Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

“Απειλές και άγρια επίθεση, απ τον αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του ΚΕΑΔ στην Ελλάδα, δέχτηκε η Νεολαία Βορειοηπειρωτών”

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2010

Με το παρόν δελτίο το Διοικητικό Συμβούλιο της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» και τα μέλη της καταδικάζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά και επίθεση που δέχτηκε η Νε.Β απ τον αντιπρόεδρο και εκπρόσωπο του ΚΕΑΔ στον Ελλαδικό χώρο. Μετά το πέρας εκδηλώσεως, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2010 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο εν λόγω αντιπρόεδρος εξαπέλυσε απειλές και άγρια επίθεση στην αντιπροσωπεία της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών που είχε προσκληθεί να παρευρεθεί.


Η εκδήλωση αφορούσε την ενημέρωση των Βορειοηπειρωτών από τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, την Υφυπουργό Θεοδώρα Τζακρή μαζί με σχετικό κλιμάκιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τον νέο νόμο 3838/2010 για την απονομή ελληνικής ιθαγένειας και ειδικότερα τις σχετικές διατάξεις που αφορούν τους ομογενείς μας.


Φράσεις και χαρακτηρισμοί όπως «Σε ένα χρόνο θα σας έχω σβήσει», «Σκοπός μας είναι να σας βγάλουμε offside», «ΑΛΗΤΕΣ», «ποίοι είστε εσείς που θα μας κρίνετε» , «δεν σας αναγνωρίζουμε ως σωματείο» και άλλα πολλά προσβλητικά, που για λόγους κατανοητούς δεν μπορούν να αναφερθούν, προκάλεσαν την έκπληξη των νέων και των λοιπών καλεσμένων που ήταν παρόντες στο γεγονός.

Έντονα ενοχλημένοι, τονίζουμε για μια ακόμα φορά πως η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» δεν χειραγωγείται και δεν αποτελεί φερέφωνο και υποχείριο κανενός. Στόχος μας δεν είναι να ευχαριστήσουμε μεμονωμένα άτομα ούτε έχουμε προσωπικά συμφέροντα. Στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία της κοινότητάς μας. 7 χρόνια τώρα προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον τόπο μας. Έχοντας απώτερο σκοπό την ενότητα και συσπείρωση των νέων Βορειοηπειρωτών λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Συμμετέχουμε ενεργά με θέσεις και δράσεις στα τεκταινόμενα της ιδιαίτερης μας πατρίδας χωρίς να μένουμε άπραγοι ή απλός παρατηρητής.

Στην παρούσα φάση, καλούμε την ηγεσία του ΚΕΑΔ να πάρει επίσημα θέση ως προς την προκλητική συμπεριφορά του εκπροσώπου της και να ξεκαθαρίσει εάν τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι αποδεκτές από το κόμμα που αποτελεί τη φωνή της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανική Βουλή.

Κλείνοντας, επισημαίνουμε την ανάγκη και τη σημαντικότητα της ένωσης του χώρου μας.

21 comments:

Ανώνυμος είπε...

Poios einai o karagkiozhs?

Ανώνυμος είπε...

AFU ESEIS EXETE TO MEGA NA SAS PROSTATEY.
TI TO THELETE KAI TO KEAD?????????????
EPISEIS TON SIMPATHITIKO SPIRO KSERA I DEN EINAI MEGA AFTOS???????????????????????

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα
τι λέτε βρε παιδιά!!!!! Τόσο χαμηλά έπεσε η ΝεΒ και βγάζει τέτοια δελτία τύπου, χαχαχαχα ;!
Με ποία ΝεΒ μάλωσε ο άνθρωπος βρε παιδιά με την παλαβή την αντιπρόεδρο της ΝεΒ λογομάχησε!
Και τώρα μεταξύ μας πείτε μου έναν άνθρωπο που η Δήμου δεν έχει μαλώσει με αυτόν! Δείνει ρεσιτάλ τσίρκου παντού και πάντα όπου και να πάει
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση η δήμου μαζί με τον Καλυβιώτη και τον απερχόμενο πρόεδρο τον Γιωργάκη πήγαν και τσαμπουκαλαμένοι να τον δείρουν τον άνθρωπο, αλήθεια τίιιιιι τους έφταιξε άραγε ;!!!
Βρέ σοβαρευτείτε λίγο που δημοσιεύετε τέτοια ξεκατινιάσματα

Keravnios είπε...

"Κλείνοντας, επισημαίνουμε την ανάγκη και τη σημαντικότητα της ένωσης του χώρου μας. " αυτό τώρα τι ανέκδοτο ήταν; ειλικρινά νομίζω ειμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί η συγκεκριμένη κίνηση. τσακώθηκε ο αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ με ένα εριστικό μέλος του ΔΣ της Νε.Β. και το έκαναν εθνικό θέμα; κριμα πολύ κρίμα για την Νε.Β. που "δεν χειραγωγειται", και "δεν αποτελεί φερέφωνο κανενός".

Ανώνυμος είπε...

thomas giannis...aftos more pou einai diorismenos antiproedrosproedros.fylakas aggelos tou tzoumaka..san anekdoto pantos akougete.o thoma giannis leei htan eksoria 37 xronia alla aporo pos vgike fanatikos koumounistaras

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανωνυμε 2:21, ο αντιπροεδρος του ΚΕΑΔ δεν ειναι αυτος ο μπετατζης, 190cm και 150kg?
Πηγε ο Καλυβιωτης με το Γιωργακη να το δειρουν, πλακα μας κανεις;
Απο καθε αποψη παντως το δελτιο τυπου ειναι για τον π..τσο.
Αν καποιος εχει ποιο συγκεκριμενες πληροφοριες, εχω την αισθηση πως δεν ηταν παντα τοσο εχθρικες οι σχεσεις τους, καποτε αλληλογλυφονταν

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορουσε καποιος να συγκρινει τη ΝεΒ με τα καταστηματα "Γερμανος".
Πατουσιαζε μια συνεχεις αυξηση στη δημοτικοτητα της η οποια συνεχισε να αυξανεται ακομα και οταν μεσα στη ΝεΒ εμφανιστηκαν ξεκαθαρα πολιτικες τασεις και κομματικες σκοπιμοτητες. Το αποκορυφωμα ολων αυτων ηταν οι εκλογες του Απριλιου που συγκεντρωσαν ενα τεραστιο αριθμο ψηφοφορων. Υπηρχαν πασοκτζηδες, νεοδημοκρατες, εθνικιστες, διεθνιστες κλπ κλπ.
Η σημερινη διοικηση του συλλγου οικειοποιείται όλη αυτη τη δημοτικοτητα και τη χρησιμοποιει προς ιδιο οφελος. Ολη αυτη η κατασταση μου θυμιζει το μεριδιο αγορας που κατειχε ο Γερμανος οταν εμπορευοταν προϊοντα και των τριων ελληνικων εταρειων κινητης τηλεφωνιας και τη ραγδαια πτωση του μολις αρχισε να εμπορευεται αποκλειστικα προιοντα μιας εταιρειας. Στην περιπτωση του Γερμανου οι ενδιαφερομενοι (αγοραστες) δεν ειχαν την ικανοτητα να προβλεψουν αυτη την πτωση.
Οι "αγοραστες" της ΝεΒ θα αποδειχθουν ικανοι να την προβλεψουν;

Ανώνυμος είπε...

aytos o mpetatzis prepei na einai anonyme 3:49.
aytos poy logo oikonomikis anesis plironei kai eksagorazei theseis.
kala tis agorazei, to thema einai na mporei kai na stathei....
aytos theorei pos vriskete se "ring" etoimos gia box.

Ανώνυμος είπε...

Το οτι η Ομονοια και το ΚΕΑΔ κρατανε διπλα τους ατομα του χεριου τους, τραμπουκους και εργαλεια ειναι γνωστο.Το οτι η ηγεσια της Ομονοιας και του ΚΕΑΔ φοβαται τη Νεολαια Βορειοηπειρωτων, σκαει που δεν μπορει να την ελεγξει( παροτι πολλες φορες προσπαθησε)...ειναι κι αυτο δεδομενο.Το οτι δεκαδες φορες η ηγεσια της ΝΕ.Β ζητησε να βρεθουν να μιλησουν με την ηγεσια ΚΕΑΔ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι κυριοι αυτοι ποτε δεν το επιχειρησαν το μαθαινετε τωρα.Το οτι το ΚΕΑΔ βοηθησε να βγουν τα παιδια τα δικα του ( αλλα δυστυχως δεν τα καταφερε) στις εκλογες του Απριλιου..ειναι πασιγνωστο.Το οτι το ΚΕΑΔ μαζεψε και ορισε θεσεις στους "χαμενους" των εκλογων, φτιαχνοντας μια ιντερνετικη ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΕΑΔ..το διαβασατε. Το μισος που θρεφει η ηγεσια ΚΕΑΔ και η στενοχωρια που τους διακατεχει ολον αυτον τον καιρο....ηταν γνωστη στα μελη της ΝΕ.Β...Απλα εγινε γνωστη απο το στομα του ηγετικου στελεχου και αντιπροεδρου ΚΕΑΔ στην Αθηνα προχθες.Τιποτα λιγοτερο...τιποτα περισσοτερο...Και τις μπαρουφες περι προσωπικες κοντρες τις επιστρεφω σε αυτην που της εγραψε!

To kititsi είπε...

Η ΝΕΒ και τα εκλεγμένα μέλη της μας βγάλανε ασπροπρόσωπους……..
Από όλα όσα πραγματοποιήθηκαν και συζητήθηκαν το μόνο που σας απασχολεί εκεί στην Νεβ είναι οι τσακωμοί …. Και όσο για της ύβρης και τους τσακωμούς είναι κατακριτέους από όλους τους νοήμονες ανθρώπους.
Είχατε την δυνατότητα να αποδείξετε ότι δεν είστε το μαγαζάκι κανενός και ότι η neb είναι μια ανεξάρτητη και ελεύθερη οργάνωση η οποία ενδιαφέρεται για το καλό του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού και δεν είστε το παρακλάδι ούτε του mega ούτε του καραθάνου ούτε κεαδ ούτε κανενός άλλου κόμματος είτε αυτό βρίσκετε στην Ελλάδα είτε βρίσκετε στην Albania λυπάμαι δείξατε ακριβώς το αντίθετο δείξατε αυτό για το οποίο σας κατηγοράνε τόσα χρόνια οι υπόλοιποι και τελικά έχουν δίκιο…
Ήσασταν καλεσμένοι σε μια συνάντηση με τον αρμόδιο για θέμα που αφορούν χιλιάδες βορειοηπειρώτες οι οποίοι εργάζονται και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα , είχατε την δυνατότητα να εκφέρεται πρότασης στους αρμόδιους για τα θέματα που λέτε ότι μας απασχολούν και δεν γίνετε τίποτα από κανέναν αρμόδιο φορέα , είχατε την ευκαιρία να εκπροσωπήσετε επάξια τους νέους βορειοηπειρώτες που ήρθαν να σας εκλέξουν στις εκλογές που πραγματοποιηθήκανε στις 18 του Απρίλη και περιμένοντας ώρες ατέλειωτες για να το πράξουν και αντί για αυτό πήγατε στην συνάντηση και το παίξατε τσαμπουκάδες απέναντι σε μέλη τις κυβέρνησης απέναντι στον υπουργό εσωτερικών κύριο Ραγκούση , να το παίζατε τσαμπουκάδες ναι αλλά με τις προτάσεις σας και με τον διάλογο που θα πραγματοποιούσατε !!!
Μπορεί η ιδεολογία σας και αυτή που σας ελέγχουν αγαπητή μου να μην σας επιτρέπουν να κάνετε διάλογο με άλλους πέραν από αυτούς αλλά αυτό που δεν σας επιτρέπεται είναι να πηγαίνετε και να κάνετε ρεζίλι όλους όσους εκπροσωπείται όλους τους νέους βορειοηπειρώτες όπως θέλετε να επικαλείστε σε διάφορες συζήτησις που κάνετε δεξιά και “αριστερά” (απ ότι φαίνεται αριστερά δεν μπορείτε να κάνετε συζήτησις) και αν εσείς που πήγατε και τσαμπουκαλευτήκατε δεν έχετε την αυτοσυγκέντρωση στο να συζητήσετε με τους αρμόδιους μην το κάνετε τραβάτε σπίτια σας και αφήστε άλλα ποιο αξιόλογα άτομα από εσάς που έχουν την δυνατότητα και τον πολιτικό λόγο να το πραγματοποιήσουν ….
Λυπάμαι ειλικρινά
Μέλος τις Neb

Ανώνυμος είπε...

Για το γεγονος τα μελη της ΝΕ.Β που ήταν εκει δεν έκαναν κανέναν ρεζιλι ίσα ίσα εγω τους χαρηκα για το θαρρος της γνωμης τους.
τυχαίνει να ήμουν παρόν εκπροσωπόντας το συλλογο του χωριου μου και δεν είμαι καν νεος(αν και θα το ηθελα).
Τα παιδια σεβόμενα το διαλογο έκαναν την ερωτησή τους όπως όλοι και περίμεναν απάντηση, την οπόια ποτέ δεν έλαβαν ουτε αυτοι ουτε ολοι οι αλλοι που περιμεναμε.
Αυτα για τσακωμους που λετε ποτε δεν συνεβησαν, μέσα στην αιθουσα τουλαχιστον.
Αφήστε ήσυχα τα παιδια αυτά. Εγω παλευω με τα δικα μου παιδια να μην ξεχασουν τον τόπο τους και σας πληροφορω πως δυσκολευομαι.Δυσκολα οι νεοι εχουν τετοια ενδιαφεροντα πια.
Μην κοβετε τα φτερα σε νεους ανθρωπους με ορεξη και διαθεση για δουλεια.
Αντε και σταματησαν και αυτοι οι νεοι που ασχολουνται με τη Βορειο Ηπειρο, ποιος θα υπάρχει μετα.ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
Εδω εχουμε τα ππαιδια που το πρατουν και γκρινιαζεται.
Ειμαστε για λυπηση οι Βορειοηπειρωτες!

Ένας πατέρας Βορειοηπειρωτης.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι και κυρίες λόγω το ότι ήμουν παρών σε αυτά τα γεγονότα . σας ενημερώνω πως η αρχή των όλων γεγονότων είναι η εξής.
Βγαίνοντας από τον χώρο βγήκε έξω μια κυρία τις διοργάνωσης για να μιλήσει με τον πρόεδρο της ΝΕΒ τον κύριο Καλιβιωτη. παρών ήταν και ο εν λόγω αντιπρόεδρος , όταν η κυρία τις διοργάνωσης αναφέρθηκε στον κύριο Καλιβιωτη λέγοντας του πώς να μιλήσουν στο εν λόγω κυρίας στο γραφείο της λέει ειρωνικά στην διοργανώτρια ο αν λόγω αντιπρόεδρος (τώρα ψώνισες από σβέρκο ) .και όταν του ζητήθηκε ο λόγος για αυτήν του την αναφορά άρχισαν οι απειλές ως προς την ΝΕΒ λέγοντας πως (δεν σας αναγνωρίζουμε σαν νεολαία και σωμάτιο , στόχος μας είναι η διάλυση σας , καλόπαιδα ποιοι είστε εσείς , είστε όλοι αλήτες) και διάφορα άλλα τα οποία δεν κατάφερα να συγκρατισω. μετά τα άτομα από την νεολαία αποχώρισαν και επέστρεψαν τρία μέλη από την ΝΕΒ ο πρόεδρος η γραμματέας και ένα ακόμα μέλος το οποίο δεν ήταν ο Γιωργάκης όπως αναφέρεται ποιο πάνω. Αυτά είδα και άκουσα εν ολίγης.
πασοκος

Ανώνυμος είπε...

re paidia ti asxoliste me ton trampouko ayton?
aytos sth voreia ALBANIA poy megalose den 8a borouse na fer8ei diaforetika.
Agrian8ropos me ta ola tou, san na katevike tora ap ta dentra.
POROS enimerosh: ena vradi prin ap to symban auto ekane akrivos to idio sti neara E.Seliou.
Os antiprodros eixe mazepsei tous KEADITES na doyn pos 8a sosoun to komma.
Tolmhse h Seliou na tou ypsosei th fonh kai thn evale sti 8esh me fones kai apeiles.
den 8a milas mprosta mou fonaze, ego dioiko, ego kano koumanto, emena psifisane kai oxi esena, ti doyleia exeis esy edo k.l.p
toso poli pikra8ike ayti poy oyte to xymo den borouse na katapiei.
epomenos vlepete pos ta idia kanei se olous.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εσείς τι περιμένετε; Δεν προβλέψατε την κατάντια; Αφού στο ΚΕΑΔ πια έμειναν ό μπετονατζής, ο γαλατατζής, ο καφετζής ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βάλθηκαν όλοι να κομματικοποιήσουν μια οργανωση που και στο καταστατικο της το γράφει, αλλα και στην πράξη τόσα χρόνια έδωσε αγώνες να μείνει μακριά από αυτή την κατάντια και τη μιζέρια που δυστυχώς πέφτουν όλες οι άλλες οργανώσεις;;;Γιατί;;;;;;;;;;;
Τόσο πολυ σας γοητεύει αυτή η θεογκόμενα που λέγεται /΄ΝΕ.Β?????Δυστυχώς οι γαμπροί πολλοί, η νύφη δεν θα παντρευτεί!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

file an ta elege ayta stin selioy to proto poy tha toy ekane einai na toy petage kana mpoykali sto kefali :P :P
kai meta tha tin kopanage kai den tha asxoliotane ksana mazi toy..

h selioy den einai kana pedaki gia na mporoyn na tin kanoyn oti theloyn...

Εφη Σέλλιου είπε...

χαχαχαχαχα... εγκυρότατες οι πηγές σου κύριε Ανώνυμε.. στο μόνο στο οποίο έπεσες μέσα ήταν στο χυμό τον οποίο και ήπια όλο γιατί ήταν ωραιότατος... οι δικές μου πληροφορίες πάντως για την εκδήλωση και τον τσακωμό λένε πως μέλος του Δ.Σ ζήτησε το λόγο για τη δημιουργια της Νεολαίας του ΚΕΑΔ.. δεν κατάλαβα, από πότε η ΝΕΒ θέλει να έχει την πρωτοκαθεδρία σε όλα τα θέματα Νεολαίας..? μήπως να κλείσουμε και τις Νεολαίες των χωριών? Αλλά τι ρωτάω? τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν ήθελαν να φτιάξει παραρτήματα η ΝΕΒ για να μην χάσουν τον έλεγχο, δεν θα τους ενοχλούν όλα τα υπόλοιπα..?
Ας σοβαρευτούμε κάποια στιγμή επιτέλους και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με μικροπρεπειες και κουτσομπολιά. Οι εκλογές στη ΝΕΒ και η τόσο μεγάλη συμμετοχή έδειξε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την ενασχόληση με τα κοινα και αυτό δεν πρέπει να το καταστρέψουμε... όλα εμάς τα ψώνια ο κόσμος μας ψηφίζει και ξεβολεύεται από τον καφέ του για να κάνουμε 5 πράγματα για τον έρημο τον τόπο και όχι να ξεκατινιαζόμαστε.. Μην φροντίζουμε καθημερινά με τη συμπεριφορά μας να τους ξενερώνουμε.....

Ανώνυμος είπε...

παιδια πρεπει ολοι να βοηθησουμε η ΝΕΒ να μην βαφτει με χρωμα κανενος κομματος, η οργανωση αυτη ειναι δικη μας των νεων απ τη βορειο ηπειρο και δε πρεπει να τους αφησουμε να τη διαλυσουν.
το ΠΑΣΟΚ και τα λαμογια του προσπαθησανε στις εκλογες να το κανουν πραξη αλλα δεν τα καταφεραν.
τα ειχαν παρει και μοιραζανα δεξια τα 50 ρικα να αγοραζουν ψηφους εμαθα. ευτυχος ο κοσμος δεν τους ψηφισε.τα πουλημενα κ....παιδα.εκει να κατσουν στη νεολαια πασοκ και στο πασοκ. τη θελουν με τη νεολαια βορειοηπερωτων. αυτοι ειναι οι μεταναστες του πασοκ

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa poly kalo re file ayto poy eipes gia to oti h neb den einai komatikopoihmenoi .... den moy les kai emena toy aploy voreiohpeirwti afoy h neb den einai komatikopoihmenoi ti kanei o kaliviotis stin proedria tis neb afoy einai idritiko melos komatos ..... ???????

kai pws ginete panta sta party tis neb na einai kalesmenoi 2-3 atoma apo tis parataksis poy einai filikes ton melon toy ds kai oxi apo oles tis parataksis......
opote ayta ta opoia lete einai mpoyrdes kai koyfia logia....

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΤΣΕΡΙΚ 2,500 ΨΗΦΟΥΣ...ΣΤΗΣ ΤΕΛΕΦΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΟΠΙΑ ΕΔΗΝΑΝ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΑΣ(ΚΕΑΔ)ΚΑΙ (ΟΜΟΝΙΑ)50και6ο της εκατο...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΒ ΕΠΗΔΕΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ
ΗΤΑΝ ΑΙΔΙΑΣΤΗΚΙ...ΜΙ ΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟ..ΠΕΤΑΧΤΙΚΕ ΑΦΤΟΣ Ο ΑΛΕΧ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΓΟΜΑΡΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΗΔΙΑ.
ΕΠΗΔΕΙ ΕΧΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΠΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΖΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa ενω ο τροπος που γραφεις εσυ φιλε δεν ειναι αηδιαστικος??? συμβουλη: ξεκινα μαθηματα εκμαθησης ελληνικών και επειτα εκφερεις γνωμη και αποψη! τι γινεται όλοι οι ανορθογραφοι μαζεμενοι εδω ειναι????

Δημοσίευση σχολίου