Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σπ. Ξέρρας: Το ΚΕΑΔ δεν το ενδιαφέρει η επίλυση των προβλημάτων γιατί έτσι θα έχει λόγο ύπαρξης!

Ο Ελληνισμός θα επιβιώσει όσο θα επιβιώνουν εδώ Έλληνες. Όσο θα ζουν στα χωριά μας άνθρωποι οι οποίοι θα δουλεύουν και θα χτίσουν το μέλλον τους σ’ αυτόν τον τόπο, οι οποίοι θα σπουδάζουν τα παιδιά τους εδώ και όχι αλλού.
Απάντηση στο άρθρο της εφημερίδας Φωνή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
« Ο Ξέρρας κάνει προεκλογική καμπάνια με τα έργα του ΚΕΑΔ!...»
Αγαπητοί μου φίλοι στο διαδίκτυο!
Σήμερα το πρωί με περίμεναν στην αυλή του σπιτιού μου δύο συγχωριανοί ενοχλημένοι να μου δείξουν την εφημερίδα «Φωνή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ» η οποία είχε ένα άρθρο με τίτλο « Ο Ξέρρας κάνει προεκλογική καμπάνια με τα έργα του ΚΕΑΔ!...»
Το άρθρο μου έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσω τον προβληματισμό και τον πανικό που έχει πιάσει την γνωστή ηγεσία στο ΚΕΑΔ βλέποντας ότι οι Δερβιτσιώτες και όλοι οι Έλληνες στην περιφέρεια Αργυροκάστρου είναι αποφασισμένοι να με στηρίξουν δυναμικά και αυτή τη φορά.
Οι συγχωριανοί μου όμως με τη γνωστή πολιτική και εθνική ωριμότητα που τους χαρακτηρίζει είχαν και τα επιχειρήματα να απαντήσουν. Μεταφέρω τη συζήτηση αυτή και σε εσάς τους φίλους μου.
1. Με το άρθρο τους αυτό επιβεβαιώνουν πως το ΚΕΑΔ δε θέλει έργα στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα. Θέλει μόνο να υπάρχουν προβλήματα για να έχει κι αυτό λόγο ύπαρξης. Δε θέλει ικανούς ανθρώπους, παρά μόνο ανίκανους. Επιβεβαίωση των ανωτέρω αποτελεί το γεγονός ότι στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα κανένα έργο δεν φέρει τη σφραγίδα του ΚΕΑΔ.
2. Αν τα έργα που έγιναν την περίοδο που ήμουν Περιφερειάρχης και στη συνέχεια βουλευτής Αργυροκάστρου έγιναν από το ΚΕΑΔ γιατί δεν έγινε και κάτι στο χωριό του προέδρου του ΚΕΑΔ;
Γιατί απλά το ΚΕΑΔ και ο πρόεδρός του δεν νοιάζονται για έργα.
3. Αν τα έργα έγιναν από το ΚΕΑΔ γιατί δεν έκανε έργα και στα 8 χρόνια που συγκυβερνούσε με το Σοσιαλιστικό Κόμμα με πρωθυπουργό το φίλο του το Νάνο; Γιατί απλά το ΚΕΑΔ και ο πρόεδρός του δεν νοιάζονται για έργα.
Κάποιοι έπαρχοι του ΚΕΑΔ δεν ξέρουν καν την διαδικασία απορρόφησης κονδυλίων από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αυτοί το γνωρίζουν πολύ καλά πόσες φορές χρειάστηκε να παρέμβω, και τώρα και παλιότερα, για να μην γυρίσουν πίσω τα κονδύλια τα οποία δεν ήξεραν να διαχειριστούν.
Σχεδόν για όλα τα έργα στη Δρόπολη και το Πωγώνι όχι απλά φρόντισα για τη χρηματοδότησή τους αλλά φέρουν και την προσωπική μου τεχνική συμβολή στο σχεδιασμό τους. Στο δρόμο της Κοσσιοβίτσας, στο δρόμο που ενώνει το Πωγώνι με την Ελλάδα, σε όλα τα έργα στη Δερβιτσάνη, στη συντήρηση διάφορων κτιρίων στα χωριά μας, σχολείων, πνευματικών κέντρων, πλατειών κ.α. είναι η δική μου συμβολή, είναι οι δικές μου ιδέες.
8 χρόνια συγκυβέρνησης με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανία
- το ΚΕΑΔ είχε το Υπουργείο Υγείας, όχι μόνον που δεν παρενέβησαν ποτέ να στείλουν κονδύλια στις επαρχείες μας αλλά δεν φρόντισαν ούτε το ελάχιστο που όφειλαν . Γιατί απλά το ΚΕΑΔ και ο προεδρός του δεν νοιάζονται για έργα.
Η κυβέρνηση Μπερίσα με τη δική μου επιμονή κάποια απ΄ αυτά τα ανακαίνισε κάποια τα χρηματοδότησε εξολοκλήρου.
- το ΚΕΑΔ είχε υφυπουργό παιδείας τον Μάρτο. Πόσα σχολεία ανακαίνισαν με κονδύλια του αλβανικού κράτους; Κανένα. Πόσα θρανία, πίνακες, ντουλάπια έφεραν για τα παιδιά μας; Κανένα. Ακόμη σήμερα φωνάζουν οι ίδιοι γα την παιδεία τι έκαναν όμως; Τίποτα.
Τον Μάρτο, όταν τον είχαν αντίπαλο τον κατηγόρησαν ότι σαμποτάρισε το άνοιγμα του δημόσιου ελληνικού σχολείου στη Χιμάρα. Τώρα τον προωθούν βουλευτή της Χιμάρας με το Κόμμα που δεν ήθελε να ανοίξει σχολείο στη Χιμάρα. Ναι, αυτό είναι το έργο του ΚΕΑΔ…!
8 – χρόνια με την κυβέρνηση του Σ. Κόμματος άφησαν τα παιδιά μας χωρίς βιβλία στη μητρική γλώσσα, μέχρι που χρειάστηκε η παρέμβαση της Ελλάδας για να τυπώσει τα βιβλία για τα σχολεία μας. Μετά την κρίση η Ελληνική Κυβέρνηση δεν συνέχισε την εκτύπωση των βιβλίων και συνέστησε για άλλη λύση.
Με απόφαση της Κυβέρνησης Μπερίσια και δική μου παρέμβαση η παροχή βιβλίων για τα ελληνόπουλα θα είναι υποχρέωση του αλβανικού Υπουργείου Παιδείας. Τα βιβλία θα διανέμονται δωρεάν στα παιδιά μας παρά το υψηλό κόστος που έχουν. Κι αυτό πάτε να το σαμποτάρετε πέρυσι αλλά δεν σας έφεξε.
Είμαι εκπρόσωπος του Ελληνισμού της Αλβανίας της Περιφέρειας Αργυροκάστρου στην αλβανική Βουλή εδώ και 4 χρόνια. Όταν στην Βουλή γίνεται συζήτηση για τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης ποτέ δεν άκουσα τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ να σηκωθεί και να απαιτήσει κονδύλια για τις δικές μας περιοχές. Απλώς, μόλις πάει κάτι στραβά τότε αρχίζουν και φωνάζουν, όχι στη βουλή και τους επίσημους φορείς αλλά δημαγωγικά στα δικά τους έντυπα.
Μήπως ως πρόεδρος του Κόμματος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα πρέπει να μιλάει πάντα για θεωρίες που ποτέ δεν είναι μετρήσιμες ή ορατές και δεν θα πρέπει να ασχολείται με συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των ανθρώπων;
Αλλά σας ρωτώ, το να έχεις νερό στο σπίτι σου δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα για το οποίο θα πρέπει να φροντίσει;
Το να πηγαίνουν τα παιδιά σου, όπως πηγαίνουν τα δικά του, σε σχολείο με θέρμανση, με παράθυρα, να έχουν βιβλία, πίνακα, θρανίο δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα;
Το να έχουν χώρους να παίζουν, δρόμους, ρεύμα κ.α. δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα;
Φυσικά και ως κοινότητα έχουμε πάρα πολλά προβλήματα να λύσουμε, υπαρξιακά, περιουσιακά, ανθρώπινα δικαιώματα, λειτουργικά αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε.
Ο Ελληνισμός θα επιβιώσει όσο θα επιβιώνουν εδώ Έλληνες. Όσο θα ζουν στα χωριά μας άνθρωποι οι οποίοι θα δουλεύουν και θα χτίσουν το μέλλον τους σ’ αυτόν τον τόπο, οι οποίοι θα σπουδάζουν τα παιδιά τους εδώ και όχι αλλού.
Ο καθένας από εμάς ας κάνει εκείνο που του αναλογεί για να βοηθήσει τους συντοπίτες του και ας μην καταναλώνει δυνάμεις να γκρεμίζει ότι έχτισαν οι άλλοι!
Προχωράμε Μπροστά!

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Σπύρος Ξέρρας
Από την προσωπική σελίδα του Σπύρου Ξέρρα στο facebook
 

26 comments:

Βασίλειος Σαχίνης είπε...

Σταράτη απάντηση Ξέρρα στους ανύπαρκτους του ΚΕΑΔ. Έργα από την Ομόνοια γίνονταν όταν πρόεδρός της ήταν ο Ξέρρας, γιατί είχε λόγο να τα κάνει. Δύο αγάπες σημαδεύουν τη ζωή του Ξέρρα: η αγάπη για την οικογένειά του και η αγάπη για τον τόπο του. Σ' αυτά ο Ξέρρας δεν έχει δεύτερον. Αγαπάει την οικογένειά του η οποία ζει, μορφώνεται και προκόβει στον τόπο του. Αγαπάει τον τόπο του γιατί εδώ ζει, μορφώνεται και προκόβει η οικογένειά του.Τελεία και παύλα! Είναι να τον ζηλεύεις! Μακάρι να είχαμε όλοι αυτή τη συνέπειά του! Τότε θα είχαμε καλύτερη Βόρειο Ήπειρο!

Βασίλειος Σαχίνης

Ανώνυμος είπε...

Σε συγχαίρω,Ξέρρα, για ό,τι έχεις κάνει για το χώρο μας.Πρασπάθα να κάνεις και άλλα έργα γιατί μας χειάζονται πολλά. Χτύπα άφοβα το "τσάμικο" των Τσιάμιδων και μας έχει όλους δίπλα σου.Όσο για το Ντούλε αυτός μόνον λόγια και ρητορική έχει όλα του ταβ χρόνια και τίποτε άλλο."Λόγια καλά και λιθάρια στο σακούλι", λέει μια παροιμία μας.Δεν φταίει μόνον αυτός ,αλλά και κείνοι που τον στηρίζουνε,χωρίς να νιώθουν που τους πάει το καράβι.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορούμαστε από το bloogs της φαμίλιας ότι αύριο στην αμαρτωλή αίθουσα της Πανηπειρωτικής θα κάνουν ντου οι ευρωπαίοι του Ντούλε και του Μπολάνου. Παροτρύνουμε να τους υποδεχτείτε, όπως τους αξίζει! Πάρτε τους τα Ευρώ και δώστε τους το Παίος!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τη γέφυρα της Κοσιοβίτσας πριν κάποια χρόνια ο Ξέρρας την έφτιαξε, ήταν τότε πρόεδρος της Ομόνοιας Αργυροκάστρου. Τότε είχε βγει η "Ρωμιοσύνη" του Τάβου και τον είχε κατηγορήσει ότι έφαγε λεφτά για να φτιάξει τη γέφυρα. Και τον αυτοκινητόδρομο της Κοσοβίτσας εφέτος ο Ξέρρας τον έφτιαξε. Αυτή τη φορά βγήκε η "Ρωμιοσύνη" (Φωνή της Ομόνοιας) του Ντούλε και κατηγορεί ότι έφαγε τα λεφτά! Μόνο ο Ντούλες είναι ο καθαρός, γιατί έχει μεριμνήσει να μην κάνει τίποτα για να μην τον κατηγορήσουν για τίποτα. Ο Τίποτα, του Τιποτα, τον Τίποτα, Τίποτα. Η Ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να το κλείνει αυτό το ουσιαστικό!!! Αδυνατεί κι αυτή να κάνει τίποτα!!! Κάτι θα πρέπει να κάνει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ο ΞΕΡΡΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΣΟΒΙΤΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

An kirie Ksera pragmatika pistevis pos ine anthropino dikeoma na ehis nero ke revma tote apandise mas giati den ehi i Deropoli nero ke revma?Pios diahiristike ta teleftea tesera hronia ta lefta apo tus forus pu emis plironume?Fisika esis ke o Berisa ke ohi o Dules.An foras pandelonia mia apli apandisi.Pios pige sto grafio tu Oldashi gia to dromo tis Rizas ke tin anakenisi tu agogu Eppravista kato Deropoli ke eksasfalise tin hrimatodotisi tus esis i o Maliukis me to Dule.Stin episkepsi sas mazi me to Berisa sti Grapsi iposhethikate stus Deropolites nero 24 ores to 24 oro pu ine afto to nero pu nero akume ke nero den vlepume?O ipopsifios tu KEAD kirios Pulis tekmiriomena milise gia ta posa pu isprati to kratos apo forus stin periohi mas ke ta midhamina os aniparkta pu mas epistrefi os ependisis sto horo mas.Pano apo 13 meletes ehun stali stin kivernisi gia egrga ipodomis apo tin eparhia kato deropolis gia pes mas posa engrinate ke pia ine i sinisfora sas se afto?To eksis kanena ke os andamivi mas kopsate kata 30 ekatomiria apo tin tahtiki epidotisi apo ton kratiko proipilogizmo pu perni kathe hrono i eparhia.Kirie Ksera an den kano lathos kivernisi istane esis ke o Berisas ke ohi o Dules ke i Omonia.Logodotiste lipon gia to ergo sas 2009-2013.Oso gia ta proigumena ehume ke mnimi ke krisi.Alithia to ergo tis ardefsis tu kambu tis Deropolis pote tha to engeniasete mazi me to Berisa?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε του 6.59 π.μ. μας γράφεις πως ο δρόμος έγινε με λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιθανών να είναι όπως τα γράφεις. Διάβασε και μία φορά τι γράφει ο Ξέρας. Οι έπαρχοι του ΚΕΑΔ δεν ξέρουν να ενδιαφερθούν να απορροφήσουν κονδύλια κρατικά, ευρωπαϊκά, διασυνοριακά και άλλα. Το μήνυμα είναι απλό: Ο Ντούλε επέλεξε στην αρχή της τοπικής αυτοδιοίκησης ανίκανους να κυβερνήσουν να μην κάνουν έργο αλλά να τρέχουν πίσω του μην δεν τους επιλέξει ξανά για έπαρχους.
Για το θέμα της ασφάλειας στα χωριά μας και για την παιδεία ο Ντούλε ενδιαφέρθηκε σοβαρά και το έλυσε πηγαίνοντας την οικογένεια του στα Ιωάννινα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Και ασφάλεια για την οικογένεια και παιδεία για τα παιδιά του.
Και κάτι ακόμη, το να μας ενημερώνεις πως τα χρήματα το δρόμου της Κοσοβίτσας είναι ευρωπαϊκά, μου θυμίζεις εκείνο που έλεγαν πριν μία δεκαετία οι σοσιαλιστές πως την σύνταξη του ΟΓΑ μας την έδινε η Ευρώπη και όχι η Ελλάδα. Ο καιρός μας έδηξε κάτι άλλο. Για τον Ξέρα περίμενα να έκανε μία αυτοκριτική που για πολλά χρόνια στήριξε το Ντούλε που έδιωχνε ικανά στελέχη από την Ομόνοια. Τώρα είναι χρέος μας να στηρίξουμε όλοι μαζί να φύγει ο Ντούλε που κατάντησε ένα τσιμπούρι που πίνει το αίμα και μολύνει τον τόπο μας. Καλές επιτυχίες Σπύρο!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΞΕΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ? ΕΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ... Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΤΟΠΟ ΤΟΥ"

Ανώνυμος είπε...

Γιατι κ.Ξερρα δεν λετε στους συγχωριανους σας ουτε μια φορα αληθεια; Αλλα σας ξεφευγουν οταν βρισκεστε εκτος Δερβιτσανης!
Τα εργα που κανατε ως περιφερειρχης ηταν πολιτικες συμφωνιες του ΚΕΑΔ και του Ντουλε οπως και ο δρομος στην Κοσιοβιτσα οπως και η ιδια η θεση του περιφερειαρχη..
Τα εργα που κανατε ως υπουργος ηταν "δωρεες" επιχειρηματιων που τους εξυπηρετησατε καπου!
Αντιθετα εχετε μπει εμποδιο σε παρα πολλα εργα που ηθελε να κανει η επαρχια στην Κατω Δροπολη για προσωπικες σας κοντρες με τον επαρχο που κατα τη γνωμη σας επρεπε να τρεξει πισω σας στο pd!
Τελος πειτε στον κοσμο και κατι για τον δρομο στο Πωγωνι!!! Μαλλον επρεπε να κινηθει η δικαιοσυνη εκει!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει Κέμπριτζ στη Δερβιτσάνη, φίλε 8:36! Τι να κάνουμε; Τη βασική παιδεία η κόρη του Ξέρρα την πήρε στη Δερβιτσάνη, όπου την παίρνουν και τα δύο άλλα παιδιά του. Του Ντούλε τα παιδιά δεν την παίρνουν στη Γοραντζή, αλλά στα Ιωάννινα.

Ανώνυμος είπε...

esu tou 8:36 bathia enierwmenos fenesai re file an kai latheueis! h korh tou ksera einai sto Arsakeio Tiranon kai kathe savvatokuriako einai sthn Dervitsanh!

Ανώνυμος είπε...

ha ha ha poses mpourdes tha akousw o anthropws apo ton tupo tou 10:54 eleos re file! min mas lete kai oti o malioukas tha ekane kai erga!

Ανώνυμος είπε...

χα...χα...χα...χα...χα....Αν η επαρχία κάτω Δρόπολης έχει 13 έτοιμα σχέδια βγάλτε βρε παιδιά και κάντε προεκλογικό αγώνα τι βρίζετε άδικα τον Ξέρα, με αυτά θα σας ψηφίσουμε αμέσως. Χα...χα...χα...χα

Ανώνυμος είπε...

O..O TO UEMA ME TIN EPARXIA KATO DROPOLIS MIN TO ANOIGETE KATHOLOY DEN SAS SYMFEREI. VALTE TOY TAFOPLAKA OPWS EBALATE KAI STI DROPOLI. ANIKANOI.

Ανώνυμος είπε...

7:55 Αυτό πρέπει να το ρωτήσουμε εμείς σε σένα. Όταν ήταν έπαρχος ο Πάντο Τόλης γιατί η Δρόπολη είχε νερό και τώρα με το Μαλιούκη δεν έχει;
Ο Ξέρας είπε πως φέτος του έστειλε και άλλα 130.000.000 λεκ για το νερό είναι αλήθεια ή όχι; Αν δεν μπορείτε εσείς να νοικοκυρέψετε τον τόπο δεν σας φταίει ο Σαλί Μπερίσιας και ο κάθε αλβανός.

Ανώνυμος είπε...

7:55 μην σκάβεις το λάκο μόνος σου. Με αυτά που γράφεις "Pios pige sto grafio tu Oldashi gia to dromo tis Rizas ke tin anakenisi tu agogu Eppravista kato Deropoli ke eksasfalise tin hrimatodotisi tus esis i o Maliukis me to Dule." μας επιβεβαιώνεις πως η κυβέρνηση του Μπερίσια και του Ξέρα έχουν προσφέρει στη Δρόπολη δύο πολύ σημαντικά έργα, το δρόμο της Επισκοπής και το Υδραγωγείο, άρα δεν φταίνε αυτή που δεν έχουμε νερό και που ο δρόμος ακόμα και σήμερα δεν ολοκληρώθηκε. Λούφα καλύτερα βγάζεις τα μάτια σου με τα χέρια σου!

Ανώνυμος είπε...

2:57 An vgalis ta gialakia ke tis otoaspides isos kati katalavis.Ne i eparhia kato deropolis ehi stili pros engrisi stin kivernisi 13 meletes gia erga pu pote den engrithikan apo tin kivernisi tu ipurgu Ksera.I apofasi gia ti hrimatodotisi kalo mu pedi ehi lifti prin 6 hronia ke ta erga arhisane otan to Kead itan ston sinaspizmo tu Berisa ala den teliosane pote ke afto egine meta ti sinergasia ke tin ipurgopioisi tu Ksera giati ta lefta ton epomenon doseon den eftasan pote.To komati pu egine egine meta apo paremvasi megalis gnostis eterias pu drastiriopioite sto horo.To mono ergo pu prosfere o Kseras ine na klisi epihirisis andipalon na apolisi pano apo 150 vorioipirotes apo tin ergasia tus ke na vazi prostima stus vorioipirotes epihirimaties pu den ton akoluthisan.Ke na min ksehname ke ta 'thetika' tin prosfora stin ikogenia tu ena ergostasio hartosakulas klp pu ta gnorizun kalitera i sinhoriani tu ke ton munxonun kathimerina.Liges meres eminan ke tha dite poses anihtes palames tha pari sti Dervitsiani

Ανώνυμος είπε...

ψωριαριδες δροπολιτες ,den kserete ti thelete mono kaqia bgazete, SPIRO KSERAS SALI BERISHA
PARTIA DEMOKRATIKE

Ανώνυμος είπε...

Den kryvete o ilios me ton koskino. Ta erga sas kai tis eparxias oi dropolites ta apolamvanoyn kathimerina. Oso gia tis anoixtes palames tis exete lavei edw kai xronia.
Logodotiste gia to ergo sas sta 20 xronia kai afiste ta erga toy ksera na ta krinoyme emeis oi psifofori.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς τις του Κεαδ δεν έχετε πλούσιους φίλους και επιχειρηματίες να κάνετε κανένα έργο στα χωριά μας γιατί λέτε οτί αυτός τα κάνει από φίλους.,

Ανώνυμος είπε...

Gia pia erga milame?Pou ine afta ta erga pou den ta vlepoume emis.As mas ta pi kapios onomastika pote arhisane pote teliosane me ti posa ke apo pion hrimatodotithikane.

Ανώνυμος είπε...

Telika i sosialistokomunistes tou kead ine poli kakopsihi qe auto den borun na kripsun oso ke na prospathun kai na prosefhonde i na to pezun pisti mbosta stus klirikus kai sto athoo lao .
O KSERAS ta ehi kani ta erja sti dhropoli me tin ikanotita tou qe me ajapi pu ehi jia ton topo toy .Auta pu lete esis i kokunistes tou kead ine burdhes
KSERRA SE STIRIZI I DERVICIANI OLI I DROPOLI ,POJONI KAI RIZA KALES EPITIXIES KAI ASTUS NA LENE etsi dhihnun pji ine

Ανώνυμος είπε...

Μπορεις φιλε-η να τα μαζευεις ολα σε ενα σχολιο και να μην γραφεις 10 διαφορετικα!Μια greeklish μια ελληνικα και μια βρωμιαρικα!

Ανώνυμος είπε...

11:14 γιατί έχω την εντύπωση πως έχεις κάνει copy - paste από εκείνα που η κλίκα έλεγε στον Τάβο όλα τα χρόνια;

Ανώνυμος είπε...

Τα έργα του Ξέρα μένουν και θα βοηθήσουν τους δροπολίτες να ζήσουν καλύτερα στον τόπο τους.

Ανώνυμος είπε...

3.06 gia pesmas ta erga tou Kserra kai tou Tabou tosa xronia bouleftes

Δημοσίευση σχολίου