Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο «Τολμηρός» σχολιασμός των εκλογών από τον Γιώργο Γιαννάκη

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...
Εκλογές αυτοδιοικητικές και στην Αλβανία. Αν και ακόμη μετρούν ψήφους, το βέβαιο είναι ότι ο Ντούλες με τη γνωστή παρέα (Ορφέα κλπ.) κατάφεραν το ακατόρθωτο. Κατάφεραν να «θάψουν» τον προστατευόμενό τους Βασ. Μπολάνο και μαζί μ’ αυτόν έδωσαν την χαριστική βολή στην «Ομόνοια», προς δόξαν του ΚΕΑΔ που έχει εκχωρηθεί προ πολλού στο Σοσιαλιστικό κόμμα του Έντι Ράμα.
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ...
Ο κ. Ριζόπουλος, Πρόξενος Αργυροκάστρου, ο Ντούλες και ο ίδιος ο Μπολάνος είναι οι... πρωτομάστορες της απώλειας της Χειμάρας, της πιο Ελληνικής περιοχής στη Β. Ήπειρο. Άμοιροι ευθυνών δεν είναι οι εσωτερικοί και ευρύτεροι κύκλοι της εκκλησίας της Αλβανίας, στελέχη της οποίας διαφεντεύουν εν λευκώ τον εκεί Ελληνισμό.
■ ΟΙ... ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!
Καθόλου δεν χαίρεται κανείς μας από αυτή την έκβαση στη Β. Ήπειρο εκτός των σοσιαλιστών εντός κι εκτός Αλβανίας, με πρώτο και καλύτερο τον Ντούλες που έχει κάνει την πολιτική συνείδηση... λάστιχο.
ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΩ!..
Από τη μία μεριά στήριζε (;) τον Μπολάνο της «Ομόνοιας» κι από την άλλη προωθούσε τα συμφέροντα του ΚΕΑΔ που είναι συνεργάτης του σοσιαλιστή Έντι Ράμα. Δεν υπολείπεται ευθυνών ο ίδιος ο Β. Μπολάνος, ο οποίος είχε μετατραπεί σε... ακόλουθο του Ντούλες και μαζί χτυπούσαν πόρτες κι εκλιπαρούσαν για μια στάλα βοήθεια. Απ’ όλους έπαιρναν καλά λόγια κι ευχές για καλή επιτυχία. Όλα όμως αποδείχτηκαν αέρας κοπανιστός.
Η ΑΠΟΡΙΑ...
Μη ξαναρχίσουν τώρα οι διάφοροι «μπλόκερς» σε Βορειοηπειρωτικά σάιτς να ρωτούν ποιος είναι ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ. Πιστεύω να τους λύθηκε κάθε απορία με τα τελευταία αποτελέσματα. Τους κινδύνους τους είχαμε επισημάνει προ πολλού προς κάθε κατεύθυνση. Κι ακόμη, για να γεννηθεί η «Ομόνοια» είχαμε βάλει κι εμείς ένα χεράκι και πικραινόμαστε όταν βλέπουμε ό,τι βλέπουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Από τότε που ο Ντούλες με τον Ορφέα και με τις ευλογίες... άνωθεν την παρέδωσαν εις χείρας «απίστων».
Πηγή: Πρωινός Λόγος

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

kai mono i anafora tou epithetou tou Ntoule me ayto ton tropo (!!!) ypodeiknyei tin empatheia tou sygkekrimenou typou... pragma to opoio adynatizei se megalo ti epixeirimatologia tou!!!

Ανώνυμος είπε...

xathike h ximara
giati den zhtate logariasmo apo to ellinhko komma kyriou??????????????????????????
alla eiste kai esei xamenei.......................
syndoma tha mas ksanaglifete......

Ανώνυμος είπε...

Φιλε,δυστηχως μιλας σε ορνια,απευθυνεσε στη μοναδικη μιονοτητα στο κοσμο που το μεγαλυτερο ποσοστο της ψυφηζει αριστερα.Ισως καπια στιγμη,καπιοι καταλαβουν το μεγαλο λαθος τους,ευχομε να μην ειναι πολυ αργα.Η αρνητικη προπαγανδα τους,επιασε τοπο.Τις τελευτεεσ δυο μερες,ερχωνταν μηνυματα εκ μερους του Ενβερ,συγνωμη ντουλε θελω να πω,οτι θα χασουν τη συνταξη αν ψυφησουν MEGA.Λυπαμε γενικα για την καταντια μας,τα καταφεραν να μας χωρησουν σε δεξιους και αριστερους ο Πιζοπουλος,ντουλες και ΣΙΑ.Με τη μεγαλη βοηθεια του Αναστασιου βεβαια.Ακου να ψυφησουν το Ντουτση.Τι λεω τωρα,αυτος σασ αξηζει και πολυ σας ειναι.Αποδειχτηκε επισης,ποσο φθεινοι ειμαστε εμεις και τι βρωμηκα παιχνιδια παιζωντε στην πλατη μας.50 ευρω αξηζε μια ψυφος.Λετε να ειμαστε οντως τοσο λιγοι,τοσο φθεινοι......Οσο για τη χιμαρα,εγω προσωπικα χαιρομε,για να κοπει ο βηχας σε μερικους εδω στην Αθηνα και να καταλαβει ο Μπολανος οτι το λουρι με το οποιο τον τραβουσε ο ντουλε τοσα χρονια,επρεπε να το κοψει.Εκτως,αν το λουρι ηταν το ιδιο που κρατουσε ο Ραμα το ντουλε.Οι επομενες μερες θα το δειξουν..........

Ανώνυμος είπε...

ο Γιάννακης συνέβαλε να φτιαχτεί η Ομόνοια ?
να του κάνουμε ένα άγαλμα στην Κακαβιά ?
πάω στοίχημα ότι ο Γιαννάκης δεν μπόρεσε να μαζέψει ούτε ένα λεωφορείο για τον φίλο του τον Ξέρρα, μιας ο Α@@ής δεν έχει λέκια αυτή την εποχή και ο κοντός επιχειρηματίας με την γραβάτα φέρελπις βορειοηπειρώτης δημοτικός σύμβουλος χρωστάει επίσης της Μιχαλούς

Πάντως αν θέλουν κάνουμε την κηδεία του ΜΕΓΑ δημοσία δαπάνη ευχαρίστως!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΤΕ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.......με υπονωούμενα

Δημοσίευση σχολίου