Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Φταίνε μόνο οι άλλοι!

Τις δύο τελευταίες μέρες στα Βορειοηπειρωτικά μπλοκ ζήσαμε μια ένταση με αναρτήσεις αλληλοκατηγοριών, ενώ τα σχόλια ως συνήθως προχώρησαν ποιο πέρα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τα βάρβαρα ένστικτα που μας κυριεύουν. Η δε προκατάληψη είναι απερίγραπτη! Καθένας διαβάζει ότι θέλει. Από ένα άρθρο δεν του χρειάζονται όλες οι σκέψεις του συντάκτη, παίρνει ότι του είναι «χρήσιμο».   
 Όταν αρχίσαμε μας είπαν κουτάβια του Ντούλε, στη συνέχεια τσιράκια του Mega, λες και δεν μπορούμε να είμαστε κάτι άλλο. Εάν δεν υποστηρίζουμε τον τάδε, δεν δικαιούμαστε να είμαστε πατριώτες, πρέπει να είμαστε προδότες. Επειδή δεν είχαμε την τύχη να είμαστε Καθηγητές Πανεπιστημίου Φιλολογικού Τμήματος (του Αργυροκάστρου κατά προτίμηση) μας είπαν και ανορθόγραφους.
Προς λύπη κάποιων και προς μεγάλη έκπληξη μας, είμαστε στην πρώτη θέση σε επισκεψιμότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα ΒΗ μπλογκ αλλά ό στόχος μας δεν ήταν ποτέ αυτός, τους στόχους και τις προθέσεις μας τις εξηγήσαμε αρκετές φορές. Όποιος θέλει μας πιστεύει, όποιος θέλει μας διαβάζει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω ανώνυμοι είμαστε, δε χρωστάμε σε κανέναν, δε μας χρεωστάει κανένας. Κάποιοι όμως που εκπροσωπούν θεσμούς (ΝΕΒ, Νεολαία ΚΕΑΔ κλπ) οφείλουν να είναι ποιο προσεκτικοί γιατί τα ονόματα τους κουβαλάνε μια ιστορία και τους κόπους κάποιων προσώπων.
Τη φράση που διάβασα «Το αν είναι πατριώτης ο Καχριμάνης θα κριθεί από τις πράξεις του, μέχρι στιγμής πάντως έχει στην πλάτη του τη μεγαλύτερη διάσπαση που έχει δει ποτέ ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου», τη θεωρώ προσβλητική προς το κοινό που απευθυνόμαστε. Τι είμαστε πρόβατα και μας οδηγεί ο κουμπάρος του Ξέρα στο διχασμό; Ποιος αποφάσισε να του φορτώσει στην πλάτη του Καχριμάνη τη διάσπαση; Απ’ ότι φαίνετε ο άνθρωπος έχει μεγάλη πλάτη αλλά γιατί αυτήν τη διάσπαση τη φέρει η πλάτη του; Οι σωματικά μικρές πλάτες, δεν έχουν ευθύνη για τη διάσπαση;
Για να δείτε πόσο υποκριτές είμαστε όλοι, λέμε πολλές φορές, όλοι φταίμε! Αν τολμήσει όμως και σας πει κάποιος άλλος που φταίτε, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.  «Για το αποτέλεσμα τον εκλογών φταίω εγώ» είπε πολλές φορές ο Ντούλες. Μόνο αυτός όμως έχει δικαίωμα να το λέει, αν το πει κάποιος άλλος τα λάθη, είναι mega, berisha, shik και πολλά άλλα. Αυτοί που τόλμησαν να πουν ότι έπρεπε να παραιτηθεί από βουλευτής, κορυφαία αλλά και αυτονόητη κίνηση δημοκρατικής ευθιξίας, αυτό τον καιρό «λούζονται» με τα νεροπίστολα της νεολαίας του.  
Καλό ξημέρωμα!

9 comments:

Unknown είπε...

καλλα τα λες ειμαστε αξιοι τησ μηρας μας
Ο κ. Καχριμανης ειναι απ τουσ λυγους που εστο αναφερετε σε προβληματα του ελληνισμου στη Βορειο Ηπειρου και ασ μη χανουμε τετιες φονες δεν εχουμε τετιεσ πολυτελιες παιδες
Τα λαθη μας μη τα τα φορτονουμε σε αλλους που εστο απλα αναφεροντε στα θεματα που μας αφορουν εμεις με την αδιαφορια φτασαμε και αφησαμε τους ατομιστες να μας (εκπροσοπουν)
συγνομη για την ορθογραφια

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ΝΕΒ το έχει παρακάνει πιά φτάνει δεν θα τους ανεχτούμε άλλο τους παλιοπροδότες και εξηγώ,στις εκλογές φέρανε ένα σωρό αλβανούς για να ψηφίσουνε για αυτούς από που κι ώς πού να φέρουνε αλβανούς;τη μια βγάζει ανακοιωνώσεις κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την άλλη έχουνε γίνει φιλαράκια με τους δημιουργους του νέου κόμματος,θα έρθουνε και άλλες εκλογές και ελπίζω οι νέοι να καταλάβουνε ότι αυτό το ΔΣ είναι ακατάλληλο για όλους μας.

CAPETAN BUAS.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κρίμα να διαβάζεις 3 βορειοηπειρωτικά blogs και να βλέπεις την κατάντια των "promising" νέων στελεχών μας! Μηχανικοί, καθηγητές, δικηγόροι που επιδίδονται σε κατινιές, καραγκιοζιλίκια, φτηνά επιχειρήματα ένθεν και κείθεν, ο ένας εμπλέκει τα παιδιά, ο άλλος την γκόμενα, ο τρίτος τα θασιεθεμια της γιαγιάς...

Και δεν τσακώνονται για τα θέματα της πατρίδας, αλλά για το ποιος την έχει πιο μεγάλη... την πατριδοκτοσύνη μέσα του. Και νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε να μας την επιδείξουν, λες και οι Βορειοηπειρώτες είμαστε ακόμη στο δημοτικό της σχολής του κόμματος.

Η παιδεία στην πατρίδα διαλύθηκε, αλλά ποιος νοιάζεται,
η οικονομία διαλύεται, αλλά ποιος νοιάζεται,
η απογραφή πληθυσμού έρχεται, αλλά ποιος νοιάζεται,
ο αλβανικός εθνικισμός δρα ανεξέλεγκτα, αλλά ποιος νοιάζεται,
μας χαρίζουν ρούχα, γκρέϊντερ, αλβανικά βιβλία στα ελληνικά, κανένα δρόμο να περνάει το γομάρι 3 μέτρα πλάτος, κανένα σάπιο σωλήνα για υδραγωγείο και κατουρ@@@ από την χαρά μας!

Άντε το πολύ πολύ βάζουμε μία ανάρτηση και ξεμπερδέψαμε.

Εδώ είμαστε και παρακολουθούμε, αθόρυβα όπως πάντα.
ΟΙ Βορειοηπειρώτες

Ανώνυμος είπε...

Καλά σας είπαν. Προδότες. Εσείς διασπάσατε και διασπάτε τους Βορειοηπειρώτες. Δεν ξεχνώ δεν συγχωρώ. Θα έρθει η ώρα σας Μπερισικά κουτάβια.

Ανώνυμος είπε...

borioipiroti mi masas. einai to mono blog poy den kanei propaganda oloi oi alloi einai mizeroi toy koloy. Sygxarhthria gia oti kaneis! aisthanome tin anagki na se eyxaristisw gia ayta poy diabazw

Ανώνυμος είπε...

EPEIDH EXOYN SKILIASEI OI ALLOI GIATI OLA OSA LEEI O BOREIOHPEIRWTHS EINAI SWSTA DEN EXOYN TI NA POYN KAI PSAXNOYN KANENA SHMEIO STIKSIS MHPWS EINAI LATHOS. ARE KAKOMIRIKA

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζα ότι είχαμε πιάσει πάτο, αλλά απ’ ότι φαίνετε έχει και άλλη κατρακύλα.
Συγχαρητήρια στη «Νεολαία μας» για το «αγωνιστικό φρόνιμα» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, μη μασάτε! Έχουμε ανάγκη από ένα ανεξάρτητο και πατριωτικό blog όπως το δικό σας. Και αφήστε τους άλλους που παίζουν κομματικά παιχνίδια να αλυχτάνε.

Ανώνυμος είπε...

Kala, thymaste pote toys BH enomenoys, egw pote.
Mexri to 90 eimastan oi kaloi kai oi kakoi toy kommatos.
Apo to 90 mexri to 2009 eimastan oi omonites kai oi exthroi mas oi sosialistes.
Apo to 2009 eimaste oi omonitososialistes kai oi exthroi mas oi dimokrates.
Poio apo olla ta yparxonta sxhmata sas fenetai paralogo i mi sosto???!!!!
Perimeno apantiseis.

Δημοσίευση σχολίου