Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΟΥΣΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ


Ο Δημάρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, παρουσίασε χθες στο άλσος Προμπονά, τους υποψηφίους που απαρτίζουν το συνδυασμό " Αθήνα Πόλη της Ζωής μας".
Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Ανωδροπολίτης Μιχάλης Κυρούσης και πρόεδρος της ομοσπονδίας "ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ".
Ο φίλος και συμπατριώτης μας από την Άνω Δρόπολη, γνώστης και μαχητής των προβλημάτων της καθημερινότητας, καθώς και μαχητής στα ζητήματα της κοινότητάς μας ένθεν και ένθεν των συνόρων, είναι ένας από τους δικούς μας υποψηφίους που θα προσπαθήσει να δώσει λύση σε πολλά ζητήματά μας, ενταγμένος στην τοπική κοινωνία.

Έφθασε πλέον ο καιρός, τώρα που ωρίμασαν οι πολιτικές συνθήκες, να στηρίξουμε με την ψήφο μας παιδιά από τα μέρη μας. Ανθρώπους που θα μπορούν να προσφέρουν, από όποια θέση και αν βρίσκονται, σε αυτό το κομμάτι που ακούει στο όνομα Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός.
Προσφέροντας την ψήφο μας στους δικούς μας υποψηφίους, προσφέρουμε στον τόπο μας, προσφέρουμε στην κοινότητά μας στην Ελλάδα, προσφέρουμε στην Αθήνα που ζούμε!!!
της Ηλέκτρα Κίκη (από υποκλοπή)

18 comments:

Βορειοηπειρώτης είπε...

Άκουσα τον Ψινάκη να λέει χέστηκα! Μήπως επειδή έμαθε ότι θα του πάρει τη θέση ο Μιχάλης;;;

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καραγκιόζης είσαι ρε φίλε Βορειοηπειρώτη;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΡΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ,ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Β,ΗΠΕΙΡΩΤΙ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙ ΣΤΗΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΔΗΚΑ ΜΑΣ ΠΕΔΙΑ,,,,,,,

North Epirus Online είπε...

Θα ήταν πολύ καλό σε ένα δήμο με τόσους Βορειοηπειρώτες να εκλεγεί και ένας Δεροπολίτης!
Με τις ευχές μας λοιπόν (και με την ψήφο μας) για ότι καλύτερο!

Ανώνυμος είπε...

Μπα ξαφνικά ο Κακλαμάνης έγινε καλός?
γιατί τις τελευταίες μέρες και τι δεν άκουσε απ τους Βορειοηπειρώτες!!!
Τραγελαφικές καταστάσεις!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Κάποιοι δεν έχουν καθόλου αίσθηση του χιούμορ ….

Ανώνυμος είπε...

29 Σεπτεμβρίου 2010 1:46 μ.μ.

APANTHSH:

Ti rotas re file ?
Deropolites einai aytoi, opoy paei to symferon kai aytoi apo konta.

oso gia to kraksimo ston kaklamani poy les den toys enoxlise aytos, alla oti o Kaklamanis den asxolithike mazi toys.
eno tora poy edose vima se diko toys paidi(paidi gnostis klikas) GLYFONTAI.......

Ανώνυμος είπε...

Α ρε αθάνατε Βορειοηπειρώτη... τι μου αρχίσατε όλοι και κράζετε..? είναι καλύτερα δηλαδή να πάτε και να βάλετε το κουκί σας στον Ψινάκη ή στον κάθε Ψινάκη. Γι αυτο δεν θα μας πάρει ποτέ κανείς στα σοβαρά, γιατι είμαστε γελοίοι, ούτε να αλληλουποστηριχθούμε δεν μπορούμε. Δεν μας ενδιαφερει να πάρουμε εμείς γίδα, θέλουμε απλά να ψοφήσει η γίδα του γείτονα. Ρε λίγη σοβαρότητα.. λίγη σοβαρότητα... Και στο ΚΚΕ να χε Βορειοηπειρώτη θα πρεπε να τον στηρίξουμε. Ξεφτίλα πια....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εκεί που κοροϊδεύανε και βρίζανε για ποδήλατα, σαγιονάρες και βρακιά άρχισαν το γλείψιμο. Με το μαλακό σύντροφοι και σεις θα πάρετε.
Εγώ όμως είμαι αποφασισμένος, θα ψηφίσω Καμίνη.

Ιων Δραγουμης είπε...

Πάντως το αστείο της υπόθεσης είναι πως πια καταλαβαίνεις από αυτά που γράφει και ποιος είναι εδώ μέσα.. Υπομονη παιδάκια , μην λυσσάτε. Και κυρίως μην εκτίθεστε γιατι δεν θα σας πει κανένας μπράβο εάν εκεί στα γραφεια που γυρνάτε , βρίζετε Βορειοηπειρώτη. Θα κλείνετε την πόρτα και θα σας ρίχνουνε φάσκελα.
Καλή επιτυχία στο Μιχάλη και σε όποιον άλλο Βορειοηπειρώτη θα κατέβει υποψήφιος με οποιονδήποτε συνδιασμό. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να εκλεγεί κάποιος και αν μη τι άλλο , να έχουμε και κανέναν δικό μας να χτυπαμε την πόρτα. Πιστέψτε με θα είναι πιο εύκολη η πρόσβαση.
Όσο για τον Κακλαμάνη και την βοήθεια , δεν σχολίασε κανείς την κίνηση αλλά το περιεχόμενο. Είναι αδιανόητο σήμερα, το 2010, να νομίζεις ότι βοηθάς στέλνοντας ρούχα και σουτιέν στα παιδάκια του δημοτικού. Είναι άλλες οι ανάγκες, πιο ουσιαστικες. Τέτοιες κινήσεις, είναι προσβλητικές. Δεν θα έλεγε κανείς κάτι κακό εάν η βοήθεια αυτή ήταν υπολογιστές για τα σχολεία. Φυσικά όμως για αυτό δεν φταίει ο Νικήτας, γιατι δεν ασχολήθηκε ο ίδιος. Φταίνε εκείνοι που το πρότειναν και κυρίως εκείνοι που το δέχτηκαν.
Σίγουρα οι Βορειοηπειρώτες από το Νικήτα δεν θα θυμούνται τα ρούχα και τα ποδήλατα, αλλά την τοποθέτηση του στην ΠΟΛΑΝ για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας και την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου....

Ανώνυμος είπε...

Ιων έγραψε:
....Σίγουρα οι Βορειοηπειρώτες από το Νικήτα δεν θα θυμούνται τα ρούχα και τα ποδήλατα, αλλά την τοποθέτηση του στην ΠΟΛΑΝ για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας και την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου....
-Τα ένδοξα χρόνια της ΠΟΛΑΝ μας άφησαν ανεπιστρεπτί. Φαίνεται να τα ξέχασε και ο Νικήτας αφού υποστήριξε την Ντόρα (με ότι αντιπροσωπεύει σήμερα η Μπακογιάννη για τα εθνικά θέματα συμπεριλαμβανομένου και του Β.Ηπειρωτικού) έναντι του πάλαι ποτέ συναγωνιστή του Α. Σαμαρά. Αυτή του την πράξη σίγουρα δεν πρόκειται να την ξεχάσουν οι Βορειοηπειρώτες πηγαίνοντας στις κάλπες...

Ανώνυμος είπε...

Simasia den exei an tha stiriksis enan anthropo diko sou giati ayto einai to elaxisto apo tous dikous mas kaikame. Simasia exei o dikos mas pou tha einai ipopsifios an kai efoson eklegei ektos apo tin parti tou na mporesei kai na koitaksi kai ta koina.
Nomizo oti eglife se alla xorafia o Kos aytos. Mallon den brike kati endiaferon ekei kai to girise alios

Ανώνυμος είπε...

Τι ειδε ο Μιχαλης και τρομαξε, τα δοντια του Νικητα; Για να πω την αμαρτια μου περιμενα υποψηφιο στο ψηφοδελτιο Κακλαμανη απο τον ευρυτερο χωρο της ΝεΒ.

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε κι αυτό! τον πασόκο Κυρούση στο ψηφοδέλτιο Κακλαμάνη! Μέχρι το κλείσιμο των ψηφοδελτίων έχουμε να δούμε και άλλα.

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia aytos me to Xrhsto Doutsi den glyfane mazi toys Pasokous????
Tora to girise?
vorioipirotes soy lene meta!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΑΣ ΞΙΝΙΖΟΥΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ REFRESH ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ -Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Τ Ε Ι Τ Ε! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω στόν Χριστό καί αγαπάω τήν Ελλάδα. Ολόκληρη. Μέ τούς ήρωες αλλά καί τούς προδότες της.

Αν ό Θεός αγαπάει αυτόν τόν τόπο καί δέν τόν αφήνει νά χαθεί ακόμα, δέν είναι γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι, αλλά γιατί ακόμα πολλοί Ελληνες, έχουν τήν ορθή πίστη.

Σταμάτης Σπανουδάκης

πηγη: http://www.youtube.com/watch?v=IfDISFLjGbU&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Διαπίστωση πρώτη.Αρκετοι αγαπητοί συμπατριώτες βορειοηπειρώτες ακόμα κουβαλάνε τα αποθημένα του κομμουνιστικού συστήματος και δέν μπόρεσαν ακόμα να ξεπεράσουν το σύνδρομο κατωτερώτητας που τους διακατέχει. Διαπίστωση δεύτερη. ασπάστηκαν αμέσως και όλα τα ελλατώματα των ελλαδητών συμπατριωτών όπως η μικροπρέπεια και η ρουφιανιά. δεν θα μηλούσαν έτσι όμως αν καθε πρωί που ξυπνούσαν θα υπενθύμιζαν στον εαυτό τους ότι είναι απόγονοι των μεγαλυτέρων ευεργετών του έθνους μας.λίγη περιφάνεια δεν βλάπτει αδέρφια.

Δημοσίευση σχολίου