Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

«Την λάσπη δεν σας την έφερα εγώ, την βρήκα μεταξύ σας».


Τέλος τα ελεύθερα σχόλια
Μετά την παρότρυνση μας για αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα στο σχολιασμό, όχι μόνο δεν εισακουστήκαμε αλλά χειροτερέψαμε. Τις δυο τελευταίες μέρες ήρθαν πάνω από 100 σχόλια όπου πλην ελαχίστων, τα υπόλοιπα ήταν κατάπτυστα. Δικαίως διαμαρτύρονται πολλοί αλλά επιτρέψτε μου να διασκευάσω λίγο αυτό που είπε ο Γεώργιος Καστριώτης και να πω: «Την λάσπη δεν σας την έφερα εγώ, την βρήκα εδώ σε σας».
Ονόματα όπως των κ Λ. Παππά που καμία σχέση δεν έχει με την διαχείριση του ιστολογίου, του Ο. Μπέτση, του Η. Νταλιάνη, του Α. Κατσαλίδα, του Γ. Τρίχα και άλλων προσώπων  που εκτίθενται καθημερινά με τα κοινά της ιδιαίτερης πατρίδας μετατράπηκαν σε σάκους των μποξ από ανεύθυνους σχολιαστές που δεν ξέρουν τι θα πει να προσφέρεις . Από όλους αυτούς  που θίχτηκαν ζητούμε  ειλικρινά συγνώμη!
Πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει ένας διάλογος χωρίς «λογοκρισία» αλλά είναι αδύνατο! Πλέον όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται εφόσον εγκριθούν από κάποιο διαχειριστή.  Κανένα σχόλιο που περιέχει βωμολοχίες και θίγει πρόσωπα δεν θα δημοσιεύεται.
Δεν είμαστε επαγγελματίες και δεν έχουμε κανένα συμφέρον. Στην ομάδα μας ασχολούνται ακόμα και μαθητές.  Ο χρόνος που διαθέτουμε για να διατηρούμε αυτό το ιστολόγιο δεν μας περισσεύει. Το κάνουμε με κέφι, γιατί πιστεύουμε ότι προσφέρουμε κάτι. Οι σχολιασμοί των δυο τελευταίων ημερών ανέδειξε και κάτι άλλο, την τεράστια κρίση επικοινωνίας που έχουμε μεταξύ μας. Ελπίζουμε όσοι έγιναν μάρτυρες αυτού του ξεκατινιάσματος να κατάλαβαν ότι πιάσαμε πάτο και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε.

15 comments:

Aggelis είπε...

Φιλε-οι εκει στο μπλογκ.

Καταρχην συγχαρητηρια. Ειναι πολυ καλη η προσπαθεια σου και μην μασας απο ο,τι σου λενε.

Αφορμη για να στειλω ειναι η αναρτηση σου σχετικα με την λασπη.

Φιλε μου, μην γινεσαι τοσο ευαισθητος και προστατευτικος.
Τα ονοματα που ¨θιγονται " εκει , δεν εχουν αναγκη την προστασια σου. Αυτοι φιλε μου εχουν αντεξει αλλα και αλλα, οποτε δεν τους νοιαζει. Αυτα που λεγονται στο μπλογκ σου ειναι πταισματα μπροστα σε αλλα.
Και στο κατω κατω, για να εχει ο κοσμος τοσο αχτι με αυτους σημαινει οτι κατι εγινε.
Μην κανεις πισω τωρα. Ασε να μαθαινει και ο απλος κοσμος που δεν ξερει το ποιον τους.Αν αυτοι προσβαλονται με αυτα που λεγονται στο ιντερνετ ,εμεις τι πρεπει να παθουμε με οοοοοσα εχουν κανει αυτοι εις βαρος μας και της πατριδας μας?

Αυτα τα λαμογια πρεπει να "απολογηθουν¨ τουλαχιστον στην κοινη γνωμη και οχι να θιγονται και να γραφουν δελτια "στυλ ορφεα μπετση κτλ" που εγραψε στο μπλογκ σου.

Εχω βαρεθει ρε φιλε μου αυτη τη μποχα, και απο την μια πλευρα ( ντουλε) και απο την αλλη ( μεγκα κτλ). Βριζεις τον εναν , εισαι με τον αλλον, αμεσως να κολλησουν ταμπελα.

Για αυτο σου λεω,ασε να μαθαινει ο κοσμος, σβηνε μονο τις βρισιες και τα αλλα αστα. Ας ακουγονται ονοματα. Να ξερεις οτι οποιος ειναι καθαρος δεν εχει να φοβαται κατι. Αλλα ολα αυτα τα ονοματα που ακουγονται, οχι μονο καθαρα δεν ειναι ,αλλα δεν τα ξεπλενει ουτε η μπιστριτσα.

Μην προσπαθεις να το παιξεις δημοκρατης. Εμεις δεν καταλαβαινουμε απο τετοια, ειμαστε ζωα. Θελουμε μονο ντουμπιτσι.

Κατι τελευταιο, με αφορμη την ημεριδα στην οποια ημουν παρων. Δεν εχω κατι προσωπικο με κανενα πολιτικο κομμα στην ελλαδα, ολα αδιαφορουν για μας, αλλα λιγοτερο αλλο περισσοτερο.Αλλα θελω να σταθω λιγο στο πασοκ και δη στα δικα μας παιδια που εντασσονται στο κομμα αυτο. Πραγματικα λυπουμαι πολυ για ολο αυτο. Αποδυκνυουν οτι ο μοναδικος τους σκοπος ειναι η προσωπικη προβολη και τιποτα αλλο. Γιατι αλλιως δεν μπορω να εξηγησω πως μπορεις να εισαι μελος ενος κομματος ,οταν τα ¨"φαουλ " εις βαρος σου και της βορειηπειρου ειναι πολλα.
Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα αν ειμαι σε κομμα , στο οποιο εχει στελεχη σαν την νταλαρα. Δεν ξερω αν ολα αυτα τα δικα μας παιδια, εδειξαν με οποιοδηποτε τροπο προς το κομμα τους την αντιθεση σου τους σε γεγονοτα σαν αυτα της νταλαρα.
Και δυστυχως , καταλαβα οτι το βασιλειο παει σοι. Αν κοιταξεις το παρελθον των γονιων , παππουδων αυτων θα καταλαβεις πολλα συμπερασματα. Δυστυχως.

Σορρυ που μακρηγορησα. Και ξανα, μην μασας, δειχνε τα σχολια. Τους ποναει πολυ!!!

Καλη τυχη.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Φίλε μου, σε ευχαριστώ!

Το θέμα είναι η κριτική να είναι παραγωγική. Σκέπτομαι μήπως αδικούμε ανθρώπους γιατί δεν τους ξέρω όλους αυτούς που βρίζουν. Δεν είναι δυνατόν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά να είναι σκάρτοι και απατεώνες. Ένα είναι σίγουρο, δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε διάλογο. Δεν συμφωνείς μαζί μου; Είσαι εχθρός μου! Κάνεις κριτική στο Ντούλε; Είσαι με το Μπερίσα με το Μέγκα και προδότης.
Και πάλι σε ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

ti egine edo?
gnhsioi pramatikoi boreiohpeirotes.
leventes oloi tou kafeneiou me agona ap ton kanape to laptop kai tin anonymia tou interteti.
h koytoponria kai h xazomara sto megaleio ths.
Ermaia ths tyxhs.
kai kserete kati, ayth h antimetopisi mas aksizei giati aythn epidiokoume telika.
mhn gkriniazete, o kathenas pairnei ayto poy thelei kai ayto poy toy aksizei.
kai se emas ayth akribos h mizeria aksizei.
ntrepomai gia mas.

Αετός. Β.Η είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή του blog Βορειοηπειρώτης.
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Aggelis.

Επί 20 χρόνια όλοι αυτοί που είναι στην ‘’ηγεσία’’ του τόπου μας έδειξαν προκλητική αδιαφορία για το μέλλον της πατρίδας μας!
Τα πιο πολλά ονόματα τα κατήγγειλα και τα ανάφερα εγώ.

Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν τους.

Αυτοί οι κύριοι όμως έχουν μερίδιο ευθύνης στην καταστροφή της πατρίδας μας.

Ξέρεις, και εγώ νόμιζα ότι εμείς οι Βορειοηπειρώτες δεν είμαστε άξιοι και ότι είμαστε ανάξιοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας.

Διαψεύστηκα γιατί βλέπω ότι οι Βορειοηπειρώτες έχουν και κρίση και γνωρίζουν τους υπαίτιους της καταστροφής μας.

Μην ξεχνάς ότι για 20 χρόνια οι βορειοηπειρώτες δεν είχαν βήμα για να εκφραστούν ελεύθερα διότι την μια εφημερίδα την έλεγχε ο Β. Ιατρού για το συμφέρον του, την δεύτερη η Ομόνοια για να χτενίζει τα γένια της και την τρίτη ο Χ.Τζιάς για να κάνει την προπαγάνδα των αλβανών σοσια-λιστών!

Ποτέ δεν ήταν ελεύθερα και ποτέ δεν λειτούργησαν προς όφελος του Ελληνισμού αυτές οι εφημερίδες. Η κάθε μια εξυπηρετούσε τα οικονομικά και προσωπικά συμφέροντα των λίγων.

Σήμερα, μετά από 20 χρόνια και για πρώτη φορά και χάρη στα ελεύθερα blog μπορούν οι βορειοηπειρώτες να καταγγείλουν την ανίκανη ηγεσία τους για την βρομιά και την δυσοσμία που επικρατούσε στους κόλπους της ηγεσίας της τα τελευταία 20 χρόνια!.

Ανοίχτηκε με τα ελεύθερα blog και ειδικά με το blog σας, το παράθυρο να βγει η μπόχα της ''ηγεσίας'' μας .

Επιτέλους μετά από 20 χρόνια πρέπει όλοι τους να καταλάβουν ότι υπάρχει η ελπίδα να μην καλυφθούν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί!

Να καταγγείλει κάποιος η κάποιοι τα κακός συμβάντα είναι αγάπη προς την Πατρίδα και υποχρέωση!

Σίγουρα θα σε πολεμήσουν αγαπητέ διαχειριστή του blog Βορειοηπειρώτης, σίγουρα θα σε πιέζουν, μπορεί να ζητήσουν και ποινική δίωξη εις βάρος σου. Έτσι γίνεται με όλα τα ελεύθερα blog για να τα αναγκάσουν να σιωπήσουν.

Μην υποκύψεις όμως, έχεις υποχρέωση στην Β. Ήπειρο να ακουστεί η αλήθεια.

Δεν θα πάμε μπροστά και δεν θα έχουμε πιθανότητα να επιβιώσουμε ούτε 1/1000.000 αν δεν απομονωθούν όσοι έκαναν και κάνουν ζημιά στο βορειοηπειρωτικό ζήτημα, όσοι εκμεταλλευτήκαν για το προσωπικό συμφέρον το εθνικό μας θέμα!

Σε παρακαλώ, μην σβήνεις σχόλια όταν αυτά τα σχόλια λένε σκληρές αλήθειες για την ‘’ηγεσια’’ μας και καταγγείλουν τους εγκληματίες ή τους απατεώνες εκμεταλλευτές που βρίσκονται εκεί και καταστρέφουν την πατρίδας μας!

Σε παρακαλώ, μην γίνεις και εσύ ένα νερόβραστο blog ‘’ενημέρωσης’’ γιατί θα επιτρέψεις να κοιμηθούν πάλι ήσυχα οι καταδότες και οι εκμεταλλευτές της πατρίδας μας.!

Προσωπικά θα είμαι στο πλευρό σας σε ότι με χρειαστείτε φτάνει να ενημερωθούν οι βορειοηπειρώτες σωστά και όχι με ΤΗΝ ΑΠΌΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ όπως γινόταν μέχρι σήμερα!

Σε παρακαλώ, μην κλείνετε και αυτό το ελεύθερο παράθυρο ενημέρωσης!

Ευχαριστώ πολύ!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

Θα ήθελα και εγώ να δηλώσω την στήριξη μου στο blog. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια που όλοι μας αξίζει να την αγκαλιάσουμε….
Μέσω αυτού του blog μας δίνετε η ευκαιρία να ενημερωνόμαστε σωστά για το τι συμβαίνει στον τόπο μας. Δυστυχώς εγώ ζω μακριά από την Βόρειο Ήπειρο και καλά καλά δεν γνωρίζω τα ονόματα για τα οποία γίνεται τόσος ντόρος….
Φυσικά και όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την πατρίδα αλλά θα έλεγα πως η διαχείριση έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για την ποιότητα των σχόλιων ειδικά όταν θίγονται ονόματα και καταστάσεις με άπρεπη τρόπο.
Αν κάποιος μπορεί να στηρίξει – δικαιολόγηση τα λεγόμενα του ας το κάνει αλλά όχι να γραφεί ότι του κατεβάσει η κεφάλα του και μάλιστα με ύφος δικαστή σαν να είναι ο μονός που γνωρίζει την πραγματικότητα. Όλοι μας θα έπρεπε να μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας, και νομίζω πως αυτός είναι ο ρόλος που καλούμαστε να παίξουμε με τα σχόλια μας, αλλά όχι να την επιβάλλουν με το έτσι θέλω εγώ γιατί μόνο εγώ είμαι πατριώτης.
Θεωρώ πως όλοι μας έχουμε στοιχειώδη λογική για να μπορέσουμε να κρίνουμε τι είναι καλό για εμάς και τι όχι. Εγώ προσωπικά δεν περιμένω από κανέναν με ύφος ανακριτή να μου ανοίξει τα μάτια γιατί και μόνο ο τρόπος του μιλάει δείχνει τον χαρακτήρα και τον πολιτισμό του.
Υ.γ. θα πρότεινα για καλύτερη επικοινωνία να χρησιμοποιούμε όλοι μας ψευδώνυμα (φυσικά αν κάποιος θέλει ας χρησιμοποιήσει και το όνομα του) ώστε όταν γραφεί πολλά σχόλια να γνωρίζουμε πως πρόκειται για το ίδιο άτομο. Με τόσους ανώνυμους που να βρούμε άκρη…

ETHNIKH ODOS ANW KATW DEROPOLI είπε...

BORIOIPIROTI! KYKLOFOROYNE FIMES OTI EISAI BOYRKARHS. BOYRKARHS H RIZIOTHS POY PAS RE KARAMHTRO; PWS TOLMAS KAI EXEIS APOPSI XWRIS NA EISAI DEROPOLITIS; RE YPHRETA TO DULE - TAVO - KSERA KAI SKASE. DE BLEPEIS THN KIKH, TI KAI AN EINAI DEKSIA, TI KAI AN O PATERAS THS ELEGE TO DULE GYFTO KAI YPHRETOYSE TON TABO, TWRA YPHRETOYN TO DULE. DEROPOLITES NA EINAI. EMEIS TA BRISKOMAI KSANA METAKSI MAS KAI ESEIS TSAKONESTE GIA EMAS.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου συγχαρητήρια για το blog.Βλέπω αποκτήσατε δυναμική στο διαδίκτυο. Αν και σχετικά καινούρια προσπάθεια.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου:
Όσα κόμματα κι αν στηρίξετε αν δε μετατρέψετε τη ενέργειά σας σε δράση (κατά το Αριστοτέλη)δεν κάνετε τίποτε.

1. Αν δεν ενισχύσετε τα χωριά σας δημογραφικά, δεν έχετε μέλλον. Δημιουργήστε ένα ταμείο και υποστηρίξτε οικονομικά γυναίκες που μένουν στη Β.Ηπειρο και θέλουν να κάνουν παιδιά, τρίτεκνες, πολύτεκνες, υπερπολύτεκνες

2. Τα καλοκαίρια γυρίζετε όλοι στα χωριά σας

3. Όσοι μένετε σε κοντινές με την Αλβανία πόλεις πηγαινοέρχετε εβδομαδιαίως.

4. Φτιάξτε καλοκαιρινές παράκτιες επιχειρήσεις

6. Φτιάξτε επιχειρήσεις που να εμπορεύεστε και στην Ελλάδα και στην Αλβανία. π.χ βιολογικές καλιέργειες.

7. Ο Ελληνισμός έχει μεγάλη δύναμη. Ξεκινήστε κάποια προσπάθεια αναγέννησης,βγάλτε τα κόμματα από τη μέση και θα δείτε.

Μη περιμένετε να ξυπνήσουν τα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

ante pali ta idia, as isoropeithei ligo h koybenta epiteloys.
ma ti sto dialo, toso zoa eimaste????

Ανώνυμος είπε...

eimaste aksioi ths moiramas , eimaste zoa giaayto tha imaste douli sthn ellada doylh kai sthn albania.
exome tosa alla provlimata eksoterika , tsamides kai alla kai asxoloymaste me ibrhs, ntropi.
exome kapia nea pedia ta opia spoydasen apoktisane gnosis epagelmatikes bkinonkes kai politikes , kai kapioi amesos prospathoyn na toys mavrisoyn , kai aytoi i kapioi einai b.hpirotes, anametaksimas . den ksero pos xronia tha kratisoyn oi methodi toy e.xotza, kai pali ntropi.
bgalte sto blog gia sizitish problimata poy mas kene oloys kai ayta einai polla kai edv kai sthn idieteri patrida th b.h.

Αετός. Β.Η. είπε...

Απάντηση προς Ανώνυμος 14 Ιουλίου 2010 8:16 π.μ και όλους τους ''θιγόμενους'' από τις καταγγελίες:

Δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Είμαστε θύματα μιας διπλής τραγωδίας!

Από την μια πλευρά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους ανθέλληνες αλβανούς με το αρρωστημένο εθνικισμό τους, και από την άλλη πλευρά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους πεμπτοφαλαγγίτες υπάλληλους των αλβανικών κομμάτων που βρίσκονται εδώ και 20 χρόνια στην ‘’ηγεσία’’ της Ομόνοιας ΚΕΑΔ!

Δεν είναι ύβρις να ζητάς να φύγουν οι ΛΕΡΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΩΝ ΤΣΑΜΙΔΩΝ από την ηγεσία της Ομόνοιας -ΚΕΑΔ!

Ύβρις είναι να ανέχεσαι και να περιμένεις να αγωνιστούν για το μέλλον της Πατρίδας μας αυτοί που φυλάκισαν, ξεφτίλισαν και βασάνισαν αθώους Βορειοηπειρώτες!

Ύβρις είναι να περιμένεις από τους γαμπρούς των τσάμιδων να αγωνιστούν για το καλό του τόπου μας!

Αρά δεν τσακωνόμαστε μεταξύ μας, απλά καταγγείλουμε και ζητάμε να απομακρυνθούν από την ηγεσία της Ομόνοιας ΚΕΑΔ αυτές οι ΛΕΡΕΣ!

drakos είπε...

Οι Βορειοηπειρώτες είναι οι μοναδικοί "μειονοτικοί" παγκοσμίως που δεν διαθέτουν καμμία οργάνωση που νά έχει ως στόχο το αυτονόητο(αυτοδιάθεση και ένωση με την μητέρα πατρίδα).Οι αιτίες; συνδυασμός των κατωτέρω,αδιαφορία εως μειοδοσία του εθνικού κέντρου,άριστες Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες και ροπή πρός τον ραγιαδισμό των κατά πλειοψηφία αριστεροφρόνων ΒΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΑΔ!!!

Ανώνυμος είπε...

stamatiste sas parakalo na vrizete tous sotires mas tou voriohpirotikou afti tha mas sousoune aplla kante ligo ypomoni re paidia min tous presaroume para poli.. symfono me ton neo anasximatismo pou ekane tora o proedros gia to kalo tou topou gia na doume tin parakato synthesi tou ypourgikou symvouliou...enver dule xotzia,ramiz-thoma gianni alia, .adil tzoumaka ciarciani,lenka .kiki. tsounko,spiro koleka[gianni gianni]ktsio katsalida moustaki, kadri ntaliani azbiou,,kai o maidanos mexmet orfeas shehou. ypoklinome

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα, ωραιος, πετυχημενο
το χοτζικο συμβουλιο,
πουλημενοι στους Αλβανους ρεεεεεεεε ειναι ολοι αυτοι
απατεωνες, τα παιρνουν χοντρα....ρουφιανοι του ΣΙΚ.

Ανώνυμος είπε...

CAPETAN BUAS

Σας το εχω πει και αλλη φορα με ολα αυτα που λετε και κανετε εσεις του ΜΕΓΚΑπροδοτες θα το φατε το κεφαλι σας,δεν σας σωζει κανενας σαλι και κανενας στρατος απελευθερωσης της μπουρδαλβανιας.

Δημοσίευση σχολίου