Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Νιώθω εθνική προσβολή από τη συνέντευξη του Μπολάνου στο News24» !



Επιστολή αναγνώστη
Η δημοφιλής εκπομπή στην Αλβανία «360 μοίρες» (ίσως με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα) έκλεισε τον κύκλο των εκπομπών με τίτλο «Ελληνοαλβανικές σχέσεις, η οπλισμένη ειρήνη». Μετά το Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής και το Νικόλα Μάρκου, στην τρίτη και τελευταία εκπομπή αυτού του κύκλου ήταν καλεσμένος ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας. Οι απόψεις διίστανται ως προς την θετική ή αρνητική παρουσία του κ. Μπολάνου, εμείς δεν έχουμε ιδίαν άποψη γιατί δεν είδαμε την εκπομπή. Το himara.gr μετέφρασε τμήμα της συνέντευξης όπως δημοσιεύτηκε σε αλβανικό μέσο και μπορείτε να τη δείτε εδώ. Αναγνώστης από τη Χειμάρρα μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε.


Αγαπητέ Βορειοηπειρώτη, εκφράζω πρώτα την ικανοποίησή μου για το δημοκρατικό τρόπο που λειτουργείς την ιστοσελίδα. Ανοιχτή προς όλους, με ιδιαίτερη μέριμνα να αποφύγει το πεζοδρόμιο, να επιμείνει στο ουσιαστικό, αντικειμενικό και ορθό. Περισσότερο απ΄ όλα μέριμνα για θέματα κοινού εθνικού ενδιαφέροντος. 
Σε παρακολουθώ, χωρίς να παρεμβαίνω. Εκείνο που με εξανάγκασε να σου γράψω είναι η χθεσινοβραδινή παρουσία του Μπολάνου στην εκπομπή του Ζέι «360 Μοίρες»

Επίτρεψέ μου εξαρχής να αποστασιοποιηθώ από τις δηλώσεις του. Ήταν εθνικά τόσο προσβλητικές και εξευτελιστικές εις βάρος μας, που ο Ζέι και οι επόμενοι συνομιλητές του, ήταν σαν να έλεγαν: «Μάταια ασχολούμαστε μ΄ αυτούς. Είναι ένα ψόφιο άλογο που δεν έχει ούτε πέταλα….»  

Δεν αποστασιοποιούμαι μόνο από τις δηλώσεις, αλλά και από την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την οποία πίστευα πώς πρέπει να τη στηρίξω ως εθνικό φορέα. Ένοιωσα πολύ προσβολή και νομίζω ότι είναι απαραίτητο να βγουν οι άλλοι εκπρόσωποί μας και να δηλώσουν ότι ο Μπολάνος δεν μας εκφράζει εθνικά και πολιτικά. 
Συγνώμη για το ύφος μου, έχω αρνητική φόρτιση μετά το χθεσινό. Καταλαβαίνω ότι οι αναγνώστες σου θέλουν επιχειρήματα και όχι προσωπικά συμπεράσματα.

Αναφέρω:
Από την αρχή πάει να παρερμηνεύσει το θέμα της «Αυτονομίας». Στο σκεπτικό των Αλβανών που θέλουν να μας σβήσουν την ιστορία, δεν ερμήνευσε ούτε ιστορικά τι σημαίνει «Αυτονομία», ούτε πολιτικά, ούτε ξεκίνησε από το αυτόνομο πνεύμα της Χιμάρας. Είπε ότι εννοούμε την τοπική αυτονομία που προβλέπει ο νόμος της τοπικής αυτοδιοίκησης….!!
Στο ερώτημα αν υπάρχει «η Βόρειος Ήπειρος» ξεκαθάρισε με τρεις τσεκουριές. Είπε ότι δεν υφίσταται. Ότι είναι «ιστορικός όρος» που ξεκινάει «από τη γεωγραφία», για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα λέγοντας ότι «είναι απόρροια των διεκδικήσεων της εποχής» !!! Αρνήθηκε έτσι ότι υπάρχει η ενιαία Ήπειρος. Δεν εξήγησε ότι το 1913, η ενιαία Ήπειρος διαιρείται στα δύο κράτη. Δεν μπόρεσε να πει ότι οι περιοχές με αμιγή ελληνικό μειονοτικό πληθυσμό, η Χιμάρα μας  και οι γκρίζες ζώνες διατηρούν την ελληνικότητα του Βορείου τμήματος της Ηπείρου. Για να γλειφτεί λίγο περισσότερο στον Ζέι, του πλάσαρε ότι, ο όρος Βόρειος Ήπειρος είναι προϊόν των τότε διεκδικήσεων, που σημαίνει ότι η Ελλάδα τότε και τώρα δεν έχει δίκιο για το Βορειοηπειρωτικό, αλλά απλώς αδίκως «διεκδικεί» …!!

Ο Μπολάνος πάει σε μια ανθελληνική εκπομπή με την μεγαλύτερη θεαματικότητα στην Αλβανία για να πει δεν σχολιάζω τα βασικότερα θέματα, τα οποία απαιτούν μια εθνική απάντηση ξεκάθαρη εδώ και τώρα.

Όπως στα προαναφερόμενα το ίδιο έκανε  και στο θέμα της απογραφής. Δεν τόλμησε να δηλώσει ότι υπήρχε σκοπιμότητα από το ίδιο το κράτος για να βγάλει  ξευτιλίστηκα νούμερα για την ε.ε. μειονότητα, αλλά, είπε, περισσότερο δεν ήταν οργανωμένη καλά η διαδικασία της απογραφής και μόνο όταν τον πίεσε ο δημοσιογράφος για το αν υπήρχε σκοπιμότητα αναγκάστηκε να πει «μπορεί»… ! 
Για να αποφύγει εντελώς τη θέση ότι στην απογραφή  υπήρχε σκοπιμότητα σε βάρος μας και γι΄ αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέλαβε την δική της απογραφή, δήλωσε ότι  «δεν υπάρχει παράλληλη απογραφή» Δηλαδή… στα κουτουρού περιμένουμε εμείς τα πρώτα αποτελέσματα στα τέλη του Γενάρη από την απογραφή Ντούλε-Μπολάνο …!! Δεν υπάρχει απογραφή ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επιβεβαίωσε όλους εκείνους που έλεγαν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κοροϊδεύει με την νοημοσύνη των Ελλήνων και στο θέμα αυτό. Έλεος!
Επειδή ο άνθρωπος δεν έχει χρόνο να διαβάσει, -απλώς τον ενημερώνουν, όπως το Μάο Τσετουνγκ κάποτε, δεν είχε επιχειρήματα να αντικρούσει τους ισχυρισμούς για την μη ελληνικότητα της Χιμάρας. Απλώς, «απ΄ ότι ήταν ενημερωμένος» έφερε κάποια εμπειρικά στοιχεία, ενώ για τα υπόλοιπα άφηνε να εννοηθεί ότι δεν ήταν δική του αρμοδιότητα….!!! Δεν είχε επιχειρήματα, δεν μπορούσε να δηλώσει την ελληνική καταγωγή και πραγματικότητα της Χιμάρας. Αρέσκονταν στη μπούρδα που λένε κάποιοι συμπατριώτες μου ότι «η Χιμάρα είναι Χιμάρα» και όταν ο δημοσιογράφος επέμενε, ότι τι είναι για το Μπολάνο η Χιμάρα, (στην καταγωγή και πραγματικότητα), μια περιοχή αλβανική, ελληνική, ακαθόριστη…. Ο Μπολάνος απάντησε «ακαθόριστη» διότι, κατ΄ αυτόν  «δεν έγινε σωστή η απογραφή»…. Την ιστορία μας ο Μπολάνος την έθαψε στην αγραμματοσύνη του.
Με το ίδιο σκεπτικό τα πράγματα έφτασαν στο αποκορύφωμα. Ο Ζέι τον έκανε χταπόδι το Μπολάνο για να δηλώσει «τι είναι και πώς νιώθει» εκείνος εθνικά, για να πάρει την απάντηση «Ευρωπαίος» -διάβασε το αν θέλεις και ως…  (αφαιρέθηκε)…
Μετά τη συνέχιση της πίεσης είπε στον πληθυντικό, -στο όνομα του συνόλου και όχι προσωπικά- «εμείς δεν αλλάζουμε την ελληνική εθνικότητα»….!!!

Δεν παραπάει το πράγμα;! Δεν πρέπει αμέσως και το λιγότερο να του ζητήσουν παραίτηση;! Ο ίδιος πώς να τα καταλάβει και να υποβάλλει παραίτηση;!! Πώς μπορεί ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της εθνικής και πολιτικής οργάνωσης που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την ελληνικότητα της εθνικής ελληνικής μειονότητας, να μη τολμάει να δηλώσει την δική του ελληνική εθνικότητα. Αλλά πώς το ανέχονται οι άλλοι γύρω του:! Θα μου πεις όλοι το ίδιο είναι εκεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, απλώς κάποιοι άλλοι ξέρουν να υποκρίνονται καλύτερα από το Μπολάνο.

Σωστό κάποιο σχόλιο στο «Βόριοηπειρώτη» που λέει ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να ασχοληθεί μαζί τους. Και μια που το έφερε η κουβέντα. Ο Μπολάνος ούτε για τη Χρυσή Αυγή είχε σχόλιο. Όπως όλες τις καυτές πατάτες  τις έριχνε στην άκρη. Και επέλεξε γι΄ αυτό το ύφος ενός μεγάλου ηγέτη που δεν ασχολείται με τις περιφερειακές δυνάμεις, λησμονώντας ότι μας άφησε εμάς στο περιθώριο….!! 

Για ένα πράγμα ήταν καλός ο Μπολάνος: Να κατηγορήσει τον πολιτικό αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Σπύρο Ξέρρα. Οι άλλοι πρώην εχτροί τι έγιναν;! Ή απλώς, ο εχτρός του εχτρού μου είναι φίλος μου. Ο πρώην οχτρός Τάβος έγινε καλύτερος, ή μήπως έγινε σύμμαχος; Σύμμαχος βάση ποιων αρχών; Έγινε καλύτερος έλληνας ή βολεύει για την εκλογή κάποιων ατόμων; Αυτή είναι η «Ομόνοια»; Αίσχος!!!
Το χαμόγελο ωστόσο στο πρόσωπο του Μπολάνου προσγειώθηκε όταν χρειάστηκε να μιλήσει για το Ντούλε. Είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι άξιος για κάθε βουλή ευρωπαϊκής χώρας….!!» -χειροκροτήματα…!!
Μας έκανε όμως και δυο αποκαλύψεις. Μας είπε ότι οι συμμαχίες με τα πολιτικά κόμματα γίνονται βάση συγκεκριμένων συμφερόντων. Τι θέλει να πει ο ποιητής;  Είπε ακόμα ότι  θα είναι και αυτός υποψήφιος βουλευτής. Ουφ, τώρα ησύχασα γιατί με βασάνιζε πολύ αυτή η αγονία…   

Αγαπητέ Βορειοηπειρώτη
Δε θέλω άλλο να χαλάσω το αίμα μου. Νιώθω εθνικά πολύ προσβολή
Σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να εκφραστώ.
Την αγάπη μου από την Ελληνική Χιμάρα

Με την ευκαιρία και για να προλάβουμε κάποιους σχολιαστές μας που μας «σιχάθηκαν» αλλά συνεχίζουν να μας γράφουν καθημερινά γιατί πχ δεν προβάλαμε – σχολιάσαμε τις δηλώσεις του Ξέρρα, να τους πούμε πως όταν μπορέσουμε θα το κάνουμε και αυτό. Δεν σας υποσχεθήκαμε ποτέ πως θα καλύψουμε όλη την βορειοηπειρωτική επικαιρότητα. Στο περίσσευμα του χρόνου μας κάνουμε αυτό που μπορούμε, χωρίς κραυγές, χωρίς να πούμε ποτέ ψέματα (ότι δεν είναι αληθινό δεν είναι εθνικό) και χωρίς να μεροληπτούμε για κάποιο πρόσωπο η φορέα. Απαντώντας στα δημοσιευμένα και αδημοσίευτα επικριτικά προς εμάς σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα, να τους πούμε να μην εξισώνουν την ιδιαίτερη μας πατρίδα με κάποιους φορείς ή ακόμα χειρότερα με κάποια πρόσωπα. Οι ύβρεις των πατριδοδίαιτων όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά μας δείχνουν πως είμαστε στο σωστό δρόμο.
Τέλος ο «Βορειοηπειρώτες» είναι πρόθυμος να προβάλει κάθε άποψη, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο όταν είναι επώνυμο και οτιδήποτε ανώνυμο όταν εκφράζει άποψη.

27 comments:

Ανώνυμος είπε...

δεν είδα την συνέντευξη αλλά αν έχουν τα πράγματα όπως τα λέει πιο πάνω πραγματικά είναι αίσχος....πώς μπορούμε να στηριχθούμε και να έχουμε δύναμη όταν οι ίδιοι οι "ηγέτες" μας μάς δουλεύουν.....λυπάμαι πραγματικά την πατρίδα μου αλλά και όλους μας που νιώθουμε περήφανοι για αυτήν....οι άνθρωποι δεν είναι συμφέρον,έχουν ιδανικά και πιστεύω......ντροπή να μας τα γ....ατε έτσι........!!!!!!!!!!!!

Χιμαραιος είπε...

Eιχε σκοπο παντως ολη η σταση του Μπολανου απο την ημερα που ειχε αποφασισει να οδηγησει την ηττα του στις δημοτικες εκλογες,και δεν ειναι αλλος απο το κυνηγι της βουλευτικης εδρας,αμα το σκεφτειτε καλα και τα παρετε με τη σειρα, ειδικα εμεις που ειμαστε απο τη Χιμαρα το προσεξαμε νωριτερα με τη σταση του στους πολιτες της Χιμαρας, η βουλευτικη εδρα θα τον ανεβασει πολυ σε ολα τα επιπεδα και για αυτο η σταση του στην συνεντευξη αυτη αλλα και σε ολη την σιωπηρη του περιοδο απο τη ημερα της ηττας των εκλογων ηταν αυτη,να μην εμφανιστει πουθενα αντιθετος με το αλβανικο κρατος και το Μπερισα...το ειδε και στο αλλον πρωην Χιμαραιο βουλευτη Νεραντζη και το πηρε σαν μαθημα οτι αμα θελει η ζωη του να ειναι φτιαγμενη για το υπολοιπο που της απομενει,ενας ειναι ο δρομος,αλβανισμος ή μαλλον διπλωματια προς το κρατος που θα φας.
Τωρα δικη σας η αποφαση ψηφιστε τον βουλευτη ελληναρα πανω απο ολα Μπολανο και σιγουρα θα φτιαξετε αυτον, την οικογενεια του και το λομπι(παρεα) του το ισχυρο,που δεν εφτανε το δημαρχιλικι για να φτιαχτουν αλλα η βουλη...την ξερετε και μονοι σας τη δυναμη του βουλευτη και τη απολαυμβανει ο κυκλος...μαλλον ζηλεψε τον κολλητο του Ντουλε που ολα αυτα τα χρονια κο..φτιαχτηε!!!
Ενας αλλος Χιμαραιος

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti min parapliroforite skopima.O Bolanos den ta ipe pote afta pu anaferete.Anevaste tora ti sinendefksi aftusia se video ke tha kseftilistite pliros.Ida ti sinendefksi ke den ta ipe pote afta pu anaferete.Esis ke Tris alvanikes efimerides dinete diaforetiki ekdohi.Min dimiurgite parapetasma kapnu gia na kalipsete tis paraloges dilosis Ksera sto Babaramo.Anevaste tora ta video me tis dio sinendefksis na krinume emis edo ke tora an sas ehi mini ligo andrizmos akomi.Min kseftilizeste alo min sas paraserni o Kseras ston olistiro ke astamatito katiforo pu ehi odigithi o idios ke i Berisoparea.

Ανώνυμος είπε...

http://www.balkanweb.com/intervista/2688/bollano-vorio-epiri-koncept-historik-119209.html
Για τον προηγουμενο που πιθανο να ξερει και αλβανικα,οριστε η συνεντευξη που ο ιδιοσ ο αρτουρ Ζει πηρε απο το Μπολανο.ειναι το αρθρο που αυτος γραφει στο balkanweb

Ανώνυμος είπε...

Ipotithemene Himaree i opos alios parusiazese kata kerus.Mi les mamakies.Ine oros stin Omonia o proedros na min ine ipopsifios vuleftis ke ute na lamvani kivernitiko aksioma giafto ase tis malaganies ke tis thilikes mamakies.Poli sindoma tha diapseftis.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπολάνο είναι χρέος σου απέναντι του Βόρειου ηπειρωτικού ελληνισμού να υπερασπίσεις τα δικαιώματα μας . Έδηξες ανικανότητα, έπρεπε να τους δήξεις τη λέει η ιστορία για την Βόρεια Ηπειρο, έπρεπε να ζητήσεις έστω και τα μισά δικαιώματα από αυτά που ζητούν η Αλβανοί για τους ομοεθνής τους στα Σκοπιά, Μαυροβούνιο και όπου ζουν Αλβανοί.
Έδηξες ανικανότητα….. θα σου απαντήσουμε στης βουλεύτηκες εκλογές

Ανώνυμος είπε...

O τηλεελληναρας της Χειμαρας Βill.Aς του φωναζουν οι αλβανοι δεν θα γινεις αλβανος ποτε τηλεελληνα τηλεελληνα

ximareos spila είπε...

Prin peite otidoipote, parakalo na doume to video prota kai meta oloi mazi na krinoume.

Ανώνυμος είπε...

οσπυρομηλιος δεν αναφερει τηποτα και ποτε για αυτονομια και μην προσβαλεστε απο λογια του αερα

Ανώνυμος είπε...

Ναι 'θα σου απαντήσουμε στης βουλεύτηκες εκλογές'θα υπερασπησουμε τα αλβανικα κομματα(ξερεις αγαπητε 12:10 μμ τη ποσοστο δηνουμε σε αλβανους στις εκλογες)
Ρε και αν διαφωνεις με το Μπολανο η οποιον αλλο θες δε φευγεις να κανεις αλλο κομμα η αλλο κινημα
ο στοχος ειναι κοινος ενας και μοναδικος
Καθεσε και παλευεις τισ ιδεες σου τισ προωθεις και πειθεις τη βαση (βλεπε βορειοηπειροτη)
Υποχρεωνεται ο καθε Μπολανος να σε σεβαστει και να ακουσει την αποψη σου και να την υποστηριξει
Αλλα ξερετε κατι ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΒΡΗΖΟΥΜΕ ΄'ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ' ξερετε γιατι
ΓΙΑΤΙ
ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ
ΥΠ. μην περημενετε να μας χαρησουν τηποτα γιατι καθομαστε και λεμε το μακρι κ το κοντο μας
ενωτητα ενωτητα (περησοτερα μας ενωνουν απ οτι μας χωριζουν)
ΠΩΓΩΝΙΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια έχουμε καιρό να διαβάσουμε τον Κεραυνιο! Τι να γινικε αλήθεια αυτο το παιδί και τι άποψη να εχει για το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβατε τώρα γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ απέφυγε την απογραφή;! Γιατί ο Μπολάνος δε θα δήλωνε Έλληνας όπως και το ήμισυ των οικογενειών των ηγετών που είναι Αλβανικής καταγωγής.
Έχετε δει πουθενά εθνική ηγεσία που να αποτελείται από μικτούς γάμους;!!
Είναι αυτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

όποιος θέλει σωστή μετάφραση για το "Βορειοηπειρωτικό" Μπολάνο ας παρακολουθήσει:
I pyetur për Vorio-Epirin, Bollano është shprehur se sot nuk mund të flitet më për të si njësi administrative, pasi koncepti Vorio-Epir është historik, për arsye të themelimit të shteteve balkanike.
Ai ka deklaruar se e njeh Vorio-Epirin si "emërtim për hir të gjeografisë dhe kohës, ndërsa sot Vorio-Epiri nuk mund të shprehë një njësi administrative".
Në fund, Bollano ka shtuar se Vorio-Epiri nuk ekziston më por po keqpërdoret nga disa individë. /albeu.com/

www.albeu.com, 04/02/2013, ora 21:25
Tage: bollano proces grek vorio-epiri

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

ο Αθώος είμαι:
Χωρίς να θέλω να κάνω τον απολογισμό των όσων εδώ γράφονται, λέω ότι το βίντεο να το παρακολουθήσει το Γενικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και, σε περίπτωση που εκεί υπάρχει λίγουλάκι ακόμα εθνική συνείδηση, να δώσουν στο Μπολάνο τα μπρίκια. Καταλαβαίνω ότι θα χαρεί ο Ντούλες που καταφέρομαι στον φίλο του το Μπολάνο. (Το ξέρω, οι φιλοδοξίες του Μπολάνου για βουλευτής είναι ένας μικρός πονοκέφαλος για τον Μέγα αρχηγό. Μετά απ΄αυτό θα δούμε και το Μπολάνο στα σκουπίδια.)Να έρθω στο θέμα. Την είδα την εκπομπή τρεις φορές και ο αρθρογράφος όντως λέει λίγα από τα τραγικώς μειοδοτικά Μπολάνου στο Ζέι.
Το πράγμα έχει παραγίνει. Πολύ ξετσιπωσιά έχει πέσει. Έπρεπε να φθάσει αυτή η ώρα για να δούμε το μπόι του Μπολάνου, ή του πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ευτυχώς που έχουμε να πούμε στο αλβανικό κοινό ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Μπολάνος μόλις το 15 % της μειονότητας εκπροσωπούν. Ε, να σώσουμε ότι μπορούμε.
Θα ήταν παρηγοριά αν όντως ο Μπολάνος τα κάνει όλα αυτά για να καλοπιάσει τους αλβανούς στο νέο του πολιτικό ξεκίνημα,- το ονειρεμένο βουλευτηλίκη. Αλλά τόσος είναι και είναι πολύ κρίμα ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός να επιτρέπει τέτοια πρόσωπα να διεκδικούν να τον εκπροσωπήσουν. Δεν είναι απλώς χαμένες ενέργειες. Είναι η πονεμένη ιστορία του τόπου μας. Όλη η φιλοσοφία έγκειται στην Αλβανική νοοτροπία περί των προσωπικών αγαθών μέσω πολιτικής ( είναι περισσότερα όταν πρόκειται για εθνική πολιτική). Μου έλεγε τις προάλλες ένας φίλος μου, γνωστός σε όλους σας, ότι δες το Ντούλε δεν έκανε μεροκάματο στη ζωή του και έχει .......... (αφαιρέθηκε).... (ηγείται της ομάδας που τρυγάει τη Βόρειο Ήπειρο.
Πόσο χαμηλά έχουμε παίσει !!! Πόσο πονούν οι φωνές που μας καλούν για ενότητα με τους νεκροθάφτες των εθνικών μας αξιών και δικαιωμάτων....!!!!

Ανώνυμος είπε...

to mono sigouro aderfoi boreiwhpeirwtes einai oti tin internetiki autonomia gia tin patrida mas tin exoume kerdisei xwris malista na exoume kanenan aksio antipalo.........ta megalutera opla mas fysika den einai alla apo ta sxolia pou afinoume kata kairous se diafora boreiwhpeirwtika site (blepete den bgazw ton eauto mou ap'eksw)....eimaste toso aksioi patriwtes pou epeidi den exoume kapoion aksio antipalo na polemisoume mesw tou internet kathomaste kai tsakwnomaste metaksu mas,oxi fysika epeidi den eimaste enwmenoi,alla gia proponisi se periptwsi pou brethei kapoios aksiologos antipalos......pragamatika den kserw ama uparxei alli meionotita ston kosmo pou na tin ekproswpoun tosa kommata ,ta opoia fysika na symfwnoun se ola metaksu tous kai na einai enwmena (xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa)As afisw omws tin eirwnia gt polloi apo edw mesa tha pareksigithoun .logw tou oti sta legomena mou antikrizoun ton mizero eauto tous ....Opws exw anaferei kai se alla sxolia mou i lusi einai i mia ,i organwsi kapoias poreias ,kapoias diamarturias telos pantwn eite apo tin neolaia mas eite den kserw kai egw apo opou ,arkei epitelous na ginei....... enas 19xronos boreiwhpeirwths

Ανώνυμος είπε...

Akousa kai eida oso mporesa na kratisw "swas tas frenas mou" ti synentefksi....Epidi gnwrizw kala ta alvanika tha pw se kapoion i kapoious ypostiriktes tou "Bollano",pws o arthrografos tou xaristike arketa toupaxydermou !!!
symperenw pws :
1-O "kaimenos" o Zhej pige na bgalei alli mia bomba gia na poulisei sto arrwsto ekeino komati tou albanikou koinou,alla o "dikos" mas tou tin efere, kai tou bgeike kapnogono...
2-Eimai sigouros pws o typos aytos ekfrazei kai to symerino "symboulio" tis OMONOIAS,ws arxigos tis,ki ayto einai pou me anisixei perissotero...
3- Oi borioipirotes opou ki an yparxoun ki an einai, prepei na sikothoun kai na petaksoun ayta ta ypoloimata tou ENVER apo tin OMONOIA.
4-apaitisi edw kai twra: na dialythei to symboulio tis ntropis!!!!
5-Stis boul ekloges balte tous mia megali MOYNTZA ,ayto pou tous anoikei !!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ntroph t, mono afto exw na pw.... re paidia kala ta leme, gt dn prospathoume kiolas na enothoume k na gunoume polu poio dunatoi? na gunoume oloi mia fwnh... ti pate k upostirizete tous idious k tous idious xronia twra xwris kanena apotelesma? dn varethikate sta logia? praksis dn vlepoume!

Ανώνυμος είπε...

παιδια να κάνω και εγώ μια erotisi ?poios exei εξουσιοδοτηση ton Bolano na kanei eksoteriki politiki που σημαίνει να μιλαει για ΑΥΤΟΝΟΜΙΕΣ ??i apantisi einai kanenas oute o amerikanos oute o rosos oute o ellina!!

Ανώνυμος είπε...

ego dn katalaveni kati
gt tsakoneste gia ena arthro tou voriopiroti
to opoio arthro ektos to oti dn exi ena apospasma apo tin ekpombi akoma k afta pou ipotithete pos ipothikan stin ekpombi o boriopirotis mas ta perigrafi me dika tou logia.
afto ine kalsiko"trome oti mas plasaroun" dld koutoxorto
toa o boriopirotis an ta pragmata antilamvanete me mia dosi koutamaras prepi dn tou fteme emis
k lipame an to dimosiografiko reportaz parolo pou bori na iparxoun poles diskolies parousiazete ston kosmo me afton ton tropo.
ntropi gia to blog pou ftiaxni tetia idous athlia arthra. k theli na ine k antikimenikos
anevase to video i ena apospasma apo tin ekpombi k meta kseri o kosmos an prepi na esthanete ntropi i oxi.
alla prostoparon prepi na esthanomaste emis ntropi pou exoume tetiou epipedou anametadotes ton gegonoton gia ta provlimata tis ellinikis mionotitas stin alvania
afta pou mas ekanan ta alvanika mesa enimerosis tosa xronia tora ta kanoume moni mas metaksi mas

Ανώνυμος είπε...

anonime 7:51 tris laloun kai dio xorevoun......

Ανώνυμος είπε...

anonime 11:08 apo tous 3 esi ise o protos

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΗ ΕΔΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΚΟΤΕΣ

Κεραύνιος είπε...

5 Φεβρουαρίου 2013 - 1:15 μ.μ., ο Μπολάνος την εθνική του συνείδηση την έχει τιμήσει εμπράκτως και δεν χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις. Η θέση του είναι ξεκάθαρη, σαφής και σταθερή από τότε που ξεκίνησε να πολιτεύεται. Αν ψήνεστε για παραφιλολογία και περίεργες θεωρίες και αναλύσεις, περάστε δίπλα και πείτε μας για τον υπάλληλο της αλβανικής κυβέρνησης Θεοφάνη Καλυβιώτη που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Ανώνυμος είπε...

5 Φεβρουαρίου 2013 - 10:44 π.μ.
kalitera pou dn grafis k onomastika
gt me afta pou les dn nomizo avrio na borouses na kikloforisis stin ximara.
alla gia na ta grafis afta mallon tha ise enas apo tou 98 pou psifisan alvaniko komma stin ximara
esi dn dikeuse na milas para mono na ipakous apo do k pera. karamitso kseftila
esi sinexize na psifizis alvanika komata k meta kane k ipodiksi gia to ti politiki tha akolouthisi i elliniki mionotita tis alvanias

Ανώνυμος είπε...

5 Φεβρουαρίου 2013 - 1:04 μ.μ.
mono to gegonos pou anaferis oti tha psifisis alvaniko komma gia na ekprosopi ta dikaiomata ton ellinon tis alvanias
afto ta lei olla milame ise megalos "PATRIOTIS"
na kratisoume sporo min se xasoume

Ανώνυμος είπε...

Anebazeis "sxolio anagnosto" kai den anevazeis to idio to video tis synenteyksis?!

A re palio rouf

Δημοσίευση σχολίου