Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αλβανική εφημερίδα των Σκοπίων θεωρεί τον Πάγκαλο Αλβανό!

Lajmpress : «Στη συνάντηση Πάγκαλου-Αρίφι θα μιλάνε στα Αλβανικά»
Η αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων αρμόδια για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Τέουτα Αρίφι και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας,  Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνάντησή τους το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους θα μιλάνε στα αλβανικά.

Διπλωματικές πηγές των “Λάιμ Πρες” ισχυρίζονται ότι οι δύο αναπληρωτές πρωθυπουργοί  θα επικοινωνούν στα αλβανικά γιατί και των δύο, μητρική γλώσσα είναι  η αλβανική.


«Επειδή ο Πάγκαλος και η Αρίφι είναι Αλβανοί και έχουν την ίδια μητρική γλώσσα, την Αλβανική, η επικοινωνία τους θα είναι στην μητρική τους γλώσσα και η συνάντησή τους θα έχει καλύτερα αποτελέσματα», αναφέρει η ίδια πηγή.

Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος,  έχει καταγωγή αρβανίτικη και μιλάει αλβανικά.

Η Αρίφι θα επισκεφθεί την Αθήνα μετά από πρόσκληση του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου.

Λίγες ημέρες πριν, η σκοπιανή αναπληρωτής πρωθυπουργός είχε αποστείλει επιστολή στον ομόλογό της, Πάγκαλο και ζήτησε συνεργασία ως ένδειξη της θέλησής της,  για καλές σχέσεις μεταξύ των δύο γειτονικών λαών.

Η απάντηση ήρθε σύντομα, στην οποία  σημειώνονταν μια συνάντηση μεταξύ των δύο μερών για τον προσεχή Δεκέμβριο και ο Πάγκαλος ήταν πρόθυμος να δώσει τεχνική βοήθεια στην FYROM για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ.

--
Πηγή: Lajmpress

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά θετικό αυτό. Μακάρι να τον πάρουν στην Αλβανία, να ξεβρωμίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΑΝΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ Θ' ΑΚΟΥΣΟΜΕ, ΘΕΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Κ΄ομως,υπαρχουν ζωα,β.ηπειρωτες,που ψυφηζουν το κομα που αντιπρωσοπευει αυτο το κτυνος.Υμαρτον,που λεει και ο Γεωργιου.

Ανώνυμος είπε...

mia xara pame tin ellada tin kibernane ellinarades.o giwrgakhs amerikanaki o pagkalos albanaki mia xara.g'ayto pame kata diaolou...

Κων/νος είπε...

βορειοηπειρώτη, γιατί γράφεις στον τίτλο ότι θεωρούν τον Παγκαλο Αλβανό? Μήπως δεν είναι?
Το έχει και για καμάρι ο άνθρωπος. Κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία κοκορεύεται αλβανικότερος των Αλβανών. Δηλωμένος εχθρός μας και τον ανεχόμαστε.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

''Llapetima'' e vetme e Sqiptareve ne Aemus,duke krijuar dhe themeluar shtetin e tyre,eshte llafazaneria e pervetimit te simboleve historike nga popujt e tjere fqinje ketej,ne kete rajon e botes tona.

M U T NE S (H) Q I P (E) T A R E T.

Jane rritur ne dhe permes urrejtjes e propagandes anti-hellenike dhe duhet te jete prere kollitjen e tyre me ndonje menyre shume te fort edhe veshtire.

Ανώνυμος είπε...

ρε αρχαία μας, εδώ μιλάμε και καταλαβαίνουμε καλήτερα ελληνικά, τι τα ήθελες τα αρβανιτικά σου, μετα το χριστιανούς με το μουτι δεν πολυ πάνε

Δημοσίευση σχολίου