Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Συναντήσεις του Κώστα Γκιουλέκα με την ομογένεια της νοτιοανατολικής Ευρώπης


Θα επισκεφτεί και τη Βόρειο Ήπειρο
Μπορεί πολλοί βουλευτές και τομεάρχες να πήγαν για ...ψάρεμα μέρες που είναι, ο Κώστας Γκιουλέκας όμως συνεχίζει τις επαφές του με την ομογένεια της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μετά την Κωνσταντινούπολη, τη Σόφια, τη Βουδαπέστη, το Βελιγράδι, σειρά έχει η Βόρειο Ήπειρος και ειδικότερα οι φυλακές όπου μαρτύρησε ο Ελληνισμός την πρόοδο της κομμουνιστικής δικτατορίας του Χότζα.
Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι θα κάνει εκπομπή για την εποχή εκείνη μια και θα τον συνοδεύει κάμεραμαν...
http://taxalia.blogspot.com

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

kalopisteite taleporoi........ erxonte kameres!!!!

Ανώνυμος είπε...

opa re mparmpa kotso gia kateva ligo apo to kalami
ti les vre voreioipeiroti ......afti na ti valeis stis eidiseis tis xronias......

Ανώνυμος είπε...

tha epispeftei i tha episkeftei?????
gia na kseroume kai ti diavazoume gt apo grapsimo skizeis
ax re Babinioti 4 egefalika sti seira tha pathaines!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι 9: 28 , 9 :47 και 9 :49 έναν λόγο καλό δεν μπορείτε να τον πείτε ? Κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται στο χώρο μας πρέπει να την ενθαρρύνομαι και όχι να βγάζομαι χολή. Εάν ήταν του Πασοκ θα είχατε άλλη άποψη ? Ανώνυμε 9: 49 δήξε εσύ το καλό παράδειγμα γράφοντας τα σχολειά σου στα ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα ανώνυμε 12.38 γράψε με λατινικούς χαρακτήρες γιατί έτσι δεν κάνεις τα τραγικότερα ορθογραφικά λάθη όπως το "δηξε"και "σχόλεια"..."δείξε" και "σχόλια"είναι το σωστό.
Όσο για τη χολή που λές... κάνεις λάθος....το μυαλό του Γκιουλέκα έχει σταματήσει στο 1991.
Αλλά τώρα μη μας τον κάνετε και τον εργατικότερο τομεαρχή γιατι ενα καλοκαιρινο tour με όλα τα έξοδα καλυμμένα κάνει ο τύπος.....ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ανώνυμος είπε...

10¨.07 ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 1945 ΜΗΠΩΣ? ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ Η ΟΧΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ,ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ναι ρε συ
ο Γκιουλέκας έχει βαρεθεί τις παραλίες της Χαλκιδικής και της Θάσου και των Ελληνικών νησιών
και τα πεντάστερα ξενοδοχεία και λέει
"που να πάω τώρα, που να πάω" ...

"α το βρήκα, στη Βόρειο ήπειρο, στις φυλακές, που έχει κ θάλασσα και ωραίες παραλίες και γκομενάκια και ξαπλώστρες και κυριλέ ξενοδοχεία"!

Γι αυτό θα πάει ο Γκιουλέκας στις φυλακές,
γιατί είναι ο πιο "must" προορισμός για τους γκλαμουράτους!

Ρε για συνέλθετε ορισμένοι.
Πόσο μίσος και πόση βλακεία σας φύτεψε ο Χότζα..

Ανώνυμος είπε...

Μαχητή συσγχαρητήρια!
Μπορεί ο Γκιουλέκας να καβάλησε καλάμι, όπως λέει κάποιος παραπάνω αλλα δεν μπορεί κάποιος να του αμφισβητήσει την αγάπη για τη Βόρειο Ηπειρο γιατί έτυχε να τον δω απο κοντά και ξέρω. Θα επισκευτεί το Σπατσ και το Μπουρέλ, τόπος μαρτυρίου κάποιων γωνιών και παπούδων μας αλλα φαινεται 10.07 θα είναι κανα μπασταρδο του Χότσα και δεν τα γνωρίζει αυτά. Α ρε ξευτηλισμένοι φιλή που είμαστε! Ο καθένας θεωρει τον εαυτό του ισαξιο του Μεγαλέξανδρου και όλοι οι άλλοι πρέπει να τον υπηρετούν. Οταν κάνει κάτι κάποιος πρέπει σιγουρα να κρυβει σκοπιμότητα και ώφελος!

Υ.Γ δεν έγραψα το όνομα μου γιατί θα μου βήσκανε ότι κάποιος θείος του τριτου ξάδερφου του μπατζανάκι του αδερφού μου ήταν πρακτορας του Χότζα και των αλβανων και θα μου λέγανε, κάτσε ρε μιγάλε που λιλας κιόλας

Χρήστος είπε...

το ότι μαρτυρησαν κάποιοι στις φυλακές δεν το αμφισβητεί κανένας (εσυ χωρις όνομα), αλλά δε θα έρθει τώρα ο Γκιουλέκας να μας το αποδείξει.....αλλά όσον αφορά τον Παντούλα, εσύ Βορειοηπειρώτη γνωρίζεις πολύ καλα, πως ότι του ζήτησες στο έκανε και αν αναρωτιέστε κάποιοι τί? το μνημέιο στο Αλύκο

τζοβορι είπε...

ναι ο παντούλας το έκανε,ποιος ήταν πρόεδρος τησ Βουλής .ας πάρει και τωρα ο μιχαλακης αφου μας αγαπάει τοσο πολύ!!!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Είπε ο Χρήστος:
"το ότι μαρτυρησαν κάποιοι στις φυλακές δεν το αμφισβητεί κανένας (εσυ χωρις όνομα), αλλά δε θα έρθει τώρα ο Γκιουλέκας να μας το αποδείξει."

Μα πόσο μικρόψυχοι-για να μην χρησιμοποιήσω άλλο πρώτο συνθετικό- είστε ορισμένοι.

Δεν είναι υποχρέωση ΚΑΘΕ Έλληνα να αποτίσει φόρο τιμής στους Έλληνες που μαρτύρησαν επί χότζα;
Δεν είναι υποχρέωση ΚΑΘΕ δημοκράτη και κάθε ανθρώπου που σέβεται την Ιστορική αλήθεια και τη δικαιοσύνη;

Είναι άξιος συγχαρητηρίων και ο Γκιουλέκας και κάθε άλλος που θα πάει και να τιμήσει και να "θυμίσει" τα βασανιστήρια που υπέφεραν οι Έλληνες πατριώτες και χριστιανοί επί χότζα.

Δημοσίευση σχολίου