Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

OMONOIA: δεν είμαστε μέλη μιας ξεχασμένης μειονότητας αλλά ένα ζωντανό κομμάτι του Οικουμενικού Ελληνισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεδρίαση Προεδρείου Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού στη Χιμάρα.
Το Προεδρείο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, έκανε το πρώτο βήμα στην πρόταση του Γενικού Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» ώστε κάποια στιγμή το Συνέδριο του Παγκόσμιο Συμβούλιο των Ηπειρωτών του Εξωτερικού να πραγματοποιηθεί στη Βόρειο Ήπειρο. Ο κ. Μπολάνος που είναι και μέλλος του Προεδρείου υποδέχτηκε τον πρόεδρο κ. Χρυσόστομο Δήμου και τα υπόλοιπα μέλη στη Χιμάρα όπου έγινε λεπτομερής παρουσίαση των προβλημάτων και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός στην Αλβανία.


Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Δήμου και τα υπόλοιπα μέλη για μια πρωτοβουλία που θα έπρεπε να είχε γίνει από καιρό αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Είναι μία συμβολική πράξη που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μέλη μιας ξεχασμένης μειονότητας που θέλουν να πιστεύουν ή να επιβάλουν μερικοί αλλά ένα ζωντανό κομμάτι του Οικουμενικού Ελληνισμού εντός και εκτός Ελλάδος που παρά τις δυσκολίες του, ξέρει να βρίσκει το δρόμο, και να τραβά προς τη δόξα ξανά!

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης και ενότητας σε όλους του Ηπειρώτες και σε όλους τους Έλληνες!

Άγιοι Σαράντα 29/7/2010. Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Μας συγκινήσατε πάλι!

Ανώνυμος είπε...

Τo΄χουν,το΄χουν...γενικά από πανηγυρικές συγκινήσεις χορτάσαμε,δεν μας είπαν τι είπαν,ποιος συμμετείχε,πέρα από τα συνηθησμένα copy paste....

Δημοσίευση σχολίου