Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο "ΠΥΡΡΟΣ" καλεί τους Βορειοηπειρώτες να συμμετάσχουν στην απογραφή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «ΠΥΡΡΟΣ» καλεί όλους τους συμπατριώτες μας διαμένοντες στην Θεσσαλία καθώς και στην ελλαδική επικράτεια να δώσουν βροντερό παρόν κατά την απογραφή πληθυσμού που θα λάβει χώρα στην Αλβανία από την 1η μέχρι την 30η Οκτώβριου 2011 και να δηλώσουν ελευθέρα και ευσυνείδητα, την εθνική ελληνική καταγωγή, την ορθόδοξη πίστη, καθώς και την ιδιοκτησιακή κατάσταση. 
Οι εκκλήσεις επί σειρά ετών της βορειοηπειρωτικής κοινότητας για διεξαγωγή μιας δίκαιης και ελεύθερης απογραφής απέδωσαν, η απογραφή είναι πλέον μια πραγματικότητα. Η επικείμενη απογραφή του Οκτώβριου μπορεί να μην πληρεί όλες αυτές τις προϋποθέσεις που θα την κατέτασσαν ως πλέων δίκαιη αλλά μπορεί να βγάλει σαφή αποτελέσματα στα βασικά θέματα που εμάς απασχολούν και το βασικότερο εξ αυτών η εθνικοθρησκευτική σύνθεση του πληθυσμού της Βόρειου Ηπείρου καθώς και των λοιπών αλβανικών περιφερειών.
Προς θιασώτες προβοκάτορες της αποχής στην επικείμενη απογραφή θα τονίσουμε τα εξής:      Η στάση του αλβανικού κράτους ως γνωστόν τελεί υπό καθεστώς ανομίας, τρομοκρατίας, εκφοβισμού, από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα και η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να βρίσκεται στην καθημερινή ατζέντα όσο των ελληνικής καταγωγής πολιτών του, τόσο και αυτών αλβανικής καταγωγής, και κατά πάσα πιθανότητα να συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο και κατά την διάρκεια της απογραφής του Οκτωβρίου. 
Άλλο όμως μια μη αναγνώριση και μη αποδοχή ενός αποτελέσματος που ενδεχομένως να βγήκε από μια μη δίκαιη και μη αποδεκτή πράξη και άλλο μια πράξη δειλίας που εκδηλώνεται δια της αποχής. Η μαζική συμμετοχή του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και η δήλωση της εθνικοθρησκευτικής του ταυτότητας μπορεί να μην διορθώσει τις αδικίες στα ληξιαρχεία αλλά θα είναι ένα ξεκίνημα για την διεκδίκηση μειονοτικών δικαιωμάτων στις περιοχές που σήμερα το αλβανικό κράτος προκλητικά δεν αναγνωρίζει. 
Από μια πράξη δειλίας, φυγής και ραγιαδισμού θα προτιμούσαμε μια στάση ευθύνης δια της μαζικής συμμετοχής. Το δικαίωμα ενός ατόμου ή μιας κοινότητας στον αυτοπροσδιορισμό είναι και το αναφαίρετο δικαίωμα στην ελευθερία. Έκκληση προς όλα τα σωματεία, οργανώσεις, καθώς και τους πολιτικούς σχηματισμούς που εκπροσωπούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουμε όλοι από κοινού αυτή τη μάχη, γιατί χαμένες μάχες είναι μόνο αυτές που δεν δόθηκαν ποτέ.

22 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός μαζι σας....... Με την περίπτωση σας θα ασχοληθώ μετα την απογραφη. Πηγαίνετε τώρα στην ευχή της Παναγίας, έτσι και αλλιώς το κακο που μπορείτε να κάνετε είναι πολύ μικρό και θα τα πούμε μετα την απογραφη για τις πολιτικές σκοπιμότητες τέτοιων ανακοινώσεων που έχουν πατριωτικό φερεντζε.

Ανώνυμος είπε...

Τσαμπα μαγκες. Φθηνος πατριωτισμος. Μεγαλα λογια εκ του ασφαλους χωρις κανενα κοστος, καμια υπευθυνοτητα. Ποσους μπορειτε να μαζεψετε ρε; 10; 100; 1000; Σκεφτηκατε ποτε πως αφου δεν μπορειτε να συγκεντρωσετε ουτε 100 απο τους 200000 Βορειοηπειρωτες μηπως ειναι καλυτερα να το βουλωσετε; Για να δωσεις μαχη χρειαζεσαι στρατιωτες. Εσεις ποια μαχη δινετε; Με ποιους; Οταν βγαζετε λαδι τους Αλβανους και επιτιθεστε σε εναν ελληνικο φορεα τι σκατα πατριωτες ειστε; Οταν η αποψη σας για την διαδικασια και το πλαισιο της απογραφης εναρμονιζεται με του αλβανικου κρατους απεναντι σε ποιον στεκεστε; Ποιοι ειναι οι προβοκατορες οταν εσεις με σκυμμενο κεφαλι δεχεστε οσα επιβαλλουν οι Αλβανοι και τα προβαλλετε ως λογικα, ορθα και δικαια;

Ανώνυμος είπε...

oloi mazi na pame panw , na apografoume!
poli kali anakoinosi!
egw tha anevw tin pempti mazi me oli mou tin oikogenia!
kai as afisoume tous epaggelmaties tis politikis na dinoun maxes sto xarti!

Ανώνυμος είπε...

i aytou eksoxotita 10:57 apaksiaei na asxoleithei mazi mas...i megali patriotissa
a mori geloia pou exeis poza divas, ena tsoutseki eisai...

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Για τον ανώνυμο νο2 (12:43)
σχολιάζω τις επικρίσεις σου στην ανακοίνωση του Πύρρου:


"τσάμπα μάγκες.Φθηνός πατριωτισμός"
Γιατί είναι πατριωτική η ανακοίνωση της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ για ΜΗ συμμετοχή;
Ή είναι περισσότερο "μάγκες" όσοι κρύβονται πίσω από μια ανακοίνωση για να δικαιολογήσουν την αδράνειά τους και δεν συμμετέχουν;
Και περιορίζονται σε ανώνυμα και υποτιμητικά σχόλια για όσους κατεβαίνουν στη μάχη.


"Μεγάλα λόγια εκ του ασφαλούς"
τα μεγάλα λόγια εκ του ασφαλούς τα λένε όσοι κρύβονται πίσω από την "ασφάλεια" της μη συμμετοχής.
Ίσως τελικά η αδράνεια τόσων μηνών για το θέμα να μην ήταν και τόσο "τυχαία".


"αφού δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε ούτε 100 από του 200.000 Βορειοηπειρώτες μήπως είναι καλύτερα να το βουλώσετε"
Αυτό ακριβώς το ερώτημα θα έκανα και εγώ στην Ομόνοια-ΚΕΑΔ.
Εκτός αν περιμένετε να εξαργυρώσετε πρώτα το αντίτιμο.

Και από πότε αποφασίσετε να περιορίσετε τους Βορ/τες σε 200.000;
Είναι τα στοιχεία που είχατε επί χότζα με μικρές προσαυξήσεις;


"τι σκατά πατριώτες είστε"
ειλικρινά νομίζω ότι απευθύνεις το ερώτημά σου σε λάθος φορέα.
Έχεις κάτι Αμερικανοσπουδαγμένους και κάτι πρώην κομμουνιστές γύρω σου.Ρώτα τους.


Κλείνοντας:
"ανώνυμε 12:43"
Το ποιος κρύβεται και ποιος μεθόδευσε πιθανώς την απόφαση αυτή θα το κρίνει η Ιστορία.
Εκεί καταγράφηκαν και οι προηγούμενες απογραφές.
Δεκαετίες ζητούσαμε από την Αλβανία να συμπεριλάβει ερωτήματα για εθνική καταγωγή και θρησκεία στα ερωτηματολόγια της απογραφής.
Όπως βλέπεις η καταγραφή της θρησκείας σε παλαιότερες απογραφές αρκούσε για να προσδιοριστεί ο πληθυσμός.
Τότε οι βορ/τες ΔΕΝ απείχαν.
Και επί τέλους -μετά από δεκαετίες- γίνεται απογραφή.
Δίνουμε λοιπόν τη μάχη.
Όσοι επιλέγουν να κρυφτούνε ας μας κάνουν τη χάρη να μας αφήσουν να πολεμήσουμε.


Τέλος
να σου θυμίσω και κάτι
Όταν ερχόταν ο Ιμπραήμ
και ο ένας μετά τον άλλον αρκετοί Έλληνες δείλιαζαν και έφευγαν
τότε ο Κολοκοτρώνης φώναξε
"φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους".
Τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια η απογραφη δεν ειναι για τους μονιμα διαμενοντες στη Αλβανια? η κανω λαθος?

Ανώνυμος είπε...

Παίξτε, παιξτε πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του Ελληνισμού. Πηγαίνετε με τους ΑΛΒΑΝΟΎΣ. Δικαιωστε τους. Άλλωστε αυτο που έχει σημασία είναι να κατηγορησουμε την ΟΜΌΝΟΙΑ. όλα τα αλλα πάνε και έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

4.33 είσαι αλλου για αλλου τα βοτσαλακια του γυαλου. Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μαχητη απο την Θεσσαλονικη δεν ξερεις σε ποιον απευθυνεσαι ουτε εγω εχω ιδεα ποιος μπορει να εισαι. Ειμαι σιγουρος ομως πως το ψευδονυμο σου ειναι αυτο που φαντασιωνεσαι και οχι αυτο που εισαι. Ολοι φαντασιονομαστε λαμπρα πεδια μαχων και δοξης, η πραγματικοτητα ομως δεν μας κανει το χατηρι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι ανικανη να διασφαλισει μια σωστη απογραφη και σε συνδυασμο με την αδιαφορια του εθνικου κεντρου γνωριζει πως δεν μπορει να μεταφερει ικανο αριθμο του πληθυσμου απο την Ελλαδα οση κινητοποιηση και αν κανει. Με υπευθυνοτητα λοιπον, παιρνει την αποφαση της αποχης αντι να στειλει τον βορειοηπειρωτικο ελληνισμο στην σφαγη χαριν λαικισμου και ανεξοδης ψηφοθηριας. Αυτοι που διαφωνουν με την αποχη, ποια κινητοποιηση εκαναν μεχρι σημερα, ποσους συγκεντρωσαν; Περιμενουν στην γωνια για να σταθουν απεναντι απο την ΟΜΟΝΟΙΑ; Ωραιος πατριωτισμος. Εδω δεν πολεμαμε με γιαταγανια αδερφε (δυστυχως για μενα και για σενα αλλα για τους περισσοτερους ευτυχως), οποτε το παραδειγμα με τον Γερο του Μωρια ειναι αστοχο. Πηγαινοντας λοιπον τα παιδια του "ΠΥΡΡΟΥ" να απογραφουν δεν δινουν καμμια μαχη, ουτε κανεναν κινδυνο διατρεχουν οι ιδιοι, την πατριδα τους και τον ελληνισμο της Βορειου Ηπειρου υπονομευουν. Μην μου παρουσιαζεις λοιπον σαν παληκαρια την συμμετοχη στην απογραφη γιατι δεν ειναι τιποτε αλλο απο σκυψιμο του κεφαλιου στις ορεξεις του αλβανικου καθεστωτος. Η αποχη αντιθετως ειναι πραξη αντιστασης και αγωνα. Η αποχη μπορει να δωσει βροντερο και καθαρο μηνυμα, ενω η συμμετοχη των λιγων "ηρωικων" θα περιπλεξει τα πραγματα προς ωφελος των αλβανικων βλεψεων.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του Ελληνισμού παίζουν όσοι βγάζουν τις παράξενες ανακοινώσεις.
Όσο για την Ομόνοια
εφόσον έχει ταυτιστεί με το ΚΕΑΔ,
και το ΚΕΑΔ με το σοσιαλιστικό κόμμα και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (και τους εντολοδόχους της)

ε, καιρός είναι κάποιοι να μην θεωρούν τους βορειοηπειρώτες πρόβατα που θα υπακούουν τυφλά σε ότι λέει η ηγεσία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γαμ@@στε την ηγεσια και την ομονοια και ολους.
Ο καθενας σας μονος του, βλεποντας πως εχουν τα δεδομενα της απογραφης, συμφωνει με αυτα? Τον συμφερει να παει να απογραφει?
Βλεποντας ολες αυτες τις παρατυπιες το θεωρειτε σωστο να πατε να απογραφειτε? Θα με τρελανετε ρε γμτ.
Μην βαζετε ρε γμτ το μισος σας και την αντιπαθεια για προσωπα , πανω απο την λογικη.
Δυστυχως αυτη την φορα η ομονοια και ο ντουλες λενε το σωστο, πως να το κανουμε τωρα. Οσο και να μην τους γουσταρουμε. Αφηστε τους στην ακρη αυτους , ακολουθειστε λιγο την λογικη με νηφαλιοτητα.
Σας τα λεει αυτα, ενας που δεν θελει να τον βλεπει στα ματια του τον τυπο.

Ενα παραδειγμα. Παει κοσμος και απογραφεται, δηλωνουν ελληνες, χριστιανοι κτλ. Ποιος ρε εγγυαται οτι μολις συγκεντρωθουν τα χαρτια οπου συγκεντρωθουν οτι δεν θα κανουν αλχημειες οι αλβανοι? Τι θα τους εμποδισει? Πως εμεις θα προστατευθουμε αν δεν εχουμε ενα αντιγραφο, ωστε να το παμε σαν αποδεικτικο στοιχειο.

Την λογικη σας λεβεντες μου.
Μολις τελειωσει η απογραφη,εδω ξανα στον αγωνα να ριξουμε τον Ντουλε.

Υγειά να εχουμε

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

"Μαχητή Θεσσαλονίκης..
Ειμαι σιγουρος ομως πως το ψευδονυμο σου ειναι αυτο που φαντασιωνεσαι και οχι αυτο που εισαι."
ΜΗΝ είσαι και τόσο σίγουρος..


"Ολοι φαντασιονομαστε λαμπρα πεδια μαχων και δοξης, η πραγματικοτητα ομως δεν μας κανει το χατηρι."
Δυστυχώς ή ευτυχώς, η πραγματικότητα ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ το χατήρι.
Ευκαιρίες για αγώνες και δράσεις για τον Ελληνισμό υπάρχουν παντού και καθημερινά, αρκεί να μην ψάχνουμε δικαιολογία να απέχουμε


"Η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι ανικανη να διασφαλισει μια σωστη απογραφη"
εννοείται όταν κοιμάσαι για 1 χρόνο λογικό είναι μετά να μην μπορείς να εξασφαλίσεις σωστή απογραφή
Άρα, να περιμένουμε καμιά παραίτηση της ηγεσίας του ΚΕΑΔ για τον λήθαργο;
ο σωστός άντρας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, δεν τις "πασάρει" στους άλλους


" και σε συνδυασμο με την αδιαφορια του εθνικου κεντρου γνωριζει πως δεν μπορει να μεταφερει ικανο αριθμο του πληθυσμου απο την Ελλαδα οση κινητοποιηση και αν κανει."
Φοβερή λογική
άρα δεν πρέπει να δεχθεί ουδέποτε απογραφή στην Αλβανία επειδή δεν πρόκειται να μεταφέρει ποτέ ικανό αριθμό βορ/τών.
Και γιατί δεν βγήκε να καταγγείλει την αδιαφορία του εθνικού κέντρου;
φοβάται μήπως σταματήσει η χρηματοδότηση από το ΠΑΣΟΚ; Τέτοιο αγώνα κάνει η Ομόνοια;
Μήπως να αναλογιστούν πρώρα ΓΙΑΤΙ οι βορ/τες έχουν στρέψει σε όλους την πλάτη;
Φταίει μόνο η καλοπέραση στην Ελλάδα ή και τα ύποπτα αλισβερίσια;


"Αυτοι που διαφωνουν με την αποχη, ποια κινητοποιηση εκαναν μεχρι σημερα, ποσους συγκεντρωσαν; Περιμενουν στην γωνια για να σταθουν απεναντι απο την ΟΜΟΝΟΙΑ; "
λογικο δεν είναι;
όταν η Ομόνοια παίρνει τελευταία στιγμή την πιο ενδοτική απόφαση, λογικό είναι να της σταθούν απέναντι.


"Πηγαινοντας λοιπον τα παιδια του "ΠΥΡΡΟΥ" να απογραφουν δεν δινουν καμμια μαχη, ουτε κανεναν κινδυνο διατρεχουν οι ιδιοι, την πατριδα τους και τον ελληνισμο της Βορειου Ηπειρου υπονομευουν."
Τον ελληνισμό τον υπονομεύουν όσοι θέλουν να τον εξαφανίσουν. Και δεν είναι μόνον Αλβανοί.


"Η αποχη μπορει να δωσει βροντερο και καθαρο μηνυμα,"
πολύ ηχηρό ..
σίγουρα..
βούηξε ο τόπος..

σα δε ντρεπόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

"Η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι ανικανη να διασφαλισει μια σωστη απογραφη και σε συνδυασμο με την αδιαφορια του εθνικου κεντρου γνωριζει πως δεν μπορει να μεταφερει ικανο αριθμο του πληθυσμου απο την Ελλαδα οση κινητοποιηση και αν κανει. Με υπευθυνοτητα λοιπον, παιρνει την αποφαση της αποχης..."

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Εδώ 12:43/10:35 παραδέχεσαι την μεγάλη αλήθεια που σας γελοιοποιεί αφού ουσιαστικά γράφεις ότι επειδή οι πασοκοκεαδίτες είσαστε άχρηστοι πρέπει να γίνουν άχρηστοι και όλοι οι Βορειοηπειρώτες.
Επειδή όμως τα μέλη του Πύρρου δεν θέλουν να είναι άχρηστα τι πιο απλό από το να χαρακτηριστούν και αυτοί ως προδότες;
Αν αυτό λέγεται υπευθυνότητα η ανευθυνότητα πως θα είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ξαναλέω, οι Αλβανοί χρησιμοποιούν όλους εσάς που πηγαίνετε να απογραφειτε για να πούνε πόσο καλα παει η διαδικασία. Το βλέπετε και στο πιο πάνω βίντεο. Τι έχετε να πείτε γι αυτο, θα μου απαντησει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πω κάτι με το χέρι στην καρδιά. Αν είχα βρει έστω έναν που να είναι με τηνΟΜΟΝΟΙΑ, να ψηφίζει ΚΕΑΔ και να γκρινιαζει και να τη βρίζει για την απογραφη, θα έλεγα εντάξει υπάρχει πρόβλημα. Όταν όμως, οι φανατικοί πολέμιοι της απόφασης της ΟΜΟΜΟΙΑΣ είναι όλοι του mega πως να μην πονειρευτω; Πως να μην πω πως όλα γίνονται για πολιτική σκοπιμότητα παίζοντας παιχνίδια στην πλάτη μας; Όλοι εσείς οι απο πάνω είσαστε οι ίδιοι ακριβώς που βριζατε και στις εκλογές . Είστε οι ίδιοι που σήμερα κατηγορειτε την απόφαση της ΟΜΌΝΟΙΑΣ και χαίρεστε με την ανακοίνωση του MEGA που δήθεν λεει είναι χάλια το ερωτηματολόγιο αλλα εμείς θα πάμε. Με φυσικά και θα πάνε. Ποιοι δεν θα πάνε, αυτοί που είναι Δημόσιοι υπάλληλοι του Μπερισα; Θα χαλάσουν το χατήρι στο μπαμπά Σαλι; Θα τολμήσουν να σηκώσουν κεφαλι; Βρε ουστ παλιοτομαρα που έχετε και θράσος και το παίζετε πατριώτες. Ουστ.. Ευτυχώς, η ΟΜΌΝΟΙΑ είναι η αναγνωρισμένη πολιτική ηγεσία και ο δικός της αγώνας θα μετρήσει. Και ευτυχώς που ο λαός της Βορείου Ηπείρου είχε τα ματια να δει και σας έστειλε στο διάολο στις τελευταίες εκλογές, γιατί αλλιώς θα μας είχατε παραδοσει με τα σωβρακα στους Αλβανους. Τομάρια......Και μην νομίζετε πως ο κόσμος δεν έχει ματια και τώρα. Με αυτα που κάνετε απλά καταφερνετε μα σας απαξιώσει και να σας σιχαθει ακόμα περισσότερο. Με τις μεθοδεύσεις στις εκλογές καταφέρατε να χάσετε πανηγυρικά, με αυτα που κάνετε τώρα, καταφερνετε να τελειωσετε οριστικά.

Ανώνυμος είπε...

8:21 αυτά περί Σαλί τα πιστεύεις ακόμα μετά κι από όσα έγιναν στις εκλογές ή πρέπει να συνεχίσετε το ίδιο παραμύθι; Γιατί προεκλογικά μόνο τέτοια βρώμα ξέρατε να βγάζετε και να σθκοφαντείτε αλλά η πραγματικότητα απέδειξε το εντελώς αντιθετο. το Μεγκα ήταν μόνο κατά όλων (Αλβανών-ΚΕΑΔ-ΣΚ-ΠΑΣΟΚ-προξενείου-εκκλησίας) Έχεις το θράσος και μιλάς εσύ που σας χρύσωσαν όλοι οι παραπάνω;
Αλήθεια ρε παλικάρια του Ενβέρ Ντούλε και του Ραμίζ Μπολάνου, αφού είσαστε τόσο πατριώτες γιατί δεν κοιτάξατε να μαζέψετε λεφτά για να γίνει καμπάνια και κινητοποιήση τόσο καιρό για την απογραφή αντί να τη σκαπουλάρετε τελευταία στιγμή; Τα λεφτά ρε χαηδεμενα της κάθε εξουσίας που τα βρήκατε για τις εκλογές και εξαγοράζατε τους ψηφοφόρους ακόμα και την ώρα που πέρναγαν τα τελωνεία;; εεεε; και λέτε μετά για το μεγκα που δεν έχει μία;
Ποιος αγώνας της Ομόνοιας θα επικρατήσει; αυτός που δεν έδωσε ποτέ;

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεν δημοσιεύτηκαν δύο σχόλια επικριτικά προς το «Βορειοηπειρώτη» όχι γιατί δεν μας αρέσει η κρητική αλλά γιατί απευθύνεται κάποιος ανώνυμα σε κάποιο πρόσωπο, χρεώνοντας σε αυτόν όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το πρόσωπο που απευθύνεσαι αδελφέ, εξέφρασε την άποψη σου με ονοματεπώνυμο και αν θέλεις είμαστε στη διαθεσή σου να μας στείλεις και τις δικέ σου να τις δημοσιευσουμε. Ο «Βορειοηπειρώτης» είναι ένα ανώνυμο μπλογκ που ενημερώνει, κάνει κρητική και δεν αρνήθηκε να ακούσει ή να δημοσίευση τα επικριτικά σχόλια εναντίον του, όσο επιθετικά και αν ήταν.

Υπογραμμίζουμε και εμείς τη φράση σου «οι άνθρωποι κρίνονται από τις πράξεις και όχι από τα μεγάλα λόγια». Το θέμα που μας απασχολεί είναι το Βορειοηπειρωτικό και όχι η Ομόνοια οπότε το κριτήριο μας αφορά την προσφορά στον τόπο και όχι στην Ομόνοια. Εσείς και πολύ άλλοι δεν μπορείτε να τα ξεχωρίσετε θεωρώντας πως ο κόσμος μας αρχίζει και τελειώνει με την Ομόνοια, το Μεγκα, την ΚΥΠ και το shik και μας βάζετε να διαλέξουμε. Όχι αγαπητέ η πατρίδα δεν είναι αυτό, αν ήταν μόνο αυτό δεν θα ασχολούμασταν καθόλου.
Η κρητική μας λοιπόν έχει να κάνει με την προσφορά στο Βορειοηπειρωτικό και όχι στην Ομόνοια, πόσο μάλλον όταν η «προσφορά» στην Ομόνοια δεν είναι τίποτα άλλο από τη συντήρηση της εξουσίας για προσωπικό πολιτικό και οικονομικό όφελος κάποιων ανθρώπων. Δεν αμφιβάλουμε ότι υπάρχουν και αγνοί πατριώτες στην Ομόνοια άλλα πρέπει κάθε φορά να είναι τόσοι ώστε να μη χαλάει η σούπα. Αν η Ομόνοια έβαζε 10 στόχους και πετύχαινε τους 3 τότε ναι, θα είχαμε τύψεις για αυτή την κρητική που κάνουμε γιατί δεν βλέπουμε να υπάρχει κάτι άλλο. Τα τελευταία 10 χρόνια πέρασαν μία ντουζίνα επικριτών της Ομόνοιας. Οι «αρχηγοί» μας λένε (με ευσεβοφάνεια χωρίς να το πιστευουν) ότι έχουμε κάνει και εμείς λάθη, άλλα μόνο αυτοί μπορούν να το λένε, όταν τους λέει κάποιος άλλος τότε είναι προδότης! Παρεμπιπτόντως αυτό δε συνέβαινε πριν δέκα χρόνια, οι επικριτές δεν «στιγματίζονταν» όπως στην προκειμένη. Φαίνεται να παρακολουθείς από κοντά τα τεκταινόμενα και να γνωρίζεις τους επικριτές, μπορείς να μου πεις κάποιον που συμφωνείς; Πε μου σε παρακαλώ έναν! Σίγουρα δυσκολεύεσαι, άρα; Όλοι αυτοί έχουν χαρακτηριστεί προδότες, γκρινιάριδες, γραφικοι κλπ., κάποιοι επέστρεψαν με σκυμμένο το κεφάλι (στο Ντούλε και όχι στην Ομόνοια) για λόγους που καταλαβαίνω και δεν καταλαβαίνω και πάντα για το ποιος θα επιστρέψει αποφάσιζε μόνο ένας άνθρωπος, και σίγουρα δεν είναι ο Μπολάνος, γιατί ή δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να κάνει κάποιον επικριτή με το μέρος του. Γιατί τη ΝΕΒ έπρεπε να την καλωσορίσει ο Ντούλες στην εκδήλωση και όχι ο Μπολάνος ως πρόεδρος της Ομόνοιας;
Αγαπητέ φίλε, ο γιαλός δεν είναι στραβός, εμείς πιστεύουμε ότι η Ομόνοια αρμενίζει στραβά και είναι υποχρέωση μας να το πούμε. Μακάρι να το καταλάβουν οι καπετάνιοι, αλλά φαίνετε πως δεν θέλουν ή δε μπορούν. Αυτό που σας ενοχλεί είναι ότι το καταλαβαίνουν οι επιβάτες και αυτό είναι που σας ενοχλεί και όχι η δική μας «κατάντια»

Την αγάπη μου από τη Βόρειο Ήπειρο!

Ανώνυμος είπε...

5.47 ψάρωσες έτσι? Σε έτσουξε και απήδησες. Βρε άνθρωπε του θεού, δεν σκέφτεσαι ότι αυτά τα διαβάζει ο κόσμος? Δεν σκέφτεσαι ότι ο κόσμος ξέρει την αλήθεια? Δεν σκέφτεσαι ότι έτσι εξεφτελίζεστε ακόμα περισσότερο? Ο κόσμος αποφάσισε . mega Μηδέν. Μην προσπαθείτε να αναδειχθήτε ακόμα και τώρα όχι κάνοντας εργο αλλά πολεμώντας και κατηγορώντας. Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Που είναι η τοποθέτηση των βουλευτών μας, Μπάρκα, Ξέρρα , Τάβου? ΚΟ ΚΟ ΚΟ....???? Οι σκοπιανοί βοουλευτές του Μπερίσα, συμπαραστέκονται στην απάφαση των εκπροσώπων τους για αποχή και έχουν τα κότσια και καταγγέλουν τη διαδικασία. Οι δικοί μας....????? Εμείς όλοι...???? Ά ρε κωλοφάρα. Μια ζωή Ελληναράδες, τρώμε τις σάρκες μας. Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

http://nepirusonline.blogspot.com/2011/10/2009-2011.html

να τι εχει κανει η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ μεχρι σήμερα για την απογραφή.

Ανώνυμος είπε...

DULE-BOLLANO KAI OLOI OI ALOI PARATREXAMENOI...
PRAKSATE ETHNIKO EGGLHMA, PRODOSATE THN BOREIA HPEIRO EN WRA POLEMOY, TH STIGMH THS SYMANTIKOTERHS MAXHS MEXRI TWRA...
AKSIZETAI LOIPON STRATODIKEIO....KAI H PINH GIA TOYS RIPSASPIDES EINAI MIA
..... !!!!!

NAPOLEON ZERBAS

Ανώνυμος είπε...

Ναπολέοντα όταν γίνει πόλεμος και συ βγεις πρώτος στη μαχη να εκτελέσεις οποίος θες. Τώρα απο παλικάρια της φακής χορτάσαμε. Εσυ κάνει μπαμ και γεμιζεις τα παντελόνια, μην μας το παίζεις και σφαχτης. Σιγά μην σκισεις κανα καλσον

Ανώνυμος είπε...

Oi maxes 8-55 den dinonte pleon me ta ntoufekia,mia maxi kai malista i pio symantiki gia mas einai afti tis apografis,ki edo symfwnw apolyta me ton Napoleonta.
Episis symfwnw pws opoios parataei ta opla kai sikonei ta xeria psila (dule kai bollano),legete prodotis...ta alla peri ekteleseon klp einai gia xabale...

Δημοσίευση σχολίου