Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Το κράτος «δικαίου» έγινε τραμπούκος !

20 κουκουλοφόροι εισβάλλουν στο σπιτι του Ναούμ Ντίσιο για να τον συλλάβουν
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από Κορυτσά, 20 κουκουλοφόροι, πιθανότατα άνδρες των ειδικών δυνάμεων, μπήκαν δια της βίας στο σπίτι του Ναούμ Ντίσιο για να τον συλλάβουν.  Στην απαίτηση της γυναίκας του Ντίσιου για να επιδείξουν το σχετικό ένταλμα, οι κουκουλοφόροι απάντησαν με άσκηση βίας και τρομοκρατίας.
Ακόμα οι κουκουλοφόροι, χωρίς να έχουν ένταλμα για έλεγχο και σύλληψη  καθώς η υπόθεση και με τα σημερινά δεδομένα εκκρεμεί, έκαναν άνω κάτω το σπίτι του Ντίσιου, ενώ ο ίδιος ευτυχώς δεν ήταν εκεί.

Το σημερινό συμβάν, αν μη τι άλλο, είναι η συνέχεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που ασκούν οι κρατικές δομές εις βάρος του Ελληνισμού της Κορυτσάς. Ένα κλίμα σε έξαρση, καθώς  η ελληνική κυβέρνηση δεν φαίνεται να αντιδράει στο επικίνδυνο πλέον κλίμα  εις βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Εντωμεταξύ σήμερα το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο Κορυτσάς απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης Ντίσιου για μη εκτέλεση της ποινής που επέβαλλε το Εφετείο έως ότου η υπόθεση εξεταστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο. Η υπεράσπιση Ντίσου θεωρεί πως η σημερινή απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, αυτό αναμένεται να γίνει εντός δέκα ημερών ξανά από το Εφετείο.
www.deropoli.com

18 comments:

vunisios είπε...

sinexizete to sou me ton naun afu pai o ypurgos o kseras den to elise to 8ema?....xaxa...mi mas ton kanete iroa san ton bezani xaxa.....

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΥΝΙΣΙΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΟΥΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΣ.ΣΚ@Τ@ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

Vunise, min eisai mikropsixos. To 8ema edo einai i albaniki stasi apenanti se meionotikus san prospathia tromokratisis. Tulaxiston se auto as dixnoume oti eimaste enomenoi ston koino ex8ro kai oxi na xeromaste epeidi piasane ton politiko mas antipalo. Kai an aurio eisai esi stin 8esi tu ntiso?



PS. Den ksero an ton filakizune gia na ton iropoiisun,opos kanane me ton bezani. O kairos 8a deiksei. Mexri tote omws san vorioipirotes prepei na exome koini grammi apenanti stus alvanus se tetoia 8emata.

Amerikanos

Ανώνυμος είπε...

o berisas diloni oti gia to Jali me tin Pakozmia Trapeza, exi apograpsi kai o Bollanos.

www.smarkos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

2.26,ti skesi eixi o Ntoules?I oti kai an geni ftei o Ntoules!!!!Megali tyflla.O Ntoules,Karamelos,Beni Ilias vikane se synenrfksi typou milisan gia synparastasi.O Kseras pige Koritsa kai ipe: parteton mesa.Ma eimaste sobari/
O Ntoules an ithele sto kato=kato tis grafis elege:O Ntisos eine melos tou genikou synbouliou tou MEGA,kai dhem me diaferi.Alla ,oxi,ekane ton antitheto gia ti to thema eina ethniko kai oxi komatiko.I M(allakes)EGA pou krivounte?O mega ypostiristis tou Mega k.Kseras tin ipi tin burdha tou.O Kitsos fovate ton ergodhoti Berisa??Telika pedhia erxete i ORA kai olla vgenoun sti n fora olles i vromo dhoulies tou MEGA+KSERA.ERGALIA TOU ALLVANIKOU KRATOU>

vunisios είπε...

lla8os katallavete ego den ime me ton ntulie ime ton elinizmo o kseras mpori na ton vgali se miden xrono na min stelni kukulloforus tin deftera na pai ston berisia na ton vgali a8oo ton naun giati 8a gini iroas san o bezianis....pu ton vriskis pu ton xanis.....

Ανώνυμος είπε...

a reeeee malakeeeeees gamo ta komatas sas edw einai ethniko thema re malakopiteres agramatoi k asketoi..re paparides ayrio mporei na mas tuxh k se mas.grasarete to kolimeno mualo sas mpas k ksekolisei....ou na mou xathite..

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν είναι απ τη "ΥΠερπατριωτικη" ΧΙΜΑΡΑ ο κ. Ντίσιος. Αν ήταν ετσι τότε θα βλέπατε κινητοποίηση απ τα γνωστα τομάρια, τους αλητες και καταχραστες του Βορειοηπειρωτικού!
Ήρωες γι αυτους ειναι μόνον όσους δημιουργούν οι ίδιοι και τους οποιους πρέπει να προσκυνάμε όλοι! Όσοι αρνούνται να προσκυνήσουν είναι προδότες!!!!
Ρε αχαήρευτα ρεμάλια και μαζί με αυτά και συ ρε κοπρίτη Βουνίσιε, εαν δεν μπορείτε να βοηθήσετε...βουλώστε το Χαλέ σας και μην εκτοξευετε τα σκατά σας!!!

vunisios είπε...

katarxin den ine epipepedo afta pu millate..defteron exete tris vulieftes leventes stin kivernisi afti ta dimiurgane afti prepi na energisun alios na fisun ta komatia pu tus dini o berisias ke na er8un na duliepsun ton kampo tis deropolis......

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΑΔΙΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!
Βουνίσιε και 7:40 είστε κωλοαλβανοί του κερατά! Γαμώ την Αλβανία σας και το Ντούλε σας ξεφτυλισμένοι που λέτε ψέμματα για το ελληνικό κόμμα (μήπως μπορείτε να πείτε και τίποτε άλλο;)
Το ΜΕΓΚΑ ήταν από την πρωτη μέρα που έβγαλε διαμαρτυρία για τη φυλάκιση Ντίσιο και έστειλε και επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση.
Ο Ξέρρας όπως και τόσοι άλλοι είναι βουλευτής και υπουργός αλβανικού κόμματος και σαν αλβανός θα μιλήσει, το ΜΕΓΚΑ τη δουλειά έχει με αυτόν;
Αλλά μια ζωή ψεύτες και τομάρια ήσασταν, παράσιτα του βορειοηπειρωτικού.
Τολμάτε καθίκια να μιλάτε για ηρωοποιηση ειρωνικά όπως με το Μπεζιάνη; Ας τρώγατε το ξύλο που έφαγε ο Μπεζιάνης, ο Παπαχρήστος, ο Ηρακλής Σύρμος και οι άλλοι στις φυλακές και τότε θα μπορούσατε να μιλήσετε ντουλικά σκουλίκια.
Ως το μεγαλύτερο παραδειγμα ψευτοηρωοποίησης να πάρετε το Μπολάνο.
Αλλά καλά τα λέει ο 10:42 αν ήταν στη θέση του Ντίσιο κανένας ........ς θα' χατε σκίσει τα καλτσόν και τις κιλότες σας ψευτοπατριώτες του κώλου.

Ανώνυμος είπε...

28 Ιανουαρίου 2012 2:30 μ.μ.

Megale 8a diafoniso mono me ena pu les.
Efage o Bezanis ksilo? Kaneis plaka etsi?
O bezanis to paidi ton amerikanwn stin alvania pu kikloforuse me to amerikaniko diabatirio kai to kuburi stin kolotsepi apo xronia, efage ksilo? Gia ta matia tu kosmu ton valane mesa, gia iropoiisi.

Osoi kserun pramata apo mesa katalavainun ti ennow.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την γνωστή τακτική των ορφανών του θείου Ενβέρη στην Δρόπολη που θυμίζει έντονα τις εποχές του 95 με τις γνώστες δίκες των 5 της ομόνοιας. Εκείνη την εποχή προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποκρύψουν στην τότε κοινή γνώμη τον πραγματικό λόγο που οι 5 ευρίσκοντο στις φύλακες του Μπερίσα και έλεγαν διάφορα για να υποβιβάσουν και το αγνό των πράξεων καθώς και τον αποδεδειγμένο πατριωτισμό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν γιατί το αποδεικνύει η ίδια η πορεία της οργάνωσης στα 5 πρώτα χρόνια λειτουργίας της.
Οι υβριστές της τότε Ομονοίας για κάκια μας τύχη είναι και οι σημερινοί διαχειριστές του Deropoli blog καθώς και η ηγετική κλίκα όπως ορθός αναφέρονται αρκετοί συμπατριώτες μας.
Μετά το 1995 η οργάνωση πήρε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από ανθρώπους που χρηματοδοτήθηκαν από το τότε πασοκίκο εθνικό κέντρο με αποκορύφωση το 1996 με την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας και φίλιας που καταδίκασε στην ουσία τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό σε αφανισμό που εύστοχα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως χαμηλής έντασης γενοκτονία(δείτε ποια ήταν η ηγεσία της Ομόνοιας τότε που αποδέχτηκε σιωπηλά την επιδοτούμενη ταφόπλακα από το εθνικό κέντρο) με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα.
Ο Ναούμ Ντίσιος σήμερα πληρώνει το γεγονός ότι δήλωσε την ελληνική του καταγωγή και ότι προέτρεψε χιλιάδες Κορυτσαίους να δηλώσουν αυτό που φοβούμενοι τις συνέπειες κρύβανε επί δεκαετίες.Για κάτι που θα μπορούσε να διερωτηθεί ο καθένας μας θα ήταν:Αν ο Ντίσιος ήταν οπαδός της αποχής θα είχε την ίδια αντιμετώπιση από της δικαστικές αρχές;
Πλήρωσε όμως και ένα άλλο γεγονός πλήρωσε το γεγονός ότι εντάχθηκε με το Κόμμα των Ελλήνων και δεν δήλωσε υποταγή στους επίσημους εκπρόσωπους του αλβανικού κράτους στις μειονότητες και αναφέρομαι στις μειονότητες γιατί ο επίσημος εκπρόσωπος του αλβανικού κράτους ΚΕΑΔ δεν έχει κάνει ποτέ ξεκάθαρο ότι η μειονότητα της Κορυτσάς είναι Ελληνική όπως φυσικά για την Χιμάρα, Νάρτα γιατί ουδέποτε είπε ότι αυτές οι περιοχές θα πρέπει να αναγνωριστούν επίσημα ως περιοχές της Ε.Ε.Μειονότητας και θα πρέπει να απολαμβάνουν μειονοτικά δικαιώματα.
Οι διώξεις εις βάρος του Ναούμ Ντίσιου δεν είναι κάτι μεμονωμένο άλλα μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου εξόντωσης κάποιων ατόμων που παρεκτρέπονται της επίσημης αποδεκτής γραμμής από το αλβανικό κράτος.
Εδώ μπορούμε να λάβουμε υπόψιν τους ισχυρισμούς του αντιπρόεδρου της πτέρυγας των τροτσκιστών στην Ομόνοια που είπε ότι "η αυτονομία θα επέλθει μέσο του υπουργείου υποδομών που θα μας δώσει ο Ράμα αν είμαστε καλά παιδιά".
Βεβαία σε αυτή τη γραμμή πλεύσης συντάσσεται και η Αθήνα και λυπάμαι πραγματικά για κάποιους συμπατριώτες μας που έχουν μπερδέψει την κρατική ασφάλεια με το εθνικό κέντρο και έχουν την εντύπωση ότι επιτελούν εθνικό έργο ενώ στην ουσία συμβάλουν σε μια οργανωμένη προδοσία εις βάρος του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα τις προάλλες από το φερέφωνο της μαρξιστικής αγέλης στην Δρόπολη για την εισβολή στην οικία του Ναούμ Ντίσιου 20 κουκουλοφόρων ούτε 19 ούτε 21 άλλα 20 κουκουλοφόρων των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας.
Μου προκάλεσε εντύπωση η λεπτομερή αφήγηση του γεγονότος ενώ το γεγονός αυτό το γνωρίζαμε πολλοί λίγοι άνθρωποι και φυσικά η αλβανική αστυνομία.
Και σας πληροφορώ ότι κανένας από μας που γνωρίζαμε το γεγονός δεν έχει καμιά επαφή με τους εν λόγο διαχειριστές.
Τα συμπεράσματα δικά σας!.
ΡΑΜΝΟΥΣΙΑ

Lazaros είπε...

Ετούτα τα ανώνυμα σχόλια πρέπει να διαβάζει ο Σπαχίου και να χέρεται

Χιμαρεος είπε...

με την ΧΙΜΑΡΑ λιγα τα λογια σας, αν μπορειτε καντε το ιδιο με τους ΧΙΜΑΡΕΟΥΣ, αλιος μουγγα, ακουσες 10:42...αλλα εχεται μαθει με αγαδες πανω στο κεφαλι σας...απο την ΧΙΜΑΡΑ μονο παραδειγματιστιτε.

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε μεγάλε Χιμαρεε 1:16 μη μας δέρνεις πολύ. Οι Κορυτσαίοι στην μεγάλη ιστορική πρόκληση της απογραφής δήλωσαν παρών, εσείς τι κάνατε; κρυφτήκατε πίσω από τις πιθανές μπαγαμποντιές των Αλβανών. Είπατε "στημένη είναι η απογραφή δεν κατεβαίνουμε". Τότε γιατί κατεβήκατε στις εκλογές της Χιμάρας το 2000; Ο Ντισος και οι Κορυτσαίοι έκαναν το χρέος τους και όταν αδικηθούν από τα αποτελέσματα θα βγουν να διαμαρτυρηθούν. Εσείς όμως δεν θα έχετε αυτό το δικαίωμα γιατί ησασταν απόντες. Μόνο για πανό στα γήπεδα είστε ικανοί. Και μην μου φέρεις παράδειγμα τον Αριστοτέλη Γκούμα γιατί αυτός ήταν από τα λίγα παλικάρια που το λεγε η καρδιά του.

Ανώνυμος είπε...

2:34 θα μας πεις το χωριουδάκι σου?

Ανώνυμος είπε...

μην πλακωνεστε ολοι ελληνοφωνοι ειστε rremenu!!! dit soarti pen tu moarti...

Ανώνυμος είπε...

προς 28 Ιανουαρίου 2012 5:02 μ.μ.
μην γίνεσαι ψεύτης, θα σου αναφέρω μόνο κάτι που βγήκε δημόσια: το βιβλίο του Τζίμα που γράφει ξεκάθαρα τι έκανε ο Βεζιάνης και γιατί τον βάλανε μέσα.

Δημοσίευση σχολίου