Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΕΑΔ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΛΩΝΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΑΔ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνεχίζονται οι ενορχηστρωμένες διώξεις από κύκλους του Δημοκρατικού Κόμματος σε βάρος στελεχών του ΚΕΑΔ που δραστηριοποιούνται στην τοπική αυτοδιοίκηση. Την τύχη της καθαίρεσης από τα καθήκοντά τους, μετά από πρόταση μομφής συμβούλων του Δ.Κ., είχαν ο Α-αντιπρόεδρος της Περιφέρειας και εκπρόσωπος του ΚΕΑΔ κ. Χαράλαμπος Παντέχης και ο Γραμματέας της Περιφέρειας, ελληνικής καταγωγής και στέλεχος της Ομόνοιας στην πόλη της Αυλώνας, κ. Πετράκης Γκύλης.


Ο κ. Παντέχης, μέλος του Γενικού  Συμβουλίου της Ομόνοιας και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΚΕΑΔ στην περιφέρεια Αυλώνας, ήρθε αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα της διαφθοράς που προωθούν όργανα του κυβερνόντος κόμματος στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Ο εκπρόσωπος του ΚΕΑΔ αποτελούσε «γάγγραινα» για εκείνους που στόχευαν στην υφαρπαγή περιουσιών από την Αυλώνα έως τα Εξαμίλια. Για του λόγου το αληθές, κατά τη διάρκεια συζήτησης της πρότασης μομφής, όταν ο κ. Παντέχης έλαβε το λόγο τονίζοντας ότι η ενέργειά τους αποτελεί πολιτική σκοπιμότητα, μερίδα συμβούλων του έδειξε το δρόμο της εξόδου λέγοντάς του: «Πήγαινε να κλείσεις δρόμους με το Μπολάνο». Ανάλογη άκομψη συμπεριφορά επιδείχθηκε και ως προς το στέλεχος της Ομόνοιας, Πετράκη Γκύλη. Απορίας άξιον είναι η αντικατάσταση των συμβούλων του ΚΕΑΔ με άτομα που διακρίνονται για τις ανθελληνικές τους θέσεις.  


Η συνεπικουρούμενη ενέργεια και από συμβούλους ελληνικής καταγωγής που τάχθηκαν οικειοθελώς στο ίδιο στρατόπεδο, αποδεικνύουν την θέλησή τους για την αποδυνάμωση του ΚΕΑΔ, που αποτελεί τον πυλώνα εκπροσώπησης του ελληνισμού, στις επικείμενες τοπικές εκλογές.


Εν κατακλείδι, η παραβίαση των δημοκρατικών διαδικασιών και οι απροκάλυπτες επιθέσεις που βάλλουν την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ αποτελούν συνεχές φαινόμενο στα πολιτικά δρώμενα.


Οι ανωτέρω προκλητικές ενέργειες δεν θα πετύχουν το στόχο τους, εν αντιθέσει συσπειρώνουν και ενισχύουν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. 

Αθήνα, 02-09-2010 
Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΑΔ στην Ελλάδα 
Ηλέκτρα Κίκη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου