Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Πάνω απ’ όλα ο «Σοσιαλισμός»!

Για να ψηφίσουν οι Αλβανοί στις δημοτικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ κάλεσε σε βοήθεια τον Edi Rama!

Αντιπροσωπεία του Σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Έντι Ράμα, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα, με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη.
Σε δηλώσεις που έκαναν μετά τη συνάντηση, αναφέρθηκαν στις στενές σχέσεις των δύο κομμάτων, ενώ από πλευράς του Έντι Ράμα, τονίστηκε ξεκάθαρα ότι σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενθαρρύνει τους Αλβανούς μετανάστες να εγγραφούν στους καταλόγους και να συμμετάσχουν στην προσεχή εκλογική διαδικασία! Από τις επίσημες δηλώσεις απουσιάζουν εντελώς οι αναφορές σε θέματα που αφορούν την Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας, αλλά και το ζήτημα που έχει προκύψει με την Ελληνοαλβανική συμφωνία για την υφαλοκρηπίδα, την οποία τορπίλισε ο κ. Ράμα, με την προσφυγή που είχε καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας. Κατά τα άλλα περίσσεψαν τα ευχολόγια και οι φιλοφρονήσεις.

"Έχουμε εγκαινιάσει από σήμερα μια στενότερη συνεργασία σε επίπεδο οργάνωσης των δύο κομμάτων μας, ανταλλαγής εμπειριών και γνώσης, προκείμενου να καταφέρουμε τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης που πρεσβεύουν τα δύο κόμματα μας να τις κάνουμε επικρατούσες αντιλήψεις, σε όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο. Θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια όλης αυτής της προσπάθειας θα είναι έντονη και θα έχει και πολύ σημαντικά αποτελέσματα" δήλωσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης για να προσθέσει ότι αμφότερα τα κόμματα ανήκουν στην Σοσιαλιστική Διεθνή "και με την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου αυτό τον καιρό γίνονται έντονες διεργασίες συνεργασιών των κομμάτων αυτών».
Από την μεριά του ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Εντι Ράμα, είπε, ανάμεσα στ’ άλλα, ότι "γνωρίσαμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και εργασίας του ΠΑΣΟΚ και μιλήσαμε για μια καλύτερη συνεργασία των κομμάτων μας".
"Ήταν μια συζήτηση που ωφέλησε στο να μάθουμε καλύτερα τον τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο και να αυξήσουμε τη δύναμη του κόμματος μας. Επίσης, μάθαμε για τις μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει το κόμμα του φίλου μας, Γιώργου Παπανδρέου", είπε ακόμη ο κ. Ράμα.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες!
Πηγή: Πρωινός Λόγος

Σχόλιο Βορειοηπειρώτη:
Στο ΠΑΣΟΚ, βλέποντας την απροθυμία των μεταναστών να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να τους πείσουν να ψηφίσουν αφού πιστεύουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα τους ψηφίσει. Τους μιλάνε αλβανικά, τους μιλάνε ελληνικά, τίποτα αυτοί. Κάποιος τους είπε πρέπει να φέρουμε τον ψηλό. Άλλα τα αλβανικά του Ραγκούση, άλλα του Ράμα. Τώρα ο Ντούλες τι έκανε εκεί; Δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω! Υποψιάζομαι δύο λόγους:
1.Για να κάνει το μεταφραστή (την ξέρει καλά αυτή τη δαυλιά)
2.Για να ευλογηθεί από το ΠΑΣΟΚ ο γάμος ΣΚ – ΚΕΑΔ
Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο να μας γράψει.

17 comments:

Αναγνώστης είπε...

Το πρόβλημα με τον Ντούλε δεν είναι το ότι πήγε εκεί, σοσιαλιστής είναι ότι θέλει κάνει.
Το θέμα όμως είναι ότι παράλληλα είναι και αντιπρόσωπος μας, το οποίο προφανώς ξέχασε παντελώς και δεν τόνισε απόλυτος τίποτα, όπως γράφει το άρθρο, για τον Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EINAI H PRWTH FORA POY O NTOYLES DEN KRATHSE TA PROSXHMATA. AYTOS HTAN PROSEKTIKOS SE AFTA, PWS TO EKANE AYTO. ALLA OPWS BLEPEIS HTAN MEGALH H KAOYRA. H EYLOGIA TOY GAMOYOYOYOY, O KYNDINOS TOY SOSIALISMOYOYOYOYOY
KAI FTOYOYOYOYOYOYOYOYO NA MH SAS MATIASW!

έλεος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Spyros είπε...

To leo ksana den perimena aytin tin katantia tou bllog. Oso den einai arga na allaksi giati kseftilise olous toy boreioipirotes kai prota-prota to daixeiristi

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω σχέση με τα των Βορειοηπειρωτών, αλλά, προσπαθώντας να καταλάβω κάποια πράγματα, διαβάζω διαρκώς άρθρα με εμπάθεια και υποκειμενικότητα εμφανή και στους ανίδεους. Λυπάμαι, αλλά αυτό δεν είναι προφανως φόρουμ για τα θέματα των Βορειοηπειρωτών, όπως πιθανώς θα ήθελε, αλλά αρένα επίδειξης ακραίων εκφράσεων και κρίσεων.
Η Ιστορία έχει δείξει ότι αυτές οι ακρότητες, ιδιαίτερα σε εθνικά θέματα, καταλήγουν πάντα στην καταστροφή. Και εκεί πάνω δε νομίζω ότι είμαστε πολύ μακριά.
Κανένα στην Ελλάδα δεν απαχολούν οι εσωτερικές διαμάχες σας. Αν δεν έχετε ενιαία φωνή, η οποία να περνάει τα μηνύματα προς τη μητέρα-πατρίδα, μην έχετε ελπίδα για τίποτα. Γιατί ο κόσμος όχι μόνο δε γνωρίζει, αλλά δεν έχει και τη διάθεση - και το χρόνο - να ασχοληθεί για να μάθει σε βάθος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΑ .ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΑΔ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΡΟΠΟΛΗ- ΠΩΓΩΝΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΜΟΝΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ MEGA ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ. ΟΙ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ . ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΟΙ ΟΜΟΝΙΤΕΣ , ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΣΑΓΙΟΥΠΙ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ . ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΡΓΟ . ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΣΑΜΕ . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ MEGA !!!!
ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, μεγάλε δεν σας καλέσαμε να μάθετε για εμάς.Ουτε ποτε ενδιαφερθηκατε,εκτος των ελαχίστων
Παιδια πήγε να στηρίξει τη νεοσυσταθείσα νεολερα του ΚΕΑΔΑ, που να στεγαστεί τωρα ο κατσαλίδας με το μπολάνο και την κικη;;
εχει εγνοιες ο ανθρωπος,λιγο είναι;;

Ανώνυμος είπε...

aera na fygei i xolera,den to vlepw file,sygnwmi,i karekla toy Ntoule einai kati san to monimo makigiaz i to tatou,den feygei me tipota.

Ανώνυμος είπε...

ti mas les wre leventi,na afisoume to malli kai na vgoume kouremmenoi ?! koinws na strafoume pros to komma tou Sali Berisha !
Giati dika tou tsirakia to exoun
OXI edw na meinoume na kanoume TO DIKO MAS komma, to KEAD ki tin OMONOIA kalutera!

Sugnwmi gia ton ekfrasi alla exw ftasei se epipedo na mou prokalei naftia auti i emporeumatopoiisi tou patriwtismou

Ανώνυμος είπε...

Ο Σοσιαλισμός και ο κομμουνισμός είναι δημιουργήματα των Εβραίων. Για να βγει κάποιος πρόεδρος στη σοσιαλιστική διεθνής πρέπει να έχει Χαζάρικες ρίζες (η μητέρα του να είναι περιούσια).Μην απορείτε που πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς είναι ο ΓΑΠ. Από εκεί ξεκινάει ο σχεδιασμός ανατροπής της φυσιογνωμίας κάθε χώρας.

Spyros είπε...

Kseperasate kathe orio. ftanontas na vrizete akoma kai ton prothypourgo ths Elladas. Eseis den xrate symboules alla eisaggelea. Oi armodioi as doun to thema

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτός ο spyros συμμετέχει στην συζήτηση ή μας λέει για πράσινα άλογα? Εγώ θέλω να διαβάσω τηυ γνώμη του.

Ανώνυμος είπε...

Einai kako poy sinantithike antiprosopia toy kybernontos komatos me ena allo "aderfiko" sosialistiko koma poy einai tis albanias kai se ayth hpeirxe kai o monadikos ekprosopos aytin tin stigmi tis mionotitas kai tis boreioy hpeiroy stin albaniki voyli o proedros toy kead kyrios ntoyles.
otan prin tis ekloges o tote prothipoyrgos tis ellados k.karamalis ekane taksidi astrapi gia na brethei sto pleyro toy filoy toy kai sto aderfiko koma tis deksias parataksis htane ola meli gala.
den mporo na katalabo giati tetoia ratsistiki simperifora enantia se osoys einai pasok h kapoio allo komma peran ayto tis areskias sas...

Ανώνυμος είπε...

tote poy pige o karamanlis, otan synantithike me to berisha den itan paron o Ntoyles, synantithikan meta. Re pasokoi kala leei o boreioipirotis prwta o sosialismos, prwta ayto sas endiaferei. Eseis agapate poio poli ton albano sosialisti apo ton elina deksio, ayto einai alithia.

Θα τρελαθούμε τελείως είπε...

προς 11:27
Όχι μωρέ αλλίμονο! που το είδε κανείς το κακό;
και αυτά περί ανεξάρτητης εκπροσώπησης για τους Βορειοηπειρώτες είναι εθνικιστικά και ρατσιστικά.
Πως θα πάμε μπροστά αν δεν γίνουμε ορντινάντσες των Αλβανών; Και που θα βρούμε καλύτερα αφεντικά από τους Συντρόφους;
Κορόιδα είναι ο Ντούλε που πάει αριστερά και ο Ξέρα δεξιά;
Όσο για τον Καραμανλή πήγε στα Τίρανα σαν πρωθυπουργός δύο μήνες πριν τις εκλογές για να συναντήσει και να κλείσει συμφωνίες (της συμφοράς)με τον Αλβανό ομόλογο του και παράλληλα συνάντησε και τους Μπολάνο, Ντούλε, μην το ξεχνάμε αυτό.

Μην σας φανεί παράξενο λοιπόν αν ο Ντούλε μπει στο ψηφοδέλτιο του ΣΚ στις επόμενες εκλογές και μετά να ισχυρίζεται με πάθος ότι το κάνει για να προασπίσει απο κει μέσα τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Και να έχουμε επίσης και τα φερέφωνα του στην Αθήνα να βγάζουν προδότη όποιον διαφωνεί με αυτή τη "θυσία".
Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Ανώνυμος είπε...

axaxa aytos den einai psalmos,epikideio einai,tha ginei se kanena ksenodoxeio kai pali tha leei i kiki gia ton ellhnismo,kai ta gnwsta kourafeksala..
to mnymosino einai tis patridas mas kai ginetai me thn anoxi plin twn elaxistwn ekseraisewn..
oi poio logikoi exthes itan o iatrou kai o mpeleris,ta papagalakia epi to pleiston legane ta idia pou legane kai epi koumonismou

Δημοσίευση σχολίου