Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ιδρύθηκε ΠΕΦΟ «Βόρειας Ηπείρου»


Με εντελώς ξεχωριστή συγκίνηση, η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φίλων Ολυμπιακού (ήταν το μόνο φίλαθλο Σωματείο που έστειλε, διά του τότε Μητροπολίτη Πειραιά, πέντε φορτηγά με διάφορα είδη για τους πρώτους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας, που διήλθαν τα σύνορα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας!) έσπευσε να εγκρίνει τη σύσταση ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΦΟ με τον τίτλο «ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ». Επίσης, την αρχική (ετήσιας θητείας) Διοικ. Επιτροπή με την εξής σύνθεση..
..: Πρόεδρος Αλέξανδρος Γρ. Διαμάντης (ελ. επαγγ.), αντ/ροι Στέφανος Σπ. Μπάμης (επιστ.) και Κων. Δ. Τσάβος (Ι.Υ.), γεν. γραμματέας Γεώρ. Γρ. Διαμάντης (επιστ.), ταμίας Ιωάννης Σπ. Μπάρης(ελ. επαγγ.), σύμβουλοι Ελευθ. Α. Αναγνώστης (Ι.Υ.), Γεώρ. Στ. Γκογκώνης (ελ. επαγγ.). Ανδρέας Α. Μητσιώνης (ελ. επαγγ.), Σπυρ. Φ. Ζιάγκας (Ι.Υ.), αν. σύμβουλοι Σπυρ. Β. Γκόγκας (επιστ.), Κωνστ. Σ. Δημόπουλος (Ι.Υ.) και Αλέξ. Οδ. Στέργιος (Ι.Υ.).

Πηγή: http://www.gavros.gr

Υπάρχει και group στο facebook στην παρακάτω διεύθυνση

17 comments:

Alex85 είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ.....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

άκου με εντελώς ξεχωριστή συγκινηση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ....δεσαμε.Ελπιζω τωρα να λυθει και το Β/Ηπειρωτικο!!!!

Alex85 είπε...

ανωνυμε 2.51....σοδα αμα δεν μπορεις να χωνεψεις....ΠΟΣΟ Κ@ΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΚΡΑ....!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 2-3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΔΕΡΟΠΟΛΗ ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ,ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 2.51 ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΦΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΣΑ ΟΦΕΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΝΕΣ ΞΥΔΙ.ΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

Alex85 είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ....ΑΔΕΡΦΕ 8.53 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΑΙ....ΚΙ ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ 2.51 ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΦΟ ΘΑ ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ....!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ!ΚΑΙ ΕΣΥ Β/ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Που μπορουμε να απευθυνθουμε,υπαρχει καποιο τηλ για οσους δεν εχουμε fb να μπουμε στο παραπανω λινκ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 2.51
" (ήταν το μόνο φίλαθλο Σωματείο που έστειλε, διά του τότε Μητροπολίτη Πειραιά, πέντε φορτηγά με διάφορα είδη για τους πρώτους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας, που διήλθαν τα σύνορα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας!)"
αυτοι εκαναν κατι για την πατριδα μας...
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

βρε καλως τα τα παιδια!!!
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ............ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!

Jose Holebas Rules(x-Agios Milos) είπε...

ανωνυμε 1.33 δεν σου ζητησε κανενασ να σχολιασεις και να βγαλεις χολη.....ετσι απανταμε εμεις....ανωνυμε 5.21 οταν ειχατε πει παλι για γκολ κ ξυλο ΒΙΩΣΑΤΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ χαχχαχαχαχχαχαχαααχαχαχα....ΒΟΡΕΙΟΣ 7 ΗΠΕΙΡΟΣ....dont forget your roots.....

Alex85 είπε...

ανυπαρκτε 5.21....καλα γλεντια...!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ......ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

Alex85 είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5.17 ''ΟΠΑΔΙΚΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ''...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΑ ΝΑΣΑΙ ΚΛΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.......ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ''ΠΟΥΤ@Ν@ΚΙ'' ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ.....ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΧΕΤΑΙ ΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ....ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΟΛΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

βρε νουμερα θα παθετε τιποτα απο την τοση ζηλια που εχετε..αλλα φενεται οτι εισααστε κολημενα μυαλα κ δεν εισαστε βορειοηπειρςτες αλλα αντι ολυμπιακοι..αντοι να κα8οισετε να πειτε ενα μπραβο στουσ ανθρωπουσ που πηραν την προτοβουλια και το 3εκινησαν τουσ βρειζετε...τωρα αυτο σασ πειρα3ε οταν ανοιξαν οι κυπριοι γιατι δεν μηλεισατε ρε νουμερα???

Jose Holebas Rules(x-Agios Milos) είπε...

Ανωνυμε 16 Ιουλίου 2011 1:20

6944617743 αν θες να επικοινωνησεις

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!ΒΟΡΕΙΟΣ-7 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου