Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Παρατείνεται μέχρι 31η Οκτωβρίου η απογραφή στην Αλβανία


Σε ανακοίνωση τύπου που παραχώρησε σήμερα η Αλβανική στατιστική υπηρεσία, INSTAT, ανακοινώθηκε πως η απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών θα συνεχίσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της υπηρεσίας, η παράταση δεν είναι εκτός της επίσημης προθεσμίας, γιατί κατά το νόμο η απογραφή διαρκεί 4 εβδομάδες και αυτή είναι η τελευταία.
Από την πλευρά της η εθνικιστική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, δηλώνει πως η απογραφή ..
.. η οποία με τον τρόπο που διεξάγεται είναι αντεθνική και αντισυνταγματική έχει αποτύχει. Το 65% του πληθυσμού, λέει ο εκπρόσωπός της, αρνείται να απογραφεί, ενώ άλλο ένα 25% δεν μπόρεσε να απογραφεί λόγω της αδυναμίας των απογραφέων να τελέσουν το έργο τους. (Συνολικά δηλαδή βάση των ποσοστών που ισχυρίζεται η οργάνωση το 90% δεν έχει απογραφεί) Ενώ προτείνει μια άλλη απογραφή, όπου θα καταγραφούν και οι περιουσίες σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!! (εγείροντας ξεκάθαρα εδαφικές διεκδικήσεις προς τους γείτονες)

Το INSTAT και η Αλβανική κυβέρνηση αγωνιωδώς προσπαθούν να σώσουν μια απογραφή που εκ των πραγμάτων έχει αποτύχει, μάλιστα η αρμόδια του INSTAT δημοσιοποίησε και τους οκταψήφιους δωρεάν αριθμούς (0 800 3333 και 0 800 8888) στους οποίους οι πολίτες που επιθυμούν να απογραφούν μπορούν να καλέσουν για να έρθουν σε επαφή μαζί τους οι απογραφείς.

http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/31-65.html

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΠΑΧΙΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ;;;Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ;;;ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΔΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

twra ,i apografi i antethniki einai gia to spaxiou i antethniki gia mas...ta duo mazi den ginete...
a..sorry, ginete an exoun synenoithei Spaxiou -Dule ...

Ανώνυμος είπε...

τώρα αυτά όντως τα εννοείται ή τα λέτε για πλάκα? γιατί έχω αρχίσει αλήθεια να ανησυχώ για την πνευματική σας υγεία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΣΠΛΑΧΝΗ ΑΝΩΝΥΜΗ 6:47 ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΕΚΛΟΝΙΣΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ.Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τσσσσ... εισαι ποιητης...

Δημοσίευση σχολίου