Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο «Πρωινός Λόγος» και ο «Βορειοηπειρώτης» παραπληροφορούν.


Τι απαντάει ο Βορειοηπειρώτης.      
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας, σαν αυτό του «Πρωινού Λόγου», 19/7/2010, με τίτλο «Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η συνεδρίαση της Ομόνοιας» και του ιστολογίου «borioipirotis.blogspot», 18/7/2010, με τίτλο «Προσμένοντας την Ανάσταση της Ομόνοιας»,  προκαλούν σύγχυση και προσφέρουν κακές υπηρεσίες στην κοινότητα μας. Σεβόμαστε τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης και είναι καλοδεχούμενος ο έλεγχος, η κριτική,  και η άλλη άποψη,  δεν δεχόμαστε όμως να λέγονται ανακρίβειες.
Το Γενικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Σαράντα στις 17/07/2010, όχι μόνο είχε απαρτία ήταν και πολύ εποικοδομητικό. Το περιεχόμενο των συζητήσεων και αποφάσεων δημοσιεύτηκαν σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου.
Κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν την ουσία, αλλά από άγνοια, κακοβουλία ή για λόγους που δεν γνωρίζουμε  ασχολούνται με τους τύπους και την παραπληροφόρηση. Η Ομόνοια συμπορεύεστε με το  ΚΕΑΔ βάση αρχών και θέσεων. Θα θέλαμε να μας πουν οι κύριοι αυτοί εάν συμφωνούν με τις θέσεις αυτές ή να μας πουν τις  θέσεις τους και όχι να ασχολούνται με το Ντούλε και το Μπολάνο. Όπως φαίνετε όμως, ο στόχος τους είναι αυτός.
Η «Ομόνοια», μετά την Καταστατική Συνδιάσκεψη και την έγκριση του Νέου Καταστατικού, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινότητα μας, συνεχίζει με σταθερά βήματα στους στόχους που έβαλε για την ανάπτυξη και προάσπιση των δικαίων του Ελληνισμού.
           Άγιοι Σαράντα 20/07/2010      Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 
Σχόλιο Βορειοηπειρώτη:
Είμαστε πολύ περήφανοι που το ιστολόγιο μας, διαβάζεται, ανησύχησε και «προκάλεσε» τους ανθρώπους της  Ομόνοιας. Ο σκοπός μας δεν είναι ούτε να παραπληροφορήσουμε ούτε να συγχύσουμε όπως λέει η ανακοίνωση. Επίσης να τους πούμε δεν χρειάζεται να σκέπτονται φαντάσματα, είναι ποιο απλά τα πράγματα. Το ενδιαφέρον για τον τόπο μας είναι ειλικρινές όπως φανταζόμαστε και το δικό τους. Με τη διαφορά ότι εκείνη είναι ποιο υπεύθυνοι και ποιο υπόλογοι απέναντι στη Βορειοηπειρωτική κοινότητα γιατί είναι στο τιμόνι του μοναδικού φορέα που καθιερώθηκε στην συνείδηση των Βορειοηπειρωτών.
Μας ενδιαφέρει και ο τύπος και η ουσία.
Για τον τύπο κύριοι, δεν υπήρχε απαρτία, γιατί πρώτων σύμφωνα με το παλαιό καταστατικό, Άρθρο 23, Παράγραφος 7, απαρτία θεωρείται όταν έχουμε τα 2/3.  Το ίδιο ισχύει και στο νέο καταστατικό Άρθρο 25, Παράγραφος 7. Συλλέξαμε όλα τα ονόματα των μελλών που συμμετείχαν και είναι: Αγ. Σαράντα 8 (από 13), Χειμάρρα 4 (από 5). Δέλβινο 4 (από 7),  Αργυρόκαστρο 6 (από 14) Αυλώνα 0, Τίρανα 1 (από 5), Κορυτσά 0, σύνολο 23 από τους 46,  έχω στη διαθεση μου όλα τα ονόματα . Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά μαθηματικά, τα 2/3 του 46 είναι το 31 !!!!!
Στην ουσία τώρα. Που την είδατε την επίθεση κατά του Ντούλε και του Μπολάνου; Δεν είναι αλήθεια  ότι η Ομόνοια είναι ουρά του ΚΕΑΔ και του Ντούλε; Αυτό είναι άποψη και δεν είναι μόνο δική μας. Αν δεν το ακούσατε ή δεν το βλέπετε, τότε δεν ζείτε σε αυτόν τον κόσμο. Το πρώτο Γενικό Συμβούλιο που έγινε μετά τις εκλογές, μήπως θυμάστε πως και για ποιο λόγο διακόπηκε; Για αυτό το ρεζίλι του Ντούλε που σέρνετε πίσω από τον παρανοϊκό Ράμα, για πέστε μου, για το καλό της μειονότητας το κάνει; Επειδή και εμάς μας ενδιαφέρει ποιο πολύ η ουσία, θα μας πειτε βάζει ποιον αρχών συμπορέυεστε με το ΚΕΑΔ; Θα μας πείτε και εμάς τι συμφώνησαν ο Ντούλες με Ράμα; Η δεν χρειάζεται να ξέρουμε; Αν αυτά  που γράφουμε  για τον Ντούλε και το Μπολάνο εσείς τα θεωρείτε επίθεση, εμείς το λέμε χάιδεμα. Αυτή η ανακοίνωση, δεν είναι άλλη μια υπηρεσία της Ομόνοιας στο Ντούλε;
Για  ότι γράφετε στην τελευταία παράγραφο, θα μας έχετε συμπαραστάτες. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς και δεν θεωρούμε ότι τα δεινά μας προέρχονται από το Μπολάνο, το Ντούλε την Ομόνοια κλπ. Όταν όμως κάποιο χρησιμοποιούν την εξουσία που εμείς τους δώσαμε, εργολαβικά και με αλαζονεία θα μας βρει απέναντι και χαρακτηρίστε μας όπως θέλετε.   

17 comments:

Αετός Β.Η είπε...

Έχετε πολύ θράσος κύριοι της ‘’ηγεσίας’’ της Ομόνοιας και εσείς του ‘’Γραφείου Τύπου’’!

Μέχρι τώρα κάνατε ότι θέλατε και δεν δώσατε ποτέ λογαριασμό στο Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό!

Είχατε το Λαϊκό Βήμα και τον τότε υπηρέτη σας Β.Ιατρου στην υπηρεσία σας για να εκθειάζει το ‘’μεγαλείο’’ σας και τον ‘’αγώνα ‘’σας για τα ‘’δίκαια’’ του Β/Ηπειρώτικου Ελληνισμού! Είχατε βεβαίως και την εφημερίδα η ‘’Φωνή της Ομόνοιας’’ για να χτενίζετε επίσης τα γένια σας!

Η αλήθεια είναι ότι μας καταστρέψατε μέχρι τώρα και ότι είστε ανίκανοι και εσείς και αυτοί του ΜΕΓΑ αλλά και ο υπηρέτης των σοσια-λιστών Β.Τάβος!

Ο μοναδικός που προσπαθεί να περισώσει ότι μπορεί στην πατρίδα μας είναι ο Βασίλης Μπολάνος και γι’αυτό κανείς δεν το κατηγόρησε γιατί τουλάχιστον προσπαθεί και γι’αυτό έχουν τρελαθεί οι αλβανοί και του επιτίθενται!

Από εδώ και μπρος δεν θα σας αφήσουμε να κοιμηθείτε ήσυχοι.

Θα καταγγείλουμε στο Β/Ηπειρωτικο Ελληνισμό την ανικανότητα σας και τα βρόμικα οικονομικά προσωπικά σας παιχνίδια!

Πα’ψτε επιτέλους με αυτήν την ενοχλητική αλαζονική συμπεριφορά σας ότι δήθεν όλοι έχουν άδικο ενώ εσείς έχετε δίκαιο!

Μα τότε γιατί ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ η Ομόνοια-ΚΕΑΔ να πάρει μόνο το 20% των ψήφων των Βορειοηπειρωτών!

Μήπως επειδή είστε ανίκανοι και βρόμικοι και ότι μας καταστρέψατε?

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον μια πολιτικη οργανωση που ευαγγελιζεται πως πρεσβευει τον ελληνισμο της Αλβανιας να ασχολειτε με τα δημοσιευματα σε ενα blog και να εκδιδει μάλιστα και Δελτιο Τυπου;
Ειναι δυνατον μια οργανωση που θελει να εκπροσωπει τον ελληνισμο της Αλβανιας και μαλιστα κατ αποκλειστικοτητα να εχει ενα προεδρο αγράμματο που δε μπορει να ολοκληρωσει ουτε μια προταση στα ελληνικα;

Ανώνυμος είπε...

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι πια τα Δελτία Τύπου της Ομόνοιας τα γράφει το ίδιο το κατεστημένο, δηλαδή το Δερόπολη. Που έφτιαξε τώρα τελευταία και το Βούρκο και που θα φτιάξει αύριο το Χειμάρρα κοκ. Μπορεί να μας ερμηνεύσει όμως το Δερόπολη γιατί από την ημέρα που το κατεστημένο άρχισε να λειτουργεί ιντερνετικά, μόνο 6 από τα 14 μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας του νομού Αργυροκάστρου ασυμμετείχαν στη σύσκεψη - παρωδία του περασμένου Σαββάτου; Πρόκειται για το ίδιο χέρι που τα φέρνει όλα ανάποδα στην ΕΕΜ ως αντεκδίκηση του γεγονότος ότι η ΕΕΜ δεν έδσε ποτέ απευθείας ψήφο στο Ντούλε. Πρόκειται για την εκδίκηση των ηττημένων. Οι οποίοι κρύφτηκαν όλοι πίσω από την ανωνυμία (και υποχρεώνουν και τους υπόλοιπους στην ανωνυμία) και βάλλουν κατά των πάντων. Μη μου πείτε γιατί κι εσύ γράφεις ανώνυμα. Μα για να τηρηθεί η ισοτιμία. Δεν μπορώ εγώ να γράφω επώνυμα κι αυτός που ελέγχει το χωράφι του ιντερνέτ να γράφει ανώνυμα. Θα πρέπει να παίζουμε με τους ίδιους όρους. Τα βρώμικα οικονομικά συμφέροντα, φίλοι μου, τα παίζουν εκείνοι που έχουν πολιτική και οικονομική εξουσία. Και ασφαλώς εδώ δεν εξερείται ο Ντούλε, ο οποίος κάνει ανελλειπώς εδώ και 14 χρόνια χρήση τέτοιας εξουσίας. Και σήμερα το ίδιο κάνει. Συμμαχεί με τον εκπρόσωπο των Εβραίων στην Αλβανία σε όλα τα θέματα, έχει γίνει στρατιωτάκι του και φερέφωνό του, έχει γίνει πιο καθόλικος από τον Πάππα και γιατί; Κάποια στόματα λένε ότι μαζί με δύο άλλους, "άσπονδους εχθρούς του" χαίρονται την οικονομική άνεση που σου προσφέρι μια άδεια οικοδομής στα Τίρανα. Έτσι, για να μη νομίζετε ότι πρόκειται για την αθώα περιστέρα ...

Ανώνυμος είπε...

Την ακούσατε την τελευταία κοτσάνα του Ντούλε; Σε εκπομπή του σταθμού του Έντι Ράμα NEWS 24, σε ατάκα του δημοσιογράφου Μπαμπαράμο συνεχάρηκε την έκδοση του αλφαβαταρίου στην αρουμούνικη γλώσσα. ΑΣς πάει τώρα να το δώσει στον Πότση και στον Γκότση που θεωρούν την ελληνική μητρική τους γλώσσα. Αυτό το παιδί που τόσο προσεκτικό και γενικόλογο είναι στις απαντήσεις προς του δημοσιογράφους πώς το έκανε αυτό το ατόπημα; Μα τον είχε συνεπάρει το συναίσθημα, καθώς επί 47 λεπτά μιλούσε για τους στόχους της αντιπολίτευσης (συνήγορος του Έντι Ράμα δεν είναι:), για την οξυδέρκειά του, καθώς προέβλεψε ότι η Αλβανία δε θα γίνει δεκτή στην ΕΕ (κάτι τρέχει στα κάτω σέκλανα) και κατά το τέλος θυμήθηκε ότι δεν είχε πει τίποτε για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα ...

Αετός. Β.Η. είπε...

Ανώνυμε, ο κ. Μπολάνος επέστρεψε στην Χιμάρα μόνο μετά το 1991. Έτσι και αλλιώς δεν έχει πάει Ελληνικό Σχολείο όπως το 90% των βορειοηπειρωτών!

Άρα μην κατηγορούμε τον κ. Μπολάνο για τα ελληνικά επειδή είναι και έχει καρδιά Ελληνική!

Μήπως θα ήταν καλύτερα να είχαμε Πρόεδρο τον Παναγιώτη Μπάρκα και τον Γιάννη Γιάννη που μιλούν τέλεια Ελληνικά διότι τους έστειλε το κομμουνιστικό δικτατορικό καθεστώς του Ενβέρ Χοτζά την δεκαετία του 1980 στην Ελλάδα για ''σπουδές'' ( λέμε τώρα για ‘’σπουδές’’?)

Ανώνυμος είπε...

Και τι σπουδές;; Θ.Β. πράκτορας έγινε,ουτέ αυτός δεν ξέρει ποιάς ιδιοκτησίας,σας παρακαλώ όμως για κάτι είναι ανέντιμο να κατηγορούμε το Μπολάνο,όλοι ξέρουμε πολυ καλά τι άνθρωπος,έχει φάει εξοριές,προπυλακισμούς από τους αλβανούς,για αυτό λιγο σεβασμός,

Ανώνυμος είπε...

Αετε η παραπληροφορηση δε βοηθησε ποτε κανεναν!
Τα 99 χωρια της αναγνωρισμενης ελληνικης μειονοτητας αντιστοιχουν στο 10% του πληθυσμου των ελληνων της Αλβανιας;
Το συνθημα της δικτατοριας ηταν " και το χωριο θα γινει πολη", μπορουσε ο οποισδηποτε να μετακομισει απο καποια πολη σε οποιοδηποτε χωριο, όχι μονο κατι τετοιο ήταν εφικτό αλλα θα τον παρασημοφορουσαν κιολας. Αντιθετως, το δυσκολο ηταν να μετακομισεις απο καποιο χωριο σε πολη. Οπως καταλαβαινεις δε μπορω να δεχθω κανενα επιχειρημα του ειδους "μεγαλωσα μακρια πο τον τοπο μου".
Δε γνωριζω για τον Παναγιωτη Μπαρκα αν σπουδασε στην Ελλαδα, γνωριζω ομως για το Γιαννη Γιαννη.
Αυτο ομως τι σημαινει οτι ηρθαν στην Ελλδα ως "πρακτορες" των Αλβανων; Πολυ επιπολαιο δε μοιαζει κατι τετοιο, ποιος θα τους εμπιστευοταν αυτους τους ανθρωπους απο πλευρας Ελλαδος;
Και για την ιστορια, οι μεγαλυτεροι πρακτορες ηρθαν στην Ελλδα ως φυγαδες και ως διωκομενοι απ την Αλβανια και οχι με σπουδαστικη ή τουριστικη βιζα.

Ανώνυμος είπε...

αντί να βγάζουν δελτία τύπου ,να μας πούν καλύτερα πόσοι ήταν στο ΓΣ?Για να τους πιστέψουμε κιόλας. Β.Η/ρώτη αυτοί νομίζουν οτι όλοι είμαστε κοροιδα και θα κάνει οτι θέλει ο Μπολάνος και δεν θα μιλαμε,όχι κυριοι ο καιρός της σιωπής τελείωσε.Δουλέψτε σωστα για το εθνικο θέμα γιατί αλιώς δεν θα μπορείτε να πάτε σε κανένα χωριό ,η δυσαρεσκεία είναι πολύ μεγάλη

Αετός. Β.Η. είπε...

Ανώνυμε, έχουμε διαφορετική κρίση.
Ο Μπολάνος δεν είναι φίλος μου, ούτε είμαι Χιμαριώτης! Είναι πασιφανές όμως και ξεκάθαρο ότι υπηρετεί πιστά την ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ και τον ευγνωμονώ για την αντίσταση του!

Τώρα, όσον για το θέμα του Γιάννη Γιάννη, Παναγιώτη Μπάρκα κλπ, άστα καλύτερα επειδή βρομάει πολύ η ιστορία!

Μήπως πήγαν για σπουδές επειδή περάσαν οι πρώτοι τις εξετάσεις και έτσι έκοψαν τα εισιτήρια και πήγαν για σπουδές. Έτσι σπούδαζαν οι βορειοηπειρώτες το 1980 επι της δικτατορίας του Ενβερ Χότζα?

Δεν μίλησαν ποτέ με την μυστική υπηρεσία της Αλβανίας την περιβόητη Sigurimi και τους αξιωματούχους της κομμουνιστικής δικτατορίας της Αλβανίας?????

Γ.Γιάννης είπε...

"Αετέ" είσε πολύ νυχτωμένος κι αν δεν συμβαίνει αυτό τότε εξηπυρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα που δεν έχουν καμία σχέση με τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Όντως ο Γ. Γιάννης είχε την καλή τύχη να δει αλλά και να γεμίσει Ελλάδα από το 1981. Όντως ο Γ. Γιάννης είχε την καλή τύχη να σπουδάσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο, να σπουδασει όχι μόνο γράμματα, αλλά και αγάπη για την Μεγάλη και την Μικρή Πατρίδα.
Ο Γ.Γιάννης υπερηφανεύεται για το παρελθόν, αλλά και για το παρόν του. Ο Γ. Γιάννης υπερηφανεύεται για τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα (1981-1986). Ο Γ. Γιάννης υπερηφανεύεται για όσους αγώνες έδωσε και είναι πανέτοιμος να προσφέρει ό,τι μπορεί και απο οποιαδήποτε θέση για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Ο Γ Γιάννης ξέρει πλέον πως σε ορισμένους δεν αρέσουν ούτε οι αρχές, ούτε τα ιδανικά...
"Αετέ" δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμό σου. Αν το ήξερα σίγουρα θα μπορούσα να απαντήσω καλύτερα. Το τελευταίο που θέλω να σου πω( αναγκασμένος βέβαια) είναι πως "έχουν γνώση οι φύλακες"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Αετός. Β.Η είπε...

Γιάννη Γιάννη κάνεις λάθος! Δεν εχεις την τύχη να σπουδΆσεις στην Ελλάδα το 1981, ΑΛΛΑ ΣΕ ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΌ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΌ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ!
Απάντησε μου, μίλησες ποτέ με το αιμοβόρο και αδίστακτο SIGURIMI?
Σίγουρα ναι, μίλησες! Γιατί έτσι ήταν οι κανονισμοί του συστήματος που σε έστειλαν τότε στην Ελλάδα ! Πας άλλα μου δίνεις συνέχεια αναφορές!

Ξέρω ότι είσαι αμετανόητος και ότι είσαι υπερήφανος για το παρελθόν σου, εγώ όμως νοιώθω ντροπή για την ύπαρξη σου ως Αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ!

Και κάτι άλλο, αν θες βεβαίως και θα σου πω ποιος είμαι, άλλωστε την αλήθεια λέω για σένα!
Άλλωστε αλήθεια είναι ότι όλοι σας έχετε ευθύνη στην καταστροφή της Βορείου Ηπείρου!

Αετός. Β.Η είπε...

Α, ξέχασα βρε πουλάκι μου. Γιάννη Γιάννη, θα μεταφράσεις πάλι την προπαγάνδα των τσάμηδων στα σχολικά βιβλία που προορίζονται για τα ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου γι να πάρεις κανένα ευρωπουλο?

Στείλε μου και εμένα μεταφρασμένη την προπαγάνδα των τσάμηδων, που ΕΣΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΣ στα ελληνικά, εις βάρους της Ελλάδος!

Έτσι για να σου αποδείξω τι συμφέροντα εξυπηρετώ! :---))

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΟΑΣ ΕΣΥ ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Mu arese ayto to exoyn gnvsi oi filakes. Giani Giani, pes ta olla. H Ellada de se gemise mono me gnvsis kai agaph gia thn Patrida (ti megali kai th mikri, opos les) alla kai me lefta. Apo toyw protus boroihpeirvtes (mazi me Ntoyle, Mpetsi, P.Mparka) poy phrate apo thn Ellada sygxrona psigia apo to 1995 kai ta egkatasthsate sto Jorgoytsati.Einai ekei akoma, ta katanthsate apotthikes. Esi prosopika pires dyo ypotrofies apo to elliniko kratos gia ta paidia soy, synollo 60 me 70 xiliades eyrv. Mia kloyva apo ta olympiaka akinita thn exeis akoma spiti soy ... Symperasma: H Ellada plirose polla gia sena. Ki esi tis to kseplironis me to rollo toy diaspasti. Den ksero ti simveni me sena. Se kapia allh ladia ua eise mesa gia na kanis strofi 180 miron kai na eksipiretis "afillokerdos" to Ntoyle, o opoios prin 2 xronia se petakse me klotsies apo thn Omonia giati ntrepontan na katebaine mazi soy stin Athina. Kai mi mas millas gia arxes kai idanika. Giati oi arxes kai ta idanika uelon arx...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτή αν είναι είδηση! Σύντομα η τριάδα Ντουλεμπετσογιάννη θα λειτουργήσει τα ψυγεία στο Γεωργουτσάτι, αυτά που τος έδωσε ο Χαλιμάς. Εκεί μέσα σκοπεύουν να βάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην κατάψυξη. Στη δράση θα υπάρχει μόνο το ΚΕΑΔ, για να κάνει αυτό τα παζάρια με τον εβραίο, το Ράμα ... Γιατί η Ομόνοια ποτέ δεν ήξερε να παζαρεύεται. Γι' αυτό καλύτερα ας μείνει για λίγο στην κατάψυξη ώσπου να τελειώσουν δουλειά τα ζουλάπια ...

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός μας Σπύρος Ξέρρας ήρθε τέταρτος στις προτιμήσεις των αλβανών τηλεθεατών σε εκπομπή μεγάλης ακροαματικότητας του καναλιού NEWS 24. Αυτή δεν είναι ελληνική επιτυχία; Αν΄συνέβαινε με κάποιον έλληνα στη Σιγκαπούρη θα ήταν; Από τη ερόπολη είναι ο Ξέρρας, φίλε μας Δεροπολίτη. Μάλιστα είναι από τη Δερβιτσάνη, το μεγαλοχώρι. Αλλά για σας έχει μεγαλύτερη σημασία κάποιος έλληνας πολιτικός (Πασόκος κατά κανόνα) που διακρίνεται (Πέτρος Ευθυμίου), παρά κάποιος βορειοπηρώτης που δε μας πάει πάσο, αλλά που μας πήρε σβάρα. Πάντως, Σπύρο, μη πτοείσαι, η υπηρεσία στον τόπο μας δε γίνεται από ψυγιάνθρωπους. Θέλει ζεστή αγάπη ο τόπος για να προκόψει. Κι εσύ αυτή την αγάπη την έχεις και το αποδεικνύεις μέρα με την ημέρα.

Δημοσίευση σχολίου