Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κ. Μπολάνο, ή διαγράψτε τον ή να ζητήσετε συγνώμη από τον Ξέρρα και το Μπάρκα!



Επιστολή Αναγνώστη
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει σε αυτές τις εκλογές. Στέλεχος της "Ομόνοιας", μέλλος του προεδρείου, να είναι στις λίστες του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας και να συνεχίζει να λέει ότι εκπροσωπεί τον ελληνισμό, στα Τίρανα ως πρόεδρος του εκεί παραρτήματος.
Όταν μας είπαν ότι στις λίστες του ΣΚ θα υπάρχει ένα στέλεχος του ΚΕΑΔ, φαντάστηκα πως θα μας χάριζαν αυτή τη θέση με αντάλλαγμα κάτι που μόνο ο θεός ξέρει τι! Φαντάστηκα πως αυτός θα παραμένει στο ΚΕΑΔ και δεν θα βλέπαμε τα ρεζιλίκια που είδαμε! Δε φτάνει που συνοδεύει σα κοτέλι από πίσω έναν άνθρωπο που δε χάνει ευκαιρία να χύνει δηλητήριο κατά της Ελλάδος, τον Κοκεδήμα,
το Σάββατο 1η Ιουνίου τα είδα όλα! Το στέλεχος της "Ομόνοιας", στην τριμπούνα του Σοσιαλιστικού (της Rilindjas) στους Αγίους Σαράντα να πλαισιώνεται από το λάμπικο φολκλόρ με τα χαρακτηριστικά qylaf των επικών της πόλης μας.  Και εκεί που περίμενα να τελειώσει το μαρτύριο που ζούσα από την τηλεόραση, είχε και άλλο: Ο Ανδρέας «μας» πείρε το μικρόφωνο για να πεί “votoni numrin 29”

Κ. Μπολάνο, εσείς που προεδρεύετε της "Ομόνοιας" και εκπροσωπείτε τον ελληνισμό, σας  ερωτώ: Τι θεωρείτε πιο προδοτικό και τι πιο ελληνικό; Τον Μάρτο με τα κατορθώματα του ή τον Ξέρρα και το Μπάρκα που έβγαιναν στα χωριά μιλώντας ελληνικά, με αφίσες και συνθήματα ελληνικά και έλεγαν είμαστε της Ομόνοιας;

Δεν μου άρεσε ούτε αυτό που έκανε ο Ξέρρας και ο Μπάρκας αλλά μπρωστα σε αυτά τα ρεζιλίκια πρέπει να τους ζητήσετε τώρα συγνώμη και να διαγράψετε το Μάρτο από προχθές! 

......... .........

15 comments:

Ανώνυμος είπε...

e, akousate ta tzimania mas stin pllatia ton ag. trianta - saranta, (tellos panton osoi agioi minane dioti me tosous diavollous poso na anteksoun ki' aftoi) gia tous koqedhima, marto k' xhuvani lew. re edw den millame gia asteria, edw millame gia ksehoristous ilious, edw millame gia ali diastasi.pios tous akouse kai den ton sinepire o llogos tous. kai o edi eee. i albania se ali ekdhosi
me berisa kai me rama
komodia ma kai drama
kai to evrope'i'ko mellon, is garanti.
itan kai mia vlonjatisa. afi ki; an eihe synthima
une e gjora vij nga vlora
dhe pidhi me ka zene morra
allvanikoteroi twn allvanwn ta tzimania mas.
an ehei kapoios ihitiko iliko na to valei na to akousoume
edw de millame, llallame gia pathos.

Ανώνυμος είπε...

Εθνική αξιοπρέπεια
Είμαστε μια μειονότητα που ζούμε στην Αλβανία και δικαιούμαστε σεβασμό, ίδια δικαιώματα και μεταχείριση με τους Αλβανούς.
Πριν 22 χρόνια κατέρρευσε το κομουνιστικό καθεστώς και η απορία μου είναι , η Εθνική μας αξιοπρέπεια σε ποιο σημείο βρίσκετε ?
Η Αλβανία έχει υπογράψει την Σύμβαση Πλαίσιο της Ευρώπης για τις Μειονότητες το 1999, σε αρκετά άρθρα της Σύμβασης απαιτητέ από τους εκπρόσωπους της Μειονότητας να βάλουν σε κίνηση τον κρατικό μηχανισμό για θέματα που αφορούν την ΕΕΜ.
Γνωρίζει κάποιος εάν οι εκπρόσωποι μας, Ομόνοια – Κεαδ, κινήθηκαν και έκαναν πρόβλημα στην Αλβανική Βουλή, έστω και μια φορά, για ότι δικαιούμαστε από την Σύμβαση Πλαίσιο ?
Τα κυριότερα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει τα τελευταία 22 χρόνια είναι :
-Αρκετή φόνοι έγιναν στα χωριά μας στους απροστάτευτους ηλικιωμένους.
-Σχεδόν αδιάφορη βλέπουμε την Αστυνομία για τις ληστείες που γίνονταν στα χωριά μας.
-Στα δικαστήρια όταν εντοπίζουν ότι είναι Βορειοηπειρώτης ο εμπλεκόμενος , η Δικαστές τρίβουν τα χεριά.
-Σε διαφορές υπηρεσίες, τους δικούς μας ανθρώπους τους δυσκολεύουν στην εξυπηρέτηση.
-Οι τροχονόμοι πέφτουν σαν τα κοράκια μόλις εντοπίσουν Βορειοηπειρώτη οδηγό .
Γνωρίζει κάποιος εάν οι εκπρόσωποι μας Ομόνοια – Κεαδ κινήθηκαν και έκαναν πρόβλημα στην Αλβανική Βουλή έστω και μια φορά, ένα από τα αναφερόμενα ?
Με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου , στης 1.12.2011 αφαιρέθηκε η εθνικότητα από της ταυτότητες μας.
Γνωρίζει κάποιος εάν οι εκπρόσωποι μας Ομόνοια – Κεαδ κινήθηκαν εναντίον αυτής της αποφάσεις στους Διεθνείς Οργανισμούς ?
Στης 29.7.2004 στην Αλβανική Βουλή, παρόν και του Βουλευτή Ντούλε ψηφίστηκε ο καταστροφικός νόμος για της περιούσιες των Ελλήνων, «Για την επιστροφή των περιουσιών»
Γνωρίζει κάποιος εάν ο Ντούλες μετά το λάθος που τον ψήφισε, εάν έκανε ποτέ πρόταση στη Βουλή για τροποποίηση του νόμου αυτού ?
Για 22 χρόνια η Ομόνοια – Κεαδ και 11 συνεχόμενα χρόνια του Ντούλε ως βουλευτής δεν μπόρεσαν να μας κάνουν περήφανους και να είμαστε αξιοπρεπής στα πάτρια εδάφη
Γιατί πρέπει να πιστέψω σ΄αυτούς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μας προσφέρουν τα ελάχιστα ?

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ


Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν το γνωρίζω και καλά το Μαρτο αλλά με ότι διαβάζω είναι ξεφτίλας δεν μπορεί να είσαι και μέλλον του γενικού συμβούλιου της Ομονοιας και οιποψηφιος με το σοσιαλιστικο δεν μπορεί για το ίδιο πρόβλημα να δοθουν δύο λησησ ξεφτηλες

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορα βορειοηπειρωτη με τους ακατανομαστους ειναι πως ο Μαρτος δεν θα κατσει να εξηπυρετησει τα συμφερωντα του ps και των αλβανων! Μολις εκλεγει θα προσχωρισει στο ΚΕΑΔ και θα συνεχισει τον αγωνα του στα Τιρανα για τον ελληνισμο της Βορειου Ηπειρου και δεν θα πει ποτε για το τσαμικο θα ψηφισω οτι μου πει το κομμα μου και ο ανθελληνας Μπερισα που ονειρευεται την αλβανια μεχρι την Αρτα!

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνουν τα στελέχοι του ΚΕΑΔ ότι όσοι πάνε απέναντι( Ξέρας,Μπάρκας παλιότερα Τάβος) είναι προδότες αλά ο Μάρτος είναι ήρωας,καμικάζι του Ντούλε που θα σώσει την μειονότητα. Λένε ότι Τσάμιδες κακοί είναι αυτοί που είναι στην ίδια συμμαχία με το ΜΕΓΑ ενώ οι άλλοι της δικιάς τους συμμαχίας είναι καλοί και ασήμαντοι είναι αυτοί που βγάλανε τον Σπύρου έπαρχο είναι το γυναικοσόι τους και δεν πειράζει.Καιρός να ξυπνήσουμε αδέρφια.

Ανώνυμος είπε...

Βρε αθεόφοβοι δεν μπορούσε να πει τουλάχιστον ψηφίστε ΚΕΑΔ. Αίσχος, αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπάρκας και ο Ξέρρας μπροστά στον Μάρτο είναι άγιοι. Αυτός είναι αφομοιωμένος από τους αλβανούς από την ώρα που γεννήθηκε. Μπορεί να μην πει αυτά που είπε ο Ξέρρας αλλά δεν θα πει και ποτέ είμαι Έλληνας, ούτε θα ασχοληθεί ποτέ με τα δικαιώματα των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΑΜΠΡΟΤΣΑΜΙΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΑΔ.

Ανώνυμος είπε...

kamia psifo sto mehri twra katestimeno.
epillogi newn prosopon mipos dhoume kati kalitero

apo ton poli tous ton agona
eftase to aima os to gona

i volepsi tous kai mono tous endhiaferei kai tipota allo.
na tous stilloume ston agiristo.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε μπριανάδες!

Ευθύς εξ’ αρχής να ζητήσω συγγνώμη από όλους εκείνους τους ταπεινούς πατριώτες Έλληνες του Βούρκου και Ριζών, οι οποίοι έχουν ρίζες παράδοσης και μνήμες αυτούσιες για την ιστορία τους και τον τόπο τους. Τα τελευταία χρόνια παίζεται ένα περίεργο πρόστυχο απαξιωτικό παιχνίδι εις βάρος τους, από τη φερόμενη ηγεσία της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ, από τους κ.κ. Βαγγέλη Ντούλε και Βασίλη Μπολάνο, την κουστωδία των αγράμματων θεσιθήρων έπαρχων, οι οποίοι στο σύνολό τους για να διατηρήσουν τις καρέκλες εξουσίας ισοπέδωσαν αρχές και αξίες βυθίζοντας τον στο μαρασμό, τη φτώχεια, την ανέχεια, τον εξ ολοκλήρου αφανισμό του.
Τι συνδέει τους κ.κ. Ντούλε, Μπολάνο, Μάρτο, Κοκεδήμα, με τον τόπο μας, τα χωριά του Βούρκου και Ριζών όπου ανέρχονται άνω των 70 και διαβιεί ο μεγαλύτερος όγκος των Ελλήνων Ηπειρωτών του χώρου;! Ο κ. Ντούλες ας πάει στη γενέτειρά του, τη Δερόπολη να διεκδικήσει την βουλευτική έδρα! Γιατί την αποφεύγει; Διότι οι Δεροπολίτες είναι πρακτικοί, ρεαλιστές, τους έδειξαν το δρόμο δύο φορές που τόλμησε. Ηττήθηκε κατά κράτος από Τάβο και Ξέρρα. Ο ηγέτης της παρλαπίπας, ποντάρει στον πατριωτισμό των Ελλήνων του Βούρκου, τους θεωρεί άλλωστε καθυστερημένους και έρχεται να τους προσβάλλει θέτοντας για δεύτερη φορά υποψηφιότητα για βουλευτής. Μα γιατί να τον ψηφίσουν στο Βούρκο και τα Ριζά;! Για να καλοπερνάει με την οικογένειά του σε Ιωάννινα και Τίρανα. Πότε ήταν μαζί τους με τα τόσα προβλήματά τους;! Ουδέποτε.
Ο Βούρκος και τα Ριζά έχουν τα δικά τους παιδιά, άξια και τίμια, τα οποία ζούνε και εργάζονται με τις οικογένειές τους στον τόπο τους, δεν παριστάνουν τους Ευρωπαίους της Ντουλομπολανόμαρτο παρέας.
Ο κ. Ντούλες και τα φερέφωνά του κατηγορούν τα παιδιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ως μπερισικό κόμμα;! Η αφεντομουτσουνάρα του δεν συγκυβερνούσε με το Μπερίσα από το 2005, δεν συνεργάστηκε στις τοπικές του 2007, στις βουλευτικές του 2009 και τώρα με το Σ.Κ.! Μα υπάρχει πιο καραμπινάτο πολιτικό σκάνδαλο, ο Πρόεδρος του παραρτήματος Ομόνοιας Τιράνων Ανδρέας Μάρτος να συμπεριλαμβάνεται σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του Σ.Κ. στην περιφέρεια Αυλώνας και ο κ. Μπολάνος να παριστάνει την πάπια και τον κινέζο.
Μα για ποια ΟΜΟΝΟΙΑ μιλάτε κ.κ. Ντούλε και Μπολάνο, της παρέας, της καρέκλας; Που υπάρχει αυτή; Αλήθεια που υπάρχει, στα κείμενα «ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΙ;!» του Ο. Μπέτση, από τις αρχές του 1990, όταν ο Ντούλες με τον Μπέτση και το Γ. Γιάννη έφτιαχναν σοσιαλιστικές οργανώσεις στη Δερόπολη, ή στα προσβλητικά ιστορικά κείμενα των σχολικών εγχειριδίων που μετέφραζε ο Γ. Γιάννης, αυτός ο πάλαι ποτέ μοιραίος πρόεδρος Ομόνοιας!
Γιατί διεγράψατε το Σ. Ξέρρα, Κ. Μπάρκα. Μ. Νάτσιο, Θ. Μήτσιο και άλλους από την Ομόνοια;! Τον Μάρτο ως τι τον κρατάτε;! Για να φέρει νερό στο μύλο του Ντούλε. Ως παιδί του τόπου θα διεμβολίσει ψήφους ούτως ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες ανάδειξης βουλευτή από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Βλέπεται πόσο απαίσιοι είστε κ.κ. Ντούλε, Μπολάνο, Μάρτο;! Για πάρτι σας τα κάνατε γυαλιά καρφιά, κατασπαράζοντας τον τόπο, ενόσω τα ‘χετε κάνει πλακάκια με τους σοσιαλιστές για ακριβώς αυτό το έργο, όπου θα σας παρέχουν την είσοδο στη Βουλή, από το Τερμπάτς, το Κούτσι, και γενικώς τη Λιαπουριά της Αυλώνας. Διότι ο Ελληνισμός του Βούρκου και Ριζών που εσείς θεωρείτε κατώτερο.
Ξυπνήστε πατριώτες του Βούρκου και Ριζών, μην προσβάλλετε την ιστορία σας όπως την αντιλαμβάνονται οι κ.κ. Ντούλες, Μπολάνος, Μάρτος, αυτοί οι καρεκλάδες γελοίοι ευρωπαίοι. Κοιτάξτε να ψηφίσετε παιδιά σας, καθαρά και τίμια, όπως του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, μήπως γίνει και κάνα μέτρο δρόμος ή κανένα υδραγωγείο στα ξεροσταλιασμένα χωριά μας!
Ο.

Ανώνυμος είπε...

Η δεν ξερετε καποιοι η αποφευγετε να πειτε πως ο Μαρτος θα εκλεγει με το ps και αμεσως θα παρετηθει και θα προσχωρισει στο ΚΕΑΔ! Μακαρι να εκαναν το ιδιο ολοι οι υπολοιποι Ελληνες που θα εκλεγουν με αλβανικα κομματα..Οχι μονο στο ΚΕΑΔ αλλα και στο mega

Ανώνυμος είπε...

E... kai ti me auto? Tote tha anabathmistei se kalo ellina ama tha einai me to KEAD? Opoy na paei to idio asxetos tha meinei

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 7.31 εισαι και συ ενα απο τα προβατα της Ομονοιας...βεβαια επρεπε να σας δωσουν αυτην την απαντηση απο μεσα απο τα κεντρικα γραφεια για να την μασατε,για να μπορειται να απαντατε στον ιδιο τον ευατο σας(αν τυχον και το χατε απορια),και να ζητε σε μια ψευτικη παργματικοτητα...ομως μεχρι εκει φτανει ο νου σας.Τα προβατα παντα χρειαζονταν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά δηλαδή αυτοί οι γκεμπελίσκοι της κλίκας Ντούλε-Μπολάνο για ηλίθιους μας περνάν; πόσο θα υποτιμούν τη νοημοσύνη μας αυτοί οι ξεφτυλισμένοι; και πολύ ευγενικός είναι αυτός ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιώ όταν μας γράφουν σαν επιχείρημα ότι:
"ο Μαρτος δεν θα κατσει να εξηπυρετησει τα συμφερωντα του ps και των αλβανων! Μολις εκλεγει θα προσχωρισει στο ΚΕΑΔ και θα συνεχισει τον αγωνα του στα Τιρανα για τον ελληνισμο της Βορειου Ηπειρου..."

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!! ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!
Αλλά μία ερώτηση βρε παιδιά της κλίκας:
Αφού είστε τόσο έξυπνοι κι ο νους σας κατεβάζει γιατί δεν βάζατε από έναν κεαδίτη στη λίστα του ΣΚ σε κάθε περιφέρεια ώστε η ομόνοια -κεαδ να έχει τουλάχιστον 5 βουλευτές και μαζί τους να θριαμβεύσει ο Ελληνισμός (δηλαδή ο Ενβέρ Ντούλε);;;

giannis είπε...

termaeos edo na telionoume me tous prodotes ksipniste brepatriotes psifiste gia tin omogenia epitelous

Δημοσίευση σχολίου