Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ηγεσία της Ομόνοιας συναντήθηκε σήμερα με την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κα. Μαριέττα Γιαννάκου.
Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το σύνολο των  θεμάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Εκτενέστερα συζητήθηκε το θέμα της υπό εξέλιξη περιώνυμης απογραφής,  για την οποία η κα. Γιαννάκου εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία. Δεσμεύθηκε από πλευράς της να βοηθήσει στη διεθνοποίηση της διαδικασίας απογραφής και να στηρίξει τη διαμαρτυρία της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ προς όλους του ευρωπαϊκούς φορείς.

 Ο κ. Μπολάνος την ευχαρίστησε για την προ ημερών έγγραφη  επερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τη διαδικασία απογραφής πληθυσμού στην Αλβανία, η οποία αυθαίρετα ποινικοποιεί επί της ουσίας την αρχή της ελεύθερης βουλήσεως των μελών της Ε.Ε. Μειονότητας, περί της εθνικής τους καταγωγής.
Μοναδική λύση για την αντιμετώπιση των κρίσιμων καταστάσεων αποτελεί η στράτευση όλων μας!  
  
Αθήνα, 07-10-2011
ΟΜΟΝΟΙΑ

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Τον μαυρο Τσιλη, πως το παθε και πηγε μονος του σε συναντηση. Αποφασισε ο Βαγγελακης να τον αφησει ελευθερο επιτελους! Αχ ερμο μου παιδι τι τραβηξες και συ τοσα χρονια απ την Ντουλοτυρρανεια ! Τσιλη προχωρα ειμαστε μαζι σου! Τσιλης, Τσιλης, Τσιλης !

Ανώνυμος είπε...

stirozoume vangjel bollano kai vasili dule to mellon tou boreihpeirotiku ellinismou!!
tsilis tsilis

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαγγελάκης φίλε δεν αντέχει με τίποτα τους δεξιούς γιαυτό και τον Μπολάνο τον άφησε να πάει μόνος του στη Μαριέτα. Ας είναι ο Βασίλης ασπίδα του γιατί δεν ξέρεις. Όπως τα πάει ο Γιωργάκης ίσως σύντομα θα έχομε δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα για να μην έχει κλειστή τελείως την πόρτα. Ο Βασίλης είναι ο αριστερίζον δεξιός...

Ανώνυμος είπε...

o vangjel dule einai panw apo komata kai idheologies eine mia idea pu den petheni pote!
me sevas kasteros aristeros!

Ανώνυμος είπε...

SYLYPHTHRIA KOLAQO-ARISTERE GIA TON TIMONIERH ALIA
TORA EMEINES MONO ME TO DULE !!KALA KRANIA !!

Ανώνυμος είπε...

Τον κάλο στον εγκέφαλο τον έχετε απο μικροί ή χτυπησατε όταν παίζατε; Δεξιοί του κωλου όλοι, που θα μας κάνετε και μαθήματα δεξιοφροσυνης. Απο που μου βγηκατε όλοι εσείς οι δεξιοί ξαφνικά δεν ξέρω, τόσα χρόνια που κρυβοσασταν; Βρε ουστ απο δω, τομάρια πουλημενοι.

Δημοσίευση σχολίου