Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

H Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuqezi) στην Αθήνα!



 Δεν άργησε να ξαναχτυπήσει η  Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (AleancaKuqezi).
 Όπως ανακοίνωσε το Αλβανικό εθνικιστικό κόμμα στην επίσημη  σελίδα του στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση για τους ακραίους Αλβανούς εθνικιστές στην Αθήνα.

Είναι το κόμμα των Τσάμιδων που πριν λίγες ημέρες προσπάθησε να αμαυρώσει την εορταστική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κλεισούρα, στο νεκροταφείο των ελλήνων πεσόντων του ’40, πετώντας πέτρες και αυγά στον έλληνα Πρέσβη στα Τίρανα  τον έλληνα Πρόξενο Αργυροκάστρου αλλά και σε όσους παρευρέθησαν να τιμήσουν τη μνήμη των ηρώων.
Το Ελληνικό ΥΠΕΞ καταδίκασε το γεγονός με μια σύντομη ανακοίνωση αναφέροντας πως: «Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει απερίφραστα τις συμπεριφορές και τις ενέργειες αυτές που ως στόχο είχαν να αμαυρώσουν τον εορτασμό της εθνικής επετείου και να υπονομεύσουν τις διμερείς σχέσεις οι οποίες αναπτύσσονται θετικά προς όφελος των δυο χωρών. Ελλάδα και Αλβανία κάνουν βήματα για να ξεκινήσουν μια νέα εποχή στη μεταξύ τους σχέση, βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και στο κοινό ευρωπαϊκό τους μέλλον. Οι υπεύθυνοι για αυτές τις ενέργειες πρέπει να πάρουν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι αυτή η κεντρική επιλογή των δυο Κυβερνήσεων δεν είναι αναστρέψιμη και εκφράζει την πραγματική βούληση των δυο λαών».
Την ίδια στιγμή ο Αλβανός Υπουργός Εξωτερικών όχι μόνο δεν καταδικάζει  το γεγονός της Κλεισούρας, αλλά αναφερόμενος στη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις στη Βόρειο Ήπειρο,  εξαπολύει άγρια επίθεση προς την Ελληνική πλευρά τονίζοντας  πως:«Θεωρώ ότι είναι απολύτως αδικαιολόγητες οι πορείες αυτές που σου θυμίζουν τις πορείες της εποχής του Β 'Παγκόσμιου Πόλεμου, "την μεγάλη πορεία προς τη Ρώμη" και ούτω καθεξής, γιατί κανονικά είναι περιττές. Προφανώς τέτοιες πορείες μπορούν να γίνουν πολύ καλά στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται να γίνονται τέτοιες επιδρομές στο αλβανικό έδαφος και πολύ περισσότερο χωρίς να υπάρξει προηγούμενη επικοινωνία με τις Αρχές της γειτονικής χώρας, πράγμα το οποίο  αποτελεί έλλειψη σεβασμού».
Περιττές λοιπόν για τον Panaritiοι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου του «ΟΧΙ» στον τόπο όπου άφησαν την ψυχή τους χιλιάδες έλληνες στρατιώτες και  συμβουλεύει να μην γίνονται σε Αλβανικό έδαφος, ξεχνώντας πως το έδαφος αυτό είναι παράλληλα και αναγνωρισμένη ελληνική μειονότητα όπου κατοικείται από αυτόχθονες  έλληνες. Το Ελληνικό ΥΠΕΞ τηρεί σιωπή ισχύος καθώς δεν έχει  αντιδράσει  στις παραπάνω  δηλώσεις  μέχρι στιγμής.

Η σιωπή αυτή και η αδιαφορία απ’ την ελληνική πλευρά για το ανθελληνικό αλβανικό κόμμα, οδηγεί στο σημείο να έχουν το θράσος να διοργανώνουν συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας, ανενόχλητοι και προφανώς συζητώντας για το πώς θα πάρουν πίσω τις υποτιθέμενες περιουσίες τους στη  Θεσπρωτία, πως θα ανοίξουν αλβανικό σχολείο  και κοιμητήριο να ενταφιάζουν τους νεκρούς τους στην Ελλάδα.
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου λέει ότι μυρίζει μπαρούτι.

Ανώνυμος είπε...

epitelous erxontai
8a perasoume omorfa
pws kai pws to perimename

Ανώνυμος είπε...

δεν πτοούνται με τίποτα οι κουκεζήδες, ακόμα και στα μέσα της Αθήνας ήρθαν να μας τα ψάλλουν. Αυτό θα πει ελληνική δημοκρατία! Να επιτρέπει σε αυτους τους ανθέλληνες να χοροπηδάνε ελεύθερα.Αισχος και ντροπή για το ελληνικό υπεξ.

Ανώνυμος είπε...

Παλικάρια της φακής! Την Κυριακή θα φανείτε. Αν έρχονται οι κουκιεζήδες, μπράβο τους. Αν δε φύγουν μαύροι στο ξύλο, τρομάρα σας!

Ανώνυμος είπε...

panta pisteba oti osoi pane sthn Xrysh Aygh oi perisoteroi einai mamothreyta pou eipan na to paiksoun palikaria(oxi oloi)
twra teleytea eidame oi xrisaygites na kanoune pragmata pragmataki sosta me oloi thn symasia ths lekseis,kai gw gia prwth fora tous eida me sympa8ia kai tous psifisa(sigkronomenoi kai me tous aypolipous fysika pou diekdikoun thn psifo mas,kai idika ton b.hpeirotwn)!
thelw na tous paradex8w pragmatika twra pou exoun thn eykairia na gnwrisoun apo konta uck-des kai ucc-des...
ean oi kqezidhes den fygoun mayroi sto ksylo
h xrsyh aygi kala 8a kanei na mhn piasei sto stomaths ksana thn boreia hpeiro
o loggos pou thn agapoume osoi thn agapoume thn X.A einai epidi
gia prwth fora apo to 74 o ellhnas arxise na sikonei xeri kai na mhn masaei...
gia na doume...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΡΑ(ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ).ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΝΑ ΔΩ.ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ;ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΑΛΒΑΝΟΙ.ΑΝ ΔΕ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ...

Βορειοηπειρώτης Εθνικιστής είπε...

ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΙΕΖΗΔΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου, ανώνυμε 7:16.

Lazaros είπε...

Ομοιδεατες των Χρυσαυγιτων ειναι οι Κουκεζιδες αλλα θα κανουν αυτο που τους αρεσει να κανουν

Θα περασουν καλα και οι δυο

Ανώνυμος είπε...

koukouzes eisai esy aristerouli pou eksisoneis ellines kai albanous

Lazaros είπε...

με εχουν ξαναπει αριστερο
δεν με νευριασες ακομα, πεσμου και αλλα


Κυριακη σημερα και ελπιζω να μην εγινε αυτη η ηλιθια εκδηλωση

Δημοσίευση σχολίου