Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Του έκατσε βαριά ο αποκλεισμός της Αλβανίας από την Ε.Ε!


Ο Ντούλες κατηγορεί και την αντιπολίτευση για την άρνηση πρόσκλησης!

Δείτε το βίντεο
Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, έκανε δηλώσεις για την χθεσινή (12/10/2011) έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Αλβανία, στην οποία οι αλβανοί δεν έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση (σε αντίθεση με το Μαυροβούνιο και την Σερβία) για να είναι υποψήφια χώρα της Ένωσης.  Εκτός από την κυβέρνηση ο κ. Ντούλες χρεώνει μέρος της ευθύνης στην αντιπολίτευση για το πολιτικό κομφούζιο που δημιούργησε.

 Επανέλαβε την πρόταση του για πρόωρες εκλογές και τόνισε την ανάγκη της αλλαγής του εκλογικού νόμου. Τις προτάσεις της αντιπολίτευσης για έξοδο από την κρίση τις θεωρεί άσκοπες και άκαιρες. Η δημοσιογράφος του ORANEWS αφήνει να εννοηθεί ότι ο κ. Ντούλες δεν ήταν και τόσο συνεπής στην «αριστερή συμμαχία», αφού συμμετείχε μόνο μία φορά στις πολλές συνεδριάσεις των αρχηγών της. 

32 comments:

Ανώνυμος είπε...

foveros titlos!!! re sy... oute kati katinoules etsi?!

Ανώνυμος είπε...

Μα μην μου τον στεναχωρείτε έτσι τον πρόεδρο!
Αφήστε τον να λειτουργησει όπως αυτος θέλει και ξέρει: "ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ"

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεί όταν λέει κομφούζιο αφου και αυτός μας καλούσε να πάμε στα τιρανα για να διαδηλώσουμε;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μαλλον καταλαβε οτι ο Μπερισια θα τις παρει και τις εκλογες του 2013 και τα γυρναει τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε μωρέ, κατασταλλάξτε κάπου ... είναι ή δεν είναι τελικά ο Ντούλες σύντροφος? Διακρίνω μια ασυνέπεια σε αυτά που λέτε. Μας μπερδεύετε και εμάς....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Βαγγελάκη, είσαι ......!

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελάκη, είσαι ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΣ!
Φύγε!

Ανώνυμος είπε...

Βορειηπειρωτη τις αλλες δηλωσεις να εβαζες με την (δικια) μας απογραφη και ας ησουν και μια φορα δευτερος, δεν πειραζει.Ο ανθρωπος απο την ελλειψη εξουσιας τα εχει παιξει εντελως,κυριολεκτικα εχει σαλταρει.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως έχετε σαλταρει εσείς απο το μένος και την έλλειψη εξουσίας. Αυτός μια χαρα εξουσία έχει, σας έκλεισε το σπίτι στις εκλογές το ξεχάσατε; Και μια χαρά τα λεει και με το ότι γράφει το Σοσιαλιστικό τους λεει, εσείς μας έχετε ανάγκη, όχι εμείς. Μπράβο του. Αποδεικνύει ότι μπορει να χει χίλια ελαττώματα αλλα είναι μεγάλο πολιτικο κεφαλι. Και εσείς χτυπηστε τα κεφαλιά σας στον τοίχο μέχρι που να τα ανοίξετε

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακαλω δηλαδη αυτο το μεγαλο πολιτικο κεφαλι δεν μπορει να περιοριζετε σε επαρχιες και τοπικου επιπεδου εξουσια, ειναι ατυχια που η Αλβανια δεν εχει ευρωβουλευτες.Αυτος ειναι γεννημενος για τις Ευρωπες εχει αλλο αερα, εχει στιλ πως να το πω.Δεν μπορει να περιοριζετε με μας τους μιζερους βορειηπειρωτες.Για αυτο και αποφευγει τις πολλες συναστροφες με τον κοσμο να μην του πεσει το επιπεδο.Επισης μια καλη θεση που θα ταιριαζε γαντι θα ηταν προεδρος της σοσιαλιστικης διεθνους.Εχω την αισθηση οτι αυτη η θεση εχει φτιαχτει για αυτον τον ανθρωπο.Γαντι!

Ανώνυμος είπε...

Αχ αδέρφια μου, τίποτε δεν καταλάβατε δεν μπορείτε εσείς να διαβάσετε την αυτοπεποίθηση στον αρχηδγό. Να σας εξηγήσω.
Η έκθεση της Ε.Ε είναι αυτή που έδωσε την αυτοπεποίθηση στον αρχ. Και δεν είναι ότι του έκατσε βαριά, αλλά γάντι. Ο Ντούλες που πιστεύει ότι ο μοναδικός που θα οδηγήσει την Αλβανία στην Ευρώπη είναι αυτός. Κανείς άλλος. Υπό το σκεπτικό αυτό, η έκθεση τον δικαιώνει πλήρως. Συνεπώς αυτό βγαίνει και τα λέει πλέον με αυτοπεποίθηση και στους δύο, και στο Ράμα και στο Μπερίσια. Φταίτε και οι δύο. Γι΄αυτό γρήγορα, τους είπε, να πάμε σε εκλογές για να αναλάβω εγώ για να σας πάω στην Ευρώπη.... διαφορετικά.... Αυτή είναι η ιστορική αποστολή του στο αλβανικό πολιτικό γίγνεσθαι.
Δεν τον είδατε που ούτε καν αναφέρθηκε στο θέμα της απογραφής της ε.ε. μειονότητας.... Έδωσε μια έμμεση απάντηση, ότι μόλις αυτός αναλάβει Υπουργός Ένταξης της Αλβανίας στην Ευρώπη, θα αναλάβει και νέα απογραφή.
Τώρα αν ο Ντούλες άρχισε να κάνει δεξιές πιρουέτες, ε, εντός χαρακτήρα είναι ο άνθρωπος. Κάπου του χάλασε τη σούπα ο Ράμας στα παζάρια που κάνουν και ο Ντούλες διακατεχόμενος από την αυτοπεποίθηση ότι οι τύχες της αλβανίας είναι στα χέρια του, άρα και της συμπολίτευσης και ειδικά της αντιπολίτευσης,... ρίχνει κλωτσιές

Ανώνυμος είπε...

eime thimomenos me olous esas pu den exete katalavei ton vagjeli, o vagjelis den einai apo tin fysi tou kolotoumpas kai koitaei ton eayto tou, ginete kolotoumpas gia na stiriksi tin ethniki ipothesi kai ton socialismo , tha patisome to mati ston berisha omos eimaste stathera kolimeni stis aksies tou socialismou..
me sevas panta etsi, kasteros socialistis.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΒΑΡΙΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.ΨΩΝΑ....ΡΑ,ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ!!!!ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΠΑΣ,Κ.Β/ΗΠΕΙΡΩΤΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο DULE ΕΓΙΝΕ ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΡΑΜΑ !
ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ???
ΜΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ,ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια δημαρχεία μωρε τρόμπα 11.18; Αυτη που λέγατε ότι την πούλησε στο Σοσιαλιστικό; Άμα γυρίσω πίσω θα βρω όλες σας τις κωλοτουμπες, έχετε και μούτρα και μιλάτε. Νούμερα. Έτσι μ αρέσει να ξεφτιλιζεστε, γελάει ο κόσμος μαζι σας και καταλαβαινει με ποιους έχει να κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Αχ 11.47μου, μη μου συγχύζεσαι! Ποιος το χε... το Δημαρχείο Χιμάρας που κατάλαβες εσύ, Τα Τίρανα μας ενδιαφέρουν, εκεί είναι το ψωμί. Είπαμε με χωριά δεν ασχολούμαστε, από πρωτεύουσες και πάνω.
Καστερέ σοτσιαλιστη, τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;

Ανώνυμος είπε...

ax efi efi, giati koritsi mou, giati?

Ανώνυμος είπε...

σημερα ηταν να βγαλουμε Νομαρχη στο Αργυροκαστρο,...
Κατι περιεργο συνεβει ομως και ακυρωθηκε.
Τα τρια κουτσιουπια μας οι συντροφοι συντροφοι Μαλιουκης, Ντουτσης,και...πως τον λενε τωρα το μαραγκο...ο τελος παντων συντροφος απο την Πολυτσιανη,πηγαν στο Καστρο να βγαλουν Το Συντροφο Σωτηρης Μουτσιο-μπεγκας, λαμπρο στελεχος -βορειο-ηπηρωτης απο το Τεπελενι.
καπου εκει μπερδευτηκαν φενεται τα κουκια και δεν βγαινανε, ειχε λεει αρρωστησει καποιος εκλεκτωρ εκ των αριστερων,κι ετσι τα πιτσουνακια μας θα εχουν κι αλλη ευκαιρια να πανε σουλατσο στο Καστρο......

Ζητω το ΡΡSH !!
Ζητω ο συντροφος Σωτηρης (ΣΟΥΛΙΟΣ) Mucobegas !!
Ζητω η Ελληνο-Αλβανικη φιλια,
Ζητω η ιερη συμμαχια PBDNJ-PS !!
Ζητω ο συντροφος Εντις κι ο συντροφος Ντουλε !!!

Ανώνυμος είπε...

Kastere sosialisti se paw re magka...
plaka plaka mas exeis doulepsei olous psilo gazi edw...

Ανώνυμος είπε...

Me oti diabazo,edho kanoun sxolia mono ayti pou apoteloun meros tis simerinis dimosias dioikisis tou berisa.Oti kai an lei o Ntoules sas fobizi epidhi eiste kotes kai dhen kserete na kanete ali dhoulia.Tromos kai fovos sas eixi gini o Ntoules,kai dhen stamatate na vrisete.

Ανώνυμος είπε...

O Baggelis arxise na milla pia os proedhros tiw Omonias.

Ανώνυμος είπε...

me lene rizo kai opote thelo ta gyrizo.ektos oti emathe oti tha tis ksanaparei tis ekloges o mberisa kserei oti se 2 mines to poli tha fygei kai to pasok gia vrouves

Ανώνυμος είπε...

na sas paw egw re aderfia giati kanei presing o dules ston ramma giati leei den tirise tin simfonia na valei ap to kead antidimarxo stous agious saranta den evale ton gianni mbambi antidimarxo kai xestike i forada sto aloni.gia sou re stefan tsipa tous egrapses kanonika sta ar@@@@@@ sou

Ανώνυμος είπε...

5-02...
αυτο που εγραψες ειναι ξεκαρδιστικο...
Ο Dule φοβος και τρομος...θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα..
Αν ξερεις 5 πραγματα απο Δροπολη θα εχεις ακουστα οτι στο χωριο του Dule σου κανουν κουμαντο ακριβως οι....κοτες !!
Εγω ειμαι Δερβιτσιωτης, δεν εχω καμια σχεση ουτε με το Μπερισα,τον Ξερα και τους υπαλληλους του,αλλα ουτε και με το Ραμα του Dule σου,ειμαι ενας απλος ανθρωπος ψηφοφωρος 20 χρονια του ΚΕΑΔ ,κι αυτο που βιωνω τωρα πολιτικα με εχει αηδιασει.
Α και δεν εβρισα ποτε κανεναν, ουτε το Dule σου.Με αυτα που κανει τωρα τελευταια δεν ακσιζει ουτε βρισιμο.
Ελεος ομως,οχι να φοβομαστε το Dule απο τη Γοραντζη, ειναι σαν ανεκδοτο με τον Τοτο...
υ.γ. Βορειοηπειρωτη,βαζω με λατινικα το "Dule"
διοτι δεν με πειθει πως πρεπει να σπαταλησω ελληνικους χαρακτηρες σε τετοιο ονομα...

Lazaros είπε...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

γελάω ακομα με το υστερογραφο

Ανώνυμος είπε...

Αν εσυ είσαι Δερβιτσιωτης, εγω είμαι ο Μαραντόνα ..

Ανώνυμος είπε...

5 : 59 an esy eisai Dervitsiotis totes egw eimai i orea Efi..zullapi e zullapi.
xoris sevas tora , kasteros socialistis.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Pj3Hz3KHh40&feature=share

Ανώνυμος είπε...

Κουνια που σας κουναγε,ορνια,ε ορνια,που ολοι σας καταλαβενετε τι σας γηνετε.Εχετε την εντυπωση πως ενδιαφερει τους αλβανους αυτη τη στιγμη,η εισοδος στην ευρωπαικη ενωση.Πως θα κρυψουν ολες τις λαμογιες που εχουν κανει,ρε βοδια,ειδικα εις βαρος μας,εχωντας και την πληρη καλυψη του συντροφο βαγγελη.ΑΗ ΣΥΧΤΗΡ ΑΠΟΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου