Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Π. Μπάρκας : Η ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ, επικαλέστηκε το «σκάνδαλο» της Νε.Β για να βαθύνει τη διάσπαση και να εξοντώσει τους αντιπάλους!



Η α-σημασία και η αν-ουσία στο δήθεν «σκάνδαλο» στη Νε.Β, μετατράπηκε πραχτικά σε σημαντικό εργαλείο ερμηνείας της άθυρης συλλογικής μας εθνικής συμπεριφοράς. Το γεγονός, νομίζω ότι δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κάθε ορθώς σκεπτόμενο Έλληνα Βορειοηπειρώτη. Δεν θα έλεγα να τοποθετηθεί υπέρ ή κατά συγκεκριμένης πλευράς, αλλά υπέρ της εθνικής αξιοπρέπειας και ακεραιότητας. Τα πράγματα είναι απλά και εύκολα, διότι δεν υπάρχει ούτε σκάνδαλο, ούτε πλευρές, ούτε περίπτωση αναζήτησης εθνικών ευθυνών και ήθους.  Είναι δύσκολα διότι τα ιδιοτελή συμφέροντα έχουν υπερβεί  κάθε ορίου συλλογικής εθνικής συμπεριφοράς.

Η σιχαμερή σκανδαλολογία περί Καλυβιώτη, τόσο το χειρότερο σε σχέση με τον Έλληνα Βουλευτή και Υπουργό Σπύρο Ξέρρα, (τόσο απ΄ εκείνους που «ανακάλυψαν» το σκάνδαλο και θέλουν να πυροδοτούν και κρατούν αναμμένη την υπόθεση, όσο και οι υπερασπιστές του τύπου «και εσείς το ίδιο κάνετε», άρα σωπάστε) αποτελεί μαρτυρία της ανύπαρκτης εθνικής συνιστώσας. Μια χειραφετημένη εθνικά κοινότητα, εκείνο που τουλάχιστον θα έπρεπε να κάνει είναι να αποσιωπήσει ένα σκάνδαλο του είδους και όταν αυτό θα υπήρχε πραγματικά. (Μια εθνική κοινότητα εξασφαλίζει την ενότητα, σύμπνοια και σύμπραξη διατηρώντας ζωντανό και σε λειτουργία το θεσμό «εμείς» σε αντιπαράθεση «με τους άλλους, τους ξένους»). Αντίστροφα. Το υποτιθέμενο σκάνδαλο υποκινείται από την κατεξοχήν ανθελληνική Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, η οποία εξασφαλίζει την εσωτερική δύναμή της στην αντιπαράθεση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Η κοινότητά μας όχι μόνο δεν πρόσεξε τη διάσταση αυτή, αλλά ούτε το γεγονός ότι τα στοιχεία προμήθευσαν στην Ε.μ. Συμμαχία, ή ευνόησαν, δικοί μας. Απεναντίας, κατάπιε ως κουφέτα το δηλητήριο της Ε. μ. Συμμαχίας και ανασκουμπώθηκε σε εσωτερικό πόλεμο.
Αν δεν ήθελε να υπερασπιστεί δύο Έλληνες, μέλη της, με λειτουργική θέση, που είναι χρέος της, η κοινότητάς μας, στην πιο ήπια περίπτωση εθνικής συλλογικής συμπεριφοράς, θα έπρεπε να προσανατόλιζε την κοινή γνώμη, σε άλλα μείζονα εθνικά και λοιπά θέματα. (Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε υπόψη την πολιτική ηγεσία και τα μέσα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, πίσω από τα οποία κρύβεται συχνά αυτή η ηγεσία.)
Δεν το έπραξε. Απεναντίας! Καταπιάστηκε ενσυνείδητα από το ανύπαρκτο αυτό «σκάνδαλο» για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα καυτά θέματα που μας απασχολούν. Αναφέρω συγκεκριμένα το φλέγον εθνικό θέμα της κατάργησης της σύνταξης του ΟΓΑ. Δυστυχώς, η πολιτική ηγεσία ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ, (που φαίνεται ότι κρύβετε πίσω από όλη την συγκεκριμένη σκανδαλολογία),- για να απαλλαγεί των ευθυνών, που δεν θέλησε να αγωνιστεί κατά της κατάργησης της σύνταξης ΟΓΑ (πρώτο είναι ανίκανη και δεύτερο θεώρησε ότι ο αγώνας αυτός θα αποτελούσε αφορμή για να μη στηρίξει η Αθήνα τις προσωπικές φιλοδοξίες τους στις επικείμενες εκλογές στην Αλβανία), προώθησε «το σκάνδαλο», που «ανακάλυψε» η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία. (!!). Στη συγκεκριμένη ηγεσία το «σκάνδαλο» κάθισε γάντι για να αποφύγει την δυνατότητα που προσέφερε η συγκεκριμένη συγκυρία για να δρομολογήσει διαδικασίες προς την ποθούμενη ενότητα. (Μετά το θέμα της απογραφής, είναι η δεύτερη χρυσή ευκαιρία για κοινή εθνική δράση) Απεναντίας. Εγκατάλειψε στη μοίρα του τους συνταξιούχους του ΟΓΑ (Εκείνοι, έτσι εγκαταλειμμένοι, αποπροσανατολίστηκαν. Ζητώντας να αυξήσουν την ισχύ πιέσεως προς την κυβέρνηση, υπέπεσαν στα ψηφοθηρικά παιχνίδια Ελλήνων πολιτικών. Ενώθηκαν με τους Πόντιους, δυσκολεύοντας έτσι τα πράγματα διότι μπέρδεψαν το δικό μας εθνικό θέμα με τον προσωπικό των Ποντίων.)
Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ, επικαλέστηκε το «σκάνδαλο» Νε.Β για να βαθύνει τη διάσπαση, να εξοντώσει τους προσωπικούς πολιτικούς αντιπάλους. (Στην προκειμένη περίπτωση, με ένα σμπάρο –σε κοινοπραξία με την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία- δύο τρυγόνια: - και το Σπύρο Ξέρρα και τη Νε.Β, η οποία είναι εκτός ελέγχου της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ταυτόχρονα κατάφερε, από την μία να αποσύρει την προσοχή από την επίτευξη «της ένωσης» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ με το ΜΕΓΑ, από την άλλη να επιδιώξει να βγάλει προς τα έξω την εικόνα των «δυνάμεων της ενότητας» και «των μάχιμων» κατά της ενότητας. (Ξέρρας, Νε.Β και υποστηρικτές τους). Στην ουσία επιδιώκουν ώστε στο όνομα των εφήμερων στόχων να διακυβεύσουν την πραγματική ενότητα εφόσον έχουν το θράσος ώστε από υπεύθυνοι διάσπασης να πλασάρονται  εγγυητές της ενότητας.
Αρκεί αυτή η ανάλυση για να πειστούμε ότι είναι πλέον ξεκάθαρο ποιος το υποκινεί το θέμα του ανύπαρκτου σκανδάλου και γιατί το τηρεί αναμμένο. Όσο καλά και να κρύβονται οι πραγματικοί αυτουργοί, τα τσιράκια είναι αποκαλυπτικά. Γι΄ αυτό ας συνεχίσουμε τη λογική μας. Το ερώτημα είναι άμεσο. Που έγκειται, από εθνικής σκοπιάς το σκάνδαλο;! Επειδή βρέθηκαν αλβανικά χρήματα !!!  για να συντηρηθεί ο πρόεδρος ενός σωματείου νέων Βορειοηπειρωτών;! Η Ε.μ Συμμαχία, εκμεταλλευόμενη «τις αλβανικές εθνικιστικές ευαισθησίες», μπορεί να πει αυτό που λέει, ότι πρόκειται για χρήματα του Αλβανού φορολογούμενου. Εμείς, που βλέπουμε την κατάχρηση;! Μπορεί κάποιος από τους υποστηρικτές «του σκανδάλου» να αποδείξει έστω και σε μια περίπτωση ότι τα λεφτά αυτά πήγαν για ανθελληνική δράση;! (Ο Σπαχίου λέει ότι τα λεφτά στον Καλυβιώτης πήγαν για αντιαλβανική δράση. Κατ΄ επέκταση, εφόσον οι υποστηρικτές του σκανδάλου στηρίζουν τον Σπαχίου σημαίνει ότι συμμερίζονται και τις απόψεις του.) Ωστόσο, επιβεβαιώνεται ότι η Νε.Β στην τελευταία της εκδήλωση κατάφερε να συγκεντρώσει και να αυξήσει την παρουσία  όχι μόνο απλών νέων, αλλά και πολιτικών απ΄ όλους τους χώρους και παρατάξεις. Τότε, αντί από στόχο επίθεσης μήπως θα πρέπει προστατέψουμε τον Καλυβιώτη από τις ανήθικες αλβανικές επιθέσεις….;!!! 
Από την άλλη τόσο γρήγορα ξέχασαν οι «δικοί μας» να ρωτήσουν τον Σπαχίου για την τουρκική προέλευση των ανθελληνικών του χρημάτων;!!!
Μήπως, όμως η όλη επίθεση γίνεται για να χαθούν τα χνάρια τω ελληνικών χρημάτων που έπεφταν στις μαύρες τρύπες της Βορείου Ηπείρου και Αλβανίας με την ευλογία της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ;!
Το θέμα έχει και άλλη μια παράμετρο, περισσότερο σημαντική. Δεν νομίζω ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο Καλυβιώτης. Στόχος είναι ο Ξέρρας. Και εδώ συγκλίνουν τόσο οι δικοί μας που επευφημούν τον Σπαχίου, που «αποκάλυψε το σκάνδαλο», όσο και ο Σπαχίου, που ευχαριστεί τους δικούς μας, που του προμήθευσαν «τα στοιχεία».
Ο Ξέρρας, στις ζυμώσεις που γίνονται για τις εκλογικές αναμετρήσεις του Ιουνίου, διατηρεί θέση με τις μεγαλύτερες δυνατότητες επανεκλογής. Όποιος γνωρίζει έστω και λίγο τα πραγματικά αίτια 15-χρονης κόντρας ζωή – θανάτου μεταξύ Ντούλε και Τάβου, καταλαβαίνει εύκολα την έχτρα κατά του Ξέρρα και την «πολιτική» σύμπραξη μεταξύ των πρώην αντιπάλων.
Οι εχτρευόμενοι κατά του Ξέρα με επικεφαλή το Ντούλε, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ναι μεν ο Ξέρρας έρχεται πρώτος στους ψήφους από τις ελληνικές μειονοτικές περιοχές, Αργυροκάστρου, αλλά, την αποφασιστική στήριξη εκλογής αποτελεί το αλβανικό στοιχείο. Άρα, η μείωση στήριξης του Ξέρρα στο Αλβανικό στοιχείο μπορεί να προέλθει μέσω φορώντας του την ετικέτα του Έλληνα εθνικιστή. Το στόχο αυτό, ανέλαβε εργολαβικά η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.
Κανείς δεν προσέχει στο σημείο αυτό ότι, η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία οργανώνει διαμαρτυρίες, κατά του Ξέρρα, «Έλληνα εθνικιστή». Στην ουσία, έπρεπε να είχε στήσει τσαντίρι διαμαρτυρίας, έξω από το ΚΕΑΔ, ή την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ωστόσο, κανείς δεν διαμαρτύρεται, (χρέος σε πρώτη γραμμή είναι του ΚΕΑ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ) για την συνταγματική παραβίαση των εθνικών δικαιωμάτων, διότι πρόκειται για εθνική προσβολή, δυσφήμηση και καταπίεση λόγω εθνικής ταυτότητας.  Προσέχουμε ακόμα ότι ο Σπαχίου στην ανθελληνική του ρητορική, ποτέ δεν έχει λογοπιάσει το Ντούλε, είτε το Μπολάνο, την ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε το ΚΕΑΔ. Ούτε ο Ντούλες αναφέρθηκε ποτέ συγκεκριμένα στο Σπαχίου και την ανθελληνική του ρητορική. Μάλιστα, τώρα τελευταία ο Ντούλες λέει ότι δεν θα συνεργαστεί με  κόμματα που δεν έχουν Ευρωπαϊκό προσανατολισμό (και όχι ότι διακρίνονται για ανθελληνισμό !!) Θα ήταν παρηγοριά αν αυτή η εκεχειρία Ντούλε – Σπαχίου, να είχε ως υπόβαθρο την ανοχή στο όνομα πιθανούς συνεργασίας στο ίδιο συμμαχικό στρατόπεδο, -την αριστερά. Ούτε η σύμπραξη μεταξύ τους για εξουδετέρωση του Ξέρρα είναι μείζον θέμα….
Επίσης, τελευταία, μόλις διαπιστώθηκε ότι δεν είναι εύκολη η εκλογή του Ντούλε στις επικείμενες εκλογές, πολλά αλβανικά τηλεοπτικά κανάλια άρχισαν να του χαϊδεύουν τα αφτιά, που περισσότερο από λάδωμα, σημαίνει ότι ο Ντούλες είναι απαραίτητος γι΄αυτούς ώστε να μη έχουν προβλήματα με την ε.ε. μειονότητα στην Αλβανία.

Αργυρόκαστρο 13.02.2013
Παναγιώτης Μπάρκας για το Βορειοηπειρώτη

Σχόλιο


Επειδή κάποια μέλη του ΔΣ της ΝΕΒ δεν άντεξαν την κρητική μας για το σκάνδαλο «Καλυβιώτη»  τους υποσχεθήκαμε να μην τους «ταράτουμε τους κύκλους».
Παρόλο που διαφωνούμε με τον τρόπο που το προσεγγίζει ο κ. Π. Μπάρκας δημοσιεύσαμε την άποψη του - πιστοί στην αρχή να δίνουμε βήμα σε κάθε συμπατριώτη μας.








39 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπάρκα τι πίνεις και δε μας δίνεις;;;;

Ανώνυμος είπε...

Παντοδύναμε παρά
Κάνεις θαύματα πολλά
Τα στραβά τα κάνεις ίσια
Και τα ψέματα σωστά
Αφιερωμένο στον Ντούλε
Αλλά να ξέρει ένα πράγμα ………… και τον Γιωργάκη τον Παπαντρέου τον πίστεψαν, τον ψήφισαν , αλλά δεν υπάρχει Έλληνας που δεν θέλει να τον δει κρεμασμένο. Αυτό συμβαίνει και με τον Ντούλε . Τη ρουφιανιά πολύ την αγάπησαν το ρουφιάνο ουδείς …….

Ανώνυμος είπε...

η πιστη σασ στην αρχη να δινετε βημα σε καθε συμπατριωτη μασ δεν ειναι και πολυ ΜΕΓΑΛΗ γιαυτο μη λετε ψεματα ,σας βολεβει να πειτε καλυτερα

Ανώνυμος είπε...

επιτελους αποφασισατε να δειξετε την αληθεια εστι οπως εχει...

Ανώνυμος είπε...

diafora themata i ipotithemena skandala, iparxoun diafori tropoi, ite na ta kanis thema megalo sto prosopo tou kosmou ite na prosanatolisis ton kosmo alou. Prospathontas na tou dimiourgisis entiposis k erotimata gia alla pragmata.
Stin prokimeni periptosi 2 meres afou vgike stin fora oti o proedros tis neoleas plironete apo ton ksera ean afto nomizoume oti apoteli ena provlima prepi na asxolithume me afto katheafto.eno edo ti vlepoume oti emfanizete kapios vazontas to onomatou grafi 2 kimena terastia k arxizi na katigori kead-omonia gia to pos antimetopizoun to thema,kati to opoio dn oute mas endiaferi oute ine to thema mas
giafto kala tha kanoun kapoii na afisoun ta karagkiozilikia k na estiazoun sta trexon themata
Den sas apasxoli to oti i emlekomeni sto skandalo dn exoun kani mia dilosi gia na dikaiologisoun tis praksis tous(ean boroun)
alla to pos i ali sxoliazoun to simvan

Ανώνυμος είπε...

ELA MH MOU PEIS OLA TA KOULA EDW MAZEUTHKANE XAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι εναπόκειται στην ηγεσία της ΝΕΒ να λάβει αποφάσεις και στον ίδιο τον Καλυβιώτη να κρίνει τη θέση του. Όλοι οι άλλοι περισσεύουν. Η συνέχιση αυτής της βρώμικης σκανδαλολογίας, δικαιώνει τον Μπάρκα.

Ανώνυμος είπε...

elate na sas dwsw ki esas xrimata egw an sas leipoun ....5 kourades tha parete malakismena tou kerata

Ανώνυμος είπε...

Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι όπως ο Μπάρκας έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν τα πράγματα και να τα βάλλουν σε μια σειρά
Με λυπει που πολλά δικοί μας δεν βλέπουν την πραγματικότητα και αυτη δεν ειναι άλλη απο το Ντουλε και την Ομόνοια που ξαμολυθηκανε να διαλυσουν τη ΝεΒ επειδη δεν την ελεγχουν, φοβούμενοι μην τους κάνουν κακό στις εκλογές!
Ο Καλυβιώτςη ήταν στπ δόλομα σε όλη αυτή την πλεκτάνη, και πολλοί απο σας γινατε τα ψαρια που πιαστήκατε στα δύχτια του αιώνιου ΗΓΕΤΗ (σκατα στα μούτρα του)

Ανώνυμος είπε...

ME TETIOUS TENEKEDES PERIMENOUME NA DOUME ASPRH MERA??????

EKSW RE!!

Ανώνυμος είπε...

Οσο για σενα Βορειοηπερωτη πως κατεληξε να γίνεις το Τσιράκι του Ντουλε δεν καταλαβαίνω και να στηρίζεις μια ανυποστατη συνωμοσία.
Που πήγε ο πατριωτισμός και η αντικειμενικότητα που διατυμπανίζεις;
Μήπως πρέπει να μας δικαιολογήσεις τη στροφή σου αυτή;

Ανώνυμος είπε...

elate re paides ti asxoliste me ziavara!
H politiki ayta exei kai o Baggelakis kserei na paizei mpala. Dystyxos mexri stigmis se adeio gipedo.
apo do kai pera mpike sto paixnidi kai i antipali omoada.
ayto ton trelane kai oi kiniseis toy einai ektos elegxou pia. Dioti anti na mazepsei psifoylakia dioxnei kai ayta poy eixe.
AVE MEGALE DULE poy ta kames mantara!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζομάκας (αντιπρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ) έστειλε επιστολή στήριξης στη Νε.Β Το ίδιο έκανε κι ο έπαρχος Καΐσης (ΟΜΟΝΟΙΑ κι αυτός).

Ρε Μπάρκα, θα μας τρελάνεις... ποια ΟΜΟΝΟΙΑ συνωμοτεί εναντίων της Νε.Β?

Ανώνυμος είπε...

11 Φεβρουαρίου 2013 - 7:23 π.μ.

Για ρωτα το Τζομάκα και τον Καιση τη κραξιμο φάγανε απ την Ομόνοια και το Βαγγο για αυτη τους τη στήριξη!

Ανώνυμος είπε...

file 4:19 mallon den eisai kala enimeromenos...o kseras pou ''mplekete'' vgike k ekane dilwsi...i neb (simperilamvanomenou kai tou kaliviwti) pou ''mplekete'' vgike kai ekane dilwsi...twra de kserw ti allo mporei na perimeneis,na vgei monos tou o kaliviwtis? na pei ti? oti DOULEYE??? nai douleue,apolutos logiko einai,prepei kai kapws na zisei...den exei apolutos tipota na dikaiologisei! parte to xampari!!!asxolitheite me kati pio sovaro kai aste ton ton anthrwpo stin isixia tou!

Ανώνυμος είπε...

LASPI sto ntoule pou ta kanei ola auta kai OXI sta nea paidia pou einai to MELLON tou topou mas!!! as ton dioksoume epitelous apo tin karekla tou pou einai tosa xronia volemenos! ksupniste reee!

Ανώνυμος είπε...

Dule Go Home!

Ανώνυμος είπε...

ALITHIA RE BARKA PU TIN IDES TIN OMONIA KE TO KEAD SE AFTI TIN IPOTHESI STON IPNO SU.GNOSTI I ANDIPATHIA PU TREFIS GIA PROSOPIKUS LOGUS ALA MEHRI EKI GIATI KSEFTILIZESE PLIROS ESI KE I OMIOI SU.GIA DIKSE MAS MIA DILOSI KAPIU APO TIN OMONIA I TO KEAD PU NA DILOSE KATI GIA TI SINGEKRIMENI IPOTHESI.BARKA STO HORIO MU SE TETIES PERIPTOSIS LEME: AI KATURA NA VREKSI.EKI KATANDISES DISTIHOS.

Ανώνυμος είπε...

ubto doktora pou to xei kanei stin paparologia? einai anyparkto skandalo pos kapoios pou igeite mias omadas 14 (anti gia 15) atomon kai evaggelizete tin politiki oudeterotita lamvanei kai ektelei entoles apo syggekrimeno politiko xoro? Afta ta atoma pou oriotan otan i Selliou metefere ti grammi tou kead tora dilonoun pos den exoun kanena provlima?

Ανώνυμος είπε...

Κάθε που γράφει ο Π. Μπαρκας γίνετε χαμός !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tora ti shesi ehi i Omonia ke to KEAD me afti tin ipothesi mono o Barkas kseri.O theos ke i psihi tu.Tosi ma tosi ethelotiflia.Toso ma toso misos pia.Den katalaveni poso gelios ginete.

Ο Αθώος είπε...

Ο Αθώος είμαι για τους λατινογραφείς της ελληνικής
Κάποιοι από σας κύριοι που γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες για να υπερασπιστείτε την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει να είστε τυφλοί. Πρώτ' απ' όλα επιβεβαιώνεται ότι αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Γράφει αλβανικά την ιστορία μας.
Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ=ΚΕΑΔ=ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν κάνει ποτέ δηλώσεις για τίποτε. Έχει ένα αρχείο για να δούμε την πορεία που χάραξε. Έχει μήπως στόχους, πολιτική, υποστηρίζει κάποιον Έλληνα πέρα από την παρεούλα. Έχει μάθει μόνο να καπηλεύεται το εθνικό φρόνημα. Κινείται στο παρασκήνιο και επωφελείται από το παρασκήνιο. Μη ψάχνετε να δείτε δηλώσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ηγεσία αυτή δεν κάνει δηλώσεις για τις συντάξεις του ΟΓΑ, θα κάνει για το Καλυβιώτη. Αμολάει τα τσιράκια και καθαρίζει. Αυτό είναι το πολιτικό και εθνικό ήθος της. Ο Μπάρκας έχει αποδείξει ότι δεν τρέφει προς κανέναν προσωπική έχτρα τόσο το περισσότερο μίσος. Ξεκινάει από εθνικές αρχές και συλλογικά συμφέροντα. Προσωπικά του ζήτησα να αποστασιοποιηθεί, διότι δύο χρόνια πριν βρέθηκε ο ίδιος υπό διωγμό των Αλβανών με σκευωρίες και χαλκευμένες κατηγορίες και κανείς δε στάθηκε στο πλευρό του Μπάρκα, όχι ως Μπάρκα αλλά ως Έλληνα με κάποια προσφορά. Αυτός όμως ξανά και ξανά υψώνει τη φωνή να προστατέψει κάθε Έλληνα που βάλλεται από αλλοεθνείς.
Από την άλλη πλευρά. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ε.ε. μειονότητα του δίνει κάθε δικαίωμα να μιλάει και με πιο σκληρότερη γλώσσα. Είναι λίγα αυτά που λέει. Μάλιστα έχει κάθε δικαίωμα να κάνει και ριζοσπαστικές κινήσεις εφόσον αυτή η ηγεσία μας έκανε εθνικά την μεγαλύτερη ζημιά απ ο, τι οι τούρκοι με το Χότζα μαζί.
Για να ήταν πιο σωστός θα έπρεπε να ζητούσε και από τον Καλυβιώτη, λίγο περισσότερη ευθιξία και την ηγεσία της Νε.Β δημοκρατικό πνεύμα και κρίση.
Αλλά εδώ που μας οδήγησε τη δημοκρατικότητα, τη ευθιξία και το διάλογο η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τι να περιμένει κανείς ....
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

"Κορίτσιααααα ο Μπάρκουλης!"
Παιδί μάλαμα, όμορφο και αθώο!
Φτου σου πασιά μου μην σε φάγω με το ματί!

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνιδι ηταν καλοστημενο απ την Ντουλοπαρεα με ενορχιστροτη τον καφεντζη της Λιοσιον για να διαληθει η ΝΕΒ. Απ αυτη την ιστορια η ΝΕΒ βγενει πιο δυνατη αρκη να κανει μια ακομη κηνηση ματ. Αυτοι που παθανε την μεγαλη ζημια ειναι τα ψαρια του ΜΕGA. Βλεπετε οι αχτενιστοι του Κιτσου νομισανε οτι η πολητικη ειναι πεδικη χαρα. Αντι να κανουν μοκο πηραν φορα και αρχισαν την κριτικη και το πεζουν σουπερ πατριωτες και εκει που ειχαν παρει λιγο τα πανω τους ξαναπατοσανε. Το μονο που με στεναχορει ειναι οτι για 4 χρονια θα φαω στην μαπα τον ανυπαρκτο βουλευτη Ντουλε. Αντιο MEGA ονειρο ηταν και παει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αθώος
"ειμαι εκτος τοπου και χρονου"
"Δεν θέλω μόνιμη αγκαλιά"
"κι άμα γουστάρω αγκαλιές
από κανάρα σε κανάρα θα πετάω"

Ανώνυμος είπε...

Den varethikes re Barka kathe mera to gudi to gudoheri.Egines poli varetos ke poli provlepsimos.Kalimera akus Omonia KEAD apandas.Vrehi su lene Omonia KEAD apandas.E re perasmena megalia.Pos katandaoi o anthropos.

Ανώνυμος είπε...

Πως κατάντησε η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλεις να πεις 12.00, και πως κατάντησε τη Βόρεια Ήπειρο σου λέει ο Μπάρκας.
Όσο δεν έχετε επιχειρήματα και ασχολείστε με λασπολογίες κατά του Μπάρκα, αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ μικροί μπροστά του.
Μετά αυτό θέλετε, και αυτό προσπαθείτε να κάνετε. Να μην υπάρχει καμιά φωνή εναντίον σας και ο Μπάρκας δεν το βάζει κάτω και αυτό σας ενοχλεί π.πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Mipos dhen vrisketai pisv apo tin apomakrinsi tou Barka apo to Panepistimio i ijesia afti?! Mipos dhen itan o Rizopoullos, afto to teras proksenos tis Elladhas, pou edhose endoli ston albano pritani gia na ektelesei to Barka mia mera meta apo tin heironomia tou na paradhosei to fakello OMONOIA sto MEGA, epeidhi afti i heironomia kai to MEGA ethetan se kindhino to politiko mellon tvn haIdhemenon paidhion tis OMONOIAS, ta opoia stopanepistimio Argjyrokastrou einai tora kai haidhemena paidhja tou Pritani. Mipos dhen itan o DULES , o opoios se monadhiki sinantisi me Ellina prothypourgo zitise tin katheresi Barka...
Tora poios mporei na mi pistepsei oti piso apo tin ypothesi Kalivioti dhen vrisketai i idhja omadha krouseis pou legetai igesia OMONOIAS, i opoia dhen bgazei anakoinoseis opos i 17 Noembri, alla "ektelei" "aorata" kai feygei

Η μαλέκο φοινικιώτισα είπε...

Στο δρόμο που πήγαινα
μια μηλιά συνάντησα
και απο κάτω αντίκρισα
πέντε-δέκα παλικάρια
πέτρες έριχναν σμάρια.
Μήλα πέταζαν στ' αγρίμια
μάζευαν αυτοί τα φύλλα.
Μελεκω φοινικιώτισσσα

Ανώνυμος είπε...

Στον Αθώο.Μια μικρή διόρθωση. Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επωφελείται όχι από το παρασκήνιο αλλά από την μειοδοσία την οποία πραγματοποιεί σε παρασκήνιο και όλα τα παρουσιάζει εθνοπατριωτικά

Ανώνυμος είπε...

12.00 Τι να βαρεθει αφου ετσι βγαζει το ψωμι του 17 χρονια τωρα.
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

9.57. Δεν σας μοιάζει. Αν ήταν όπως λες θα τον είχατε ξεσκίσει, αλλά... Σας μαζεύει άγρια τα λουριά και τσιριζετε.... έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια πως γινετε σε καθε αρθρο του Π.Μπαρκα να γινετε ο κακος χαμος απο σχολια και κυριως του Αθωου!Ρε Πανο μπας και γραφεις πολυ?Και γιατι δεν γραφεις σαν Μπαρκας και γραφεις ως Αθωος αφου ολος ο κοσμος ξερει πως δεν εισαι και τοσο αθωος?
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

i mallakia itane tou elina pronomio.
twra oi v/ipirotes ehoun pari tin apoklistikotita, tin kanan monopolio.
evge!

Ανώνυμος είπε...

Mperdhemene ksemperdhepsu Mi perimeneis ti dhamoklia spatha. O Athoos dhe einai o Mparkas kai oute o Mparkas eipe pote pos einai athoos. Alimono!
Athooi einai osoi dhen vlepoun ti majeirevei i ijesia tis OMONIAS se varos tous. O Mparkas ekeino pou pinei jerei kai to dhinei ma kaneis mas dhe to pinei
Meta mi mperdhevese na matheis poios einai o Athoos prosekse ti grafei. O Athoos tha krivetai oso tha yparxei afti i pampesiki ekdhikitiki omadha stin ijesia tou topou mas. Ehei ki aftos mia dhoulia kai mia oikogeneia

Ανώνυμος είπε...

An den kano lathos dimokratia ehume ke o kathenas sta plesia tis nomothesias ke ton sindagmatikon dikeomaton kani afto pu o idios pistevi oti ine sosto.Afto ishioi ke gia tin Omonia ke to KEAD.Ine organosis pu liturgun sta nomima plesia ke stus agrafus kanones tu peknidiu tis dimokratiasopos opos ola ta paromia shimata ana tin ifilio.Ehun tin ideologia tin politiki ke ti stratigiki pu pistevun pos ine sosti ke ekplironi tis epithimies ton melon ke ton ipostirihton tus.Afto ine to peknidi tis dimokratias aplo ke katanooito gia olus.Kathe tesera hronia erhete to pliroma tu hronu ke o kathenas metraei ta kukia tu.Tora giati mas ta prizi me tis paparies tu o Barkas den katalaveno.Afu den gustari ke den tu aresi i Omonia ke to KEAD ke aftos ta kseri ke ta kani poli kalitera giati den perni το κuvadaki tu mazi me ton αθωο na paei stin apenandi paralia pu ehi ke orea amudia
na htisi to palati tu stin amo,na riksi to dihtaki tu gia na dume ke emis posa psaria piani ke o sakos tu andi na mas kani aera me tis gnostes aerologies.Na min ksehasi na pari ke ti maleko γιατιmagirevi kala tus l.utsus pu tha piasi polus o sakos tu.

Ανώνυμος είπε...

τελικα,12.38 πρεπει να εχεις φαει πολους λουτσους για να ξερεις οτι τους μαγειρευει καλα.Εαν εσυ,τη καταντια μας,τη διαλυση μας,τον ξεπεσμο μας τοσο κατω, την θεωρεις στρατηγικη,τοτε λυπαμαι,δεν θα παρουμε,οποτε ξαναπηγαινε για λουτσους. βορειος

Ανώνυμος είπε...

Ο Καλυβγιώτης ως αλβανός καιέλληνας πολήτης έχει κάθε δικαίωμα να είναι σύμβουλος με τον Υπουργό ανεξερέτος μένει στα Τίρανα στην Ελλάδα η κάπου αλλού.Ό σύμβουλος διαλέγετε απο τον υποθργό ανεξερέτος τη υπηκότητα έχει και αυτό είναι δικαίωμα αποκληστικού του Υπουργού δεν καταλαβένω γιατί συζητάτε .Απορώ γιατί λετε είναι σκάνδαλο .Ο Καλυβιώτης για μένα είναι εντάξει και νομικά και σαν Πρόεδρος πρέπει να είναι περίφαναος που τον καλεί κάπιος για σύμβουλος και όλοι πρέπει να χέρουντε μόνον θετικά επιρεάζει στην ελληνική μοιονότητα.

Ανώνυμος είπε...

των τραγουδηστη Μ.μπαρκα απο την κουλουριτσα τι των εχει μο παιδια?

Δημοσίευση σχολίου