Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΕΑΔ - ΟΜΟΝΟΙΑ στην Αθήνα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ και το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Κ.Ε.Α.Δ.) οργανώνουν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. προεκλογική εκδήλωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην Αθήνα.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας  Κλεισθένους 15 στον 7ο όροφο (πίσω από το δημαρχείο Αθηνών) .

Θα μιλήσει ο Γενικός Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλης Μπολάνος
και οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων στις περιφέρειες Αυλώνας, Αργυροκάστρου, Κορυτσάς και Τιράνων

:
1. Βαγγέλης Ντούλες, πρόεδρος του Κ.Ε.Α.Δ. και υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια Αυλώνας
2. Αλκιβιάδης Πούλης, υποψήφιος βουλευτής περιφέρειας Αργυροκάστρου
3. Ευγενία Κότε, υποψήφια βουλευτής περιφέρειας Τιράνων
4.  Θανάσης Πότσης, υποψήφιος βουλευτής περιφέρειας Κορυτσάς
  
         Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                          Πληροφορίες: Γ. Τζομάκας          
            Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ                    Γεν. Αντιπρόεδρος Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ
                                                                       Τηλ. 6944927385

18 comments:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τους Ευρωπαίους χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Tzomaka an dhe bgaleis kai alli anakoinosi poy na leei oti ua exei klarina kai fagopoti dhe tha sou erthei kaneis, ektos kai an moirasete tipote 20rika Evro

Ανώνυμος είπε...

Eimai periergos na akouso ti mpourdes tha peite
Den akousa na kanete apologismo tis 4- etias pou perase kai pio to programa gia tin 4- etia pou erxete.
sigoura tha vgalete apo to sirtari afta pou mas lete edo kai 20 xronia
Emeis theloume ne kanete ergo sta xoria mas kai afiste tis mpourdes oti esis tha pate tin Alvania stin Evropi.
Ftani pia me psemata, sas katalavame
Ypostirizome MEGKA kai mono MEGKA, ARITHMO 46

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxaxaxaxaxa
Mia fotografia 1000 leksis
Afti tha pane tin Alvania stin Evropi
Afti einai i Evro peoi

Ανώνυμος είπε...

Ore aftos o dheksios tou Bollanou moiazei me Jeras...dhi. Ekeinos stirizei Tavo ti sqesi ehei me to Dule. Kapote eleje oti itan ehtroi tora ejinan filoi?! 'I epeidhi kolise o Dules me ton Tavo ta vrike kai o Jer....dhis me to Dule

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον φίλοι μου δε κατανοησατε κάτι ότι το Ντουλε Μπολάνο τους ανέλαβε εργολαβικα
η πανηπειρωτκη με προ εξέχοντες των Πρόεδρο και αντιπρόεδρο της
Σε λίγο θα βγάλουν και επίσημη ανακοίνωση

Τρεξτε κορόιδα να στιριξετε της εκδηλώσεις τους γιατι μην κρυβόμαστε μεταξύ μας προσπαθούν να μας καπέλο θέσουν και αυτή όπως οι ντόπιοι πολιτικοί
Να τους χερομαστε ολοι τους λάτρεις του τζατζι Ενβερη
Γιώργο Οικονομου πρόεδρος φίλος αειμνήστου Ενβερη
Κώστας Κονις αντιπρόεδρος υποψήφιος ΠΑΣΟΚ λάτρης του Ενβερη

Ανώνυμος είπε...

re, akousate ta tzimania mas stin pllatia ton ag. trianta - saranta, (tellos panton osoi agioi minane dioti me tosous diavollous poso na anteksoun ki' aftoi) gia tous koqedhima, marto k' xhuvani lew. re edw den millame gia asteria, edw millame gia ksehoristous ilious, edw millame gia ali diastasi.pios tous akouse kai den ton sinepire o llogos tous. kai o edi eee. i albania se ali ekdhosi
me berisa kai me rama
komodia ma kai drama
kai to evrope'i'ko mellon, is garanti.
itan kai mia vlonjatisa. afi ki; an eihe synthima
une e gjora vij nga vlora
dhe ridhi me ka zene morra

ku shkoni more te shkrete
mbreteri qe nuk ka mbret

ne foto 3-sha minoritare
tresha andej tresha kendej do behemi trekendsha apo tregdhendsha

psifizoume to eksi
gia na maste oloi seksi
psifizoume kai ksera
na ginoume holera
gamo tin sou katantia
egw thellw ti nantia
kllarina ki' ollo qefi
ki' o lekas me to defi

pinoume gia to komitato
ante gia kai aspro pato

Ανώνυμος είπε...

Ώρε μαύρε Τζομάκα, τι ασχολείσαι με αυτούς, αυτοι σε χρησιμοποιούν δεν το βλέπεις. Ο Τζομάκας(Ριζά-Βούρκος) φέρνει ψήφους, ο Ντούλες(Δερόπολη) και ο ΜΠολλάνος(χιμάρα)απολαμβάνουν τις θέσεις και τις καρέλκες.

Σήκω και φύγε απο κει μέσα με τους ανίκανους και άχρηστους.

Ανώνυμος είπε...

MEGA-istes asxolietste meta ilektrika mesa giati pate sta xoria kai sas pernoun me ksilo.Stis 23 tha pathete tin megaliteri apoleia stin istoria tou borioipirotikou n. Kai to kalitero einai oti tha exete ntropi na kiklloforiste, epidhi eisis MEGA-istes pezete vromiko peknidhi.I 500(pentakosi)psifi sas dhe kanoun katholou zimia stin OMONIA+KEAD.I Ballistes panta dikazounte,kai i dhiki sas einai stis 23 tou mina.Varate nero sto XABA.

Ανώνυμος είπε...

Και ελεγα τι να κανω την κυριακη,τι να κανω την κυριακη 11 η ωρα,πρωι-πρωι.Α το βρηκα.Το πρωτο μου μπανιο.Και αμα δεν εχετε σημετοχη γιατι δε θα αφησουμε το γαμο να παμε για πουρναρια,μαζεψτε και μερικους πακιστανους.Και αυτοι στην ευρωπη θελουν να πανε,αλα τους αφησε στο δρομο ο Παπαντρεου.Πειτε τους οτι ειστε απο το πασοκ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουν υποδοχή ευρωπαϊκής τρόικας οι υποψήφιοι του ΚΕΑΔ στην Αθήνα. Γιατί αυτοί δηλώνουν Ευρωπαίοι! Κι όταν ακούνε για εθρωπαίους στην Αθήνα, τους σηκώνεται η τρίχα από το θυμό τους. Τώρα, γιατί στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής και όχι στο γήπεδο του Σπόρτινγκ που μαζεύονταν παλιά είναι άλλη υπόθεση. Ίσως για λόγους ασφαλείας. Μπορεί να ήταν και απόφαση του Στρατηγού.

Ανώνυμος είπε...

ta katsolia tou mega meta apo tosous mines grafis sxoliasmon sto internet prepi na exoun gini ekspert sto sto tiflo sistima grafis ston ipologisti

Ανώνυμος είπε...

καλά αυτοί δεν δίνουν την αίθουσα σε κόμματα πως και έδωσαν αίθουσα στον ΚΕΑΔ?
αλλα ξέχασα δεν την έδωσαν σε κόμμα την έδωσαν στον ντούλε.
πρέπει όλοι να μποϊκοτάρουμε τις εκδηλώσεις που θα συμμετέχει ο Oικονόμου.

Ανώνυμος είπε...

9.23,kallo mpanio,perisevis.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...


Η Ευρώπη προσάραξε στο ΚΕΑΔ;!

Π. Τσακίρη
Εκτός από τις κοινότοπες αερολογίες, τον κυνισμό, την υποκρισία, των φερόμενων ηγετών του Ομονοιοκεαδίτικου Ανώτατου Σοβιέτ, αυτών των δεδηλωμένων σοσιαλγιάπηδων σταυροφόρων, σε αυτές τις εκλογές, μας προέκυψε κάτι «καινοτόμο», ως άκρο κωμικό στην πλευρά της γελοιότητας, ο ευρωπαϊσμός.
Οι «αστέρες» ευρωπαίοι θα κατέβουν την Κυριακή στην Αθήνα να θεατρινίσουν το δικό τους προεκλογικό παραλήρημα με την ανάλογη γλωσσοπλαστική, τη ρητορεία του φαφλατά, το εθνικό παραμύθι στο κομματικό πελατειακό ακροατήριο. Διότι απειλείται ο
«εθνικός» φορέας, ο οποίος μάχεται για το βόλεμα, την καρέκλα.
Ο πιο άσχετος ανάγνωσε επί το πλείστον την κατολίσθηση του κ. Ντούλε, τη στράγγισή του από αξίες, πολιτικές προτάσεις.
Μα το εκλογικό σώμα που υποτίθεται εκπροσωπεί, έχει πλέον κουραστεί από τον βερμπαλισμό, τα επαγγελματικά ευχολόγια αυτού του σουλατσαδώρου, από την νεοφολκλορική σαλάτα της περί δήθεν ενιαίας εθνικής συνείδησης, όπως ισχυρίζεται ότι η Ομόνοια αποτελεί εκφράζει.
Μα αν υπάρχει κάτι που να νιώθουμε πλέον την Ομόνοια ως δικό μας σπίτι, πρέπει να καταναλώσουμε αφειδώς χρόνο, να παραμερίσουμε βουνά ψευδαισθήσεων, ιδεοληψιών για να το εντοπίσουμε. Η Ομόνοια αποτέλεσε το εθνικό στέγαστρο του Ελληνισμού του χώρου ως τη στιγμή που ήταν σώματι και πνεύματι ταυτότητα του ελληνισμού. Από τη στιγμή που αυτή η ιδέα στραγγαλίστηκε στους λαβύρινθους, έγινε εξίσωση της προσωπικής πολιτικής περιπέτειας Ντούλε για τη διατήρηση του πολιτικού του θώκου, έχει πλέον εξαερώσει, ξεθωριάσει, ξεφτίσει.
Μα ποια Ομόνοια; Του καραμπινάτου παραπτώματος Μάρτου; Αλήθεια πώς εξηγείται ο πρόεδρος του παραρτήματος Ομόνοιας Τιράνων να συμπεριλαμβάνεται σε εκλόγιμη θέση με το ψηφοδέλτιο του Σ.Κ. στην περιφέρεια Αυλώνας; Γιατί διεγράφησαν Ξέρρας, Μπάρκας; Γιατί η Ομόνοια Ντούλε – Μπολάνου είναι μέρος του Σ.Κ. Αλβανίας. Είναι ιδιωτική εταιρεία. Όπως εταιρεία μετέτρεψαν την ίδια τη μειονότητα, την παιδεία σε ΜΚΟ, σε βυζαντινά σχολεία του κλήρου, το περιουσιακό στο Οθωμανικό Δίκαιο, επιστρέφουν οι μπέηδες και αγάδες, όπως αγάδες είναι αυτός ο αταβισμός της ημιμάθειας μες τους έπαρχους οι οποίοι μετέτρεψαν τις επαρχίες σε βόθρους συμμοριών! Για ποια Ομόνοια γίνεται λόγος. Των μπαλωμάτων, μεταγραφών Κραμέλιου, Μηλιώρη, του πάλαι ποτέ γραμματέα του ΚΕΑ στο Αργυρόκαστρο Η. Καλαντζή;! Μα που υπάρχει αυτός ο άλλοτε ζωντανός οργανισμός του Ελληνισμού, ο οποίος παρήγαγε και διακινούσε ιδέες, στέγαζε εθνικές και ανθρωπιστικές ελπίδες για τους Έλληνες, έστελνε Ψηφίσματα στα Διεθνή φόρα για περισσότερα δικαιώματα, ελευθερίες, προκοπή στον τόπο, διώκονταν, μάχονταν, φυλακίζονταν, για δικαιώματα, με τη ΔΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΤΩΝ ΠΈΝΤΕ στελεχών της;! Πού;! Τι;! Η καρέκλα του κ. Ντούλε;! Ο ενισμός, ο κύκλος του ενός.
Βεβαίως, υπάρχει άλλος πολιτικός φορέας, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που δημιουργήθηκε ως εφικτή αναγκαιότητα να αναπληρώσει αυτά τα κενά, ως συνεχιστής των ιδεών και προγραμμάτων της τότε ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ως Αυθεντικός εκφραστής του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΤ. Έχει το πρόγραμμα του, το καταστατικό του, τις πολιτικές του πράξεις οι οποίες ευθυγραμμίζονται, είναι πνεύμα και γράμμα των πόθων του ελληνισμού του χώρου, τα ισχυρά του κίνητρα ενότητας. Δεν μάχεται για την ευτυχία του ενός, την καρέκλα, αλλά για την προκοπή του τόπου, για την ΑΛΛΑΓΗ. Το ψηφοδέλτιό του αποτελεί δείγμα γραφής ανθρώπων νέων, του μόχθου, έκφραση των μη προνομιούχων, των αυτοδημιούργητων. Η αναγκαστική συνεργασία του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με το κυβερνών δημοκρατικό κόμμα έγινε με βάση αξιών και αρχών, με πλαίσιο αιτημάτων δέκα σημείων, για περισσότερες ελευθερίες, δικαιώματα, έργα για τη μειονότητα.
Οι ευρωπαϊστές Ντούλες και Μπολάνος, από τους δρόμους λαγούμια Λεσνίτσας, Δρόβιανης, Κωσταριού, Πωγωνίου, τα ερειπωμένα χωριά και οι κάμποι, το πουλημένο Γυαλί και Δήμο Χιμάρας στο Σ.Κ., κενοί περιεχομένου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Άκουσον άκουσον, παίγνια κωμικοτήτων: Η Ευρώπη προσάραξε στο ΚΕΑΔ! Τι άλλο αποκύημα εκβιασμένης φαντασίας θα ακούσουμε;!

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριώτες ξανά μας την έφεραν αυτή με το ΕΥΡΩ- ΠΑΙΟΣ. Κρατάνε για λόγο τους τα ΕΥΡΩ και σε μας θέλουν να δώσουν το υπόλοιπο.
Όποιος τους ψηφίζει φαίνεται ό, τι του αρέσει αυτή η μοιρασιά..... Σε μένα και στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πάντως ΟΧΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

osoi ehoume na pame na tous to valloume sti kollpokalpi.
e sympatrioti, ti les;

i evropi aftous perimenei na isoropisei.

Δημοσίευση σχολίου