Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Για 6η φορά Η "ΝΕ.Β" στα Ελληνικά Σχολεία της Βορείου Ηπείρου


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η φάση της Εκστρατείας Ενίσχυσης των Ελληνικών σχολείων της Βορείου Ηπείρου, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Νε.Β και πλέον έχει γίνει θεσμός.
Αντιπροσωπευτική ομάδα της "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών" σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων αυτή τη φορά επισκέφτηκε τα σχολεία
της ιδιαίτερής μας πατρίδος μοιράζοντας το υλικό που είχε συγκεντρωθεί (αποτελούμενο από ποδήλατα είδη ένδυσης και υπόδησης) στους νεαρούς μαθητές .
Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε είχε ως εξής :
Την Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, η αποστολή της Νε.Β με το κλιμάκιο του Δήμου επισκέφτηκε τα χωριά Βουλιαράτες,
Δερβιτσιάνη και Πωγώνι - Ζαγοριά.
Την Τρίτη 22/09 σειρά είχαν τα σχολεία στα χωριά Φοινίκη, Βρυώνι, Χιμάρα και Αγ.Σαράντα.
Και τέλος, την Τετάρτη 23/09 η αποστολή έλειξε με τα χωριά Δίβρη και Λιβαδειά.
Η υποδοχή που επέδειξαν οι συμπατριώτες μας στην ανιδιοτελούς φύσεως αποστολή μας καθώς και τα χαμόγελα των παιδιών αποτέλεσαν την καλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να υπάρξει έπειτα από την εν λόγω κίνηση. Οι μαθητές, με τους οποίους συνομίλησαν μέλη της αντιπροσωπείας μας, έθεσαν αρκετούς προβληματισμούς τους οι οποίοι θα λειτουργήσουνως κινητήριως δύναμη στη δράση της Νεολαίας μας από δω και πέρα.
Η παραπάνω ενέργεια της Νε.Β. αποτελεί συμβολική, κυρίως, κίνηση και όχι μόνο υλική υποστήριξη.Η Νε.Β είναι και θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των νέων Βορειοηπειρωτών βοηθώντας τους, με όποιον τρόπο αυτό καθίσταται εφικτό.
Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηνών και τον Δήμαρχο, κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την αμέριστη υποστήριξή του,χάρη στην οποία συγκεντρώθηκε όλο το παραπάνω υλικό και μπόρεσε με τα 5 οχήματα που μας διέθεσε και μια δυνατή ομάδα να μεταφερθεί στα σχολεία.
Ειδικές ευχαριστίες εκφράζουμε στον Αντιδήμαρχο, κ. Αντρέα Παπαδάκη, τον Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Στέλιο Κρασσά καθώς και τον Τμηματάρχη Ελέγχου και Εμπορίου, κ. Μιχάλη Μαγκλή, για την πολύτιμη βοήθειά τουςκαι την άψογη συνεργασία που είχαμε. Η όλη αποστολή του Δήμου με την πολυμελή ομάδα που μας ακολούθησε,υπήρξε σημαντικός αρωγός στην προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη βοήθειά τους.
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

9 comments:

Ανώνυμος είπε...

synexiste paidia to dromo sas dynata.
ekmetaleythte oses eykairies sas dynontai prokeimenoy na prosferete.
esto kai h elaxisti prosfora einai symantikh gia ton topo mas.
osoi milane kai sas kathgoroyn shmainei pos oi idioi den mporoyn na kanoyn kati kai analonontai me to na prospathoyn na meiosoyn tis dikes sas prospathies.
ean den asxoloyntan mazi sas tote tha eprepe na sas problimatizei.
o kosmos exei matia kai vlepei kai mporei na krinei.
kai to kalo me sas einai pos eiste konta ston kosmo kai den krybetste piso apo plhktrologia kai othones.

Ανώνυμος είπε...

ox panikos tha ginei twra, me tis vrakopetsetes.
den kserw an praxan swsta,egw den tha pigaina.

Ανώνυμος είπε...

26 Σεπτεμβρίου 2010 5:51 π.μ.

εσυ φιλε τι προσεφερες παρπανω?
για πες μας κα συ και οι υπολοιποι που μιλουν?
ολα και ολοι σας φταινε!
οι βορειοηπειρωτες τελικα ειμαστε για πολλες μπατσες!

Ανώνυμος είπε...

mpla mpla mpla.........
re afhste ta paidia hsyxa

Ανώνυμος είπε...

Πω Πω Πω τι υλικό! Χαμός! Αναρωτιέμαι σε ποιο από τα παιδιά μας έλειψαν τα τσάβαλα και τα ποδήλατα. Και μιλώντας για παιδεία...Το ότι η Αλβανία δεν αφήνει Ελληνικό σχολείο στη Χειμάρρα και έκλεισε και το Λύκειο στο Βουλιαράτι της Δρόπολης το ξέρετε. Το Αλβανικό Σχολείο Αθήνας το ξέρετε? Πάρτε το: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000618920503&v=wall&ref=sgm Τα λόγια είναι περιττά...

Ανώνυμος είπε...

se ena mathiti kseretai ti dosane????????/
2 zeygaria kaltses 46 noumero, ena nyktiko, ena poukamiso gia moro 2 eton, ena soutien gia ypervolika stithi kai ena zevgari sagionares

aftoi einai i voitheia akai ama de pistevetai mporo na sas steilo kai fotografia

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά , τα ποδήλατα να τα καταλάβω, τις βοηθειες για τα σχολεια των προηγουμενων ετων επίσης, αλλά ρούχα και παπούτσια? Μου κάνει εντυπωση πως η Ελένη Δημου δεν προσεβλήθη με αυτη την προσφορα του Δημου Αθηναιων και δεν τους εβρισε, που το συνηθιζει αλλωστε. Αλλα να μου πεις στο βωμο μιας φωτογραφιας θυσιάζονται άλλα και άλλα, σε αυτο θα κολλησουμε?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 26 Σεπτεμβρίου 2010 7:38 μ.μ. σε παρακαλώ στείλε μας την φωτογραφία

Ανώνυμος είπε...

όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!

Δημοσίευση σχολίου