Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αίσιο τέλος στην απαγωγή της κόρης του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκόντα

Τα ονόματα των τριών απαγωγέων  
Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή της Σοφίας Γκοντα κόρης του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκόντα, η οποία βρέθηκε χθες σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Αβγό του νομού Ιωαννίνων. Η 22χρονη είχε απαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Καστοριά, όπου φοιτούσε και λίγες ώρες αργότερα, οι δράστες ζητούσαν από τον πατέρα της 4 εκατομμύρια ευρώ σαν λύτρα για την απελευθέρωσή της.
Σύμφωνα με το epirusgate η αστυνομία από την αρχή, εστίασε τις έρευνές της στην περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς συγκεντρώθηκαν στοιχεία που οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι οι απαγωγείς είχαν μεταφερθεί εκεί. Στα Γιάννενα βρίσκονταν ήδη από το πρωί της Πέμπτης, κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, καθώς και κλιμάκιο της Ε.Υ.Π. με το ειδικό βαλιτσάκι που παρακολουθεί τις συνομιλίες των κινητών τηλεφώνων. Μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ της αστυνομίας και των απαγωγέων, ορίστηκε ως σημείο παράδοσης των λύτρων ένα σημείο στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων-Αθηνών. Το ποσό που δόθηκε ήταν τελικά 44.000 ευρώ και έτσι αφέθηκε ελεύθερη η 22χρονη κόρη του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων. Ακολούθησε ευρεία αστυνομική επιχείρηση, που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δράστες. ο .. Αλεξίου κάτοικος Ιωαννίνων, ο .. Τζόρτσης κάτοικος Φιλιατών και εργάζονταν μαζί με τον πρώτο σε πιτσαρία στο κέντρο των Ιωαννίνων και ο Βορειοηπειρώτης .. Μπερούκας από το Μουρσί Αγίων Σαράντα και εργάζονταν τα τελευταία 20 χρόνια στα Γιάννενα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βορειοηπειρώτη» οι τρεις συλληφθέντες δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία ενώ η συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην απαγωγή.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

leyteria ston politiko kratoumeno berouka!

Δημοσίευση σχολίου