Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ- Κ.Ε.Α.Δ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις επαφές τους ολοκλήρωσαν σήμερα στην Αθήνα οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι Βασίλης Μπολάνος και Ευάγγελος Ντούλες,  με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.
 Στην ατζέντα των συζητήσεων βρέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της περιώνυμης απογραφής. Ιδιαίτερη κατανόηση έδειξε  ο κ. Σαμαράς ως προς την απόφαση των γενικών οργάνων της Ομόνοιας – Κ.Ε.Α.Δ περί μη συμμετοχής στη διαδικασία της απογραφής.

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για να συζητήσουν εκ νέου  τα θέματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Αθήνα, 4-10-2011
ΟΜΟΝΟΙΑ

14 comments:

Ανώνυμος είπε...

ANTWNAKH GINESE SYNENOXOS TIS KLIKAS....KAI SE EIXA GIA MEGALO PATRIWTH KAI FILO TWN VOREIO-HPEIRWTWN!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην βρωμιζετε με τη χολέρα σας τον Αντωνη Σαμαρά. Έχει γνώση της κατάστασης καλύτερα απ όλους μας και έχει και πολιτικη κρίση. Όσο και αν προσπαθείτε με ψέμματα να τον κατευθυνετε αλλου, μπορει να καταλάβει ποια είναι σοβαρή πολιτική. Μπορει να καταλάβει αν είναι σωστή ή όχι η απόφαση της ΟΜΌΝΟΙΑΣ για αποχη, έχει διπλωμάτες και ευρωβουλευτές που τον συμβουλεύουν. Ποιος σοβαρός πολιτικός με τέτοια γνώση της εξωτερικής πολιτικής θα έβρισκε σοβαρή τη θέση του mega για συμμετοχή στην απογραφη; Κυρίως επειδή λένε ναι μεν αλλα. Κακή η διαδικασία αλλα συμμετέχουμε. Στη διπλωματία και στην εξωτερική πολιτικη δεν υπάρχει ναι μεν αλλα. Μπράβο στον Αντωνη, δικαιώνει τις προσδοκίες μας και βρίσκετε δίπλα στα προβλήματα μας.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι την ώρα που η Ελλάδα καίγεται ο Σαμαράς αφιερώνει απ το χρόνο του για την απογραφη, δείχνει πόσο πονάει και ενδιαφέρεται για το Βορειοηπειρωτικο. Ένα μεγάλο μπράβο...

Ανώνυμος είπε...

simfona me eggires piges o dule afou pige prin stin harilaou trikoupi kai sinantise ekeini tin pallaviara tin dimitrakopoulou pire grammi na paei ston samara na proteinei ek merous tou gap kivernisi sinergasias gia tin eksodo apo tin krisi..ta pragmata xallasan giati o dules proteine stin kibernisi kai ton rama kai o samaras den dextike. ax vangjeli mas katastrapses!

Ανώνυμος είπε...

Τι κριση εχει ο Σαμαρας ειπες??
Μα το κομμα του μεγκα υποστηριζει.

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Η Ντουλοπαρέα είναι πλέον πολύ επικίνδυνη για τις τύχες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Τόλμησε να παρασύρει στα θολά της νερά, ακόμα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τον κατάλαβε η επίσημη κυβέρνηση και τον κράτησε σε απόσταση και αυτός ο αθεόφοβος, πάει να παίξει πονηρά, αλλά επικίνδυνα παιχνίδια με την αντιπολίτευση. (Σκεφτείτε πώς αντιμετωπίζουν αυτοί την Εθν. Ελ. Μειονότητα !!!)
Διαβάστε το στόρυ της συνάντησης με τον Σαμαρά και θα καταλάβετε περισσότερα.
Πάει ο Ντούλες στον Παναγιωτόπουλο και του ζήτησε το λόγο για την τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας υπέρ της συμμετοχής των Βορειοηπειρωτών στην απογραφή. Τον κατηγόρησε ευθέως λέγοντας ότι ήταν προσωπική του θέση και όχι η επίσημη της Ν.Δημοκρατίας.
Νευρίασε ο Παναγιωτόπουλος και αθώα, (επειδή κάποτε ήταν δεξιός ο Ντούλες), τους πέρει από το χέρι μαζί με το Μπολάνο και τους πηγαίνει στο Σαμαρά.
Ο Ντούλες που ήθελε τη φωτογραφία και τη χειραψία με το Σαμαρά, τόσο ήθελε. Τον πέτυχε το σκοπό!
Ο Σαμαράς όμως του είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να ζυγίζεις τις πράξεις σου καλά, τα υπέρ και τα κατά, ώστε οι αποφάσεις να είναι σε όφελος του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Τι άλλο πιο διπλωματικά, ότι τα σκάτωσες με την απογραφή, έπρεπε να του έλεγε ένας πολιτικός αρχηγός. (!!!)
Μα άκουγε ο Ντούλες του τι έλεγε ο Σαμαράς. Αυτός θα έλεγε εκείνα που ήθελε. Δεν υπολόγιζε ότι η ΝΕΑ Δμηοκρατία θα έβγαινε με δήλωση διάψευσης. Πήρε ο Ντούλες το Γιάννη τηλέφωνο, του είπε να γράψει την ανακοίνωση, να βρει και την παλιά φωτογραφία που έχουν με τον Αντώνη, να την αναρτήσουν κι αυτή ως σημερινή.
Πήραν και τον Ορφέα ...... για να προσέξει το κείμενο της "επίσημης" ανακοίνωσης, (να το ανεβάσει λίγο γιατί ο Γιάννης δεν τα καταφέρνει αυτά, αν είναι κάτι πισώπλατα... Ενώ ο Ορφέας τα κάνει και τα δύο καλά). Η επιστράτευση του Ορφέα αφορά ......................
Είδε η Νέα Δημοκρατία τι έγινε, πως μόλις δέκα λεπτά αφού αναχώρησαν από το γραφείο το Σαμαρά ανάρτησαν στο "ΔΕΡΟΠΟΛΗ" την κουτοπόνηρη ανακοίνωση και .... κατάλαβαν.... σε τι επικίνδυνα πρόσωπα έχουν πέσει οι τύχες του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Το λέει αυτό και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ΑΘΩΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αθώε το έβγαλες μόνο σου το συμπέρασμα ή με βοήθεια..????? Θα σε παρότρυνα να μην βιαστείς να χαρείς, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Και μετά με το παρεάκι σου θα χεις να διαχειριστείς και την πίκρα και τη σφαλιάρα. Γιατί το χεις ακούσει αυτό που λένε μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και την κακή του μέρα...???? Αυτό πάει σε όλους όσους νομίζουν ότι ο Σαμαράς είναι βλάκας. ( και σε μερικούς που το παίζουν συναγωνιστές του και του σκάβουν το λάκο) Θα επανέλθω με στοιχεία και ονόματα, αλλά μέχρι τότε υπομονή. Και εσύ και το παρεάκι σου. Προέχουν άλλα τώρα. Καληνυχτα

Ανώνυμος είπε...

Αθωε σε απευθείας σύνδεση με το Λέζο είσαι και σου τα πε?

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

3.54 Μη μου πεις ότι και τη δήλωση της Ν. Δημοκρατίας την έγραψα εγώ. Δεν είναι ανάγκη να έχεις κανένα φίλο. Πέρα μια στα γραφεία της Ν. Δημοκρατίας και τα μαθαίνεις όλα. Αν με εξουσιοδοτήσουν από τη Ν.Δ έχω κι εγώ να σου πω πράγματα και θαύματα. Εγώ θα σεβαστώ την μετριοφροσύνη του προέδρου. Εσύ μη τολμάς άλλη φορά να εικάζεις πλαγίως ότι "ο Σαμαράς είναι βλ..." επειδή σας έμεινε κρεμασμένο το κεφάλι στο ΠΑΣΟΚ. Για να είμαστε ΟΚ...διαφορετικά...! ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Αθώες τα διαφορετικά και τις απειλές να τα βάλεις εκει που ξέρεις γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει. Διαδικτυακές απειλές όχι σε μένα, εκει που σε παίρνει. Να ξέρεις ότι έχετε ποντάρει σε κουτσό άλογο, μην εκπλαγείτε που θα χάσετε την κούρσα και μετα θα σας φταίει ο Πρόεδρος. Λοιπόν εγω δεν είπα πότε ότι ο πρόεδρος είναι βλάκας, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα . Δηλώνω με τιμη ότι ο Σαμαράς είναι πολυ πιο έξυπνος απ όλους εσάς. Αυτο να το θυμάσαι και στην επόμενη ανακοίνωση, μην μου τα αλλάξεις τότε ναι; Να χαρείς.

Ανώνυμος είπε...

7.28 Apo pote analavate na vgalete kai tis anakoinvseis tis N. Dhimokratias....?

Ανώνυμος είπε...

Σε μενα απευθύνεται 8.00 , στον Αθώο πες τα. Εγω δεν ανακατευομαι με τις ανακοινώσεις. Αλλοι τις βγάζουν , άλλοι τις παρερμηνευουν και χαίρονται τσάμπα. Εγω απλά σχολιάζω αυτα που λένε. Και μασαω και φύλλα Δάφνης και βλέπω το μέλλον και Λεω τι μπορει να γίνει. Εσυ απο τι ακριβώς ενοχλείσαι;

Ανώνυμος είπε...

H fotograia einai apo to xilia-propersi !!!
H N.D. kserei pleon me ti soi koumasia exei na kanei (dulebollanous kai sia),kai den tous deinei kamia simasia ektos apo typikotites.

Ανώνυμος είπε...

Κρατήστε μικρο καλάθι λεμεεεεεε.....

Δημοσίευση σχολίου