Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σημαντικές συναντήσεις του προεδρεύων του Συνδέσμου Αναγέννησης και ανάπτυξης, κ. Σωτήρη Κυριαζάτη



Τι ζητάει με επιστολή του προς την πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδος
Ο προεδρεύων του Συνδέσμου Αναγέννησης και Ανάπτυξης, Σωτήρης Κυριαζάτης, έχει εντατικοποιήσει τις συναντήσεις του με αξιωματούχους εντός και εκτός χώρας για τα καθημερινά προβλήματα και ιδίως για ενημέρωση και προβολή των στόχων του νέου Συνδέσμου Αναγέννηση και Ανάπτυξη.
Μετά τη συνάντηση με το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ. Νικόλαο Κοτροκόη  και τον Περιφερειάρχη Ιωάννων Αλέξανδρο Καχριμάνη, σειρά είχαν αξιωματούχοι στην Αθήνα.

Οι συναντήσεις διεξήχθηκαν σε καλό κλίμα και ήταν αποδοτικές.
Επιστολή σε υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης και του Κράτους έστειλε ο κ. Κυριαζάτης και για τα μείζονα θέματα των ημερών:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τους Κυρίους:
Κάρολο Παπούλια
Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Αντώνη Σαμαρά
Πρωθυπουργό της Ελλάδος
Δημήτρη Αβραμόπουλο
Υπουργό Εξωτερικών
Και συγκυβερνήτες:
Ευάγγελο Βενιζέλο
         Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Φώτη Κουβέλη
         Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ

Κύριοι
Με συγχωρείται για την ενόχληση. Όμως είμαι υποχρεωμένος ν’ αναφέρω:

Πρώτον: Ταξιδεύοντας απ’ τους Αγίους Σαράντα για την Αθήνα. Στους Γιωργουτσάτες αναγκαζόμαστε να μεταβιβαστούμε σε άλλο λεωφορείο, (εκτελών τη γραμμή Αθήνα-Τίρανα-Αθήνα). Δεν επιτρέπεται η απευθείας συγκοινωνία απ’ αυτά τα μέρη για την Ελλάδα. Βλέπω και ακούω συναισθήματα. Τη σιγανή διαμαρτυρία για την υποτίμηση, αν όχι περιφρόνηση που γίνεται.
Παρακαλώ, μη κόβουμε την άμεση επαφή μ’ αυτόν τον τόπο και κόσμο.

Δεύτερον: Πρόσφατα διακόπτεται το επίδομα του ΟΓΑ. Δόθηκε επί κυβερνήσεως Σημίτη, προεδρίας Κ. Στεφανόπουλου, Υπουργού Εξωτερικών Κ. Παπούλια και Οικονομικών Α. Παπαδόπουλου με υπέρτατο στόχο «να μην κλείνουν οι πόρτες απ’ έξω σ’ αυτόν τον τόπο». Απαντώντας στα τότε αιτήματά μας ότι «Αυτά, σας ανήκουν».
Πιστεύω ότι η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα επιτρέψει αυτές τις καταστάσεις.
Σας παρακαλώ: Μη γκρεμίζουμε τα όνειρα που πλάθουν και κουβαλούν μέσα τους, αιώνες, οι Έλληνες του βορείου αυτού τμήματος της Ηπείρου για την Ελλάδα. Δεν πρέπει και δεν αξίζει αυτός ο τόπος κι αυτός ο κόσμος να υποφέρει ακόμα.
Σας εύχομαι υγεία και δύναμη για το καλό όλων.

Με εκτίμηση
Ο προεδρεύων του Συνδέσμου Αναγέννησης και Ανάπτυξης.
Πρώην Γενικός Πρόεδρος της «Ομόνοιας»
Σωτήρης Κυριαζάτης

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

kalla ta les sotiri mou
ma pios na se akousei
aftoi edw den niazonte
gia allwn to tsimpousi

min ksehnas omws kai tin proodho tou kathe vorioipiroti
einai syghronwn antilipsewn. kseperna kata poli ton kathe elladhiti.
d.l.d. vorioipirotis evro-peos tou fra-peos kai tou kana-peos
ki' an ehei kai raki kai krasi poios ton pianei;

Ανώνυμος είπε...

Ο μπαρμπα Σωτήρης κάθεται και γράφει πέντε σειρές με το χέρι του. Ο μόνος πρόεδρος της Ομόνοιας που δεν έλαβε τον κόπο να γράψει κάτι με το χέρι του είναι ο Ντούλες. Όχι γιατί δεν ξέρει να γράψει. Ξέρει και πολύ καλά μάλιστα. Επέλεξε όμως την αερολογία. Μόνο μ' αυτόν τον τρόπο μπορεί να πιάσει καλύτερα το "είπα ξείπα". Γιατί το "έγραψα-ξέγραψα" αφήνει ίχνη! Είναι κι ο Μπολάνος που δεν έγραψε, αλλά αυτός δικαιολογείται, δεν ξέρει να γράψει ελληνικά. Όταν ήταν μικρός δεν τον άφηνε το καθεστώς του Χότζα να μάθει ελληνικά, τώρα που παραμεγάλωσε δεν τον αφήνει το κατεστημένο του Ντούλε! Πάντοτε κυνηγημένο το καψωπαίδι!

Ανώνυμος είπε...

mono I xpisi avgi ine I monadiki lisi dia ton ellinoxristianizmou ia afto ton polemane I politiki I poulimeni ...mono afti ine I monadiki patriots ..sas parakallo kathiste psixremi mia stigma kai rotiste ton e aftosas pou pame etsi pou tha mas vgali aftos o lathos dromos iati ksexasame tous patarades mas kai tora tha foudosoume kai ta pediamas ..stin xistoria tis ellados I opia panda ma pada exi xasi otan ixane provlima me taksi tous tsakomos kai grinia kai tora afto simveni .....pedia na to kserete pankathara I ellada kindinevi poli sovaro I ellada zitai ta pediatis na tin sosoune oxi tous politikous ........sasparakalo.............

Ανώνυμος είπε...

o xhaxhi sotir
keta jane te gjithe bithqire
ne jemi ne eresire
megjithese duke gdhire

nese do me marre pensionin
duhet te takosh andonin

hajde xhaxhi sotir diten e mire e mire u takofshime!

Δημοσίευση σχολίου