Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ανακοινώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος


Στις Ελληνικές επαρχίες στηρίζει τους υποψηφίους του MEGA, εκτός από Χειμάρρα, Αλύκο και Νάρτα.
Ο Γενικός Γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος και Υπουργός Οικονομικών της Αλβανίας Ριντβαν Μπότε, ανακοίνωσε πριν λίγο όλους τους υποψηφίους έπαρχους και δήμαρχους που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 του Μάη 2011.
Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι των επαρχιών Δίβρης, Λιβαδειάς, Μεσοποτάμου, Φοινίκης, Άνω Δερόπολης, Κάτω Δερόπολης και Πωγώνι λέγοντας ότι θα στηρίξουν  τους υποψηφίους των συνεργαζόμενων μικρότερων  κομμάτων.
Άλλες περιοχές ελληνικού ενδιαφέροντος είναι ο Δήμος Αργυροκάστρου που δεν ανακοινώθηκε υποψήφιος  και μάλλον θα στηριχθεί υποψήφιου του LSI, ο Δήμος Κορυτσάς που θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά ο ελληνικής καταγωγής Ανδρέας Μάνος, ο Δήμος Αγίων Σαράντα όπου υποψήφιος για τρίτη φορά μετά από δύο νικηφόρες καθόδους θα είναι ο Εντμοντ Γκιόκα, ο Δήμος Χειμάρρας με τον επιχειρηματία Σεβαστιανό Πρίφτη.
Μεγαλύτερη αίσθηση όμως προκαλούν οι υποψηφιότητες στις Επαρχίες Αλύκου και Νάρτας όπου οι δύο εν ενεργεία έπαρχοι κέρδισαν στις προηγούμενες εκλογές με το χρίσμα του ΚΕΑΔ και θα διεκδικήσουν αυτή τη φορά τις ίδιες επαρχίες με το κυβερνών κόμμα.  Ο έπαρχος Νάρτας Φρέντο Μπερμπέρης, ήταν από τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας που είχαν απομακρυνθεί μετά τη διάσπαση του 2009 και φαίνεται να προτιμάει ο ίδιος το ΔΚ αντί του MEGA. Για την επαρχία Αλύκου ο έπαρχος Ηλίας Θανάσης θεωρεί την επιλογή Καίση παράλογη, προϊών περιέργων συμμαχιών έξω από την Ομόνοια και θεωρείσε χρέος του να διεκδικήσει για μία δεύτερη φορά την επαρχία. Το MEGA δεν συμφώνησε στην υποψηφιότητα Θανάση καθώς δεν μπορούσαν να του συγχωρέσουν τη στάση του υπερασπίζοντας την Ομόνοια, το ΚΕΑΔ και τους πρόεδρούς τους στα γνωστά επεισόδια του προηγούμενο Δεκεμβρίου στο Αλύκο. Το ΔΚ θεωρώντας πολύ σημαντικό  τον παράγοντα Τσούκας αλλά και τα σημαντικά ποσοστά που έχει ο νυν έπαρχος σε πολλά χωριά θεωρεί τον Θανάση υποψηφιότητα νίκης και τον στηρίζουν οι ίδιοι.

20 comments:

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη αλλά πολύ χαίρομαι για τον Ηλία Θανάση που ξανακατεβαίνει έστω και με αυτούς,δεν του άφησαν άλλωστε περιθώρια να κατέβει ανεξάρτητος.

Ηλία είμαστε μαζί σου,έχεις αποδείξει την αξία σου προχωρά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Llathos kinisi ILIA,kai biastiki.Pisteva, oti den eisouna anthropos tis tetraetias alla politikos.Pantos kali diadromi me ton Sali Berisa.

Ανώνυμος είπε...

ton exoun exanagkasei file,den ftaiei aytos
den tou exigithikan swsta.
egw pistevw pws tha vgei,o kosmos ton thelei

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Πιστεύω πως, όσο λάθος ήταν η μη εκλογή του Ηλία Θανάση από το συμβούλιο της Ομόνοιας, άλλο τόσο λάθος είναι και η κάθοδος του με το PD του Μπερίσα.

Ανώνυμος είπε...

Opios pisteyei oti adikithike kai exei tin stiriksi tou kosmou katebenei aneksartitos kai oxi me to PD-PS.Oti kai na mas peite twra o aneksartitos einai mono h OMONOIA-KEAD se aytes tis ekloges!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων που θα διεκδικήσουν δήμους και επαρχίες στις εκλογές της 8ης Μαΐου είναι πλέων σαφές πως τα δυο αλβανικά κόμματα εξουσίας (Δ.Κ. και Σ.Κ.) δεν κατεβάζουν υποψήφιους στις αναγνωριζόμενες μειονοτικές ζώνες .
Στηρίζουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο ΚΕΑΔ και MEGA

Εδω που τα λέμε θα ήταν παράλογο και παγκόσμια πρωτοτυπία ή εκπροσώπηση μιας κοινότητας να είναι μονοπώλιο ενός και μόνο πολίτικου οργανισμού.

Με την δημιουργία μιας δεξιάς και μιας αριστερής Ομόνοιας χειραγωγούνται με τον καλλίτερο τρόπο τα πολιτικά φρονήματα των Βορειοηπειρωτών . Τα συγκοινωνούντα δοχεία ΠΑΣΟΚ- Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας και ΝΔ-Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας φτιάχνουν τα αναχώματα τους στους κόλπους των αναγνωρισμένων μειονοτικών ζωνών.

Εκτός όμως από τις αναγνωρισμένες μειονοτικές ζώνες υπάρχουν και οι μη αναγνωρισμένες.

Σε αυτές τα δυο κόμματα εξουσίας αφισών πεδίο δράσεις σε αλεσ πολίτικες απόψεις.

Και όταν λέμε μη αναγνωρισμένες δεν μιλάμε ούτε για Κορυτσά ούτε Τεπελένι ούτε Πρεμετή αλλά για τη Χιμάρα και μόνο.

Ο Ραμα έδειξε πως ήταν έτοιμος να συμπεριλάβει και την Χιμάρα στις ελεύτερες ζώνες του ΚΕΑΔ αλλά με μια αλλη υποψηφιότητα .Ο Ντουλε θα το ήθελε πάρα πολύ . Αλλα....

Αν σε αυτόν τον κόσμο ήταν τόσο εύκολο να διευθετηθούν όλα θα ήταν πολύ βαρετά.

Ανώνυμος είπε...

Mπα! τι έγινε ρε παιδιά; υποστήριξη στον Ηλία Θανάση που πήγε κατευθείαν στο Μπερίσα βλέπω;
όλα κι όλα! αυτός είναι πατριώτης και εξαναγκάστηκε να το κάνει! μόνο ο Ξέρρας και ο Κωτσιο Μπάρκας είναι προδότες!

Ανώνυμος είπε...

EIMAI DROPOLITHS KAI DEN KSERO TON K.THANASH,GIA NA LETE OLOI TOSO KALES KOYBENTES ETSI THA EINAI.
APLA LEO POS ENAS TETIOS ANTHROPOS DEN THA MPOROUSE NA MEINEI GIA POLY ME THN KLIKA TOU DULE,OPOTE KALA EKANE...
TOY EYXOMAI NA PETYXEI !

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην θελω να πω πως το μονο επιχειρημα που ειχε το μεγκα δηλ την αυτονομη καθοδο στις εκλογες χαθηκε ενω αντιθετα ο Ντουλες μαλλον τα σπαει με το σοσιαλιστικο και το κεαδ θα ειναι το μονο κομμα που θα κατεβει χωρις συνεργασια στις τοπικες.
Χαιρομαι που ο Ηλιας θα ειναι υποψηφιος αλλα δεν μπορω να δεχτω σε καμια περιπτωση πως θα ειναι υποψηφιος με αλβανικο κομμα.Για μενα ειναι λαθος κινηση αν και εχω μια κρυφη ελπιδα να βγει μεσω μπερισα και να επιστρεψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ οπου ανηκει γιατι τετοιους ανθρωπους τους εχει αναγκη η οργανωση,εχει αναγκη απο ανθρωπους που ειναι πιστοι στα ιδανικα και τα πιστευω της.Ηλια καποιοι βγηκαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πηγαν στο αλβανικο κομμα,εσυ εχεις την ιστορικη ευθυνη να κανεις το αντιστροφο δεν εισαι σαν τους αλλους.Αν διαβαζεις αυτο το σχολιο η αν μπορει καποιος να στο μεταφερει σκεψου το σοβαρα αυτο που σου λεω,οι πορτες για ανθρωπους σαν εσενα θα ειναι ανοιχτες και θα βαλουμε πλατη σε οποιον εναντιωθει.
Σκεψου ενα πραγμα μονο,ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Στην περίπτωση του Η. Θανάση το ΜΕΓΑ έκανε λάθος που δεν τον δέχτηκε υποψήφιο. Μήπως όλοι όσοι απαρτίζουν το ΜΕΓΑ δεν έφυγαν από τον Ντούλε. Τι έγινε που στο πάρα πέντε έφυγε και ο Ηλίας. Τώρα όμως βλέπω το ΜΕΓΑ και το ΔΚ να βγάζουν άθελα τον Καϊσι του Ντούλε έπαρχο για να πουλήσει στους αλβανούς ότι άλλο έχει απομείνει. Έτσι τα κόπια του Ηλία για να απαλλαγεί ο τόπος μας από του δικούς μας ξεπουλητές, θα πάνε χαμένα. Πρέπει όμως την τελευταία στιγμή το ΜΕΓΑ να καταλάβει το λάθος. Είναι κόμμα που ξέρει να συγχωράει τα λάθη και να βλέπει στους έλληνες τις αξίες και όχι τα λάθη. Μάκαρι να τα βρουν με τον υποψηφιο του ΜΕΓΑ για να κάνουν πέρα την υποψηφιότητα Ντούλε που βρωμάει πουλημένα οικόπεδα. Τώρα στον Ντούλε αυτοί κάνουν κουμάντο και πρέπει οι καλοί και ικανοί Έλληνες να μη δώσουν λαβή στους ξεπουλημένους. Ας ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους.

Ανώνυμος είπε...

12.05 Αγαπητε φιλε μη συγκρινεις τον Ηλια με τους αλλους δυο,ουτε του αξιζει ουτε μπορει να γινει καμια συγκριση ουτε σαν πατριωτες ουτε σαν ανθρωποι.Και ασε να τον κρινει η πορεια γιατι εγω εχω τη βεβαιωτητα πως δεν θα ειναι για πολυ μακρυα απ'την ΟΜΟΝΟΙΑ η τουλαχιστον ζω με αυτη την ψευδεσθυση.Το Αλυκο και η ΟΜΟΝΟΙΑ τον εχουν αναγκη και ποτε δεν θα ειναι ο ιδιος οπως πριν αν ειναι σε αλβανικο κομμα.Το καταλαβαινει και ο ιδιος πιστευω η αν δεν το καταλαβαινει θα γινει σαν αυτους αθελα του.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν προτιμότερο να κατέβει ανεξάρτητος... και πιστεύω ότι είχε περισσότερες πιθανότητες... ενώ τώρα παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό...
προσωπικά του εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί ο τόπος μας, η Βόρειος Ήπειρος, έχει ανάγκη από πατριώτες σαν τον κ Ηλία Θανάση...
Ηλία... ειλικρινά... Καλή επιτυχία...!!!

i maleko mitrena είπε...

anarotithikate pote giati tosos thorivos sto na politeytei kapios; k omos kata eme gia to simeron imera iparxoun 2 kritiria, o poitikos tis pistis o opoios mpenei ftoxos k vgenei ftoxoteros ma pano ap'ola to koino k o apateon pou mpenei na rimaksei k na figei plousios..
telika i mpala einai porni.. ivica osim
xaxaxa ou ou ou mori kardoula pali mperdeytika me kino to topi..xixixixi

Ανώνυμος είπε...

Μια διευκρινιση.
Ο ηλιας ηθελε να κατεβει μονος τους αλλα δεν προλαβε την ημερομηνια, για να δηλωσεις ανεξαρτητος επρεπε να το κανεις καιρο πριν. Για αυτο η μονη λυση ηταν να κατεβει με καποιο κομμα ( γινεται αυτο).
Το μεγκα τον απερριψε, δεν θα το δεχοταν αυτο ο γιωργο μανος υστερα και απο τα γεγονοτα που εγιναν στο Αλυκου.
Οποτε η μονη αναγκαστικη λυση ηταν το PD.

Ανώνυμος είπε...

προς μαλέκο Μήτσενα...
Πράγματι υπάρχουν πολιτικοί που μπαίνουν φτωχοί και φεύγουν πλούσιοι... όπως ο κολλητός σου κ.Θέμης, που πήγε ξυπόλυτος και τώρα δεν ξέρει τι έχει... και καλά κάνει το παληκάρι και τα έχει... όχι όμως ρε φίλε να πουλάει την πατρίδα...!!!
ο κ.Θέμης, ξαφνικά, μετά από 8 χρόνια ως Έπαρχος, ανακάλυψε, ως δια μαγείας, ότι στην επαρχία Μεσοποτάμου έγιναν παράνομες εγγραφές στο ληξιαρχείο... έτσι ξαφνικά... μετά από 8 χρόνια... Γιατί κ.Θεμιστικλή δεν μας λες την αλήθεια, ότι όλα αυτά τα έκανες εσύ, σε συνεργασία με τον κ.Μιχάλη Μποζιώρη (πρώην Έπαρχο)...;;; και μετά πήγαινες στην Ηγουμενίτσα ή στην Αθήνα, στην "Πέτρου Ράλλη", μαζί με τον "Μεγάλο πατριώτη" και κουμπάρο σου, κ.Ιατρού, για να ταχτοποιήσεις όλους αυτούς τους Αλβανούς με ταυτότητα ομογένειας...;;; όλα αυτά τα έκανες, χωρίς καμία ανταλλαγή... επειδή τους λυπάσαι..;;;
Και πριν από λίγες μέρες ο λεβέντης Έπαρχός μας, γρονθοκόπησε τον γεωπόνο της επαρχίας Μεσοποτάμου από την Αρδάσοβα, επειδή δεν υπέγραψε για τα οικόπεδα εκεί που θα περάσει η Εθνική Οδός... τόσο πολύ αγωνία έχει ο Έπαρχος...
Και μην μας πεις τώρα εσύ μαλέκο Μήτσενα, ότι ο Θέμης έχει κόντρα με τον κ.Μιχάλη Μποζιώρη... Γιατί όλα αυτά... όπως και η κάθοδος του κ.Μποζιώρη για Έπαρχος, είναι για τα μάτια του κόσμου, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... και όσο πιο νωρίς ξυπνήσει... τόσο το καλύτερο, για όλους μας...
Κατάλαβες... μαλέκο Μήτσιενα, ζουλουμικιάρα...;;;

drakos είπε...

Εχω πειστεί πλέον γιατί ο Ενβέρ δεν αφαίρεσε την Ελληνική εθνικότητα από τους περισσότερους Βορειοηπειρώτες!Τόσους δουλοπρεπείς ρουφιάνους μαζεμένους θα αδυνατούσε να βρεί μεταξύ των Αλβανών !

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΧΑΛΑΣ--- 13---ΚΡΑΝΙΑ --

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΤΟΥΣ Β ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΗ ΠΙΟ ΑΣΧΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΗΣΤΟΡΙΑΣ .. ΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΣΤΟΥ ΝΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ .. Σ.ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕΤΩΝ ΟΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Δρακε, απλά..... τέλειο!

Πύρρος είπε...

Όλα κι όλα ωραία.
Χθες είσουν με άλλονε παρέα..
Κι εκεί ακόμα, μέσα στα δικά μας τα σπίτια πάνε να μαγαρίσουνε με τα αλβανικά κόμματα?
Τίποτα δεν θα μήνει όρθιο? Ούτε μια ψευτοαυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης?
Που είσαι καπετάν Θύμιο Λιώλη? Ξύπνα Σπηρομήλιο! Σαμοίλ Κουγκιώτη! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

ΆΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ... είπε...

ΆΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ... ΠΑΛΙΟΠΑΜΠΈΣΑ...
Με αυτά και μ' αυτά που κάνει ο Θέμης μαζί με το Μιχάλη Μποζιώρη και ο κάθε προδότης Έπαρχος στη Βόρειο Ήπειρο... πως να μην ταλαιπωρούνται τα γερόντια μας, που τρέχουν κάθε τόσο να πάρουν πιστοποιητικά... ή και άλλα έγγραφα για τη σύνταξη του ΟΓΑ...
Τι άλλο να μας κάνει και το Ελληνικό κράτος, όταν μόνοι, βγάζουμε τα μάτια μας...
Τον νοιάζει πολύ τον Θεμιστοκλή Καϊση, ή τον Μιχάλη Μποζιώρη αυτό το πράγμα...;;; Όχι βέβαια...!!!
Να τους χαιρόμαστε και να πάμε όλοι μαζί, ομαδικά, να τους ξαναψηφίσουμε, για να μην χάσουνε κι αυτοί τη μίζα τους..., γιατί που ξέρεις... μπορεί να μας κάνουν κάτι χειρότερο...
Ο ΘΕΌΣ να βάλει το χέρι του...!!!
Άτιμη κοινωνία... άλλοι ψοφάνε της πείνας κι άλλοι τρώνε με χρυσά κουτάλια... Ως πότε...;;;

Δημοσίευση σχολίου