Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Επιστολή πρόεδρου του MEGA Χριστάκη Κίτσιου στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδος


Προειδοποιεί για δυναμικές αντιδράσεις, εάν δε ληφθούν μέτρα κατά των Ριζόπουλου και Νίτσα!

Προς κ. Κάρολο Παπούλια
                        ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Προς κ. Γιώργο Παπανδρέου
            Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
                                                Αθήνα
Προς κ. Αντώνη Σαμαρά
                        Πρόεδρο του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας
Προς κ. Γιώργο Καρατζαφέρη
                        Πρόεδρο του Κόμματος Λ.Α.Ο.Σ.
Προς κ. Αλέξη Τσίπρα
Πρόεδρο Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
Προς κα.  Αλέκα Παπαρήγα
                      Γενική Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ
Προς κ. Ντόρα Μπακογιάννη
                 Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Προς κ.  Σταύρο Λαμπρινίδη
                   Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος
Προς κ. Χρήστο Παπουτσή
                        Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Προς κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
                        Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
Προς κ. Νικόλαο Πάζιο
Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα
           
Κατάχρηση εξουσίας διενεργούν δύο συγκεκριμένα ιστάμενα πρόσωπα του διπλωματικού Σώματος και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας, που όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, διατηρούν υπόγειες σχέσεις με το πολιτικό κατεστημένο  στη Βόρειο ΄Ηπειρο. Πρόκειται για τους κυρίους Ιωάννη Ριζόπουλο, Γενικό πρόξενο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο και για το στρατηγό Γιώργο Νίτσα, οι οποίοι από την περίοδο πριν της εκλογές της 8ης Μαϊου και σε συνέχεια συντονίζουν με ιδιαίτερο μένος την εκστρατεία διάσπασης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, εκβιάζοντας ωμά τους ΄Ελληνες να μην ψηφίσουν το «Κόμμα των Ελλήνων» και τους υποψηφίους του με το πρόσχημα ότι η «Ελλάδα δε θέλει το Κόμμα αυτό αλλά το Κόμμα του Ντούλε».
Η εκστρατεία αυτή συνεχίζεται έντονη και τώρα κατά του υποψηφίου του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» στη Φοινίκη, Ζήσου Λούτση καλώντας στα γραφεία τους και απειλώντας υποστηρικτές του Λούτση να αποσυρθούν από τον αγώνα και να στηρίξουν τον υποψήφιο του Ντούλε.
Οι ενέργειες αυτές που θυμίζουν άλλες εποχές και πλήττουν σοβαρά την εικόνα της μητέρας μας πατρίδας και υπονομεύουν την προσπάθεια θετικών δυνάμεων να τηρήσουν ζωντανό και ενωμένο τον Βορειοηπειρωτκό Ελληνισμό, ο οποίος εδώ και χρόνια τώρα προσπαθεί να αποκτήσει τη δική του ανεξάρτητη ελληνική  φωνή για να μπορέσει να αντισταθεί στις μεγάλες δοκιμασίες  της εποχής που θέλουν να τον αφανίσουν.
Μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι και το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας τηρούν σιωπή ιχθύος απέναντι σε τέτοια φαινόμενα και απ’ ότι διαπιστώσαμε κάνουν και πλάτες στα άτομα αυτά, που αναλάβανε εργολαβικά να τσακίσουν κάθε ελπίδα επιβίωσης του τόπου μας.
Ρωτάμε, με τι θράσος και με ποια αρμοδιότητα αυτοί οι κύριοι απειλούν τους ΄Ελληνες που φυλάνε Θερμοπύλες στον τόπο τους ή που εργάζονται για το ψωμάκι τους στην Ελλάδα, ότι θα κόψουν τις συντάξεις των γονέων, θα αποκλείσουν τα παιδιά τους από το δικαίωμα φοίτησης στην Ελλάδα, θα κλείσουν τα σύνορα και άλλα τέτοια,  που κατά την εκλογική περίοδο έγιναν σημαία της προπαγάνδας της κλίκας Ντούλε σε κάθε σπίτι Βορειοηπειρώτη, σε κάθε ιστοσελίδα και ΜΜΕ.
Οι εκλογές απέδειξαν ότι παρά τη μεροληπτική στάση των κύκλων που στην Ελλάδα και στο Προξενείο του Αργυροκάστρου διαχειρίστηκαν τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου και υποστήριξαν φανατικά το δίδυμο Ντούλε- Ράμα, μεταφέροντας δωρεάν ψηφοφόρους και αποκλείοντας απ’ αυτή τη βοήθεια το «Κόμμα των Ελλήνων», ξανά δεν επέφεραν το αναμενόμενο για το προς κατάρρευση πελατειακό κόμμα του Ντούλε. Το «Κόμμα των Ελλήνων» - ΕΕΜΜ- ΜΕGA σε περίπου ένα χρόνο ζωής απόχτησε κύρος και σοβαρότητα, αλλά και θετικό εκλογικό αποτέλεσμα που προμηνύει ότι στην επόμενη αναμέτρηση θα είναι το πραγματικό κόμμα των Ελλήνων και θα καθοδηγήσει με σωφροσύνη και συνέπεια τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό στον  αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του.
Συκοφάντησαν και συκοφαντούν το νέο Κόμμα ως μπερισικό μόρφωμα, ως υπαίτιο της διάσπασης και ως αντίθετο με τα συμφέροντα της Ελλάδος, γιατί στα γραφεία του προξενείου ή στο Υπουργείο Εξωτερικών εισακούγεται μία και μοναδική φωνή, εκείνη του Ντούλε και των φερέφωνών του και όχι η πραγματική φωνή της πλειοψηφίας του Ελληνισμού που γνωρίζουν σε βάθος την πραγματικότητα στη Βόρειο ΄Ηπειρο και που έχουν πιο εποικοδομητικές προτάσεις για λύσεις.
Το «Κόμμα των Ελλήνων» δεν ήρθε στην πολιτική σκηνή ως φιλοδοξία μιας ομάδας, ούτε ως δημιούργημα κάποιων άλλων δυνάμεων πέρα από τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Είναι ακριβώς εξέλιξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ΚΟΜΜΑ, το οποίο δύναται να ενεργήσει νομικά και δυναμικά προς όφελος των συμφερόντων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην Αλβανία και την προστασία του όπου γης. Είναι το πρώτο στο είδος του σε όλη την ιστορία μας και στις εκλογές πέτυχε να συσπειρώσει χιλιάδες ομοεθνείς που είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πραγματικά την ηγεσία, το πρόγραμμα και το καταστατικό του.
Η αριθμητική επιτυχία του ΚΕΑΔ στις τοπικές εκλογές  δεν αποδεικνύει την άνοδό του, αλλά την καθοδική πορεία του, γιατί ούτε το επίπεδο και η κατάρτιση των τοπικών αρχόντων δημιουργούν προσδοκίες για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων μας, αλλά ούτε οι ψηφοφόροι είναι όλοι δικοί του, γιατί τα ποσοστά αυτά τα δανείστηκαν από το κόμμα του Ράμα. Το «Κόμμα των Ελλήνων» κατέβηκε ανεξάρτητο και ήταν το μοναδικό ελληνικό κόμμα στο ψηφοδέλτιο και πέτυχε 30 συμβούλους και μια επαρχία, όχι μόνον χωρίς καμία βοήθεια, αλλά μέσα σε ένα κλίμα καταδίωξης από τα προαναφερόμενα άτομα.
Αυτά κάνουν τον κ. Ντούλε να χάσει την ψυχραιμία του και να εκμεταλλεύεται βάναυσα το κύρος του κλήρου μας, τις κουμπαριές στο ΠΑΣΟΚ, τους εκδικητικούς προξένους, τους περιφερόμενους βουλευτές και τους νονούς των συλλόγων στην Ελλάδα, με σκοπό να κατακρεουργήσουν από κοινού και την επαρχία Φοινίκης που την κέρδισε ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων και πρωτεργάτης του κόμματος, Ζήσος Λούτσης.
Τίποτα δεν τον νοιάζει το Ντούλε και τους υποστηρικτές του ούτε για τα Βουρκοχώρια  ούτε για τη Δρόπολη, ούτε για το Πωγώνι και τη Χειμάρρα. ΄Αλλωστε την τελευταία την πούλησε στο Σοσιαλιστικό Κόμμα. Το μόνο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα, την οποία κρατάει από το 1998 αντιδημοκρατικά, διαλύοντας από καιρό τώρα την ΟΜΟΝΟΙΑ και αμφισβητώντας κάθε προσπάθεια πολιτικής αναβάθμισης του Ελληνισμού.
Στο στοίχημά του ο Ντούλε, να κερδίσει τη Χειμάρρα και τη Φοινίκη απέτυχε οικτρά και η επανάληψη των εκλογών στη Φοινίκη του δίνει ακόμα μία φορά την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλα τα αθέμιτα, τους χρηματοδότες και τους αυλικούς του, όπως τους χρησιμοποίησε και κατά την τακτική εκλογική καμπάνια. Τα γεγονότα όμως αποδεικνύουν ότι κι αυτή τη φορά δε θα μπορέσει να πετύχει το στόχο του, γιατί πλέον ο απλός Βορειοηπειρώτης δεν εξαπατήται από την ψεύτικη εικόνα του εθνοπατέρα.
Είναι προφανές το γεγονός ότι ο Ντούλε στις επόμενες εκλογές θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΚ της Αλβανίας και όλους αυτούς που τον υποστήριξαν θα τους εγκαταλείψει, όπως έχει εγκαταλείψει όλους τους συναγωνιστές και συνεργάτες του. Η κατάληξη αυτή είναι προδιαγεγραμμένη από καιρό, αλλά η επικείμενη αποτυχία του στη Φοινίκη θα του δώσει τη χαριστική βολή.
Επανερχόμενοι στη μεροληπτική στάση και την κατάφωρη ανάμιξη του προξένου Αργυροκάστρου, αλλά και του στρατηγού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Ελλάδος διευκρινίζουμε ότι το «Κόμμα των Ελλήνων» θα προβεί σε διαβήματα στα αντίστοιχα υπουργεία για να ανακαλεστούν οι προαναφερόμενοι επειγόντως στην τάξη.
Σε περίπτωση, που δεν εισακουστεί η φωνή μας, θα ενεργήσουμε δυναμικά με όλα τα δημοκρατικά μέσα.
                                              ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
                                   «ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΚΙΤΣΙΟΣ

48 comments:

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που έχω να πω για τους ανθρώπους του mega είναι κρίμα και ΝΤΡΟΠΗ.................ΑΙΣΧΟΣ........... Αποδεικνυουν περίτρανα ότι είναι όργανα των Αλβανών και των Αλβανικών μυστικών υπηρεσιών.... (αφαιρέθηκε)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας Αλβανοί. Μπράβο σας Αλβανοί

Ανώνυμος είπε...

BRAVO STA ATOMA POU EINAI MESA STHN OMONOIA KAI THN POLEMOUN!!!!!!!!!!!!

Αναγνώστης είπε...

είμαι βέβαιος πως οι δύο πρώτοι σχολιαστές θα ζουν κάπου στην Αθήνα. Παρόλο που δε μου αρέσει και εμένα η επιστολή γιατί μόνο πολιτικό κείμενο δεν είναι και με αυτόν τον τρόπο χάνουν κάποια από τα δίκια που έχουν, τους σέβομαι γιατί ζουν μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα και εσείς από εδώ σταματήστε να κάνετε τον μεγάλο πατριώτη και τους μεγάλους κριτές. Όπως είπε κάποιος άλλος σχολιαστής εδώ, είστε σαν τα τσογλάνια που αυνανίζονται στην τουαλέτα –όπου τουαλέτα βαλε Αθήνα…

Ανώνυμος είπε...

γιασου Λουτση ,γιασου Πουτση ολλη σε φτεωε εσενα σε φτεει και ο Σοκρατησ που σε εβγαλε δυο φορεσ επαρχο

pogonisios είπε...

ne dikio exun i praktores tu mega den tus perase afto pu pigan na kanun ke tora ta fortonun se allus den ntrepeste ligo more pulimeni ston berisia.....

Ανώνυμος είπε...

από δω? και εσύ απο δω δηλαδή? και εσυ 12.02 μέσα από την τουαλέτα ομιλείς? ή έρχεσαι συχνά και έχεις το δικάιωμα να το πάιζεις μπαλαντερ? αιντεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Asxoliste me to Ntoyle opos kanei o Berisa me to Rama. Ntropi sas MEGA dixnete kathara oti kanete to paixnidi ton albanon.

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορία. Γιατί το Μεγκα κάνει το παιχνίδι των Αλβανών; δηλαδή τι παιχνίδι θέλουν να κάνουν οι αλβανοί; τι ήθελαν να κάνουν μέχρι σήμερα και τους εμποδισε ο Ντούλες; ρε ξυπνηστε και σταματιστε να τρωγεστε σαν τα κοκορια για τα συμφεροντα του ενος και του αλλου. Οκ κάποιοι εφταξαν το μεγκα για να βολευτούν, υπάρρχει πιο βολεμένος απο το ντούλε; ή αυτός το κάνει με ευγενικό τρόπο;

Unknown είπε...

Δεν ντρέπονται αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθούν τα λάθη του να τα φορτώσουν σε άλλους ποιος κάνει διάσπαση ο Ριζοπουλος και η Ελλάδα
η αυτοί που να δειχτούν και να αποκτήσουν μια καρέκλα έκαναν το νεογνό (ΜΕGA)
να σας ζήσει κυροί
Δεν ξέρω τη άλλο να πω νόμιζα ότι ο λαός σας έδωσε την πρέπουσα απάντηση και θα καταλαβαίνατε τη σας γίνετε αλλά φαίνετε ότι δεν την καταλάβατε
Εγώ είμαι Έλλην βορειοηπειρώτης και σεις δεν είστε κόμμα μου αυτός που σας έδωσε το όνομα αυτό( ο νονός ) εύτονου κόμμα είστε

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικα καποιη ενω στον καιρο του χοτζα το πεζαναι αλβανοι τωρα το πεζουναι ελληναρες εμεις υπολοιπη ειται ημαστε λιγοι η πολη ενα θα σας πο ορε γομαρια. βορειοπηροτες γενηθηκαμε και ετσι θα πεθανουμαι οσο για τα ζαγαρια που μας εκπροσοπουν 20χρονια τωρα ορε΄΄΄΄΄΄άσ μου πει καποιος τη καλλο κανανε στον τοπο δεν ειμαι το μεγα αλλα αν χρειαστει θα παω νατους ψιφισο βαρεθηκα να μου κλεβουν τα αισθηματα και την αγαπη για τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 1.14 τωρα λεμε για το καταπτιστο αυτο κειμενο. Μην τα μπερδευεις

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ-ΡΑΜΑ,Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΧΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ 2-3 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜ ΓΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ

ΑΝώνυμος είπε...

Αν ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Τελικά αυτοί οι άνθρωποι, είναι απερίγραπτοι... όσο και αν προσπαθώ να αναμοχλεύσω κάποια λέξη ΄για να χαρακτηρίσω το κείμενο και το μυαλό που κουβαλάει ο συντάκτης του (σίγουρα θα είχε και την βοήθεια του Ζήσου - εκπρ. τύπου!) και το προεδρείο που εκφράζεται μέσω αυτού.
Μα μπορείτε να αξιώνεται εσείς κύριοι να εκπροσωπήσετε τον Β/Ηπειρωτικό Ελληνισμό, και να γινόταν αυτό, τί μέλλον θα μπορούσατε να του προσφέρετε? Αν υποθέσουμε πως ο Ντούλες δεν είναι καλός - εσείς όχι απλά δεν είστε καλλίτεροι - αλλά είστε ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!
Αν τελικά δεν εισακουστείτε από την Ελληνική Πολιτεία, υπάρχει δηλαδή η περίπτωση να σας δούμε MEGA - απογοητευμένους στην πλατ. συντάγματος?! Ντροπή κύριε Κίτσιο. Δεν συνάδουν αυτές οι "ενέργειες" όχι με "πολιτικό" και προεδρεύοντα κόμματος αλλά ούτε με συμπεριφορά δημοτικού υπαλλήλου στην καθαριότητα!
Εάν εσείς αποτελείτε την συνέχεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τότε είμαστε για κλάμματα. εάν εσείς στο ΜΕΓΚΑ θέλετε να διεκδικήσετε ένα ρόλο στο μέλλον του Ελληνισμού, ουαί και πάλιν ουαί... (σημαίνει αλοίμονο, έτσι για να σας βοηθήσω). Προσπαθήσατε να πλασαρηστείτε ως "ελπίδα" αλλά με τις πράξεις σας επιβεβαιώνετε πως είστε μια απελπισία, απελπισμένων για βόλεμα ατόμων, που κάνουν προς τούτο κάθε δυνατή απέλπιδα προσπάθεια.
ΚΡΙΜΑ και ΝΤΡΟΠΗ...
Α, αν μου επιτρέπετε... μια μικρή συμβουλή, τέτοια θέματα τα συζυτούν κατ' ιδίαν οι πολιτικοί, όχι με εξεφτελίζουσες τους συντάκτες τους ανοιχτές επιστολές, έτσι, κατ' ιδίαν δηλ. μπορεί και να φέρουν αποτέλεσμα...!
Το πολύ γαρ της θλίψεως γεννά ΠΑΡΑΦΡΟΣΎΝΗ!!!!!!!
Με την τιμή που αρμόζει σε όλους εκεί μέσα,
ΑΝωνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι υποστηρικτές του Ριζόπουλου, πιστεύω ότι δεν έχετε καμιά σχέση με τον τύπο. Για μένα το δηλώνω ανοιχτά. Ο Ριζόπουλος είναι ο Έλληνας διπλωμάτης που καμιά σχέση δεν έχει με την εξωτερική και εθνική πολιτική της Ελλάδας. Οι Αλβανοί και οι Τούρκοι ιστορικά θα του οφείλουν πολλά όσον αφορά το ανθελληνικό του έργο σε βάρος του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Αυτός όμως το διασκεδάζει επειδή έτσι ικανοποιεί τον εγωπαθή του χαρακτήρα. Με τη νέα του συμπεριφορά προ των επαναληπτικών εκλογών στη Φοινίκη επιβεβαιώνει το πιο πάνω συμπέρασμα. Ταυτόχρονα επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όταν μένει χωρίς τα .....(αφαιρέθηκε)..... γίνεται πιο άγριος διότι νομίζει πως φταίνε γι΄αυτό οι Έλληνες διαφωνούντες του, τους οποίους θέλει με μανία, την αντίθετη απ΄ό, τι δείχνει ......(αφαιρέθηκε)..., να τους εξοντώσει.
Εσείς μανιτάρια δεν το κάνετε γιατί αγαπάτε το Ριζόπουλο. Είμαι βέβαιη ότι μετά τον Οκτώβριο που θα φύγει, θα τον βρίζετε άγρια. Εσεις πιστεύετε ότι έτσι υπερασπίζεστε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δείχνετε έτσι ξεκάθαρα ότι είστε κλισέ προϊόν του Χοτζικού καθεστώτος. Ραγιάδες και γλύφτες για να φάτε κάποιο κόκαλο.
Αν είστε όντως Έλληνες θα πηγαίνατε σ΄αυτό τον κύριο και θα του ζητούσατε να εμποδίσει η Αθήνα το ξεπούλημα της Δρόπολης σε τσάμιδες, Κοσοβάρους και Λαζαρατινούς, που επιτρέπει ο Μαλιούκης του Ντούλε. Θα ντεμασκάρίζατε τον τον .....(αφαιρέθηκε)....., ο οποίος με τα χρήματα της εκκλησίας έφτιαξε στην καρδιά της Δρόπολης ένα τερατώδες έργο και τώρα το διαπαραγματεύεται να το πουλήσει ή σε τσάμι ή σε κοσοσβάρο. Έχει και το χάρτη με την ιδιοκτησία του τα 2.5 χιλιάδες στρέμματα στο ...(αφαιρέθηκε)..., την οποία θα μεταφέρει άυριο τμηματικά σε αλβανούς, αφού το πρώτο σχέδιο για να χτίσει εκεί βίλες τις οποίες θα πουλούσε σε Αλβανούς.
Αυτά λεβέντες με τη γλώσσα μέχρι το γκιόξι που μοιάζει με ροζέ γραβάτα....

Ανώνυμος είπε...

pios einai o Lloutsis dhen einai jenima threma tis omonoias esxos kyrie LLouci monon na anakateveis kseris thelis na eise panta protos thihos na sou aksizei

Ανώνυμος είπε...

aporw aporw kai pali aporw
1 esy boreiohpiroti pws ginetai panta na exeis prwtos panta tis epistoles........de mou fenesai katharos
2 mas anaferetai 82 fores thn eparxia finiki sta ar.... gia ton louci kurie kico h omonoia-kead tou eixe dwsei thn eparxeia kai oxi to mega auto na to thimaste.........
3 eseis kurie kico apo pote eiste sthn omonoia??
4 oswn afora th xeimara eseis den eixate diko sas ypopsifio???? pws bohthisate thn omonoia gia na kerdisei??giati oi 100 sas psifoi vgalane allo dhmarxo na sas to epenthimhsoume to ergo sas eki epithexthi........oute ena simvoulo aplos xara na xasei o bollanos.......na xasei h ellada kai na kerdisei h allvania kai nai to ps den krivomai kai to lew omws eseis giati den mas bohthisate????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ena katinistiko stin kyrioleksia keimeno estalei se olous ithinontes tis ellinikis politeias.

eiste i ntropi tou VoreioHpeirwtikou Ellinismou!

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερώσει κάποιος τον κο Κίτσιο πως αυτά που γράφει μέσα στην κακογραμμένη επιστολή (που δείχνει και το επίπεδο όλων σε αυτό το μόρφωμα του mega)επισύρει ποινικές ευθύνες. Και μπορεί στην Αλβανία να έχεις την προστασία του SHΙSH αλλά στην Ελλάδα η δικαιοσύνη λειτουργεί και καταδικάζει όσους διαβάλουν ανθρώπους και συνειδήσεις με ασύστολα ψέμματα. Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι και ελπίζω κάποιος να βρεθεί να σας στείλει στα δικαστήρια για να τελειώνει μια και καλή αυτό το παραμύθι.

Ανώνυμος είπε...

Oi anafores ginontai me to ergo kai tin sinisfora pros ta koina kai ta ethnika.
Ti prosefere i OMONOIA kai to KEADH prow tin ethniki elliniki meionotita, ektoew ap;o k;apoies viles ton "ijetikon morfon" thw sthn Elladha kai Albania, opos Zakintho, Lefkadha, Preveza, Ioannina, Ag. Saranta, Xeimara klp. Peite, ekane kati gia tin paideia, kati gia ton politismo, kati gia na eimaste aksioprepeis stin Albania kai Elladha. Apenantias, tassetai me barbarotita kata kathe prospatheias, esto kai atomikis pou simvallei gia ton politismo mas, tin istoria mas kai tin ethniki mas paradhosi
Apenantias, poullontas ta ethnika mas simferonta katafere na exoun oi igetes sas afta pou ehoun. Akousate ta teleftaia hronia na ehei kapoia "dhieneksi" gia ethnikous llogous i ijesia afti?
Ako;usate na dhiohnoun kapoio igeti tiw OMONOIAS oi albanikea arhes opos sinevene prin apo to 1998?
Eseis pou ipostirizete tin OMONOIA, ipostirizete amesos kai tin katastrofi tou voreioipeirotikou ellinismou. S afto sas aksizoun epainoi alla ohi apo mas, apo tous albanous.
Opoios einai esto kai ligo eksipnos kai morfomenos tha afine to MEGA na deiksei ti mporei na kanei kai meta na to krinei. Tha epetrepe tin leitoyrgia tis organomenis allis apopsis gia ti etsi leitoyrgei i dhimokratia. Toso to perissotero otan i ijesia tis OMONOIAS dhokimastike kai apetihe.
Mipos kai aftoi tou MEGA dhen einai Ellines. Apo pou rreei toso misos enantion tous. Ehete stoiheia peiteta anoihta kai mi kriveste piso apo ton dhithen patriotismo sas. Einai koufios kai moirizei kloufio avgo. Dheihnete oti ekeino pou sas endhiaferei einai na mi thiktei to dhiko sas katestimeno kai tipote allo

Ανώνυμος είπε...

Alithia,pote o Kitsos itane melos tis Omonias?Otan lei oti pire 30 synvoulous kai mia eparxia ,enoi Finiki??!!!Ena olikrio kinono pros gesia tis elladhos na vrisi ton Ntoule????Ma,as eimaste ligo sobari vre pedhia!!!Dhen sou ekane tipotes o patera Berisa kai arxisame na zitame voithia apo tin mana patridha??Otan o Kassimis sas ypostirize mazi me ton Kotsio Barka dhen ta eixate metrisi kalla ta kuqia????

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, πολλά λέτε. Είναι δικαίωμα του κάθε κόμματος να καταγγείλει όσα θεωρεί ότι θίγουν το ίδιο. Εσείς γιατί αντιδράτε με αυτό τον τρόπο; Δεν είμαι MEGA, αλλά αν αυτά που αναφέρει η επιστολή ισχύουν τότε καλός κάνει και τα γράφει. Καιρός είναι να βάλει κάποιος στη θέση τους μερικούς «παντογνώστες» Ελλαδίτες που έχουν μάθει τόσα χρόνια να απαιτούν να γίνεται πάντα το δικό τους χωρίς να ρωτάνε και εμάς τους Βορειοηπειρώτες. Το τι είναι καλύτερο για τους Βορειοηπειρώτες και τη Βόρειο Ήπειρο το γνωρίζουμε καλύτερα εμείς οι ίδιοι και όχι αυτοί. Είδαμε 20 χρόνια τώρα που η ηγεσία της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ κάνει ότι τους πούνε από το «εθνικό κέντρο» το τι αποτελέσματα έφεραν για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Στο κάτω – κάτω αν θίγεται ο Ριζόπουλος και πιστεύει πως οι κατηγορίες είναι άδικες ας βγει και να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Το ίδιο και ο Νίτσας. Όποιος έχει καθαρή τη φωλιά του δεν φοβάται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Στη τελική πιστεύω ότι το Βορειοηπειρωτικό δεν είναι δουλειά ενός πρόξενου και ενός αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας. Αυτοί δεν μπορούν και δεν πρέπει να ασκήσουν εθνική πολιτική, αλλά να υπηρετήσουν όποια απόφαση πάρει η ελληνική Κυβέρνηση. Εάν με τη συμπεριφορά τους εκτελούν διαταγές της ελληνικής κυβέρνησης, ένας λόγος παραπάνω να αντιδράσει με αυτό το τρόπο το MEGA. Πάντως αυτοί οι δύο έχουν ξεφύγει εντελώς από τις αρμοδιότητές. Καιρός να τους μαζέψει κάποιος.

Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω κείμενο το υπογράφουν 343 νέοι από το Πωγώνι. Β.Η
Συγχαρητήρια για την επιστολή σας κύριε πρόεδρε του κόμματος των Ελλήνων της Β.Η. Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέτε . Ο απατεώνας Ριζόπουλος έχει διαλύσει το Πωγώνι, τον αντίχριστο Ντούλε δεν θέλομε να τον βλέπομε ,μας έχει χορτάσι ψέματα 20 χρόνια Η αυτοκέφαλη εκκλησία της Αλβανίας δεν έχει καμία σχέση με το Πωγώνι , για αυτό και συμπεριφέρεται ως απαράδεκτη.
Το Πωγώνι ανήκει στην μητρόπολη Πωγωνιανής και Κονίτσης .
Εμείς οι νέοι του Πωγωνίου στηρίζομε την οργάνωση της Ομόνοιας και την ΕΛΠΙΔΑ το μοναδικό Κόμμα των Ελλήνων . (ΜΕGA)._

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΚΙΤΣΙΟ!Ως ενας απ'τους ιδρυτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πανω απο 18 χρονια κατοικος ΕΛΛΑΔΑΣ οφειλω να προβαλλω πολλα στοιχεια και γεγονοτα για να απορριψω τα κακογραμμενα,αναληθη και κακοηθη μεγαλα λογια της επιστολης σας.Δεν θα το κανω,αλλα δεν θα αφησω ασχολιαστα 2-3 πραγματα που θιγουν οχι μονο την ΟΜΟΝΟΙΑ,αλλα και καθε τιμιο Β/Ηπειρωτη που σεβεται τον εαυτο του.Πρωτον,τα προσωπα στα οποια απευθυνεστε θα πρεπει να τα γραφετε με ιεραρχικη σειρα και χωρις ορθογραφικα και φραστικα λαθη.Δευτερον,δεν ηξερες,δεν ρωταγες;Τι δουλεια εχεις εσυ στο λακκο με τα φιδια;Εκτος και αν κανεις το λαγο.Αν δεν ξερεις τι δουλεια κανει ο λαγος, στην επομενη επιστολη που θα γραψεις(ελπιζω πιο καλη απ'αυτη}θα σου εξηγησω.Τριτον,η λασπη που ριχνετε στον ΝΤΟΥΛΕ και κατ'επεκταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι με μια λεξη απαραδεκτη!Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλε δεν ειναι ουτε του Ντουλε ουτε του Μπολανου.Ειναι ολου του περηφανου Β/Ηπειρωτικου λαου που μετα τη δικτατορια ειδε σ'αυτην τον ηγετη και τον σωτηρα της.Και μονο που επεζησε και αντεξε σ'αυτα τα 20 χρονια κατω απο αντιξοες συνθηκες απ'τις συνεχεις επιθεσεις φιλων και εχθρων,αυτο λεει πολλα.Εαν εσεις οπως λετε στην επιστολη σας αποτελειτε τη φυσικη συνεχεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτο αφηστε να το κρινει ο λαος.Και μεχρι τωρα ο λαος σας εκρινε αρνητικα.Την ΟΜΟΝΟΙΑ φιλε Κιτσιο,στη Δεροπολη και το Βουρκο δεν μπορει να την αντικαταστησει κανεις.Τεταρτον,σε καποια φραση, αν διαβασα καλα λετε οτι φυλατε Θερμοπυλες.Και ρωτω εγω.Μαζι με το Μπερισα;Βγαζετε το ψωμακι σας λετε.Ψωμι ειναι αυτο η παντεσπανι;Απ'οτι ξερω τα στελεχη του κομματος σας κατεχουν καιριες θεσεις στην κυβερνηση Μπερισα, KSERRA,BARKA,MICO,NACI,BEZHANI ακομα και εσεις ο ιδιος.Κατηγορειτε το Ντουλε οτι συνεργαζεται με το ΣΚ. Στο σπιτι του κρεμασμενου κ. Κιτσιο δεν μιλανε για σκοινι.Κοιταχτειτε πρωτα εσεις στον καθρεφτη και μετα να κρινετε και τους αλλους.Απ'τη στιγμη που πριν ακομα βγειτε στην πολιτικη σκηνη, μπλεχτηκατε σε παιχνιδια εξουσιας,τοτε να ξερετε οτι ειστε καταδικασμενοι.Ο λαος,οσο κι αν εσεις τον υποτιματε εχει κανει τη διαλογη.Σας εστειλε εκει που σας αρμοζει.Πεμπτον,αποκαλειτε το κομμα σας,'κομμα των Ελληνων'.Απ' οτι ξερω αυτον τον τιτλο εδω και πολλα χρονια τον εχει κερδισει επαξια η ΟΜΟΝΟΙΑ.Τον εχει κερδισει στον αγωνα,τον εχει κερδισει στη φωτια,τον εχει κερδισει οχι μονο απ' τους ΕΛΛΗΝΕΣ,αλλα και απ'τουσ Αλβανους.Κατι που κερδιζεται με κοπο, αιμα,αγωνα και χρονο μενει για παντα σ'αυτον που το κερδιζει.Στην Δημοκρατικη Ενωση Εθνικης Ελληνικης Μ ειονοτητας ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δελβινιώτης είπε...

Για ηρεμήστε όλοι σας ρε ηλίθιοι!
Δεν έχετε καταλάβει πόσο μικρός και μίζερος είναι ο Ντούλες?
Δεν έχετε καταλάβει οτι είναι τοσο πουλημένος που ούτε ένα διάβημα δεν έχει κάνει στους Διεθνείς Οργανισμούς (Ε.Ε, ΟΗΕ, Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ξένες Πρεσβείες κλπ).
Νοιώθω ντροπή γιατί κατάφερε και με πούλησε ένας ηλίθιος Ντούλες και 3-4 ηλίθιοι της κλίκας του!
Αποχαιρετίστε την Βόρεια Ήπειρο που χάθηκε!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη μου κινησαν την περιεργεια αυτα που γραφει η επιστολη (απλα αστεια και πρακτωρικη,επιστολη γραμμενη απο τη SHISH και τα οργανα της) μπηκα στην διαδικασια να μαθω ποιοι ειναι αυτοι οι δυο ανθρωποι και γιατι το εκαναν αυτο (αν ισχυουν οσα γραφουν απο το meaga γιατι ειναι και γνωστοι ρουφιανοι και ψευτες).
Δεν θελω να μαναφερθω σε οσα εμαθα για τον κ.Ριζοπουλο,οχι γιατι δεν ειναι αξια αναφορας αλλα γιατι μπορει ευκολα καποιος να τον κατηγορησει πως εχει δοσοληψειες αφου ειναι στο Αργυροκαστρο,οπως γινετε παντα απο τα βρωμικα μυαλα των βορειοηπειρωτων,που και δικιο να εχουν καποιες φορες δεν τους λαμβανεις σοβαρα υποψιν γιατι δεν αφηνουν και κανεναν ασχολιαστο.Σαν να λεμε οι κατινες της Ελλαδας και μαλλιστα κακιες πουτ... κατινες.
Το ιστορικο του στρατηγου ομως και οι καθαρες συστασεις που πηρα για αυτον μου βεβαιωνουν αυτα που πιστευω για το ρουφιανοκομμα-υποχειριο των αλβανων,δημιουργημα του αλβανικου παρακρατους.Καλα δεν ντρεποντε να δηλωνουν δημοσια πως καποιος στρατηγος της ελληνικης αστυνομιας και μεγαλο κεφαλαιο για ολες τις ελληνικες υπηρεσιες τους πολεμαει και τους κατηγορει σαν προδοτες?Οποιος ψαξει και μαθει ποιος ειναι ο συγκεκριμενος κυριος,ποσα μπορει να γνωριζει που αποκλειεται να γνωριζουμε εγω και ο καθε αναγνωστης του μπλογκ,ποσα χρονια γνωριζει το βορειοηπειρωτικο και ασχολειται θα καταλαβει ποσο βρωμικο ειναι και το mega.Αν συνυπολογισει μαλιστα και τη στηριξη ολης της ελληνικης αστυνομιας δημοσια μεσω του αρχηγου της προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και τη στηριξη του πρωην αρχηγου της ΕΥΠ κ Κοραντη θα καταλαβει αυτο που ολοι βλεπουμε αλλα λιγοι θελουμε να συνιδητοποιησουμε και να εκφρασουμε.Για ακομα μια φορα ο ελληνισμος της ΒΗ αποδεικνυει πως τα καστρα πεφτουν απο μεσα.Οι αλβανοι το γνωριζουν αυτο,το προσπαθουν μια ζωη χρησιμοποιωντας Ελληνες οργανα τους.ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με της τοποθετήσεις του κ. Κίτσου.
Προεκλογικά είδα έναν άγριο και άδικο πόλεμο που έγινε από το ΠΑΣΟΚ και το Προξενιό Αργυροκάστρου εναντίον του νέου Kόμματος των Ελλήνων στην Αλβανία “MEGA”. Με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων το ΠΑΣΟΚ έστειλε δωρεάν λεωφορεία στην Αλβανία για να υποστηρίξουν το δίδυμο Ντουλε – Ραμα , ενώ το Προξενιό Αργυροκάστρου έκανε προπαγάνδα κατά του και “MEGA” και θεωρούσε και θεωρεί σωστούς Έλληνες στην Αλβανία όσους υποστηρίζουν το δίδυμο Ντουλε – Ραμα, δηλαδή όσους υποστηρίζουν την αριστερά.
Γιατί αυτή η διάκριση για τους Έλληνες της Αλβανίας ?
Γιατί μας ξεχωρίζεται σε αριστερούς και δεξιούς ?
Γιατί η αντιπολίτευση στην Ελλάδα επιτρέπει τέτοιες αδικίες εις βάρους μας ?
20 χρόνια υποτιθέμενης δημοκρατίας στην Αλβανίας και τα δικαιώματα των Ελλήνων από το κακό στο χειρότερο.
- Σήμερα έχουμε Ελληνικά σχολειά χωρίς βιβλία και σε μερικές ελληνικές περιοχές χωρίς Ελληνικά σχολεία
- Τα περιουσιακά των Ελλήνων δεν γνωρίζουμε σε πια μοίρα είναι
- Χωρίς μια ενημέρωση για τα δικαιώματα μας ,ποια αποκτήσαμε αυτά τα 20 χρόνια ? για ποια αναμένονται να εξελιχτούν? και για ποια πρέπει να αγωνιστούμε για να τα κερδίσουμε.
Ποιος ευθύνεται για την κατάντια μας ?
20 χρόνια από Ελληνική συνείδηση ψηφίζαμε Ομόνοια και ΚΕΑΔ γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή , η βορειοηπειρωτική πολιτική ήταν μονοπώλιο. Με αποτέλεσμα από 5 βουλευτές που βγάζαμε να καταντήσουμε να βγάλουμε με το ζόρι έναν.
Ο προσωπική μου άποψη είναι ότι ναι εμείς η Βορειοηπειρώτες πρέπει να είμαστε ενωμένη αλλά πρέπει να δώσουμε τέλος στο πολιτικό μονοπώλιο. Βλέπω μια άγρια επίθεση προς το νέο Κόμμα , γιατί ? μέχρι τώρα σε έναν χρόνο λειτουργιάς αυτό που ακούγετε από το “MEGA” είναι για τα δικαιώματα μας. Ας τους δώσουμε την ευκαιρία να λειτουργήσουν και μετά να κριθούν.

Ανώνυμος είπε...

343 νεοι απ'το Πωγωνι θιχτηκαν απ' την δραση του αντιχρηστου Ντουλε οπως λενε.Τοσους εχει ολους κι ολους το Πωγωνι.Και γιατι βρε παλλικαρια δεν πηγατε να ψηφισετε τον Μαη για να διωξετε μια και καλη τη'χολερα' την ΟΜΟΝΟΙΑ και να φερετε την ανοιξη,την ΕΛΠΙΔΑ οπως λετε το ΜΕΓΚΑ;Με τοσες ψηφους σιγουρα η ελπιδα σας ο Βλαχομεντης θα ηταν και σημερα επαρχος.Κριμα.Και κατι αλλο.Η την ΟΜΟΝΟΙΑ,η το ΜΕΓΚΑ στηριζουμε.Και τα δυο δεν παει.

pogonisios είπε...

esi anonime 5.45 ise asxetos i malon den ise pogonisios afu sindeis tus ergates tu berisia ke tus shikatzides tu mega me tin mitropoli tis konitsis......

Ανώνυμος είπε...

agapite 5:45 o syndismos MEGA-PD (MITE MEINTI)stis ekloges pire 344 psifoys
ithella na sas enimero oti sas lipei enas na to ypograpsei
kai kati allo imitropolis legotan
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΔΡΥΙΝΟΥΠΟΛΕΟΣ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ
kai perielamvane th deropolh konitsa kai pogoni
eno tora legete ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΗΣ
kai periexei thn entos elinikon synoron tmima toy pogonioy kai thn perioxi ths konitsas
το πωγωνι βορειου ηπειρου ανικει στην αυτοκεφαλη αλβανικη εκκλησια και στη μητροπολη αργυροκαστρου
ευχαρηστω

Ανώνυμος είπε...

Pros anonimos 5.45,apo to sxolio sou eine poli efkollo na katallavo oti eise atomo konta i mallon steno)ston proin apotiximeno eparxo tou Pogoniou.Proton:Katallaveno oti eise monos sou kai dhen sou ypografi kanenas allo pogonisios,i pogonisi ypograpsane kai sou dhosane apantisi stis 8 maiou.Ton deytero,esenane kai tou proin eparxou sou dhen sas diaferi i elliniki mionotita ,alla o Berisas tis allbanias.Kai triton kai to pjio simantiko,min mblekis tin eklsia kai ton arxipiskopo,giati den eise se thesi na milisis gia megales prosopikotes san ton arxipiskopo Anastasio.Kai telos,atokefali eklisia to lene i Allbani kai eisi,rota kai tha mathis pos onomazete,kai boskate kamia agelladha tora kai afte tous anthropos tou pogoniou na kanoun tis dhulies tou apos prepi,me sinidhisi elleniki kai grothia stin OMONIA kai KEAD.Eo MEGA parmeni tin eixi pari tin katifora alla tora dhen stamatai me tipotes kai eine ena vima konta sto gremo.Silipitiria!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

apla eskos...kirie kitsio..o antidouleismos den arkei apo mono tou na sas kathierosei..
eiste apla ligoi, poly ligoi...

Κεραύνιος είπε...

"Βορειοηπειρώτη" το δικό σου σχόλιο επί του θέματος δεν το είδαμε και απορώ γιατί.

Είναι εξευτελιστικό αυτό που έκανε το MEGA. Άραγε γιατί δεν το ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τους αλλά το κοινοποίησαν μόνο σε επιλεγμένους παραλήπτες; Μήπως ντρέπονται για την παπαριά τους;

Περιμένω να δω το υπόμνημα του MEGA προς τον Σαλί Μπερίσα και τους ηγέτες των αλβανικών κομμάτων για τα όσα υπέστη το πατριωτικό αυτό κόμμα και ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου από αλβανικές δυνάμεις.

Η μήπως αυτοί δεν μας πειράζουν αλλά μας φταίει η Ελλάδα; Είναι δυνατόν το MEGA τόσο απροκάλυπτα να εξυπηρετεί την αλβανική εξωτερικη πολιτική; Είναι δυνατόν τόσο απροκάλυπτα το MEGA να συστρατεύεται με τους Τσάμηδες και τους κουκεζίδες στην ρητορική τους περί παράνομης επέμβασης της Ελλάδας στα εσωτερικά της Αλβανίας;
Είναι δυνατόν μετά την αποτυχία τους να απευθυνθούν στον Βορειοηπειρωτικό λαό να προσπαθούν με τέτοιες κινήσεις να κερδίσουν την συμπάθεια των Αλβανών;

Για όσους δεν το κατάλαβαν τα πράγματα είναι πολύ απλά: Οι εθνικιστές Αλβανοί βρίζουν τον Ντούλε και την ΟΜΟΝΟΙΑ ως όργανα της Ελλάδας που επιβουλεύεται την εθνική κυριαρχία της Αλβανίας. Ο Κίτσιος στέκεται στο πλευρό τους λέγοντας πως ελλαδικοί παράγοντες είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον Ντούλε και την ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν επιτρέπουν σε μια "υγιή πολιτική δύναμη" όπως το MEGA - που σε αντίθεση με την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει διεκδικήσεις εις βάρος της Αλβανίας - να ξεπεράσει το ΚΕΑΔ.

Άλλωστε άμα προσέξει κανείς καλά το κείμενο είναι σαν να προέρχεται από την μετάφραση του Google. Προφανώς το αρχικό δεν ήταν στα ελληνικά.

Επίσης περιμένω να δω το σχόλιο των διανοούμενων οπαδών του MEGA που με τόσο πάθος καταθέτουν σε άλλες αναρτήσεις την γνώση και την σοφία τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΛΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη
Τα ηλιθια σχολια μην τα δημοσιευεις και ας σε κατηγορησουν.
Το επιπεδο των περισσοτερων σχολιαστων ειναι χειροτερο απο αυτο των χουλιγκανς Παναθηναικου, Ολυμπιακου.

megafan είπε...

Στον προεδρο της Δημοκρατικης Αριστερας γιατι δεν το στειλε? Ηταν και ο μονος που ειχε στειλει επιστολη στον εορτασμο για τον ενα χρονο απο την ιδρυση του Mega.
Κριμα και θα βοηθουσε ο Γκουβελης!!!

Αγανακτισμένος Βορειοηπειρώτης είπε...

Η εμπειρία και ο τρόπος λειτουργίας της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φάνηκε ξεκάθαρα στα σχόλια κατά της επιστολής ΜΕΓΑ. Μαθημένοι να παίρνουν εντολές από τις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες για τη δράση τους επικεφαλής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποδίδουν τα ίδια και στην ηγεσία του ΜΕΓΑ.
Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο. Πάρτε τους έναν -έναν εκεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα δείτε ποιοι είναι.
Τώρα οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες τους είπαν χτυπάτε το ΜΕΓΑ και αυτοί αλύπητα αυτό κάνουν. Γιατί όμως οι μυστικές υπηρεσίες έδωσαν αυτή την οδηγία; επειδή είδαν ότι τώρα η Αθήνα στηρίζει ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ. Άρα για να διατηρηθεί η διάσπαση δίνουν εντολή στην ηγεσία ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ που χαίρει αυτής της στήριξης να επιπλήξει το ΜΕΓΑ με την εγγύηση της Αθήνας, ώστε οι μυστικές υπηρεσίες και να ελέγχουν τις κινήσεις της Αθήνας και να διατηρούν καλά τη διάσπαση. Σε περίπτωση που η Αθήνα στήριζε το ΜΕΓΑ θα είχαμε την αντίθετη λειτουργία.
Εδώ φτάσαμε. Πάντως, μετά το 1991-92 η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπεσε για τα καλά στα χέρια ελέγχου των Αλβανικών μυστικών υπηρεσιών. Μετά το 1998 αυτές οι υπηρεσίες βρήκαν ηρεμία και σταθερότητα εφόσον βρήκαν το κατάλληλο πρόσωπο να βάλουν επικεφαλής της. Αυτόν που διοικεί την εκστρατεία ξεπουλήματος και διάλυσης της ε.ε. μειονότητας.
ο Αγανακτισμένος βορειοηπειρώτης

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε 3.59,θα συμφωνισω μαζι σου.Και εχω να σου πω και κατι.Οταν πριν αρκετα χρονια ειχαμε μια συναντηση με το Ντουλε,καπιοι απο τα μελοι της ΕΝΒΗ,στην αιθουσα της ενωσης Δελβινου,Πειραιως 8 στο 2 οροφο,ρωτηθηκε ο Ντουλες αν ειναι αληθεια οπως λενε,οτι τα περισοτερα μελοι του γενικου συμβουλιου της Ομονοιας ειναι του SHIK.Απαντησε,ναι το ξερω.Και γιατι δεν τους διωχνεις,του ειπαμε.Ειναι αλλη ιστορια αυτο,μας απαντησε.Παρων ειταν αρκετοι,λιγοι απ΄αυτους τον στυρηζουν ακομα και σημερα.Ειπες τιποτα ΚΕΡΑΥΝΙΕ,η δεν το θυμασε?

Ανώνυμος είπε...

ESY APO POU TIS EXEIS OLES AYTES TIS PLIROFORIES?????????????
DLD OLOI OSOI STIRIZOUN MEGA EINAI TA AGOIA PAIDEIA THS MEIONOTHTAS????
A NAI KSEXASA
BARKAS
BEZHANI
MICOS
LUCIS
NACIS
MAS TO EXOUN APODIKSEI EISI POIA EINAI H AGAPH TOUS GIA THN PATRIDA

Ανώνυμος είπε...

me tin idia "logiki" tha prepei na steilete kataggeltikes epistoles, epeidi stirizoun ANOIXTA tin OMONOIA-KEAD kai enantion twn:

Georgiou Papandreou - Prothypourgo tis Ellados
http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4012/20050.jpg


Dimitriou Doli - Yfipourgou Ekswterikwn
http://www.flickr.com/photos/54231028@N07/5679643081/in/set-72157626505783643/lightbox/

Lefteri Dimitriou - Arxigou EL.AS
http://www.flickr.com/photos/54231028@N07/5680205070/in/set-72157626505783643/lightbox/

OLOI oi parapanw einai oi proistamenoi oswn ntropiastika kataggelete!!!

ma toso axrioi, toso asxetoi kai toso ypoxeiria eiste?!

Ανώνυμος είπε...

4.43 επιβεβαιώνεις τότε κάλλιστα τον αγανακτισμένο 3.59. Προσπαθώντας εσύ να στηρίξεις τους δικούς σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κατηγορώντας τους άλλους στο ΜΕΓΑ μας λες εμείς είμαστε που είμαστε της οργής και της κατάρας, ας ρίξουμε και λίγο λάσπη στους αντιπάλους μας.
Αυτός ο αρνητικός πόλεμος αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της ηττοπάθειας, σαπίλας και κατρακύλας. Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όχι μόνο έχει πιάσει πάτο αλλά από χρόνια μας τρώει και τον πάτο για να βγούμε στο πουθενά

Ανώνυμος είπε...

Το ΜΕΓΑ άργησε πάρα πολύ να διαμαρτυρηθεί για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Έκανε όμως λάθος που επέτρεψε ένα κακογραμμένο κείμενο να το στείλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Για άλλη μια φορά όμως κατάφερε να βγάλει στη φόρα ότι αυτουργοί της νέας διάστασης μίσους και διάσπασης στην ε.ε. μειονότητα ήταν οι Ριζόπουλος, Νίτσας, ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑ και ΚΕΑΔ.
Όχι μόνο τόσο, πίσω απ΄όλα τα χτυπήματα κατά συγκεκριμένων προσώπων στην ε.ε.μειονότητα προερχόμενα από Ελλάδα ή με χέρια Αλβανών κρύβοτναι τα άτομα αυτά. Μη μπερδεύετε την Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια η συγκεκριμένη ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εσκεμμένα δεν κατάφερε να περάσει μια συγκεκριμένη εθνική γραμμή στην Αθήνα για την ε.ε. μειονότητα. Αυτή την εντολή είχε από τα Τίρανα. Αυτό υπαγόρευε η πολιτική τους ύπαρξη στην Αλβανία και τα ιδιοτελή συμφέροντα τους.
Συνεπώς η πολιτική της Αθήνας προς τα εθνικά συμφέροντά μας "χαράσσετε" με την προσωπική σφραγίδα του εκάστοτε διπλωμάτη, ο οποίος μετά την εισήγησή του στην Αθήνα για το τι βλέπει, σεβόμενος πρώτα τα συμφέροντά του και την καριέρα του, παίρνει "οδηγία" από την Αθήνα να εφαρμόσει αυτά που εισηγήθηκε. Τώρα ο Ριζόπουλος έτυχε πολύ στραβόξυλο. Τα συμφέροντά του και τα μάτια του. Είδε ότι αυτά τα εκπληρώνει καλύτερα το κατεστημένο Ντούλε και όχι μόνο δεν κινήθηκε διπλωματικά, αλλά άσπρο μαύρο. Άσπρο ο Ντούλες μαύρο το ΜΕΓΑ.
Τώρα οι τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μη πουλούν φακές ότι αποτελεί εθνική προδοσία όποιος βάλει εναντίον του προσώπου του Γενικού Προξένου της Ελλάδας. Πόσες φορές η ίδια κλίκα χτυπούσε αλύπητα εκείνους τους διπλωμάτες που δεν ήταν της αρεσκείας τους. Α, εκείνα τα ξεχάσαμε. Τώρα φωνάζουμε ζήτω ο Ριζόπουλος.
Να θυμάστε όμως ότι όσα λένε στις αντιδράσεις τους οι υποστηρικτές Ριζόπουλου, είναι λόγια του ιδίου που δεν μπορεί να τα πει ο ίδιος και βάζει τους "ανώνυμους" να τα πούν. Να μη πω ότι σε κάποια είναι και το προσωπικό του στυλ. Μπορεί και ο ίδιος να γράφει ανώνυμα. αυτό είναι το επίπεδό του. και με την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σαν να βρήκε η τέντζερη το καπάκι.
Τώρα γιατί γράφω και εγώ ανώνυμα. Να το πω δεν υπάρχει εγγύηση ότι ο φορέας της άλλης άποψης μπορεί να μείνει ατιμώρητος για την σκέψη του.
Αυτό είναι το μόνο μικρό βήμα που κάναμε σε σχέση με το κομμουνιστικό καθεστώς. Και τα πράγματα είναι πολύ μουντά αφού στο ίδιο ταμπλό τιμωρίας των αντιπάλων παίζουν από κοινού Ριζ + ηγεσία ΟΜ-ΚΕΑΔ

Ανώνυμος είπε...

file 9.26 eseis san neo ksekinima giati den tous kanate pera gia na mhn sas katigorei kaneis tous poio panw kurious???????

Ανώνυμος είπε...

Πέρα τους κάνει ο κάθε Έλληνας με την ψήφο του και με τη στάση του, όταν δεν πουλιέται για ένα κομμάτι ψωμί.

Ανώνυμος είπε...

με το να πολιτικοποιουνται τα μ.μ.ε αυτο μονο μας δειχνει την καταντια τους και πως εχουν αναιρεσει καθε δημοκρατικο οριο...συκοφαντιες κ προπαγανδα μονο βγαζει ο mega.αυτο εχω να πω... βγηκε ο καθε αριστερος της σειρας να στειλει επιστολη στην βουλη με προπαγανδες σε πολυ πιεσμενη περιοδο κ παλι μπραβο στον mega....

Ανώνυμος είπε...

kai OMONIA kai MEGA mia mana kai ena patera ehun mana PSSH patera R ALIA

agnostos είπε...

i eliniki mionotita prepi na ehi ena koma ute omonia ute mega ayti ine oli alitaradhes ke olitus palevun gjia tin kutalla to mono pragma pu kanun kalla ine i diaspasi kie tin dihonia pu ehun spiri pandu

Ανώνυμος είπε...

mborite esis oli tis MEGAS tis OMONIAS ke oli iali pu ine jiro se afta ta komata jati oli grafun AGNOSTOS...... MIPOS FOFUNTE APO SAS MIPOS PISO APO SAS INE I ...MAFIA...... KE EGO ...AGNOSTOS ..IME

Δημοσίευση σχολίου