Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Γράμμα προς το δικό μας Σωκράτη

Η συγκλωνιστική δήλωση της οικογένειας του Σωκράτη Γκιόλια
Σωκράτη μας,
πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.

Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθειά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.

Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες.
Πηγή: Troktiko


Σχόλιο Βορειοηπειρώτη.
Δημοσιεύσαμε στο blog μας πολλά άρθρα με πνευματικό – θρησκευτικό περιεχόμενο. Θεωρούμε την επιστολή αυτή το ποιο χριστιανικό και το ποιο ωφέλιμο κείμενο που φιλοξενήσαμε μέχρι σήμερα.
Μία μέρα μετά την κηδεία του ανθρώπου σου, δεν είναι εύκολο να συγχωρείς  τους φονιάδες του παιδιού σου και συζύγου σου, όταν μάλιστα ξέρεις με πόση αγριότητα, πόσο άνανδρα και πόσο άδικα κάποιοι απερίγραπτοι του αφαίρεσαν τη ζωή.
"Αν δεν έχεις βρει κάτι για το οποίο αξίζει να πεθάνεις, δεν αξίζεις να ζεις", είπε ο Martin Luther King. Εσύ ΣΩΚΡΑΤΗ βρήκες πολλά γι’ αυτό δεν φοβήθηκες το θάνατο!
Θα σε θυμόμαστε πάντα φίλε!

4 comments:

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

Sigklonistiko! Boreiohpeiroth, sygxarhthtia! Ta themata soy einai ola ena kai ena, mprabo!

Ανώνυμος είπε...

Άλλ'αντ'άλλα της Βασιλικής το γάλα...

Ανώνυμος είπε...

ti thes na peis re poihth, anonime 6.41;
ANATRIXIASA ME THN EPISTOLH, KATAPLIKTIKO SXOLIO!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Βορειοηπειρώτη! Άνοιξα και το Δερόπολη. Κι εκεί βρήκα πάλι πρώτον το Ντούλε. Ο συνήγορος διαχειριστής του ανέλαβε να πει όλα εκείνα που ο Ντούλες δεν άρθρωσε στο NEWS 24!

Δημοσίευση σχολίου