Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τα τελικά αποτελέσματα στις τρεις ελληνικές επαρχίες στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου



-Ένας στους 5 δροπολίτες ψήφισαν  ΚΕΑΔ και ΜΕΓΚΑ !!!

-Αθροίσματα και συγκρίσεις
 
Επαρχία Πάνω Δρόπολης

Σύνολο ψηφοφόρων:   9.082
Ψήφισαν :2.878

ΣΚ : 373
ΔΚ: 614
LSI: 1.332
ΚΕΑΔ:332
ΕΕΜΜ- MEGA: 95
ΚΕΑΔ+ΜΕΓΚΑ 14.8%


Επαρχία Κάτω  Δρόπολης
Σύνολο ψηφοφόρων:   7.997
Ψήφισαν : 3.194

ΣΚ : 496
ΔΚ: 1031
LSI: 838
ΚΕΑΔ:609
ΕΕΜΜ- MEGA: 52
ΚΕΑΔ+ΜΕΓΚΑ 20.7%

Επαρχία Πωγωνίου
Σύνολο ψηφοφόρων:   2.698
Ψήφισαν : 651

ΣΚ : 86
ΔΚ: 113
LSI: 140
ΚΕΑΔ:226
ΕΕΜΜ- MEGA: 38
ΚΕΑΔ+ΜΕΓΚΑ 40.5%


Σύνολο τριών επαρχιών

Σύνολο ψηφοφόρων:   19.777
Ψήφισαν : 6.723

ΣΚ : 955  (14%)
ΔΚ: 1758 (26%)
LSI: 2310 (34%)
ΚΕΑΔ:1167  (17%)
ΕΕΜΜ- MEGA: 205 (3%)
ΚΕΑΔ+ΜΕΓΚΑ 20.0%

28 comments:

Ανώνυμος είπε...

Δεροπολιτες ξεφτιλες! Συμφεροντολογοι και προδοτες! Να σας ζησει ο Ξερρας και ο Ταβος! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
Μας ειπε καποτε ο προξενος και ο Παπουλιας μπειτε στα αλβανικα κομματα για να σβησουν την φλωγα που ειχαμε μεσα μας και εσεις του γαμησατε τα ματια ξεβρακοτες πουτανες
Δεροπολιτης υπερηφανος για την καταγωγη του

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΕΙ Ο ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MEGA OEOOO....

Ανώνυμος είπε...

Σε τίποτα δεν έχεις άδικο υπερήφανε για την καταγωγή σου Δροπολίτη! Σε τίποτα! Τελικά δεν αξίζουμε την Ελευθερία μας.... ραγίαδες θα μείνουμε.... όσο είμαστε συμφεροντολόγοι!

Και μη μου πει κανείς: " τι να ψηφίσω ομόνοια και Μέγκα ;;;";γιατι θα τον πάρει ο διάολος!

Αν τα Ελληνικα κόμματα της Β.Η. είναι σάπια, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ! Δηλαδή αυτοι που σε καταδυναστεύουν τόσα χρονια θα αλλάξουν τώρα?. Κρίμα...

Μακάρι εμείς , η νέα γενεια μέχρι τη στιγμη που θα πιάσουμε τα όπλα και να παιθάνουμε για ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ του τόπου μας να μαθουμε να σκεφτόμαστε και να ψηφίζουμε....

Φραστανιώτης

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα... Πρώτο το κόμμα Μέτα- Τάβου... Και όμως προεκλογικά οι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως τουλάχιστον η ημιεπίσημη ιστοσελίδα της Δρόπολης δεν είχε βρει ούτε ένα λόγο για κριτική σε βάρος αυτού του κόμματος (όπως έκανε με τον Ξέρα) και το οποίο έκοβε τα πόδια του ΚΕΑΔ. Άραγε είναιευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα;

Ανώνυμος είπε...

Θα ερθει η ωρα της κρισης για ολους ρουφιανοι οπως σας λεει και ο 8.06πμ και τοτε δεν θα βρειτε τρυπα να κρυφτειτε..Τοτε θα σας παρει η μπαλα μαζι με τα αφεντικα σας τους ρουφιανους των αλβανων!Πρεπει να ντρεπεστε και να μην σας κολλαει ο υπνος αλβανικα σκυλια!Αθωε τωρα θα δεις ποσο δικιο ειχα σε ολα οσα σου ελεγα και θα δεις τον φιλο σου τον ΠΜπαρκα να κανει αριστερες τουμπες σαν η κομανετσι! Αλλα δεν σε λυπαμαι καθολου υπηρετη των αλβανων!
Μπερδεμενος

Αγναντεύοντας είπε...

Θα ψιλο διαφωνίσω με τον από πανω.
εμένα, για να είμαι ειλικρινής περίμενα ακόμη μικροτερο ποσοστό για το ΚΕΑΔ κι όχι πολυ παραπανω για το ΜΕΓΚΑ.

Κι ερωτώ:
γιατί να ψηφισει ΚΕΑΔ & ΜΕΓΚΑ ο Δροπολιτης όταν με απόφαση των ηγεσίων των δυο κομματων έχει γινει αποδεκτό ως βασική υπόθεση εργασίας πως κανενα από τα δυο αυτά κομματα δεν βγάζουν βουλευτή.
Γιατί, η πραγματικοτητα είναι πως ετσι που ειναι δομημενες η επαρχίες και με αυτήν την αποχή, δεν βγαίνει.

Φαβταστειτε πως έπρεπε σχεδον το 100 % των ψηφων των τριων αυτών επαρχιών να πανε σε ενα απο τα δυο κομματα και αν θα έβγαζε βουλευτή.

Οπότε η εκλογική μάχη (κυρίως στην Δρόπολη) πήγε καθαρά στο δίπολο Ξέρρας VS Αγγελης & Ταβός, εφόσον ήταν και είναι γνωστό πως δυο από αυτούς τους 3 θα εκλεγονταν.
Δηλαδή, ο Δροπολιτης πήγε ξεκάθαρα στην λογική του προσώπου, επέλεξε πρόσωπα.
Αλλο που στην ουσία το αποτέλεσμα κριθηκε στην υπολοιπη περιφέρεια Αργυροκάστρου.

aristera είπε...

Μόνο 52 ψηφοι για το MEGA στην Κάτω Δρόπολη;
Ούτε τους εαυτούς τους δεν ψήφισαν ή προτίμησαν να στηρίξουν Ξέρρα;

Ανώνυμος είπε...

Λίγο άκυρο με το θέμα αλλά ξέρει κανείς τι θα γίνει με τα διαβατήρια ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντουλες δεν ειναι χαζος που δεν βαζει υποψηφιοτητα στην περιφερεια Αργυροκαστρου...ελληνικο κομμα δεν βγαζει βουλευτη μονο με 3 επαρχιες...πρεπει οι μειονοτικες περιοχες να ειναι ολες σε μια περιφερεια η να διεκδικησουν σταθερο αριθμο εκπροσωπων απο τις μειονοτητες...

Ανώνυμος είπε...

telika poioi kai posoi meinonotikoi eklexthkan

Ανώνυμος είπε...

telika poioi kai posoi meinonotikoi eklexthkan;
ap. 19. para ligo 20

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφηνετε της λαλακιες λεω εγω ο ανθρωπος αυτος ειναι μεγαλος παιχτης τελικα απεδηξε οχι μονο στην δεροπολη αλλα και σε ολη την αλβανια οτι εχει αυτα που λεμε αρχ...μια ειναι η λυση με ΤΑΒΟΣ αρχηγο θα βγαζαμε τουλαχιστον 4βουλευτες σκεφτητε λιγο ολος αυτος ο κοσμος λαλακας ειναι δεν νομιζω.Κατι αλλο τα λεωφορια του ΤΑΒΟΥ γραφανε οι ελληνες ψηφιζουν αριθμο 26 το τονιζε ο ΝΤΟΥΛΕΣ και το ΜΕΓΑ ΑΝΤΕΝΑ τη γραφανε...οσο για τον ΜΑΡΤΟ που λετε επειδη ετυχε να ημουν στο δελβινο τον ακουσα να λεει καπου στα αλβανικα qe une jame krenare per orgjinen greke.μαγκακος δεν το περιμενα χωρις να τον ξερω γιαυτο που ακουσα πηγα και τον ψηφισα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.....Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

26 Ιουνίου 2013 - 11:32 π.μ.

είπε ο υπάνθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑβγήτη, θα μας βάλετε σε φούρνους όπως οι προγόνοι σας?

Ανώνυμος είπε...

Εσενα πουστρακι αριστερο,κομμουνιστης και γεννημενος ρουφιανος θα σε βαλω εγω σε φουρνο! Αυτο που σε πειραξε εσενα ρε καθικι του ps-pd-lsi ειναι που θα σε βαλει ο ΧΑβγητης; Επρεπε να σε πειραζε παλιορουφιανο πως το 80% ψηφισε αλβανικα κομματα και να εσκυβες το κεφαλι σε αυτο το προβλημα! Αλλα δεν φταιει κανεις αλλος,εμεις οι ιδιοι φταιμε που δεν εχουμε εκτελεσει καμια 10 σαν εσενα να καθοταν ολοι οι αλλοι προσοχη!
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

ere mangjes!!!!psifisan gia 50-100 eyro!!!!pou mirasan aytes tis meres .....ala den ksero pou ta vrikan????

Ανώνυμος είπε...

Πουήταρια Δροπολίτες, μια ζωή ετσι ειστε παντα με τον αλβανο για αυτό και εχετε ολες τις συνθηκες. Ουστ ρε

Ανώνυμος είπε...

de 8a xreiastei na sas balei o xrisabgitis stous fournous..me auta pou psifizete 8a sas baloun oi albanoi stous fournous!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει παρτε φορα όλοι μαζί...

Δεν είναι τυχαίο που ολα τα χαμηλά IQ είναι μαζεμένα σε συγκεριμενες περιοχές.

Στην ουσία
Προσωπικά ψηφισα ΜΕΓΚΑ όποτε δεν εχω να απολογηθώ σε κάτι.
Στα υπόλοιπα μπορουμε να κανουμε κουβέντα και θεωρώ πως μετα το αποτέλεσμα της κάλπης ειναι προτιμότερο να πεφτουν οι τόνοι και να βλεπουμε με αλλο ματι την επόμενη μερα, αλλά όχι να μας κάνουν μαθήματα οι Ναζί, να κανουν μαθήματα στην Δρόπολη της Δημοκρατίας, των γραμματων, των τεχνών οι υποανάπτυχτοι.

Επανέρχομαι στην ουσία και κωδικοποιώ τις παραμέτρους.
1. Στην Δρόπολη-Πωγώνι, που δεν υπήρχε καμια πιθανοτητα να εκλεγέι βουλευτής του ΜΕΓΚΑ-ΚΕΑΔ (με ευθύνη και των ηγεσιών) ψηφίσε αυτά τα δυο κόμματα 1 στους 5. Πόσο όμως καλυτερο είναι το 50 % σε μια περιοχή που ήταν βέβαιο πως θα εκλεγέι ενας βουλευτής και υπήρχαν σοβαρές πιθανοτητες (εαν δεν επιλεγαν οι μισοι να επιλέξουν κάποιο Αλβανικό κόμμα) και δευτερος?
γιατί όση ευθυνη εχουν οι Δροπολητες που δεν ψηφισαν 100 % τα δυο αυτά κομματα (γιατι τοσο χρειαζονταν για να βγει ίσως ένας βουλευτής). Αλλοι τόση εχουν και οι περιοχές της Αυλώνας που δεν ψηφισαν στο 100 % ΚΕΑΔ-ΜΕΓΚΑ για να βγει (ισως) και δευτερος βουλευτής.

2.Ποια η διαφορά του εκλεγμενου Ταβου ή Ξερρα ή Αγγελη με τον Μαρτό?
Καμιά!! γιατι ο Μαρτός θεωρειται βουλευτής της Ομόνοιας ένω ο Ξέρρας ας πουμε δεν θεωρουνταν?

3.Εγω δεν θα ψηφιζα ποτε καποιο αλλο κομμα εκτός ΚΕΑΔ ή ΜΕΓΚΑ, αλλα καταλαβαινω κι αυτούς που το κανουν. Και κακα τα ψεματα, ποια η ουσιαστική διαφορα?
Και το ΚΕΑΔ και το ΜΕΓΚΑ υποταχθηκαν στις Αλβανικες συμμαχίες.

Οσο δεν υπάρχει ανεξάρτητη συμμαχία των Ελληνων, τόσο θα απομακρυνονται απο ΚΕΑΔ (καταρχήν) και ΜΕΓΚΑ (εχει λιγη παραπανω πιστωση χρόνου) οι Ελληνες της Αλβανίας.
Γιατί ετσι ο κόσμος κρίνει απλά προσωπα..
Κρίνει τον Ντουλε, κρινει τον Κιτσιο, κρινει τον Ταβο, τον Ξερρα και αποφασιζει ποιος απο αυτους μου κανει.
Εφοσον ετσι οπως είναι τα πραγματα οποιος και να εκλεγει απο αυτούς τις ίδιες υποχρεωσεις θα εχουν έναντι των "συμμαχων" τους.

Υ.Γ.
Λοιπόν, ανοιχτά μυαλα χρειαζονται και συστρατευσή
αλλα κυρίως ανοιχτά μυαλα, αλλιως βλεπω να σας κουμανταρει ο Ντουλες για χρόνια ακόμη.
Κι αφηστε τους Δροπολιτες, αυτοι ξερουν τι κανουν, παντα ξεραν.

Α, και αυτές οι κουβεντες για Αλβανους στις 3 μοναδικές Επαρχίες της Αλβανίας που ολοι οι κατοικοι της είναι Ελληνικής καταγωγής, που όλοι ξερουν να μιλανε και να γραφουν Ελληνικα δεν πολυ ταιριάζουν.

Ξερετε, ο Δροπολιτης δεν σκιζει τα ιματια του για την Ελληνικοτητα του για έναν και μόνο λόγο, γιατι πολυ απλά είναι σίγουρος γι'αυτην.
και ξέρει πως ποτε και κανενας δεν θα τολμησει να του την πειράξει.

Με σεβασμό
ένας Δροπολιτης

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικη αναλυση των εκλογων απο τον υπαλληλο των αλβανων δεν θα εχουμε; Τον ανθρωπο που ολως περιεργος επιζει και κοκορευεται με καθε αλβανικη κυβερνηση ειτε αριστερα ειτε δεξια! Φατε στη μαπα τετοιους Ελληνες και δωστε τους φωνη..Επισης δωστε ψηφους σε "υπαλληλους" των αλβανων! Πρεπει να ντρεπεστε σκλαβοι των συστηματων αλλα δεν εχετε τσιπα!
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΔΡΟΠΟΛΙΤΗ?ΔΕ ΘΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΛΒΑΝΟ Ε???ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!ΣΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ???"ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ" ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΩΝ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, εχουμε διαφορετικη αντίληψη των πραγματων.

Εξηγησα και παραπάνω πως για μενα η ψήφηση Αλβανικου κόμματος είναι κοκκινη γραμμη, οπως κοκκινη γραμμη ήταν και η ενταξη σε Αλβανικο συνασπισμό η οποια καταπατηθηκε, τον λογαριασμό λοιπον στις ηγεσίες.
Θεωρω πως μια μειονοτητα οφειλει να κατεβαίνει ενωμενη σε εκλογικη διαδικασια, αλλα μακρια απο μενα οι Εθνικιστηκες κορωνες.
Δεν εχω εθνικη αντιπαλοτητα με τους Αλβανους, μονο πολιτικη.

Τωρα για το ποιος εχει βλεψεις προς την Ελλαδα, ας το αφησουμε αυτο γιατι αμα πηγαινες την δεκαετια του 80' στον Βουρκο δεν σε αφηναν σε ησυχια απο τις προποσεις υπερ του Ενβερ. Καλα για τη Χειμαρα μην πω, ειχαν ξεχασε και τη γλωσσα, τωρα ολοι γιναν Ελληναραδες.
Τελος παντων, ξανα ειπα, στην Δρόπολη δεν εχουμε να αποδειξουμε τίποτα.

Τελως παντων, παω παρακάτω.
εξηγησα πως ετσι οπως ηταν διαμορφωμενη η κατασταση στην Περιφερεια Αργυροκαστρου, δεν δωθηκε η ευκαιρια να διεκδικηθει η εδρα (στα πλαισια των ανταλλαγων των συνασπισμών), α υπολοιπα είναι λόγια.

Επισης, εξηγησα πως η λογικη (παρολο που προσωπικα διαφωνω) περασε στο επιπεδο των προσωπων.

Το θεμα είναι απο δω και περα τι γινεται (γιατι επισης τα υπολοιπα ειναι λογια)μ γιατι αν συνεχιστει η ίδια λογικη την επομενη φορα θα ειναι ακομη περισσοτεροι αυτοι που θα ψηφισουν Αλβανικο κόμμα.

Δροπολιτης.

Ανώνυμος είπε...

Δροπολίτη,ξερόλα,ποιος σου είπε οτι στη Χειμάρρα είχαν ξεχάσει και τη γλώσσα? Το γεγονός οτι η Χειμάρρα ήταν ελληνόφωνη το ξέρει και ο τελευταίος Αλβανός.Εσένα,πως σου ξέφυγε αυτή η πληροφορία? Η μήπως δεν σου ξέφυγε?

Ανώνυμος είπε...

re dropoliti pigene kane kana mpanio se kana kanali na kselampikareis i pies ligo paraflou giati tha to kapseis se ligo.tha miliseis esu gia vourko k gia ellinismo roufianoi tou xotza.psifiste ekei rama mberisa mega ksera tavo tsamides pou sas dinoun kana penintariko poulimena tomaria apo tote isastan.

Ανώνυμος είπε...

Νταξει φιλε την επομενη φορα θα ψηφίσουμε Ντουλε να μην σου χαλάσουμε το χατήρι, μην χάσετε την δουλειά σας.

Αλλα κι αυτός Δροπολιτης είναι απορώ πως τον ψηφιζεται ακομη
ουτε στο χωριό του δεν το θελουν.
Τελος παντων δεν έχετε καμιά πιθανοτητα να αλλαξετε μυαλά, το κακό είναι πως εξαιτία σας την πληρωνουμε όλοι.
Εμεις ως νοήμονες άνθρωποι βγαζουμε αυτούς που μας κάνουν, τους άχρηστους τους στελνουμε στο Βούρκο να εκλεγουν.
Αληθεια το 60 % του Βουρκου που ψήφισε τις επιλογές που ονομαζεις είναι πουλημενα τομάρια?

Υ.Γ.
Να παρει δρόμο ο Ντουλες να ξανα ψηφισω ΚΕΑΔ, όπως εκανα εως το 2009. Μεχρι τοτε, αν δεν εχω αλλη επιλογη προτιμω να απέχω. Αποτυχημενο δεν ψηφιζω για κανεναν "Ελληναρά".

4.17.
Το παίρνω πίσω, αν και δεν ειναι ακριβώς ετσι όπως το λες
αλλα ομολογω πως ημουν υπερβολικός. Ομως έιναι ακομη πιο αστειο να αμφισβηστειται ακομη και για πλακα η ελληνικοτητα της Δρόπολης, όπως γινεται υποτιμητικα σε αρεκτα σχόλια.
Αλλα να ρωτήσω, η Χειμάρρα γιατι δεν έβγαλε Δήμαρχο του Σοσιαλιστικου?

Ανώνυμος είπε...

2.20
Δεν ήσουν υπερβολικός,ήσουν λάθος.Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ελληνικότητα της Δρόπολης.Το πιο αστείο για μένα είναι όταν βλέπω να αμφισβητείται η ελληνικότητα της Χειμάρρας.

Ανώνυμος είπε...

sugnwmi paidia de xreiazete na malwnete k i xeimarra elliniki einai k i dropoli elliniki einai alla exete k ena komlex eseis giauto k de sas polu goustaroun ekei sto vourko otan sas rwtane apo pou eiste lete o enas apti xeimarra k o allos apti dropoli les k einai ksexwrista kratoi. antithetos oi vourkarides lene sta isa eimai apti v ipiro.na leme k to swsto panta etsi;eiste k ligo perifanoi patriwtes eseis

Δημοσίευση σχολίου