Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα μηνύματα των τοπικών εκλογών στην Αλβανία


ΚΕΑΔ – MEGA = 1 και  Ελλάδα – Αλβανία =  2
δημιουργημα της 
"Sokakiara Giagia"
Είχαμε γράψει και πριν τις εκλογές, ότι η αυτοδιοικητικές εκλογές στην  Αλβανία, μόνο τοπικό χαρακτήρα δεν έχουν. Το αποτέλεσμα τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλων των ηγετών των δύο μεγάλων αλβανικών κομμάτων αλλά και αν το LSI θα συνεχίσει να αποτελεί τον τρίτο πόλο μετά τα σκάνδαλα του προέδρου και άλλων στελεχών του που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από κάποιους μήνες. Μεγάλο ενδιαφέρον είχε επίσης η αναμέτρηση στην Ελληνική Μειονότητα αφού για πρώτη φορά το ΚΕΑΔ  που απευθύνονταν σε όλες της μειονότητες της Αλβανία με οδηγό της αμαξοστοιχία την Ελληνική με την Οργάνωση της «Ομόνοια»,  είχε αντίπαλο το νεοσύστατο αμιγώς Ελληνικό κόμμα ΕΕΜΜ – MEGA.   

Τα μηνύματα των Τιράνων
Η ελάχιστη διαφορά του νικητή της πρωτεύουσας (στα 2/3 των καταμετρημένων ψηφοδελτίων έχουμε απόλυτη ισοπαλία), δύσκολα θα κάνει τον ηττημένο να δεχτεί το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που επικρατήσει τελικά ο Εντι Ράμα (που είναι το πιθανότερο), θα μιλάμε για τον απόλυτο θρίαμβο του Σοσιαλιστικού Κόμματος αφού κέρδισε σχεδόν όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας. Η νίκη αυτή ενισχύει το ηγετικό προφίλ του Έντι Ράμα ως αρχηγό της αντιπολιτεύσεις και πνίγει τις όποιες φωνές αμφισβήτησες υπήρχαν προς το πρόσωπο του από την «αριστερά» της Αλβανίας.  Στο Δημοκρατικό Κόμμα θα αρχίσουν ήδη να σκέπτονται τη διαδοχή Μπερίσα αφού θεωρείται σχεδόν αδύνατο να ανατραπεί το κλήμα μέχρι το 2013 που είναι οι βουλευτικές εκλογές.  Το τρίτο κόμμα του Ilir Meta αύξησε θεαματικά τα αποτελέσματα, αφού στα Τίρανα ξεπέρασε το 10%, από το 3% που είχε στις εκλογές του 2009.

Ελληνική Μειονότητα
Στην Ελληνική Μειονότητα θριάμβευσε το ΚΕΑΔ. Το νεοσύστατο Ελληνικό Κόμμα ΜΕΓΚΑ, αποδείχτηκε ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τους μηχανισμούς του ΚΕΑΔ που απέκτησε τα τελευταία 20 χρόνια. Η λυσσασμένη και άδικη κατά την άποψη μας προπαγάνδα εναντίον του, ότι είναι όργανο του Μπερίσα, των Τσάμηδων  και ότι αποτελεί διασπαστική κίνηση στη μειονότητα  έπεισε μεγάλη μερίδα Βορειοηπειρωτών αλλά και το εθνικό κέντρο που για να ενισχύσει το συνδυασμό ΚΕΑΔ – ΟΜΟΝΟΙΑ, ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου δέχτηκε προεκλογικά τους κυρίους Ντούλε και Μπολάνο και τους παρείχαν απλόχερα κάθε διευκόλυνση που θα οδηγούσε στη νίκη τους. Το ιστολόγιο μας δεν τσιγκουνεύτηκε την κρητική κατά του MEGA, σε αυτές τις εκλογές όμως πολλοί από του κατήγορους τους διαψεύστηκαν και συγκεκριμένα:
1.      Η συνεργασία του ΚΕΑΔ με το Αλβανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, ήταν πολύ περισσότερο δεσμευτική από ότι του ΜΕΓΚΑ με το κυβερνών κόμμα. Για να συνετιστούν οι σοσιαλιστές της μειονότητας που αντιδρούσαν στις υποψηφιότητες του ΚΕΑΔ, επενέβηκαν ηγετικά στελέχη όπως του Gramoz Ruci στο Αργυρόκαστρο και Arben Malaj στους Αγίου Σαράντα. Από την άλλη, το Δημοκρατικό ήταν ανοιχτά απέναντι στο MEGA στις επαρχίες Αλύκου και Μεσοποτάμου ενώ πηγές από το περιβάλλον του ΜΕΓΚΑ λένε ότι τοπικοί παράγοντες του, στήριζαν τους υποψηφίους του ΚΕΑΔ στις επαρχίες Λιβαδειάς και Α. Δερόπολης.
2.      Το επιχείρημα ότι είναι συνεργάτες των Τσάμηδων, καταρρίφτηκε σε δύο Ελληνικές επαρχίες όπου έχουν στη σύνθεση τους και Τσάμηδες. Α. Στο χωριό Τσούκα της Επαρχίας Αλύκου οι Τσάμηδες ψήφισαν στην πληοψηφία τους τον υποψήφιο του ΚΕΑΔ – ΣΚ Χρήστο Καίση και Β. στο χωριό Αγιάννη, της Επαρχίας Φοινίκης, όπου κατοικείτε από Τσάμηδες, όχι μόνο στήριξαν μαζικά τον υποψήφιο του ΚΕΑΔ αλλά πανηγύριζαν με Αλβανικές σημαίες κάθε φορά που προηγούνταν στην καταμέτρηση, φωνάζοντας “fitore fitore”. Να προσθέσουμε επίσης ότι συντριπτική ήταν η νίκη του κ. Σπύρου και στο άλλο αλβανόφωνο χωριό, το ΣΜΤ. Δε λέμε τίποτα για τον Άγιο Παντελεήμονα της Λιβαδειάς γιατί εκεί τα κριτήρια είναι συμπεθεριάς και όχι πολιτικά.
3.      Η πρωτεργάτες αυτού του κόμματος που είναι κάποιοι νέοι επιστήμονες από τους Αγίους Σαράντα, δεν ανήκαν ποτέ στο κόμμα του Μπερίσα. Ξεκίνησαν μία πρωτοβουλία από το 2008 για την αναβάθμιση της Ομόνοιας, στην οποία η τότε ηγεσία δεν ανταποκρίθηκε. Μάλιστα τότε το ΚΕΑΔ συνεργάζονταν με το ΔΚ και ο κ. Μπάρκας ως υπουργός του ΚΕΑΔ στη συγκυβέρνηση με το Μπερίσα και ο κ. Ζαφειράτης ως διευθυντής εφορίας Αγίων Σαράντα χρησιμοποιούσαν όλα τα μέσα εμποδίζοντας τους ακόμα και να κλείσουν μια αίθουσα συνεδρίασης. Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν είναι αυτοί που κρατούν τα ινία του κόμματος ενώ βρήκαν στέγη και όσοι αποχώρησαν από το ΚΕΑΔ το 2009 και στήριξαν το ΔΚ.
Αυτοσκοπός λοιπόν του ΚΕΑΔ ήταν να κατασπαράξει το MEGA. Χρησιμοποίησε όλα τα μέσα, και αν εξαιρέσουμε την ισοπαλία της Φοινίκης, τα κατάφερε. Δεν ένοιαξε καθόλου τους κυρίους Ντούλε και Μπολάνο  η ποιότητα ή το παρελθόν των υποψηφίων, αρκεί να κερδίζουν! Είναι ενδεικτικό ότι από τους εννιά υποψηφίους που είχαν, μόνο ένας είχε ανώτατη παιδεία και αναρωτιόμαστε αν ο λόγος που έγινε η αλλαγή στην Α. Δερόπολη ήταν αυτός, ότι ο Παπαηλίας που πρότεινε το Γ.Σ. της Ομόνοιας, αντικαταστάθηκε από το Ντούλε γιατί ηταν Πανεπιστημιουχος και δεν έκανε!!! Από τους 4 έπαρχους που είχε στην περιοχή Αγίων Σαράντα αποφάσισε να αλλάξει τον ποιο πετυχημένο σύμφωνα με το Ντούλε σε θέματα εργατικότητας και πατριωτισμού, έπρεπε όμως να φύγει γιατί δεν είχε αναπτύξει καλές «δημόσιες σχέσεις» (πιο λαϊκά δεν είχε κάνει χατίρια σε λαμόγια) και κινδύνευε η νίκη.     
Στα ιστολόγια που στηρίζουν το ΚΕΑΔ, στο Λαϊκό Βήμα, στην εφημερίδα της Ομόνοιας (που ξαναεμφανίστηκε προεκλογικά) και στις δημόσιες συζητήσεις, αυτό που κυριάρχησε ήταν το πόσο κακό είναι το ΜΕΓΚΑ! Καμία κουβέντα για την απογραφή, για την παιδεία, για τα περιουσιακά και τα άλλα τοπικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Παρασυρόμενοι από την ίδια λογική, οι υποψηφιότητες του ΜΕΓΚΑ δεν διέφεραν και πολύ από αυτές του ΚΕΑΔ, αν εξαιρέσουμε 2-3 περιπτώσεις.

Οι Αλβανοί τα κατάφεραν! Πέτυχαν δύο σπουδαίες νίκες!
1.      Περιόρισαν την Ελληνική Μειονότητα, μόνο στην αναγνωρισμένη από αυτούς περιοχή. Ο Ντούλες εγκατέλειψε στους Αλβανούς τους Ελληνες των Τιράνων, τον Δήμο της Νάρτας Αυλώνας, το βλάχικο Δήμο Σελενίτσας, την Μόλα στην Κορυτσά, τη Τζάρα, το Λούκοβα και άλλους σε όλη την Αλβανία και αφοσιώθηκε στο να κατασπαράξει κάποιους άλλους Έλληνες στην μειονοτική ζώνη.  
2.      Πήραν τη Χειμάρρα.  Είναι η περιοχή που διακυβεύονται τα εθνικά συμφέροντα. Αν και ο νέος Έπαρχος Αλύκου συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση (το 2000-2003) - όπως έλεγε στο προεκλογικό του σύνθημα - τότε η περιοχή Λογαρά – Βουθρωτό θα γίνουν Εξαμίλια και Άγιοι Σαράντα...

Η άνοδος των Τσάμηδων
Ο στόχος των Τσάμιδων να ηγηθούν του αλβανικού εθνικισμού και η άνοδος του κόμματος τους PDIU, θα αποτελεί άλλον έναν πονοκέφαλο στις Ελληνοαλβανικές σχέσεις. Η Τσάμιδες της Αλβανίας παρόλο που ζουν σε ομοεθνές περιβάλλον, όχι μόνο κατάφεραν να ενώσουν τα δύο πολιτικά ρεύματα που υπήρχαν αλλά να πάρουν με το μέρος τους και τους Τσάμηδες που ήταν ενταγμένοι στα μεγάλα αλβανικά κόμματα.

Να μας ζήσεις το εθνικό κέντρο, οι διπλωμάτες του και το ΠΑΣΟΚ που δε μπορούν να βρουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού όπως είναι η εκτύπωση βιβλίων για τα Ελληνόπουλα που ζουν στη Βόρειο Ήπειρο, δίνουν όμως ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσουν πολιτική πελατεία, πληρώνοντας λεωφορεία και κλείνοντας αίθουσες όχι μόνο του ΚΕΑΔ αλλά και του Στεφάν Τσίπα, του αντίπαλου του Μπολάνου Gjergji Γκόρο, του Δήμο Κότε κ.α.

Εάν αγαπητοί του ΚΕΑΔ σας πέρασε η μέθη της «νίκης» και διαβάσετε όλα αυτά, να ξέρετε ότι δεν προέρχονται από κάποιον αντίπαλο σας αλλά από κάποιο συμπατριώτη σας…  

29 comments:

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά ένας "πρίγκιπας" ξεκίνησε πόλεμο να ρίξει τον "βασιλιά". Όταν έχασε διαμαρτυρήθηκε γιατί ο αντίπαλος είχε "στρατο" και "σφαίρες". Λυπησου με βορειοηπειρωτη! Με σάπιο άρμα δεν κερδίζεις πόλεμο! Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Αν εσύ θεωρείς πόλεμο την επικράτηση του ΜΕΓΑ ή του ΚΕΑΔ, ο Βο/της μάλον θεωρεί την επιβίωση ή οχι του ελληνισμού, πραγμα που εσας και του ΚΕΑΔ δεν σας περνάει απο τη γνώμη.

Ανώνυμος είπε...

1.000.000 ευρώ κόστισαν οι εκλογές!!!!!!Με ποιον τα έχουμε βάλει Θεέ μου!!!Αν η Ελλάδα έδινε τα λεφτά αυτα στην κάθε επαρχία θα ειχαμε λύσει αρκετά από τα προβληματά μας. Όπως και κάθε φορά αυτά που περισεεεεεεεύουν μπαίνουν στην τσέπη του Ντούλε. Τρέξτε βορειοηπειρώτες ψηφίστε την ΟΜΟΝΟΙΑ να πλουτίζει ο Ντούλες!εκμεταλεύεται τον πατριωτισμό μας για να ζει αυτός καλά και τα παιδιά του καλύτερα. Τι κορόιδα που ήμαστε τελικά.....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πατριώτες! με την κάθε ψήφο στο ΚΕΑΔ έριξατε και από λίγο μπετό στην καρέκλα του Ντούλε για να μην τη χάσει, ειδικά τώρα που την έβαλε δίπλα στο Ράμα.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, τι τον νιάζουν το Ντούλε και την κλίκα όλα αυτά που λες.αυτοί έβαλαν τα λεφτουδάκια στην τσέπη και στις άλλες εκλογές θα τους ξαναδούμε. Εμείς τι κάνουμε, οι υπόλοιποι που τρέχουμε για το μεροκάματο και τη μόρφωση των παιδιών μας.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγκα καταψηφιστηκε απο τον βορειοηπειρωτικο λαο,δεν υπερψηφιστηκε το ΚΕΑΔ.Ο βορειοηπειρωτικος λαος αυτο που εδειξε με την ψηφο του ειναι πως δεν θελει διχονια,θελει ενωση,δεν θελει διαληση και δεν θελει κυριως να παιξει τα παιχνιδια των αλβανων.Ειναι η ωρα να ενωθουμε,ειναι η ωρα να βγουμε στο ταρταν και να τρεξουμε ολοι μαζι,ολοι οι Ελληνες απεναντι στους αλβανους.Γιατι πρεπει να μας χωριζει κατι οταν εχουμε χιλιαδες πραγματα που μας ενωνουν?Εχει σκεφτει κανεις πως θα ειναι οταν ψηφισουμε ολοι ελληνικα,δεξιοι και αριστεροι?Οσο για αυτους που λενε για την τσεπη του Ντουλε,εμενα δεν μου καιγεται καρφι,του μπηκαν η οχι εμενα δεν με αφορα εκτος και αν δεν εμπαιναν σε καμια τσεπη.Και δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να θεωρει πως ψηφιζοντας καποιον αλλο δεν θα μπουν σε καποια τσεπη λεφτα.Ειτε συμβαινει ειτε οχι εμεις το θεωρουμε βεβαιο.

freemind είπε...

Rotithike proin dhmarxos(GEMATOULIS KAI XAMILOU MORFOTIKOU EPIPEDOU-NIAOU NIAOU):""TH EINAI AUTA TA SOVARA PRAGMATA POU EGIRETE SE SXESH ME TO"" TADE TADE......THEMA? i apantish tou eito:''MHN TA PERNETE STA SOVARA......APLA TA PROVATA AUTA THELOUN NA AKOUNE...."""mpeeeeeeeeeeeeee provata.........kai mhn tolmisei kaneis na to arnithei........provataaaaaaaa.....mpeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

ola "kala" ta les [borioipiroti] koftero mialo kai akonismeni pena, tha simfoniso se ola an mou kanis mia "XARI",,,,na ALAKSIS to onoma tou blog. bale oti onoma alo thes ,,,, ala oxi pros theou, oxi [borioipiroti] afti i leksi exi poli baros.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε βορειοηπειρωτη,
stamata to farmaki gia to ntoule
sti ximara de psifise o ntoules, psifisan oi ximaraioi kai aftoi exoun tin efthinoi tou apotelesmatos
oso gia tis nikes den einai tou ntoule einai dikes sou
ante pola perastika

Ανώνυμος είπε...

Προς τους 5 000 μισθοφόρους του ΠΑΣΟΚ:Με αυτή σας την πράξη αλλοιώσατε την βούληση του τοπικού πληθυσμού.Δώσατε παράταση στη σαπίλα.Εδραιώσατε την θέση του μεγαλύτερου δωσίλογου που έβγαλε η πατρίδα μας.Στηρίξατε την συνέχιση του μαρασμού στην πατρίδα μας.Δώσατε άλλοθι στην κλίκα. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 11.50...μην υποτιμας τη νοημοσυνη των βορειοηπειρωτων...παρ'ολα τα λαθη που εχουν γινει απο ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ,ο κοσμος εχει κριτηρια επιλογης και δινει τα μηνυματα που θελει...η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι ιδεα και δεν θα την αλλιωσει κανενα μορφωμα κρατικων υπαλληλων που εξηπυρετουν συμφεροντα κυβερνητικων παραγοντων...οσοι διαφωνουν,προσπαθουν και λυνουν τις διαφορες μεσα στους κολπους της μειονοτητας,οχι απεναντι,οσο δυσκολο και αν ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Η διαχείριση της ήττας είναι η ταφόπλακα του μεγκα κινήματος των εθνικοφρονων μεγαλογνωμων πατριωτών της κακιάς ώρας! Με τέτοια αστέρια αντίπαλους ο Ντουλες και ο Ορφεας θα ζουν και θα βασιλεύουν. Πολυ εύκολα! Τούβλα, μπετα, δρακοι κ ψευτοπαπαδες φιλόσοφοι. Στο Καλό κωλοκοτροναιοι χωρίς κοτρονα!

Ανώνυμος είπε...

KSIDI-KSIDI kai POlY KSIDI!!!!!!!!Stis bouleytikes tha sas fero kai ligo krasi akoma na to kanete kai ayto KSIDI!!!!!!
Reaslistis G.K.

Ανώνυμος είπε...

OUte ypirxe ,oute yparxi MEGA.Ora na girizoun oli i ellines sto mantri.Epiveovethike oti i kiri Kseras,Barkas,Mitsos,Natsos,Bezanis eine prodhotes tis EEM.Diksane oti eine ergalia tou Berisa kai ton Allbanon.Qi vorioipirotes tous grapsane sta pala tous paputsia.

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι τη Δευτερα ελεγα πως οι ψηφοφοροι του μεγκα δεν φταινε σε τιποτα,θυματα ειναι καποιων που εχουν συμφεροντα και που ελεγχονται απο το αλβανικο παρακρατος και με τον μανδυα του πατριωτη τους ταζουν ελπιδα και ελληνικα κομματα.Με αυτα που ειδα (πανηγυρια και χαρες για την ηττα Μπολανου) και με αυτα που διαβαζω εδω για πασοκους,για βοηθειες κτλ ομως αρχιζω να αναθεωρω.Αυτοι που τα γραφουν δεν εχουν καμια διαφορα με τα αφεντικα τους.Ρε μαγκες μπορειτε να μας πειτε απο ποτε γιναμε πασοκοι?Γιατι εγω ειδα παραδοσιακα δεξια χωρια σε ολη τη μειονοτητα να ψηφιζουν ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ οτι εκαναν δηλαδη εδω και 20 χρονια.Ειδα ΟΜΟΝΙΤΕΣ που βριζουν τον Ντουλε να λενε πρεπει να ειμαστε ενωμενοι απεναντι στον αλβανικο πολεμο που δεχομαστε.Ειδα παρα πολλα πραγματα που μου εδειξαν πως πως η μειονοτητα δεν χωραει 2 κομματα,εδω με το ζορι χωραει ενα.Πρεπει να καταλαβετε πως δεν γινετε να συνεχιστει για πολυ αυτη η κατασταση,δεν θα μας οδηγησει πουθενα,δεν θα εχουμε καλη συνεχεια η καλυτερα δεν εχουμε ΜΕΛΛΟΝ.Το μηνυμα των εκλογων ηταν ξεκαθαρο και εδειξε αυτο που ΑΠΑΙΤΕΙ ο ελληνισμος. Ε Ν Ω Σ Η .Ποτε θα σταματησει επιτελους η διχονια,το αλληλοσπαραγμα,η αυτοκτονια μας,αυτα δηλαδη που λεμε ολοι πως πρεπει να αποβαλλουμε αλλα που ολοι βαζουμε το χερακι μας για να παραμενουν ζωντανα?

Ανώνυμος είπε...

"Το ιστολόγιο μας δεν τσιγκουνεύτηκε την κρητική κατά του MEGA"

Είσαι για πολλά γέλια. Άλλαξε όνομα στο blog.

Ανώνυμος είπε...

Ξυδι στους Χειμαρριώτες που τους πούλησε το ΚΕΑΔ και ακόμα εκεί γλύφονται!!!
Αντε να χαίρεστε το Ράμαααα να σας ζήσει!
Πουλημένοιιιιι, και μετα μιλάτε για το Mega .Το Mega κατεβηκε ανεξάρτητο και δεν είδα κανενα αλβανικό κόμμα να τους στηρίζει! Λαμόγια μας τα πρήξατε με την προπαγάνδα!
"Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ ΣΧΟΛΗ" εκανε παλι το θαυμα της! Καμαρωνετε τωρα προδοτες για το Ξεπουλημα της Χειμαρρας;;;
Ρε ουστ λαμογια, μικροι και μεγάλοι!!!
Προδότες!

Ανώνυμος είπε...

Βρίστε βρίστε! Είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στον πάτο. Δηλαδή στις επόμενες εκλογές από εμάς τους προδότες δεν θα ζητήσετε ψήφο; Εκτός εάν το κλείσετε, γιατί έμαθα ότι ούτε το νοίκι δεν πληρώνετε στα γραφεία σας. Τρομάρα σας!

Το χειρότερο που είδα και σιχάθηκα πραγματικά είναι τα παιδιά σας στο facebook να λένε "αυτός δεν έχει γυναίκα, την επαρχία θα διοικήσει;". Λυπηθείτε τα τουλάχιστον ως γονείς!
Έλεος αχρείοι!

ΒΟΥΡΚΟΣ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΟΣ ΣΑΡΑΝΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΙΠΑΣ Κ ΟΧΙ ΔΙΜΟΚΡΑΤΙΣ.Κ ΕΥΤΥΧΟΣ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙ.Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΑΙΡΟΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΙΝ ΤΣΟΥΚΑ ΤΟ ΠΕΙΡΕ Ο ΚΑΙΣΙΣ Κ ΘΑ ΦΑΝΕ Π....ΤΣΑ ΓΕΡΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΙΦΙΣΑΝ.

silviacoiffure2006 είπε...

Kalh epitixia se olous tous neoeklegis dimarxous.As kanoun sosta to ergo tous kai o kosmos tha tous ksanavgalei.KIOPIOS den kanei ti doulia tha paei spiti mtou. Giath o kosmos pleon zitaei erga kai oxi logia paxia. giati i oi laoi den mpenoun pleon se kaloupia.o topos mas tha gi nei kaliteros kai xriazete pio polous morfomenous ergatikous kai entimous anthropous kai oxi dimagogous pseftoethnikistes arxikleftarades politikous oute pseutoepanastates aunanes neous

Ανώνυμος είπε...

oi psifoi pou pire to mega i alliws "to komma twn ellinwn" apo poio komma thewreitai oti efygan?emena o ftwxos mou nous,mou leei oti isws kai na tous pire apo to kead.alla k etsi na min einai,an i meionotita itan enwmeni isws na epairne akoma parapanw psifous o bollanos.oatn yparxei ena provlima se mia koinwniki omada kalo tha itan na einai enwmena ta atoma,na to antimetwpisoun,alliws to mono pou katafernoun einai na to kanoun megalitero...

Ανώνυμος είπε...

9:59 με τον τρόπο που σκέφτεσαι έχεις δίκιο άλλα η διάσπαση δεν οφείλετε στο Κόμμα των Ελλήνων άλλα στην αλαζονεία των ηγετισκών που διαχειρίζονται το βορειοηπειρωτικό 20 χρονιά τώρα.Τώρα απλά βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της αλαζονείας.

Ανώνυμος είπε...

seismos seismos duleismos..
mia zoi re tha nai o vagelis arxigos
oust re vourkaridhes poy thlelete kai koma!
vaggeli proxwra se thelei oloi xwra tha tous kanoume olous tous borious pasokous!!
pasok -irini -dimokratia
irodhis-dules tha grapsoyn istoria.
zitw o socialismos!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Χειμμάρας
Γιώργος Γκόρος 1574
Βασίλης Μπολάνος 1472
Σάβος Πρίφτης 560
Δημήτρης Λαζάρης 144
--
PBDNJ 1233
PS 855
PD 542
MEGA 121

τι φταίει ο Ντούλε αν ο Μπολάνος τα έκανε σκ@@@α στη Χιμάρα και οι Χιμαρέοι είχαν σιχαθεί αυτον και την κλίκα του.
όπως πάντα να έχουμε να λέμε

drakos είπε...

Μεγαλη άνοδος του ΚΕΑΔ στην Μιρντίτα όπου σε ένα δήμο (RRESHEN)κατέλαβε και την 1η θέση!!!Οι Υπερβόρειοι Βορειοηπειρώτες στηρίζουν ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΟΥΛΕ.
ΚΕΑΔ (PBDN)
ΔΗΜ-ΚΟΙΝ MIRDITE ΨΗΦΟΙ %
RRESHEN 520 9,23
RUBIK 131 4,50
FUN 120 5,54
KACINAR 78 9,12
KTHELLE 106 7,74
OROSH 74 5,05
SELITE-MIRDITE 47 5,96
ΣΥΝΟΛΟΝ MIRDITE 1076 7,09

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη σταμάτα στην άκρη, σου έχει σκάσει το δεξί λάστιχο και σε τραβάει δεξιά. Πάρτο αλλιώς και βρες κανένα βαλκανιζατέρ. θα διαλύσεις την ζάντα και είσαι καλό παιδί (τρόπος του λέγειν).
Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Δράκε το ΚΕΑΔ στην λίστα των κομμάτων ήταν τελευταίο, ενώ στην λίστα των υποψηφίων τελευταίος ήταν ο υποψήφιος του Μπερίσα.
Έδωσαν οδηγία στους αγράμματους μαλιόκους να βάλουν σταυρό στο τελευταίο κουτί και βάλανε και στα δύο ψηφοδέλτια!
χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa dld an eixame ipopsifious stin mirdita tha elegxame to dimotiko simboulio!!
gis sou giganta evaggele dule!!

drakos είπε...

Komuna QENDER BULGAREC Kandidatet per kryetar

ILIRJAN DULE Aleanca për të Ardhmen 1786

ARTUR LISI Aleanca për Qytetarin 3471
Συνετρίβει ο DULE !!!

Δημοσίευση σχολίου