Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Φήμες για παραίτηση του προέδρου «Ομόνοιας» Αγίων Σαράντα


Άφαντος ο Παντέχης μετά τα γεγονότα τηςΑυλώνας!
Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Ομόνοιας Αγίων Σαράντα Χαράλαμπος Παντέχης, δεν εμφανίστηκε στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο αλλα ούτε και στη γιορτή που οργάνωσε το «δικό του» παράρτημα. Φημολογείται πως ο κ. Παντέχης υπέβαλε είδη την παραίτηση του και γίνονται προσπάθειες να τον μεταπείσουν.   
Οι απόψεις για το Λάμπη – όπως είναι γνωστός στην πιάτσα – διίστανται.
A) Ο Λάμπης θύμα
Υπάρχουν αυτοί που τον βλέπουν ως θύμα και μάλιστα για τρίτη φορά και συγκεκριμένα: 1) Το 2009, ως υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αυλώνας όπου ενώ εκείνος ανέλαβε το προεκλογικό βάρος, την έδρα την πείρε ο κ. Ντούλες. 

2) Το 2010, ενώ το ΚΕΑΔ είχε χαλάσει τη συνεργασία με το ΔΚ για να συμμαχήσει με το ΣΚ, ο κ. Παντέκης συνέχισε για ένα χρόνο ακόμα να παραμένει αντιπρόεδρος και θα μπορούσε να συνεχίσει αν συνεργάζονταν με τους δεξιούς για την καθαίρεση του προέδρου. Τοτε .ομως προτίμησε να συνεργαστεί με τους σοσιαλιστές και τον κ. Shara με αποτέλεσμα να χάσει και την αντιπροεδρία. 3)  Με την νέα ηγεσία του Περιφερειακού Συμβουλίου, το ΚΕΑΔ δεν προσδοκούσε την αποκατάσταση μόνο του Λάμπη αλλα και κάποιων άλλων «στελεχών» που δεν μπορούν και πολύ χωρίς διεύθυνση αλλα κάποιοι τους το στέρησαν.
B) Ο Λάμπης θύτης
Υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι υπεύθυνος και για τις δύο αποτυχίες της Αυλώνας ήταν ο κ. Παντέχης καθώς ήταν αυτός που επέμενε για συμφωνία με το Σοσιαλιστικό κάνοντας ουσιαστικά τον «καμικάζι» τους, αφού η περίπτωση νίκης ήταν μηδαμινή. Άλλωστε δεν είναι υπόθεση της «Ομόνοιας» για να επιλέξει τον αλβανό που ηγείται της περιφέρειας αλλά να διαπραγματευτεί συμφωνίες υπέρ του κόμματος και της κοινότητας που εκπροσωπεί. Πηγές από ΣΚ μάλιστα αναφέρουν πως ο κ. Παντέκης τους διαβεβαίωνε ότι τους δέκα συμβούλους το ΚΕΑΔ, τους έχει στη «γραμμή». Δεν μπορεί επίσης να έχει παράπονο αυτή τη φορά αφού κάποιοι σύμβουλοι του ΚΕΑΔ, δεν δέχτηκαν να ψηφίσουν την προτεινόμενη από το σοσιαλιστικό για πρόεδρο ενώ στην ψηφοφορία του αντιπροέδρου απ’ ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα, όλοι ψήφισαν τον κ. Παντέχη.

Σε περίπτωση που ο Παντέχης δεν αναθεωρήσει την απόφαση του, τότε για την αντικατάσταση θα πρέπει να συνέλθει η Συνδιάσκεψη Παραρτήματος. Με τις παρούσες συνθήκες, κανένας δε θέλει να σκέπτεται κάτι τέτοιο, γι’ αυτό μάλλον θα περιμένουν την «μετάνοια» του που άλλοι θα την ερμηνεύσουν ως στάση ευθύνης και άλλοι ως αποδοχή του λάθους του...

17 comments:

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa !!!
mou mirizei ki allos exthros !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατάντησε και η μειονότητα σε δικομματισμό ...... Απο την μια το πιστο στο Σοσιαλιστικό κόμμα ΚΕΑΔ και απο την αλλη το MEGA που ακομα δεν εχει προτείνει τιποτα ουσιαστικό και παραμένει να ειναι το ανούσιο κομμα των Ελληνων ...... το θέμα μας ειναι τι θα πρέπει να κανει ο απλός Βορειοηπειρώτης , να γινει σοσιαλιστης ή να ακολουθήσει ενα ανούσιο ρεύμα.

Ανώνυμος είπε...

agapite 4 27 o apllos borioipirotis exei th lhsh exei thn organvsh poy legete omonoiakai tipota allo

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και απαυξάνω. Αλλα απο την στιγμή που σημερα βλέπουμε μια ''Ομόνοια'' απολύτως πιστη στο <> το ΚΕΑΔ, δεν μπορεις να κανεις τίποτα αλλο παρα να τα ταυτήσεις ....... Μακάρι να μπορούσε η Ομόνοια να πατήσει πόδι στο ΚΕΑΔ και θα ημουν ανεπιφύλακτα πιστος οπαδός της

Ανώνυμος είπε...

agatite 9:11 esi ise ikanopiimenos me tin katantia tis omonias ? Ego ntrepome me tetia organosi ethnikis giortis, ntrepome giati idha monon 5 gerontakia stin ethousa pou egine i ekdilosi. Imaste ekatontadhes i elines stin poli ke den mas pithi na tin akolouthisoume. Mipos oli emis imaste i kaki ke to proedrio tis omonias i kali. Den nomizo

Ανώνυμος είπε...

ayto tha pi na ise entimos politikos na anallanbanis tis eythines otan apotihanis ke na anigis to dromo se allous eksallou oti mborese to edhose

Ανώνυμος είπε...

ο Παντέκης είναι σπίτι μια ευδομαδα, δε βγαίνει ουτσιου έξω, ειναι με κομπρέσες και φωνάζει "ρόδη τι μου έκανες"
αυτα ειναι τα πιο φρέσκα νεα....

Ανώνυμος είπε...

ayto tha pi na ise entimos politikos na anallanbanis tis eythines otan apotinxanis ke na anigis dromo se allous eksallou oti mborese to edhose

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΡΙΖΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ.

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Δυστυχώς ο Παντέκης έγινε το πραχτικό σύμβολο λειτουργίας και ύπαρξης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επιμένει στην πολιτική αυτή οργάνωση για κάποιο κόκκαλο μέχρι εσχάτως και τίποτε περισσότερο.... Δυστυχώς ακόμα γι΄αυτόν διότι είχε και κάποια λεφτά και αντί να τα αύξαινε, όπως πίστευε μέσα από την πολιτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του τα έφαγαν οι Ομονίτες της κεφαλής.
Δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο. Δεν τον γνωρίζω. Τον κρίνω από την πολιτική σκοπιά. Κάθε φορά που η σκληρή ηγεσία του Αργυροκάστρου του την έφερναν, επαναστατούσε για να κεταιβάσει τα αφτιά στις νέες υποσχέσεις για νέα, έστω και μικρότερα πόστα. Και η ψυχή του ομονίτη βορειοηπειρώτη πολιτικού δεν ξεκολλάει εύκολα από την τρύπια καλάθα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρά το ότι τον έχουν κάνει πεταγμένο τσίπουρο. Επιμένει στην υπομονή να πέσει κάποιο κόκαλο κι γι΄αυτόν. Δυστυχώς.... Μια πατημένη και ταπεινωμένη ψυχή που δεν γνωρίζει διαμαρτυρία, αγανάχτηση, αξιοπρέπεια, πολιτικό και ανθρώπινο σθένος, ούτε για τον εαυτόν του. Πως να περιμένεις εθνικό αγώνα για τα δίκαια των βορειοηπειρωτών; Δυστυχώς η μοίρα το έφερε ο Παντέκης να εκδηλωθεί και ξεσκεπαστεί. Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί άλλοι που του μοιάζουν και τον ξεπερνούν αλλά κάθονται τουρτουρίζοντας στο ξέφραγο και τρύπιο μαντρί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλυμμένοι με το σάπιο αντίσκηνο του πατριωτισμού που εκπροσωπεί η ηγεσία αυτής της οργάνωσης για να δεχτούν με όσο λιγότερη ταπεινοσύνη το ξεφτιλιστικό μαστίγιο της στενής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ =ΚΕΑΔ
Ο ΑΘΩΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Για να κρατήσει άπαρτο το κάστρο της κρογιας , ο τελευταίος Βυζαντινός πρίγγηπας, Γεώργιος Καστριώτης εμασε όλους τους καπεταναραιους της περιοχής και έδωσε ένα μάτσο με βέργες να τις σπάσουν. Αφού δεν τα κατάφεραν τότε τους τις έδωσε μια μια και όλες σπάσανε.
«Η ΕΝΩΣΗ ΈΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!!!»
ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Μετά τον θάνατο του κανείς δεν έκανε τον κόπο να δοκιμάσει το μάτσο αλλά “ορκιστήκαν” να τις σπάνε μια-μια.
……Και ζήσανε μερικοί καλά, και μείς χειροτέρα…..

Ανώνυμος είπε...

ax re lampi oso o vaggelis tha vriskei analosima atoma opos esena tha einai o apolytos arxontas tou paixnidhiou.den se lypame katholou pantos kala sou ekane afou den katalavenes toso kairo ti paixnidhi sou epeze kai pos gia ayton eisouna ena pioni parapano sta paixnidhia tou kala na patheis,afou den ikseres den rotages kai kanenan apo olous tous allous pou tous xrisimopoiouse tosa xronia gia ta paixnidhia tou;telika mono esy kai o mpolanos den to katalavate kai entaksei to mpolano ton ekane proedhro stin omonoia esena more mayre mou se epekse kai se petakse xoris anastoles kai antalages.

Ανώνυμος είπε...

Lampi thimisu imaste mazi su. Emis i kaisidhes opos vgalane eparxo ton Kitso mas tha vgalome ke esena vulefti. Afu olos o vurkos ine mazi mas. Ean den se theli o dules se thelume emis.

Ανώνυμος είπε...

na paretithei eipate apo proedhros???
ma gia na paretitheis prepei prota na exeis psifistei,ki ego den ksero kanenan proedhro tis omonoias pou na exei parei to xrisma meta apo psifoforia.
H klika exei etoimo allo proedhro,siga mi skasei gia ton Pantexi.
mazevonte ekei 10-15 leventes,ante kai 3-4 syntrofia,etsi gia ti sysfiksi ton sxeseon me to PS,kai vgazoun sto pi kai fi oxi mono proedhro alla kai arxiepiskopo ama xreiastei....

Ανώνυμος είπε...

kai pou tha vrethei allos tetoios ypakouos pou tha xtypaei prosoxes mprosta sto vaggeli;kapou kykloforei mia foto apo tous vouliarates o vaggos kathotan pano pano kai oi eparxoi san ta provata apo kato itan oloi ypo epitirisi me poion tha milisoun kai ti tha poun.

Ανώνυμος είπε...

Δεκα ελληνες και δωδεκα καπεταναιοι...Αυτη ειναι η κατασταση,δυστυχος,στη πολυπαθη Βορειοηπειρο...1!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ιδρύθηκε η ομόνοια ένας σοφός γέροντας είπε: -Αυτή δεν θα είναι ομόνοια αλλά διχόνοια ……Προφήτης ο άνθρωπος ε…?!?!?!?!?!

Δημοσίευση σχολίου