Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συνέντευξη του Π. Δήμα στο himara.gr



Τι λέει για το Μπολάνο, το Γκόρο και τον Αριστοτέλη Γκούμα
Όποιος ακούει το όνομα Πύρρος αμέσως το μυαλό του πάει στο λιοντάρι της Χιμάρας. Ένας αθλητής που το όνομα του γράφτηκε με χρυσό μελάνι στην ιστορία της παγκόσμιας άρσης βαρών. Η συνέντευξη  όμως, αφορά  τον άνθρωπο Πύρρο, τον Χιμαριώτη. Πολλές φορές στο παρελθόν ακούστηκαν πολλά για τον ίδιο π.χ οτι  απέχει απ'τα κοινά της Χιμάρας, δεν ενδιαφέρεται, ξέχασε την καταγωγή του κ.α. Στην συνέντευξη που παραχώρησε μιλάει για όλους και  όλα όσα αφορούν τον τόπο μας και δίνει τις απαντήσεις του.


24 comments:

Ανώνυμος είπε...

Μην γίνεστε γελοίοι μην επιστρέφετε είκοσι χρόνια πίσω .

Δεν προσφέρει τίποτα στην Βόρειο Ήπειρο, ο ντοπαρισμένος Δήμας.

Αυτή που διοικούν την ένωση Χιμαριωτων, εννοώ στην Αθήνα, είναι άχρηστη και με αυτούς θα την παραδώσουν με μαθηματική ακρίβεια στους Αλβανούς την Χιμάρα .

Ανώνυμος είπε...

Βελτιωμένος αρκετά ο Πύρος (λεκτικά)! Συγκρατημένος όμως και απέφυγε να πάρει θέση για το Γούμα και τον Μπολάνο! Συνεπώς άκυρος ο τιτλος που χρησιμοποιήσανε...Απ τους 3 που αναφάρει μόνο για το Γκόρο μίλησε!
Δυστυχώς όμως, όταν κάτι πουλάει, το "ξεζουμίζουμε" μέχρι τελικής πτώσεως!

Ανώνυμος είπε...

Poly swstos o pyros...Gia to gkoro.
Eipe oti einai ximaraios kai oti San ximaraios pisteyei oti den thelei to kaki tis ximaras...Kai as tn afisoume na deiksei.
O Dimarxos prepei na petaksei tin tampela apo panw tou pou thelei na kanei me ta ethnika themata, Gia ayta ta themata yparxoun oi organwseis Gia ta swmateia,as asxolithei me ta problimata tou politi kai tourismou.

Ανώνυμος είπε...

monos enas xontrokefalos den katalavenei ton pirro pou leei oti prepei na pame ena vima pio mbrosta kai oti o mbolanos tous afise piso

Ανώνυμος είπε...

o Pyrros sas, loipon, pou mas ta exete priksei me ayton, prin to 1990 pou zouse sta Tirana, i den eiksere oute leksi ellinika, i ntrepotan na milisei ellinika kai na dilosei ellinas,i esthanotan alvanos...aytos einai o Pyrros Dimas ...
Ki ola ayta otan emeis oi aploi vorioipirotes sernomastan stis fylakes kai stis eksories tou Hoxha.
Meta to 1990, pliromenos adra apo tin elliniki politeia gia ta metalia tis arsis varon, egine ellinaras,emathe kai ti glossa opos oloi oi aloi alvanoi,kai tora eseis ton proskinate !!
Ton borioipiroti "me to azimioto" !!!oust !!

Κεραύνιος είπε...

Ο μεγαλύτερος ίσως αρσιβαρίστας όλων των εποχών παγκοσμίως για τον αδερφό μας ανώνυμο Βορειοηπειρώτη είναι ο "ντοπαρισμένος Πύρρος". Αφού είναι τόσο εύκολο αδερφέ γιατί δεν το κάνεις και εσύ να χεστείς στο τάληρο που τόσο σε ενδιαφέρει;
Και τι σχέση έχει η Ένωση Χειμαρριωτών με το συγκεκριμένο δημοσίευμα; Στην πραγματικότητα απολύτως καμία αλλά για τύπους σαν και εσένα είναι το ίδιο πράγμα. Είναι ο φόβος και το σύμπλεγμα κατά του εθνικού, κατά του έντιμου, κατά του πατριωτικού.
Περαστικά ανώνυμε αδερφέ Βορειοηπειρώτη

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι να μαθαίνουν και οι πολιτικοί μας από τα όσα λέει ο Πύρος.
Ώριμος πλέον ξέρει τι κάνει και γιατί αποφεύγει τον Μπολάνο και τον Γκούμα. Τιμή κάνει στο Μπολάνο που δεν τον πιάνει στο στόμα γιατί αν θα μιλήσει θα τον μαυρίσει. Όσο για το Γκούμα τήρησε τη στάση που τήρησε και η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ στα σαράντα του αδικοχαμένου Τέλη. Σιωπή!! Για ρωτάτε και την ηγεσία μας γιατί δεν αναφέρεται πλέον επίσημα στον Τέλη!!! τι τους έπιασε και το ξεχάσαν, ενώ ο Πύρος επιμένει ότι οι Αλβανοί στη Χιμάρα σ΄απαγορεύουν να μιλάς ελληνικά !!!!. Πόσο ζημιά μας έκαναν οι τύποι Μπολάνο!!!!

Ανώνυμος είπε...

3.14 η εισαι χαζος η το παιζεις ηλιθιος αλλη επιλογη δεν υπαρχει για σενα.
Τι σχεση εχει το ενα θεμα με το αλλο και τα μπλεκεις,τι σχεση εχει η Πυρρος με την Ενωση και με τη συνεντευξη του?
Η Ενωση Χειμαρριωτων ειναι οτι πιο πατριωτικο,οτι πιο εθνικο και εντιμο υπαρχει στα βορειοηπειρωτικα δρομενα και οποιος διαφωνει με αυτο ειναι απλα ασχετος και ανιδεος.Δεν ειμαι Χιμαριωτης αλλα χαιρομαι που υπαρχουν και ασχολουντε καποιοι Χιμαριωτες και θελω να τους πω να μην ακουνε και να μην ασχολουντε με κατι ρουφιανους σαν τον 3.14.

aristera είπε...

Ο Πυρρος Δημας ειναι αδιαμφησβητητα ο κορυφαιος αρσυβαρηστας όλων των εποχων, κρινοντας με βαση τις διακρισεις που εχει. Ειναι αδιαμφησβητητα ο κορυφαιος έλληνας αθλητής όλων των εποχών, και πάλι με βαση τις διακρισεις που εχει λαβει.
Απο κει και περα όσοι επιθυμούν να δώσουν στον Πύρρο και μια άλλη διάσταση, πχ του πολιτικού, του διανοουμενου, του σοφου ονειρευονται με ματια ανοιχτα!
Οι αποψεις του Πύρρου για την πολιτκη έχουν όση αξία έχουν οι απόψεις του Παπανδρεου για την άρση βαρών.
Ειναι σε όλους γνωστό ότι λειτουργουσε και λειτουργει ως προεκταση του Σγουρού.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανθελληνική τομαρια, παψτε να πιανετε στο στόμα σας το Μπολανο η πριν το κάνετε κάντε πλυσεις με αλατονερο. Λερες. Τι έχετε προσφέρει ρε εσείς στην πατρίδα; Παράσιτα; Ποια είναι η πατριωτική σας πράξη; Το ξεκατινιασμα στα μπλόκα; Βγάζετε εδώ ανώνυμα τα κόμπλεξ σας, πολιτικά, σεξουαλικα και πάσης φύσης; Σας χαλαγε ο Μπολανος γιατί δεν εξυπηρετούσε την τσέπη σας ε; Γιατί δεν έκανε τη Χιμαρα έρμαιο των μεγαλοκατασκευαστων; Γιατί δεν σας άφηνε να χτισετε παράνομα και να πουλησετε στους Αλβανους; Οριστεί, έχετε τον κατάλληλο δήμαρχο για να το κάνετε τώρα πια. Καταστρεψτε τα πάντα, αλλά μην πιάνεται στο στόμα σας το Μπολανο. Η αν το κάνετε να Χετε τα α@@@δια να το κάνετε επώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει κάποιος που με την στάση του και το μεγαλείο του ανάγκασε την κοινη γνώμη στην Ελλάδα να διαχωρίσει τους Βορειοηπειρωτες από τους αλβανούς είναι ο Πυρρος.
Το καθαρό του βλέμμα και η σεμνότητα του δεν έχει καμια σχέσει με τον μέσο Βορειοηπειρώτη λαμόγιο που κάνει τα πάντα για να επιδειχτεί. Στον Πυρρο οφείλουν παρα πολοι ο Πυρρος σε κανέναν.

B H είπε...

EIMAI ELLINAS OMOGENIS EPRAKSA ENA ADIKIMA SE MIA FASARIA K EFAGA APELASI APO TIN MANA PATRIDA.LIPON NA AKOYSO OLOYS ESAS TOYS ELLINARADES AYTO EINAI SOSTO?AKOYO PATRIDA AKOYO POLLA APO POLOYS

Ανώνυμος είπε...

Η απελαση φιλε μου για Ελληνες Βορειοηπειρωτες καταργηθηκε.Ηταν ενα κενο του νομου οπως χιλιαδες αλλα,η πατριδα ομως δεν εξαρτατε απο τους νομους της αν ειναι καλη η οχι,το εθνος δεν εχει κριτηρια ειναι σαν τη μανα,δεν μπορεις να την αλλαξεις αν δεν σου αρεσει και δεν μπορεις να την αναφερεις οποτε γουσταρεις,το εθνος ειναι η τιμη μας,η πατριδα ειναι το σπιτι μας.

Ανώνυμος είπε...

21 Μαΐου 2011 12:30 π.μ.

Eσυ βρε γελοιε, γραψε πρωτα ελληνικα και μετα ελα να πουλησεις εξυπναδες και πατριωτικες μπαρουφες.

Ανώνυμος είπε...

12.30 Και να τα δεχτουμε αυτα που λες ρε φιλε ο Πυρρος δοξασε την Ελλαδα και τη γαλανολευκη στα περατα της γης,εσυ ο κυνηγημενος τι ακριβως εχεις κανει για την πατριδα?
Δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω τον Πυρρο και ουτε πιστευω πως το εχει αναγκη αλλα αυτη η νοοτροπια του ενω εγω εκανα εκεινο και ο αλλος το αλλο με εκνευριζει.Ειναι σαν να πουμε αυριο οταν η πατριδα θα μας εχει αναγκη σε μια μαχη εσεις τα αναρχοκομμουνια ειστε ελευθεροι να πολεμησετε στο πλαι των εχθρων.

Ανώνυμος είπε...

ρε δε μας παρατατε με τον Πυρο και τη χιμαρα και το Μπολανο,μας ζαλισατε, πάρτε πρώτα την ελληνική εθνικότητα και μετά μιλατε! Αιντε....οπως σας συμφερει το γυριζετε...μια αλβανοι, μια ελληνες! Για μενα συμφεροντολόγοι είσασταν και εστι θα παραμεινετε, δεν εχετε καμια δουλεια με την ελληνικλη μειονοτητα!

Ανώνυμος είπε...

MAS TA EXETE PRIKSEI ALITHEIA ME AYTON TON PYRRO SAS !!
O 12-30 EXEI DIKIO,O TYPOS EINAI "ELLINARAS" ME TO AZHMIOTO OMOS,TA PHRE XONTRA KAI DILOSE ELLINAS ENO EMEIS OI ALOI TREXAME GIA MEROKAMATO.
AN TOY EDINE PIO POLA P.X. H ITALIA H H GERMANIA..GERMANARAS THA DHLONE O PYRROS SAS !
ASE KAI TON EXO GNORISEI TON ALVANO PYRRO PRIN TO 1990 STA TIRANA!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Φίλε ανώνυμε 10,52, είμαι βέβαιος ότι είσαι Αλβανός, χωρίς να είμαι βέβαιος για την αλβανική καταγωγή σου. Δεν έχουμε πρόβλημα να γράφουν αλβανοί στο μπλογκ, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια τα οποία εσύ δεν σέβεσαι. Το σχόλιο σου δεν θα δημοσιεύονταν αλλά το έκανα για να σου γράψω την απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΓΜΑ ΥΠΙ-ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ.....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ BLOGS ΣΑΣ Η ΘΑΜΩΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

de tha gineis ellinas pote... alvane alvane

pare tin apantisi sou

Ανώνυμος είπε...

enas megalos agwnas enopsei
pirro dhima versus vangjel dule....

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα στους χρηστες του μπλοκ!διαβασα λιγο πιο πανω οτι καταργηθηκε η απελαση για τους ομογεννεις που εχουν διαπραξει πλημμελημα στην ελλαδα και εχουν απελαθει.ποτε ψηφιστηκε ο νομος αυτος?και που μπορω να τον διαβασω?εχς απελαση απο το 2006 μεχρι το 2013 και καταδικαστηκα σε 30 μερες φυλακιση με 3ετη αναστολη?????

Ανώνυμος είπε...

gia sena lipon pu tolmises na sigrinis ton piro su me ton meso vorioipiroti.mathe pos elinas geniese zis k pethenis.emis kratisame ta ithi k ta ethima k tin thriskia mas stus pio dhiskolus kerus,polemisame to 1997 gia na mi dhiothune i vorioipirotes apo ta horia tus apo to strato tu berisha.i pragmatiki mahi dhinete edho file.giafto prosehe pos milas gia mas.opios ine edho mia fora elinas stin pragmatikotita ine ekato fores elinas.i eladha dhen ine athina file i eladha ine omogenia.

Δημοσίευση σχολίου