Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ο πρόεδρος «Ομόνοιας» Τιράνων υποψήφιος με το Σοσιαλιστικό;



Ποια άλλα ονόματα ακούγονται για την «προσφερόμενη» έδρα
Σε κύκλο ο Ανδρέας Μάρτος στο Δημ. Συμβ. Τιράνων
 στα έδρανα του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας
Σήμερα τα μεσάνυχτα, λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των καταλόγων με τους υποψηφίους, των κομμάτων για τις βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία οι οποίες θα διεξαχθούν στις 23 Ιουνίου. Όλα τα κόμματα θα ανακοινώσουν τις λίστες τελευταία στιγμή ώστε να μην προλάβουν να αντιδράσουν αυτοί που δεν θα είναι σε εκλόγιμη θέση.
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται οι τελευταίες πολιτικές ζυμώσεις, τις εξελίξεις των οποίων, θα φροντίσουμε να σας τις μεταφέρουμε πρώτοι.

Δεξιά συμμαχία
Από πλευράς του κυβερνώντος κόμματος, ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση των ψηφοδελτίων των 12 περιφερειών και ενδεικτικό του κλίματος
είναι ότι 24 από τους συνολικά 69 εν ενεργεία βουλευτές δεν θα λάβουν εκ νέου το χρίσμα. Σε εκλόγιμη θέση αναμένεται να είναι τρεις βουλευτές της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν από το Σοσιαλιστικό.  Από την πλευρά της Ελληνικής Μειονότητας το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις περιφέρειες Αργυροκάστρου και Αυλώνας για το εάν και σε ποια θέση θα είναι οι δύο ομογενείς βουλευτές Σπύρος Ξέρρας και Κώστας Μπάρκας αντίστοιχα. Το κόμμα της Ελληνικής μειονότητας που συμμετέχει σε αυτή τη συμμαχία επικεντρώνει τις δυνάμεις του στην Περιφέρεια Αυλώνας όπου υπάρχουν ρεαλιστικές δυνατότητες εκλογής.
Αριστερή Συμμαχία
Από την άλλη πλευρά, το  Σοσιαλιστικό Κόμμα ήταν πιο «ανοιχτό» και ενδεχομένως πιο φλύαρο με την κατάρτιση των καταλόγων. Την εξωστρέφεια αυτή, εκμεταλλευτήκαν διάφοροι θεσμοί, όπως το forum της νεολαίας, οι οποίοι αντιδρούν ή πιο σωστά εκβιάζουν τον πρόεδρο για τη συμμετοχή ή μη συγκεκριμένων προσώπων. Στο κόμμα του ‘Εντι Ράμα υπάρχουν αρκετοί ομογενείς υποψήφιοι. Κανείς όμως από αυτούς δεν έχει συνδυάσει την πολιτική του δράση με ζητήματα της μειονότητας και παρόλο που αυτό δεν θα αρέσει σε κάποιους, κατά την γνώμη μας, ο σωστός χαρακτηρισμός θα ήταν «αλβανοποιημένοι» έλληνες. Την είδηση που παρουσίασε αποκλειστικά ο «Βορειοηπειρώτης», ότι στις λίστες του Σοσιαλιστικού θα υπάρχει στέλεχος του ΚΕΑΔ, φαίνεται να επιβεβαιώνεται και μάλιστα με όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση και δεν είναι άλλο από αυτό του προέδρου του παραρτήματος «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Τιράνων. Ο Ανδρέας Μάρτος, κατάγεται από το Δέλβινο και είναι καθηγητής Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Τιράνων. Στο παρελθόν είχε διεκδικήσει την προεδρεία της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ». Επίσης έχει διατελέσει Υφυπουργός παιδείας στην κυβέρνηση Νάνο, τότε που άνθρωποι του περιβάλλοντος του κ. Ντούλε τον κατηγορούσαν ότι έφερνε εμπόδια στη λειτουργία των εκπαιδευτηρίων της εκκλησίας όπως και στο άνοιγμα του ελληνικού σχολείου της Χειμάρρας. Για τη θέση του ΚΕΑΔ, στις λίστες του Σοσιαλιστικού, διέρρευσαν επίσης τα ονόματα των Χαρ. Παντέχη, Θαν. Πότση και Θωμά Γιάννη με τον πρώτο να αποτελεί την καλύτερη επιλογή του Ντούλε ώστε να κατευνάσει τον «τοπικισμό» των βουρκιωτών. Η επιλογή Παντέχη όμως προβληματίζει πιο πολύ καθώς η θέση του Προέδρου Ομόνοιας Παρατήματος Αγίων Σαράντα που κατέχει, κάνει πιο ευδιάκριτα τα «αμαρτωλά» παζάρια του κ. Ντούλε εις βάρους της ιστορικής οργάνωσης των ελλήνων βορειοηπειρωτών.

18 comments:

Ανώνυμος είπε...

Σκεπτόμενος ο Ντούλες για το ποιον να επιλέξει ως δόλωμα υποψήφιο βουλευτή του Βούρκου για το 2013 έκανε έκλυση σε όλα τα παλικάρια του.... Όποιος νομίζει ότι έχει τα προσόντα για υποψήφιος του 2013 να έρθει να με βρει στο ξενοδοχείο του Γιάννη Μπάμπη ... Αμέσως και βιαστικά παρουσιάζονται ο Χαράλαμπος Παντεχης, Βεγγελης Ζαφειρατης, Ηρώδης Νταλιανης, Χρήστος Καισης, Γιώργος Τσουμακας
Στην είσοδο τους περίμενε ο Γιάννης και χαμογελαστά τους λέει.... Που πάτε ρε χαμένα εμένα θα επιλέξει
Και μιλούν με τη σειρά
Χαράλαμπος Παντεχης…..
πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί με γέλασες την προηγούμενοι, ως Αντιπεριφερειαρχης δεν έλυσα ούτε ένα πρόβλημα και θα τα λύσω ως βουλευτής, το αξίζω γιατί είμαι χαμηλών τόνων και ποτέ δεν λέω ούτε ωμό ούτε ψημένο, είμαι πέσε πίτα να σε φάω, ότι πρέπει για εσένα πρόεδρε Ντουλε.
Βαγγελης Ζαφειρατης….
πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί ως Διευθυντής της Εφορίας τους θυμήθηκα όλους τους επιχειρηματίες Βορειοηπειρώτες και κατά λάθος τους έβαλα τσουχτερά προστύμματα, η περισσότερη με λέτε κακό , ακόμα και από εσάς εδώ, αλλά εγώ είμαι πολύ καλός και αυτό θα το διαπιστώσετε όταν γίνω βουλευτής, όλη εδώ μέσα είναι χαμένα, εγώ θα λύσω τα προβλήματα της Βορείου Ηπείρου
Ηρώδης Νταλιανης….
πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί για το καλό της Βορείου Ηπείρου αναγνώρισα τους Αγάδες στην Λεβαδιά, πολεμώ για εξόντωση κάθε αντίπαλο όπως πράττεις εσύ πρόεδρε Ντουλε και από την θέση του βουλευτή έχοντας καλές σχέσεις με τους Αλβανούς θα ενόσω τους δυο λαούς , έχω καλές σχέσης με τα κόμματα ,Δημοκρατικό, Σοσιαλιστικο,Τσαμικο, με τον Τοπι εγώ του είπα να φτιάξει καινούριο κόμμα, όλα αυτά τα συζήτησα με τον Μπερισια.
Χρήστος Καισης …
ρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί το αξίζω, είμαι γεννημένος για πολιτικός γ’αυτο φορώ και γραβάτα κάθε μέρα, αντιλαμβάνομαι τα πράγματα όπως εσύ πρόεδρε Ντουλε με την διαφορά που δεν μπορώ να τα εκφράσω όπως εσύ, ο Παντεχης νομίζει ότι είναι εξυπνότερος από εμένα, για να πάμε στην Ευρώπη πρέπει να πουλήσουμε όλα τα οικόπεδα στους αλλόθρησκους , έχω πολύ καλές σχέσεις με την αστυνομία και της μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας μου της Αλβανίας.
Γιώργος Τσουμακας….
πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί το αξίζω, έχω 20 χρόνια στην Ελλάδα που εκπαιδεύομε από τους συντρόφους του Πασοκ το πώς θα ξεσκίσω την Αλβανική Βουλή με την βοήθεια του συντρόφου Ραμα, εδώ στην Αθήνα που ζω μου είπαν ότι η Βόρειο Ήπειρο γεωγραφικά είναι στα βόρια της Αλβανίας , έχω καλή φωτογένεια , στην Αλβανική Βουλή θα είμαι ο πιο όμορφος βουλευτής, έχω το ίδιο καλό ελάττωμα με εσένα πρόεδρε Ντουλε, μου αρέσουν η απατεωνιές .
Γιαννης Μπάμπης….
πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί είμαι κουαντρο, έχω 15 χρόνια πρόεδρε Ντουλε που σε ταΐζω και κοιμάσαι τσάμπα στο ξενοδοχείο μου, αυτό βάση της άτυπης συμφωνίας που κάναμε, εσύ την βοήθεια ( διευθυντής υδάτων και μετά διευθυντής δασών ) που μου έδωσες για να φτιάξω αυτό το ξενοδοχείο, εγώ σε βοηθώ με ότι μου δώσουν και θα είμαι πάντα ο αρχηγός της κλίκας σου εδώ, ειδικότητα μου το μαγείρεμα των εκλογών για τα μελή του Γενικού Συμβουλίου ( κανονίζω τα άτομα ακριβός τη λίστα που μου δίνεις εσύ πρόεδρε Ντουλε ). Δεν κατέχω καλά τα ελληνικά , το ίδιο και τα Αλβανικά
Ντουλες …..
είμαι παρά πολύ μπερδεμένος, είστε όλη αυτό που χρειάζομαι , θα είστε όλη στη λίστα μετά από εμένα, η λίστα θα είναι με 12 υποψήφιους , άρα χωράτε όλη, βρείτε και άλλους Βουρκαριδες για να τους γράψω κανονικά… στη λίστα


Ανώνυμος είπε...

Στη Δρόπολη τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Ton sokrati den tha ton kamete vulefti ?

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη σε όλους τους συμπατριώτες μας!

Αγαπητέ Βορειοηπειρώτη όχι "αλβανοποιημένοι", ο σωστός όρος είναι "αλβανόφρονοι" η "νεοκοτζαμπάσηδες"!

Χρήστος Αργύρης

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί μου θα γίνει minister!
του ειδικού συνεργάτη
Αραδιάζοντας τις σκέψεις εν όψει των εκλογών, μου ’ρθε στο νου μια ιστορία. Πατέρας ‘‘στελέχους’’ προσκείμενου στο στενό πυρήνα της ‘‘ευέλικτης’’ ομάδας Ντούλε, πλησίασε το τραπέζι και μας απευθύνεται: ‘‘Κοιτάξτε, τηλεφώνησε ο μεγάλος (διαβάστε Ντούλε) και είπε στο παιδί μου να ετοιμάσει κοστούμι. Το παιδί μου θα γίνει minister!. Αλλά …’’ πρόσθεσε.
– Σωθήκαμε, άνοιξαν διάλογο, θαμώνες από διπλανά τραπέζια. Μας φτιάξατε τη μέρα.
– Δεν μας αποχωρίστηκε η σκουριά του χθες, ήταν μια άλλη φωνή.
Ο φίλος έζωσε το κεφάλι με τα χέρια, έχασε τις ανάσες! Εν πάση περιπτώσει, η ιστορία διεδώθη ανεκδοτικά. Το παιδί μου θα γίνει minister!
Ο μέντορας στα της Ομόνοιας – ΚΕΑΔ, Ντούλες, διατυμπάνιζε, το 2007, τη συμμετοχή στη συγκυβέρνηση Μπερίσα, τους υψηλούς υπουργικούς θώκους. Τότε με τη συμμαχία Μπερίσα διασφάλισε να αναδείξει την απίθανη ημιμάθεια, έπαρχους, συμβούλους, στην τοπική αυτοδιοίκηση! Εκθείαζε σε επέτειο της Ομόνοιας στη Δερβιτσάνη, ενόσω δεν είχε όραμα, αυτή τη συμμετοχή, δηλαδή τις υπουργοποιήσεις Κ. Μπάρκα, Λ. Σόλη κ.ο.κ., τον περιφερειάρχη Αργυρόκαστρου Σ. Ξέρα, και μια άλλη ομάδα στελεχών σε θώκους εξουσίας, σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, επίτευγμα της Ομόνοιας – ΚΕΑΔ! Ιερές συμμαχίες!
Ο Ελληνισμός, το πρόγραμμα, οι διακηρύξεις, της Ομόνοιας, έγιναν εξίσωση πόστων εξουσίας, καλλιεργήθηκε η φιλοσοφία, αυταρχισμού των καρεκλοκένταυρων, ισοπέδωσης δικαιωμάτων, κεκτημένων.
Τα παζάρια Ντούλε με τα δύο κυβερνώντα κόμματα αποσκοπούσαν, ως εξίσωση, αφενός εισόδου του ίδιου στη Βουλή, (ουδέποτε αναδείχθηκε με σταυρούς,1997, 2001, ηττήθηκε από τον Τάβο στη Δερόπολη, το 2001 βρέθηκε η φόρμουλα Ντούσκο!), αφετέρου τη διασφάλιση θώκου στους ημετέρους στην Ομόνοια – ΚΕΑΔ. Το γεγονός αυτό κόστισε στον Ελληνισμό την πλήρη απαγγίστρωση διεκδίκησης δικαιωμάτων, ανθρωπίνων, εκπαιδευτικών, ιδιοκτησιακών κτλ. Για έργα υποδομής, ανάπτυξη, ούτε λόγος! Γκάφες καραμπινάτες, σκανδαλώδεις, όπως η μετάφραση από το Γ. Γιάννη, πρόεδρο της Ομόνοιας τότε με επίβλεψη του Δ. Κίκη ως υπεύθυνου βιβλίου της μειονότητας, προσβλητικών εθνικά κειμένων στα σχολικά εγχειρίδια της Ιστορίας και Γεωγραφίας, πέρασαν στο ντούκου, για την απογύμνωση των Ελλήνων από τεράστιες εκτάσεις γαιών και λιβαδιών από ετερογενείς ετερόδοξες συμμορίες με το Οθωμανικό Δίκαιο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Οι δύο παρανοϊκές αποφάσεις του Ανωτάτου Σοβιέτ στην Ομόνοια – ΚΕΑΔ Ντούλε, για αποχή του Ελληνισμού από τις απογραφές, τον συρρίκνωσαν στην τελευταία στις 25.000! Η συρρίκνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο 10 έως και 12 τοις %! Για μια δεκαετία δεν καταγράφτηκε μια επερώτηση στη Βουλή για τα μείζονα προβλήματα.
Ανακίνησε το λαϊκισμό, ποντάροντας σε ένα ανύπαρκτο εθνικά θέμα, επιζήμιο για τον ελληνισμό στο Βούρκο, Ριζά, Αγίους Σαράντα γενικότερα, όπου δια της κλεπταποδοχής φέρεται ως βουλευτής την τελευταία θητεία.
Ο ηγέτης της άγονης ευφυΐας, κλασικός αρχομανής, αποκάλυψε την πολιτική του γύμνια με την τελευταία αριστερή συμμαχία, αποσκοπώντας αφενός την βουλευτική του καρέκλα και τη διασφάλιση θέσεων εξουσίας για τα υποζύγιά του, αφετέρου τον αποκλεισμό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
Βλέπετε στόχους για τον ελληνισμό ο ‘‘ πολιτικός ρεαλισμός’’ από τον οποίο το ανέκδοτο το παιδί μου θα γίνει minister! Το προφανές, ο Ράμας, θα τον βάλει στη Βουλή από κανένα καινούριο Ντούσκο!

Ανώνυμος είπε...

Polla xrostaei o ellhnsmos se ayto to Marto.
Ontas proedros ths omonoias Tiranwn den distase katholoy na einai dimotikos symvoylos toy sosialistikoy kommatos sto Dimo Tiranwn. Twra afinei ti thesi ayti gia na mpei voyleytis sti lista toy sosialistikoy kommatos stin Avlwna. Poios einai telika o anthropos? Den yparxoyn alloi ikanoi kai aksiologoi mono aytos?

Ανώνυμος είπε...

Δεξιοί ομονίτες μην πάτε καθόλου να ψηφισετε. Αυτοί είναι όλοι πουλιμένοι στην αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Η παλιά μας η σκουριά και οι εθνικοί Κέρβεροι!
Ερέθισαν την περιέργειά μας δύο δημοσιεύματα της αθηναϊκής εφημερίδας ‘‘Δημοκρατία’’, για τη πολιτική κατάσταση του Ηπειρωτικού Ελληνισμού εν’ όψει των βουλευτικών εκλογών τις 23 Ιουνίου. Εξίσου μας προκάλεσαν αηδία τα απαντητικά στερεότυπα του site ‘‘ΔΕΡΟΠΟΛΗ’’, το κωμικό παραλήρημα, την απίθανη ανοησία των απαίδευτων εθνικών μας σωτήρων, τη μικροψυχία στο άκρων άωτον, όπου έχουν περιέλθει.
Εντυπωσίασε η αναφορά πως ο ελληνισμός του χώρου χειραγωγείται, καταστρατηγείται, από εξωθεσμικούς παράγοντες, συνταξιούχους της ΕΛΛΑΣ , της ΕΥΠ, όπως και τον φερόμενο καθηγητή της αριστερής πτέρυγας της Δεξιάς, τουρκοαλβανολόγο, οι οποίοι παρέχουν υποστήριξη στο Ντούλε, παρακάμπτωντας την επίσημη γραμμή του υπουργείου εξωτερικών για ενότητα.
Ο Ηπειρωτικός ελληνισμός της Αλβανίας για μισό σχεδόν αιώνα βίωσε βαρβαρότητα αστυνομικό κλοιού, από τους δικούς του μαυροφόρους τύπου Σουλιώτη και Κλίμη και, σύνδρομα φοβίας τον συνοδεύουν επιπλέον από τους μπλε ένστολους. Αυτή είναι αμείλικτη πραγματικότητα.
Να θέσουμε όμως μερικά ερωτήματα, στους εξωθεσμικούς φανατικούς του Ντούλε. Ως τις τον υποστηρίζουν; Μπορούν να μας εκπονήσουν το εθνικό αφήγημά του; Να πείσουν ότι πράγματι είχε, έχει, πρόγραμμα, προασπίζεται, εθνικά δίκαια, ανθρώπινα δικαιώματα, τα μείζονα προβλήματα του ελληνισμού, ή, απλώς φροντίζει, καρέκλα, χλιδή και γκλαμουριά του!
Μήπως δεν γνωρίζουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες πώς αγγλική φιλολογία στον κόκκινο απολυταρχισμό σπούδαζαν επίλεκτοι του εγκάθετου κατεστημένου!
Πώς το τελευταίο ντοκουμέντο που εστάλη από την Ομόνοια στους Διεθνείς Οργανισμούς ήταν το Ψήφισμα του 1993;!
Πώς στις μακριές θητείες της πρωτοκαθεδρίας του χρημάτισαν βουλευτές, υπουργοί, στελέχη της Ομόνοιας – ΚΕΑΔ υψηλοί αξιωματούχοι του απολυταρχικού καθεστώτος, οι οποίοι καταδίωκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα;! Τι ειρωνεία για το Κόμμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!
Πώς στις αυτές μακριές θητείες του φέρελπις ηγέτη εξαέρωσαν Ομόνοια και ΚΕΑΔ από διαχρονικές διανοητικές αξίες, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από την επαιτεία ημιμάθειας, στρατευμένους και εγκάθετους;!
Πώς το στελεχιακό επαρχιακό δυναμικό του αυτού ελληνισμού αποτελεί δείγμα γραφής ημιμάθειας, εύκολο στόχο στους προγραμματισμούς απόσβεσης ότι ελληνικού στο χώρο;!
Πώς με το Οθωμανικό Δίκαιο το επίσημο κράτος απογυμνώνει τους Έλληνες από ιδιοκτησίες γαιών και λιβαδιών;! Έχει η Ομόνοια πρόγραμμα αντιμετώπισης αυτής της λαίλαπας, μια ομάδα νομικών να επιμεληθεί του θέματος;! Ούκ!
Πώς πολιτογραφούνται αφειδώς έποικοι ετερογενείς από τα ενδότερα της χώρας, αλλοιώνεται ραγδαία η πληθυσμιακή σύνθεση;! Ακούσατε διαμαρτυρία, καταγγελία Ομόνοιας – ΚΕΑΔ;! Όχι, βέβαια, όχι!
Μήπως παράσχετε στα ελληνόπουλα εθνική παιδεία;! Ή μήπως τα προσβλητικά εθνικά κείμενα Ιστορίας και Γεωγραφίας δεν μετέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, στενός συνεργάτης Ντούλε Γ. Γιάννης;!
Πώς σ’ ένα τόπο τόσο φτωχό, με μηδέν έργα υποδομής, έπαρχοι, στελέχη της Ομόνοιας – ΚΕΑΔ, ορθώνουν πύργους, έχουν δεύτερο και τρίτο σπίτι σε Ελλάδα, Αλβανία, επιχειρήσεις;! Με ποιο ΠΟΘΕΝΕΣΧΕ, ποια διαφάνεια;!
Πώς λόγο της απίθανης αμελητέας στάσης Ντούλε στη τελευταία απογραφή ο ελληνισμός συρρικνώθηκε σε 25000!
Υπάρχει, προφανώς, ο ενδιάθετος λόγος. Ο Ντούλες χρημάτισε στην αρχιεπισκοπή κτλ. Ας μην μπερδεύουμε τον κλήρο, διότι κι αυτός αρκετά μπερδεύεται στα πολιτικά μας. Η εκκλησία είναι φύσει κλειστός χώρος, πατριαρχικός, ο οποίος παράγει αυταρχισμό, αρχομανία, κ.ο.κ.
Ας υιοθετήσουμε τις απόψεις μερικών άτυπων παραγοντίσκων, οι οποίοι επικαλούνται τον πατριωτισμό των εν λόγω κυρίων και, πώς το εθνικό κέντρο δεν έχει σχέδιο.
Μα ποιον πατριωτισμό;! Οι πατριώτες χαρακτηρίζονται από πράξεις υψηλής εθνικής ευγένειας, δεν συντηρούν την υποβάθμιση, κατεστημένα. Εκτός αν ισχύει μια παράπλευρη, έντονη φήμη σύμπραξης σε ΜΚΟ κτλ. Η παλιά μας η σκουριά έχει δίκτυο μετάστασης, στα πλοκάμια του οποίου εκατέρωθεν εντοπίζεις λαβράκια που μετατρέπουν έναν τόσο πυκνό χώρο με αρχαίο και ελληνικό πολιτισμό, έντονη ελληνική ταυτότητα, σε εταιρεία ημετέρων. Αν έτσι το θέμα απαιτεί βαθιά έρευνα.
Π. Τσακίρης

Ανώνυμος είπε...

Sti Dropoli fenete ena fos sto tounel me to paidi apo ti derviciani pou ebale o Omonoia? Kseri kaneis an isxioun oi fimes?

Ανώνυμος είπε...

Mega-li sas ekane o Dules ke paramilate.Etsi gustaro poli.Na serneste sta podia tu Berisa.Ti egine?Giati den ksanakatevazi ton K Barka o Salis?
Gia toso tu itan hrisimos.To idio tha kani me olus sas kakomirides sahanogliftes.Mas pulisate ke muri gia dithen varisimandes simfonies pu dithen ipograpsate me to Sali.Ust....

Ανώνυμος είπε...

Σαν "diversantis"μοιαζει στη φωτογραφια...
Πολυ καλη μουρη για υποψηφιος του Ραμα.
χαχαχαχαχα!!! Πετυχημενος,μπραβο συντροφε Ντουλε!!!

Ανώνυμος είπε...

4:08 Μετά από την απορρόφηση, συγχώνευση, αφομοίωση κ.α που έκανε ο Ράμα και το PS στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχετε ακόμα φωνή και μιλάτε.
Λουφάξτε κομμούνια πουλημένα!

Ανώνυμος είπε...

O Andrea Marto os yfipourgos paideias embodise sinithita to etima ton ximarioton gia dimosio eliniko sxoleio me tin dikaiologia pos i ximara dhen aniki se mionotiki zoni.Afto epise tis alvanikes kyvernisis na kratisoun to logo tous eos simera.Tora to KEAD tou eksasfalizi tin edra pou dikeoute o kathe prodotis.Etsi amivounte afti pou kseroun na prodosoun.Evje sou arxige..

Ανώνυμος είπε...

O Andrea Marto os yfipourgos paideias embodise sinithita to etima ton ximarioton gia dimosio eliniko sxoleio me tin dikaiologia pos i ximara dhen aniki se mionotiki zoni.Afto epise tis alvanikes kyvernisis na kratisoun to logo tous eos simera.Tora to KEAD tou eksasfalizi tin edra pou dikeoute o kathe prodotis.Etsi amivounte afti pou kseroun na prodosoun.Evje sou arxige..

Ανώνυμος είπε...

το νεοενβερικό μόρφωμα ΚΕΑΔ συνεχίζει να τα πουλάει όλα όσα έχει η μειονότητα, αρκεί οι διαδρομιστές να έχουν ηγέτη τον εγωκεντρικό αρωστημένο Βαγγέλ.
για τους Βουρκιότες το ΚΕΑΔ έχει το καλύτερο ψηφοδέλτιο με λαμπρές προσωπικότητες και γνωστά ονόματα στο χώρο της πολιτικής. παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο όπως παραδώθηκε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή από τον ίδιο τον Γρηγοράκ Καραμέλιο.1. Ευάγγελος Ντούλες (πρόεδρος Ομόνοιας). 2.Βαγγέλης Ντούλες (πρόεδρος ΚΕΑΔ)3. Vangjel Dule (Kryetar i PBDNJ). 4. Vangjel Dule (deputet i PBDNJ). 5. Vangjel Dule (deputet i parlamentit shqiptar). 6. Βαγγέλ Ντουλε ( μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της αλβανικής βουλής). 7. Κύριος Ντούλες ( ο ηγέτης των βορειοηπειρωτών). 8. Ευαγγέλιος Δούλης ( μέλος του παγκόσμιου ορθόδοξου οργανισμού). 9. Βανκέλ Ντούλι (Μέγας Καταστροφέας), 10. Βαν Ντου (ο επόμενος ηγέτης της ΛαΙκής Δημοκρατίας της Κίνας). με όλα αυτά τα προσώντα και οι Βουρκιώτες βάζουν ερωτηματικά; Οι δεροπολίτες πέσαν έξω που τον έβγαλαν από την Δερόπολη!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι υπηρεσίες τον βάζουν δεν τον βάζει ο αρχηγός.

Ανώνυμος είπε...

1:07 Moy areses, alla ayti i lista afora to 2009 poy o Ntoylis itan ypopsifios se oles tis periferies.
An deis ti lista poy estile fetos sto KQZ tha katalabeis pos prokeite gia ena panalbaniko komma kai tipota allo.

Βασιλειος Κυρανης. είπε...

Περι τινος Ανδρεου Μαρτου προκειται ? Μηπως προκειται περι του πρωην υφυπουργου παιδειας της Αλβανιας,ο οποιος αδιστακτως ειχε δηλωσει οτι <> ? Τιουτοι <> αντιπροσωπευουν τον δυστηνον Βορειοηπειρωτικον Ελληνισμον,οι οποιοι ανενδοιαστως επικυρωνουν τα ασυστολα ψευδη των μισελληνων Τουρκαλβανων και των μισθαρων οργανων αυτων ?

Δημοσίευση σχολίου