Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΝεΒ: Ουδεμία ψήφος χαμένη. Ψηφίστε μαζικά, ψηφίστε Ελληνικά!


Κάλεσμα ΝεΒ για μαζική συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της Αλβανίας!  
 
Στις 23 Ιουνίου 2013 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι Βουλευτικές Εκλογές στην Αλβανία. Η διαδικασία της ανάδειξης των νέων μελών της κυβέρνησης αποτελεί πάντοτε σημαντική εξέλιξη για την κοινότητά μας, διότι απ’ αυτήν εξαρτάται η εκπροσώπησή των βορειοηπειρωτών στο Αλβανικό Κοινοβούλιο και η διεκδίκηση των απαιτήσεών μας.

Είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικό, όχι μόνο να συμμετέχουμε αλλά και να προτιμήσουμε με την ψήφο μας, Έλληνες υποψηφίους, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ηχηρή η παρουσία μας στη Βουλή. Ταυτόχρονα, η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, αποδεικνύει πως οι βορειοηπειρώτες είναι ενεργοί πολίτες που δεν απέχουν από διεκδικήσεις, νοιάζονται για τον τόπο τους και δεν αφήνουν το πεδίο ελεύθερο να δράσει το κράτος χωρίς αυτούς.
Η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" καλεί τα μέλη της, καθώς και όλους τους βορειοηπειρώτες να δώσουν δυναμικό παρόν στις εκλογές, ψηφίζοντας τους Έλληνες υποψηφίους της επιλογής τους. Η συμμετοχή όλων αποτελεί ανάγκη και αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση του κάθε βορειοηπειρώτη.
Ουδεμία ψήφος χαμένη. Ψηφίστε μαζικά, ψηφίστε Ελληνικά!

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

21 comments:

Κεραύνιος είπε...

Μπράβο για το αδερφικό κάλεσμα. Μεγάλη ουσιαστική σημασία μπορεί να μην έχει αλλά θα περίμενα από την Νε.Β. να καλέσει τους Βορειοηπειρώτες τουλάχιστον να μην ψηφίσουν αλβανικά κόμματα. Επιλέγοντας "υποψηφίους" μπορεί κανείς να ψηφίσει και PD, και PS και LSI αφού όλα αυτά έχουν στις λίστες τους Έλληνες τω γένος υποψηφίους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κεραυνέ μας λες να μην ψηφίσουμε τον Μαρτό; Τι είναι αυτά που κάνεις θα το μάθει ο Βαγγέλης μην κάνεις τέτοια! Και εμένα με απογοήτευσε η ανακοίνωση έπρεπε να λέει καταψηφίστε την γιάφκα και ψηφίστε το Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ για τους Κεαδίτες ΜΕΓΚΑ παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Keravne, pistevo oti to kalitero kalesma pros Voreioipeirotes tha itan, KATAKSIFISTE AFTOUS TOUS ELLINES POU DEN EKANAN ERGO.
As ginei enas apologismos apo tous vouleftes pou ipirxan mexri simera sti bouli kai meta na epileksoume afton pou exei kanei ergo, eno oso gia tous ipopsifious tou Mega as tous dosome tin efkeria gia na tous dokimasoume

aristera είπε...

Προς στιγμην δεν ειδα τον υπότιτλο και νομιζα οτι έχει εκλογές η ΝΕΒ!

Παναγιώτης Μπάρκας είπε...

Χαιρετίζω την ανακοίνωση της ΝεΒ για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία. Είναι χρέος κάθε φορέα να τοποθετηθεί σχετικά με τέτοια γεγονότα. Όμως,αν λάβουμε υπόψη το πολιτικό εκλογικό τοπίο στην ε.ε. μειονότητα, την επικρατούσα κατάσταση εσωστρέφειας και ακραίας αντιπαράθεσης και το τι εκπροσωπεί η ΝεΒ (δλδ την νέα γενιά της Βορείου Ηπείρου, ή κομμάτι αυτής), τότε θα έλεγα ότι στην ανακοίνωση υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ηθικής, πολιτικής και εθνικής ευθύνης και υπόστασης.
Είναι γεγονός ότι συμπληρώνονται αρκετά χρόνια τώρα που ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός αναζητεί να βρει μια λύση και να απαλλαγεί από την παρατεταμένη κρίση, πολιτικής εκπροσώπησης. Θα έλεγα απεγνωσμένα, ξεκινώντας από το γεγονός ότι η ψήφος των Ελλήνων απόχτησε κυριολεκτικά αρνητικό μέτρο κατά της συγκεκριμένης ηγεσίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΑΔ. Ακριβώς σε τέτοιες στιγμές καλείται να πει αποφασιστικά το λόγο η νεολαία και σε πρώτη γραμμή οι θεσμοί της. Η νεολαία προηγείται, μάλιστα κατά πολύ των καταστάσεων και γίνεται ο μοχλός των αλλαγών, τόσο σε ιδέες όσο και στην πράξη. Υπό το σκεπτικό αυτό η δήλωση της ΝεΒ, είναι κομφορμιστική, δεν βοηθάει και φέρει την νεολαία ένα βήμα πίσω από τις εξελίξεις. Επιβαρύνει την κατάσταση το γεγονός ότι από την μία η προβληματική ηγεσία καλεί στο σχήμα της κάποιους νέους ανθρώπους ως βερνίκι πάνω στο σάπιο της ξύλο για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη ότι ανανεώνεται (στην ουσία να εξουδετερώσει ό,τι νέο την εμπιστεύεται ακόμα). Από την άλλη στην εθνική ελληνική μειονότητα δημιουργήθηκε μια δυναμική για άμεση θετική ψήφο, που είναι το Κόμμα των Ελλήνων. Στο πλαίσιο αυτό κανείς δεν μπορεί να απορρίψει την πραγματικότητα των υποψηφιοτήτων των Ελλήνων στα Μεγάλα αλβανικά κόμματα. Όμως δεν μπορεί ένας φορέας νέων να μη διακρίνει το παράλογο που συντηρεί ζωντανή την αντιπαράθεση ανάμεσα στην ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ και τους πρόσφατους αποστάτες της. Δλδ, ότι οι Μπάρκας και Ξέρρας που έφυγαν διαμαρτυρώμενοι από το μαντρί του Ντούλε για την πολιτική συμπεριφορά του, είναι προδότες επειδή πήγαν, μάλιστα σε προσωπική βάση, με ένα άλλο κόμμα,(και γι΄αυτό διαγράφηκαν από την ηγεσία του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ) ενώ ο Μάρτος, ο οποίος πήγε με την ευλογία του Ντούλε στο Σ. Κόμμα Αλβανία, είναι πατριώτης, συνεχίζει να διατηρεί, τα πόστα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ κλπ.
Νομίζω ότι η ΝεΒ έχει το χρέος να προβεί σε ξεκάθαρη δήλωση, σε δήλωση σπαθί. Τώρα είναι η στιγμή. Ο κομφορμισμός της δήλωσης με την αρρωστημένη κατάσταση στον τόπο μας δεν βοηθάει, ούτε την ίδια, ούτε τον τόπο. Εμείς οι Έλληνες βορειοηπειρώτες και ειδικά οι νέοι πρέπει να ήμαστε ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από κάθε δέσμευσης όταν πρόκειται για τα εθνικά συμφέροντα. Οι κομφορμιστικές θέσεις παρατείνουν την κρίση, η οποία στο χώρο μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έχει πιάσει πάτο και από καιρό τρυπάει και το στερέωμα αυτό.
Παναγιώτης Μπάρκας

Unknown είπε...

ΜΠΑΡΚΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΙΣ - ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΞΑΝΑ ΕΚΙ ,ΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΠΩ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟ ΝΤΟΥΛΕ ΒΡΙΖΟΥΝ , ΟΙ ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΞΑΝΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ , Ο ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΗΣ ΞΑΝΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ "ΤΟ ΔΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΡΠΟΦΩΡΕΙ ΟΛΟΙ ΠΕΤΡΟΒΩΛΟΝΕ"

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια λέμε τώρα; Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς ότι η ΝΕΒ με το μήνυμα της ΕΛΛΗΝΙΚΑ με τα χρώματα της αφίσας έδωσε σήμα ότι συμπορεύεται με το ΜΕΓΚΑ΄. Οι υποψήφιοι του Μεγκα: Ρούτζιος είναι ιδρυτικό μέλος της, Γ. Γιάννης
υποψήφιος για το ΔΣ της, η Μητσιώνη μέλος τη Νεβ ο Γιώργο Νικόλας στενός συνεργάτης της Νεβ. Η μισή ΝΕΒ είναι υποψήφιοι με το Μεγκα. Οι νέοι μας δείχνουν τον δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

αποδεικνύει πως οι βορειοηπειρώτες είναι ενεργοί πολίτες που δεν απέχουν από διεκδικήσεις, νοιάζονται για τον τόπο τους και δεν αφήνουν το πεδίο ελεύθερο να δράσει το κράτος χωρίς αυτούς.

ore, eshte bere revolucion dhe une se kam marre vesh.
apo ju me keto citate paskeni qene vetem per lesh
ju jetoni akoma ne kohen e ENVERIT dhe te karocierit.
me keto qe na thoni po bindemi se do te kete te pakten 20 deputete grek (ne mos me teper) kuvendi shqipetar.dhe qe te gjithe me standarte evropiane dhe nderkombetare.
dhe ne shtete te tjera dhe ne greqi ekziston dhe ka pjesemarje ne % te llogaritshme hajdutlleku dhe injoranca, por ne shqiperi pothuajse eshte absolute, d.m.th. 100%. kjo tregon se perspektiva evropiane eshte e garantuar

i thoni dhe joti barkes se vetekenaqesia eshte bere me enjohur dhe ska nevoje informacionin e tij.

inteligjenca shqiptare

Τομέας Βορειοηπειρωτών της Νέας Δημοκρατίας είπε...

Ενώνουμε την φωνή μας με την Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Ουδεμία ψήφος χαμένη. Ψηφίστε μαζικά, ψηφίστε Ελληνικά.

Τομέας Βορειοηπειρωτών της Νέας Δημοκρατίας

Δεξιά στο Πωγώνι είπε...


((ΤΟ ΔΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΡΠΟΦΩΡΕΙ ΟΛΟΙ ΠΕΤΡΟΒΩΛΟΝΕ))
Δεν μας λέτε ρε καραγκιόζηδες του σάπιου συστήματος των NTOYLE- MPOLANIDON
Πιο δέντρο έχει καρπό στο Πωγώνι και πετροβολείται τα κυπαρίσσια του Χλομού η βελανιδιές στο βαρκό τα πλατάνια στο ποτάμι τα πεύκα στην Πολίτσανη τι έχει προσφέρει η NTOYLE παρέα στο ορεινό Πωγώνι.

Δεξιά στο Πωγώνι

Ανώνυμος είπε...

tha ithela na mas apantisi o proedros tis neb,k sumbulos tu xera,ti ton simvulepse ta teleftea 4 xronia ton ipurgo.ti exoun na anadixun san neb ta teleftea 3 xronia ektos apo tis pites,den ine ikani oute ekloges na diorganosun ektos k an fovunte mipos k xasum tin karekla p tus ekane simbulus. ust lamogia

Ανώνυμος είπε...

Βρε συ πογωνι,εχεις δει κανα σαπιο δεντρο να καρποφωρει;Κοπρια γινεται,αν δεν το ξερεις.Να σας πω την αληθεια απο τη νεολαια περιμενα μια ποιο καθαρη δηλωση.Και καθαρη δηλωση,ειναι ,ψυφος που δεν παει στο κομμα των ελληνων ειναι χαμενη.

Ανώνυμος είπε...

4:24 Αν ψάξεις τις δράσεις της Νεβ θα δεις το έργο. Αν όμως ψάξεις τα κατορθώματα του Ντούλε 12 χρόνια τώρα θα απογοητευτείς. Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα μόνο έχει διασπάσει την μειονότητα.

Ανώνυμος είπε...

Και ποια είναι η νεολαία ρε παίδες που θα υποδείξει ποιον να ψηφίσουμε; Ο κάθε ένας έχει προσωπική κρίση.
Καλα κανανε και το ανακοινώσανε, και το ιδιο θα πρεπε να κανει κάθε συλλογος αλλά η ψηφος ειναι προσωπική υπόθεση, δεν μπορει να κατευθύνεται.

Ανώνυμος είπε...

uodemia psifos hameni
apo ti naiolea me ti skepsi tin kameni

Ανώνυμος είπε...

Η νεβ κανει το χρεός της, απο κει και πέρα ο καθένας ας πράξει το δικό του.

Αγναντεύοντας είπε...

Με την ΝεΒ δεν έχω ουδεμίαν σχέση
αλλα κρίνω την ανακοινωση ως σωστή.
Η νεολαία όλων των Βοροιοηπειρωτων δεν έχει δικαιωμα να υποδειξει
σε κανεναν υποψήφιο.
Εχει υποχρεωση να καλεσει την παρουσία του κοσμου
για να δωσει με την δύναμη της ψηφου ισχυ σε αυτους που νομιζει.

ο καθενας μας, πρωην ψηφοφόρος οποιουδηποτε, εχει την υποχρεωση
να δώσει την ισχύ σε κατι καινουργιο που φτιάχνεται στον χώρο της μειονότητας και να ξεκαθαρισει με το παρελθον.

Αυτή είναι υποχρεωση που πρεπει ο καθενας μας να την αντιληφθει
και δεν χρειάζεται καμιά υπόδειξη.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΒ = ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ
ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΥΤΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ?
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ - ΤΙ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ?
ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΜΕΓΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΗ ΜΠΑΡΚΑ
ΔΕΝ ΞΑΛΗΦΩΝΤΕ ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κεραύνιος για μια φορά εκτός τόπου.
Απ τη μια χαρακτηρίζει ως ασήμαντη την ανακοίνωση. Απ την άλλη λεει θα είχε περισσότερη σημασία γι αυτόν αν διευκρίνιζε να μην ψηφίσουν έλληνες σε Αλβανικά κόμματα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η ανακοίνωση προέτρεπε τον κόσμο να ψηφίσει μόνο ΚΕΑΔ τότε θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ και Σωστη με ξεκάθαρη πολιτική θέση και σημασία με βάση τα λεγόμενα του .

Ξεχνάει ο Κεραύνιος πως ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Τιράνων (ο Δικός τους άνθρωπος) κατεβαίνει με παναλβανικό κόμμα. Εδώ δεν έχουμε προδοσία Κεραύνιες;;;
Με πόσο θράσος ζητάτε απ' τους έλληνες να σταυρώσουν έναν υποψήφιο σε αλβανικό κόμμα και απ την άλλη μας δηλώνεται και super πατριώτες;

Τα δικά σας σκατα δεν τα βλέπετε, κοντέυουν να σας πνίξουν! Ξυπνάτε!

Ανώνυμος είπε...

kaliviotis & dimou = naiolea ollon ton v/ipiroton
ti tetragoni antilipsi; eftihos pou ehoume tetia mialla
zito to mellon!

Ανώνυμος είπε...

tetragoni atilipsi
ma kai miallo ksourafi
prepei na ta aksiopisoume
min pane olla strafi

sou kanoune analysi
ap' t' allfa ws to wmega
gia to tragos ti esti
kai ti symenei ega

millame gia gnwsi megisti
kai morfosi ter-astia
pou mono aftoi katehoune
kai ta varvata atya

m'aftous tha kataktisoume
to twra kai to melloun
aste tous dulekseridhes
den kseroun pia ti thelloun

Δημοσίευση σχολίου