τη διαφορετικότητα, άλλο πολιτικό ήθος, έχει παρονομαστή το εμείς, την ΑΛΛΑΓΗ, στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Και το κάθε κατεστημένο δεν παραδίδει εύκολα την καρέκλα που διαρκώς συντηρεί αυθαίρετα.
Σπύρος Χρήστου
πεζογράφος

Δημοσίευση σχολίου