Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ελληνική Μειονότητα και πολιτική εκπροσώπηση στην Αλβανία


Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης
Ταυτότητα Δημοσκόπησης:
Τρόπος:           Διαδικτυακός
Περίοδος:        02.08.2010 – 02.09.2010

Πως πιστεύεται ότι πρέπει να πολιτεύεται η Ελληνική Μειονότητα στη Αλβανία;
Αποτελέσματα
Εκτίμηση





Να ενταχθεί στα μεγάλα αλβανικά κόμματα
536
53,9%
68
12,9%





Με ένα ελληνικό κόμμα
380
38,2%
380
72,2%





Με δύο ή περισσότερα ελληνικά κόμματα
36
3,6%
36
6,8%





Δεν ξέρω
7
0,7%
7
1,3%





Δεν με ενδιαφέρει
35
3,5%
35
6,7%





ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΩΝ
994
100,0%
526
100,0%



Γνωρίζουμε όλοι ότι οι δημοσκόπησης μέσο διαδικτύου δεν είναι και τόσο αξιόπιστες αλλά όπως τονίσαμε και στην πρώτη που έγινε, από μία δημοσκόπηση όσο κακή και αν είναι,  μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα.  
Τις πρώτες μέρες τα αποτελέσματα δεν είχαν καμία σχέση με τα τελικά. Με έκπληξη είδαμε ότι μέσα σε ένα βράδυ αυξήθηκαν οι ψήφοι της πρώτης επιλογής  (ένταξη στα αλβανικά κόμματα) κατά 250 ψήφους, το ίδιο έγινε και μετά από δύο μέρες βγάζοντας ένα αποτέλεσμα που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Οι συνολικοί «ύποπτοι» ψήφοι που εντοπίσαμε είναι 468. 
Παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα αλλά και την εκτίμηση με τους πραγματικούς ψήφους.
Παρά τους κινδύνους αναξιοπιστίας που έχουν εμείς θα συνεχίσουμε τις  δημοσκοπήσεις και παρακαλούμε όλους τους αναγνώστες να ψηφίζουν μία φορά.  

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

πολύ πατριώτες αυτοί που " ψηφισαν " και πολύ πιο ώριμοι πατριώτες εσείς που το δημοσιεύεται... εκτός και εάν αντικατοπτρίζει τη δική σας θέση επί του θέματος. Αλλά συγνώμη, ξέχασα, έχουμε δημοκρατία. Και ως γνωστόν στη δημοκρατία η άποψη είναι σας τις κω@@@@@@ιδες. Όλοι έχουμε από μια.

Ιων Δραγουμης είπε...

Όπως αντιλαμβάνομαι από την εκτίμηση σας, οι ψήφοι που κατατέθηκαν σε ένα βράδυ και αλλοιώνουν το αποτέλεσμα είναι υπέρ μιας συγκεκριμένης θέσης, του να εκπροσωπούνται δηλαδή οι Βορειοηπειρώτες από τα Αλβανικά κόμματα? Ποιος μπήκε άραγε στη διαδικασία να ψηφίσει πάνω από 400 φορές για να μας πείσει ότι αυτη είναι η βούληση του λαού..? Ποιος? ΟΕΟ.....?

Ανώνυμος είπε...

Ω μπούρρα. εμπρός και το Μπερίσα!!!

Ανώνυμος είπε...

arage...ti mhnhma thelete na perasete mesa apo to blog sas?

Ανώνυμος είπε...

Kai mono poy provlimatizontai kapoioi, ki ayto kalo einai.
To oti to PS ekprosopoyse toys misoys ellines ayto den provlimatize kanenan tosa xronia e.. as parei kai to PD kai toys alloys misoys kai oyte gata oyte zimia....kai etsi menei i Omonoia na toys ekprosopei oloys

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ? ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PD ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ PD ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΟΙΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ κλπ κλπ. ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΗΝΥΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ PS ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΕΤΣΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΗΝΥΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΗ ΦΑΠΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΚΕΑΔ.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΑΔ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΝ ΜΥΡΙΖΕ Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ( αν ειχαμε ψηφισει ολοι) ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ΕΞΟΥΣΙΑ κλπ κλπ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΟΜΟΝΙΤΗ Ή ΚΕΑΔΙΤΗ.
ΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΚΗΝΥΓΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ? ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΑΔ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ. ( ασε που ολο και καποιοσ θα βρεθει να χρεωσει την ηττα στη μη συνεργασια) . ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( που για να γινει πρεπει να γινει θαυμα) ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ. Η ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΤΟΤΕ ΤΙ..? ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΕΑΔ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΥ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΕΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΎΣΑΜΕ ΟΛΟΙ? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ? ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΔΗΛΑΔΗ? ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΠΙΚΑ, Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

aristera είπε...

Να το ξαναγραψω γιατι αρχικως δεν το δημοσιευσατε:
Ενα ακομα στοιχειο που αποδεικνυει οτι το γκαλοπ δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ειναι τα πολυ μικρα ποσοστα της επιλογης "Δεν με ενδιαφερει".
Η ιστορια εχει δειξει πως το ποσοστο αυτο κυμενεται ανω το 70%.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε λιπάμε που έχασες τόσο χρόνο αλλά χαίρομαι που σκέφτεσε. Βαλε και αυτά στα στηχεία σου, μήπως σε βοηθήσουν πουθενά.
Οταν το Κεαδ είχε συμμαχία για 8 χρονια με το PS και είχε και τη στίριξη του κόσμου, είχε μόνο το Σόλη υπουργό ο οποίος φρόντιζε για τον εαυτό του, δεν υπήρχε ούτε ένας ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ στο δημοσιο και όσοι ειχαν επιχειρήσεις αναγκάζονταν να πουληθούν στον Ταβο και τον Τσιπα για να μην φαλίρουν.
Μονο με την συμμαχία με το PD το κεαδ μπορεσε και έβαλε κόσμο στη δουλεια, αλλά αυτό δεν το σεβάστηκε η ηγεσία. Επιδεί ο κόσμος δεν ήθελε να χάσει τη δουλειά του διαλέξε να στηρίξει PD γιατί όλλοι ήξεραν πως θα κερδίσει ,εκτος από την ηγεσία του Κεαδ που ήταν αλλού νυχτομένει

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...... ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΕΣΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ PD. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ PS ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Οταν λες "τι θα κάνουμε" τι εννοείς? Για ποιους μιλάς? Γενικά για όλους τους έλληνες ή μόνο για τους Ομονίτες.
Ακριβώς οι μισοί Ελληνες που ζούμε στο χώρο μας είναι ενταγμένοι εδώ και 20 χρόνια στο PS. Βολεύονται ανάλογα με τις καταστάσεις και παράλληλα μίσουν μέχρι αφανίσμού την Ομονια, το Κεάδ κι όσους τα στηρίζουμε.
Τώρα οι άλλοι μισοί που είναι Ομονίτες, και μάλλον δεξιοί στα πιστεύο,για πρώτη φορά μπήκαν στο δημόσιο και είχαν θέσεις εργασίας μόνο μετά από την συμμαχία με το PD το 2005.
Δεν πιστεύω οτι πρέπει να συνεργαζόμαστε μόνο με το PD. Μακάρι να μπορούμε με όλους. Απλά σου λέω πως το PS δεν συνεργάζετε μαζί μας γιατί είμασταν πάντα μα πάντα αντίπαλοι. Αν μπορέσουμε τώρα και γίνουμε φίλοι θα είναι κατόρθομα, αλλά προσοχή ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΑΔ ΣΤΟ PS ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό για μενα είναι επίτευγμα. ελπίζω να σε βοήθησα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κουράζεστε, ρε παιδιά, και παιδεύετε τη λογική σας, όταν τις αποφάσεις τις πήρε ο Ντούλες, χωρίς να ρωτήσει κανέναν από σας και κανέναν από μας; Τα πράγματα είναι απλά: Η Ομόνοια έχει πάντα επιλέξει την αυτόνομη προεκλογική κάθοδο. Αυτό της έδινε ένα διαπραγματευτικό πλεονέκτημα για μετεκλογικές συνεργασίες. Αυτό θα έπρεπε να κάνει και στις τελευταίες εκλογές. Απ' ότι γνωρίζω αυτό επεδίωξε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ορισμένα άλλα βασικά στελέχη. Ο Ντούλες είχε υπογράψει όμως με το Ράμα ερήμειν τους. Και όταν συγκάλεσε το ψευδοπροεδρείο του ΚΕΑΔ, το κάλεσε μόνο για να καλύψει την απάτη του. Κι εκεί κάποια στελέχη (συμπεριλαμβανομένου και του Μπολάνου) καταψήφισαν τη συνεργασία με το Σοσιαλιστικό Κόμμα κι επέμεναν στην αυτόνομη κάθοδο. Ο Ντούλες δικαιολογούσε την απόφασή του με την υπόσχεση εξ ονόματος των Σοσιαλιστών ότι θα έβγαζε 4-5 βουλευτές. Και δεν έκανε πίσω με τίποτε. Τι θα συνέβαινε αν κατεβαίναμε ως ανεξάρτητοι; Θα είχαμε σήμερα δύο βουλευτές: έναν στην περιφέρεια Αυλώνας κι έναν στην περιφέρεια Αργυροκάστρου. Ο τρίτος ια παίζονταν στην Κορυτσά. Στη χειρότερη περίπτωση θα είχαμε έναν στην περιφέρεια Αυλώνας. Ο οποίος θα ήταν ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί. Ήταν 0 71-ος βουλευτής που χρειάζονταν στο Μπερίσια για να μην μπει στη βασανιστική περιπέτεια του Ιλλύρ Μέτα. Θα μου πείτε, ότι θα ήταν και οι τσάμηδες στην Κυβέρνηση Μπερίσια. Μα αυτοί δεν είναι τώρα στην Κυβέρνηση (γνωρίζει τόσα γράμματα ο Μπερίσα) θα ήταν αν ο βουλευτής της Ομόνοιας έθετε όρο τη μη συμμετοχή του. Η συμμαχία με τους Σοσιαλιστές ήταν άτοπη, γιατί στο χώρο της ΕΕΜ τις πληγές του διχασμού οι σοσιαλιστές τις είχαν ανοίξει. Το χειρότερο είναι ότι ακόμη σήμερα ο Ντούλες (κι όσοι ακόμη τον στηρίζουν για αισθηματικούς λόγους) δεν έχει καταλάβει ότι αρμενίζει στραβά. Έφτανε μόνο η κατάργηση με δική τους νομοθετική πρωτοβουλία της συμφωνίας για τα χωρικά ύδατα με την Ελλάδα για να τους καταγγείλει, να τους διαολοστείλει και να απαγγηστρωθεί απ' αυτούς. Έχει ρόλο ιστορικό να παίξει ο Ντούλες, αλλά δεν τον αφήνει ο εγωισμός του να το κάνει. Να καλέσει τον Ξέρρα (φλογερός και παραδοσιακός Ομονίτης, τον Τάβο, αλλά κι άλλους Έλληνες βουλευτές να πιουν έναν καφέ μαζί για να λιώσει αρχικά τον πάγο. Και μετά όλα έρχονται με τη σειρά τους... Οι πολιτικοί δεν ξηλ'ώνουν μόνο, αλλά και ράβουν. Φτάνει ξηλώσαμε ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ...προφήτης ήτανε ο άνθρωπος! Τα είπε κάποιος μόλις ιδρύθηκε η ομόνοια -ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΛΟΓΕΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ....χιχιχιχιχιχιχιχιχχιχχχχχχχιιιιιιι

Δημοσίευση σχολίου