Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τρίβουν τα χέρια τους οι αλβανοί για τις ύβρεις από έλληνες δημοσιογράφους στον Πύρρο Δήμα



Η φραστική επίθεση στον Πύρρο Δήμα από έλληνες δημοσιογράφους, τη στιγμή που έβγαινε από τη βουλή, αφού είχε ψηφίσει δυσμενή μέτρα για το ασφαλιστικό τους ταμείο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα αλβανικά μέσα. Μάλιστα η νεολαία των ανθελλικού κόμματος των τσάμηδων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως αυτή είναι η κατάντια των «προδοτών»
Ο Πύρρος Δήμας κατάγεται από την ελληνικότητα Χειμάρρα που ωστόσο οι αλβανοί δεν αναγνωρίζουν ως μειονότητα και το γεγονός ότι ο Πύρρος δηλώνει με υπερηφάνεια την ελληνική του καταγωγή εξόργισε τους αλβανούς και τον χαρακτηρίζουν προδότη!
Ο «Βορειοηπειρώτης» είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του Πύρρου να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ (το άρθρο μας έκανε το γύρο του διαδικτύου), είναι άλλο όμως η πολιτική κριτική
και άλλο οι κατάπτυστες ύβρεις που ακούστηκαν από τους «λειτουργούς» της ενημέρωσης έξω από τη βουλή.   Το «δε θα γίνεις έλληνας ποτέ, αλβανέ» για κάποιους μπορεί και να μην αποτελεί ύβρης αλλά για τον Πύρρο που έζησε από παιδί το ρατσισμό - γιατί ήταν Έλληνας - και που κράτησε την Ελλάδα στους πλάτες του, είναι ύβρης και τα παπαγαλάκια που το φώναξαν ας ψάξουν καλύτερα για την καταγωγή του… 

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Aστο, αστο Βορειοηπειρωτη.
Ησουν απο τους πρωτοστατες στην καθυβριση του Πυρρο Δημα οταν αποφασισε να ασχοληθει με την πολιτικη. Ειναι σιγουρο οτι αν πολιτευοταν με την παραταξη σου θα τον επευφημουσες.
Και ποιος εισαι εσυ και καποιοι αλλοι που θα υποδειξεται σε καποιον πως θα πορευτει στη ζωη του?
Και ποιος εισαι εσυ που θα πεις σε καποιον "σε θελουμε στη γυαλα, ατσαλακωτο"?
Οσο για τον Πυρρο, ευγε του! Χεστηκαμε τι ειπαν καμια δεκαρια δημοσιογραφοι που δεν ξερουμε καν το ποιον τους! Τον Ελληνα λιγο να τον ξυνισεις αυτες τις μαλακιες θα λεει.
Καποιοι αλλοι ακουσαν να ακουγονται αυτες οι μαλακιες απο ενα ολοκληρο σταδιο γεματο με καφρους, ποιας ομαδας ξερεται.
Ε τοτε τι να πουν και τα Παοκια που ακουγαν μια ζωη το "Βουλγαροι"?

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΣΑΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.Tsamis pa bez me thq mou ne brez

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα ειπε ο 8.39Τα ρουφιανάκια οι δημοσιογράφοι τόσο καιρό μας έλεγαν τι ωραίος που είναι ο ΕΟΠΙ... Τώρα που είναι να μπει το ταμείο τους στον ΕΟΠΙ, τσιρίζουν..... αλώστε ο λαϊκισμός και η υποκρισία πάντα π[περίσσευαν σε αυτό το τόπο Το παλικάρι ούτως η αλός οπός και να το δεις, έχει αποδείξει ότι είναι αν μη τι άλλο έντιμος.... Όσο για τους ΑΚΖ, είναι τόσο ηλίθιοι όσο και οι ομοϊδεάτες τους ανά τον κοσμώ, ο νοών νείτω....OPENMIND

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηση προς OPENMIND:

Είσαι μαρξιστής εν γνώση σου η εν άγνοια σου;;;

Ανώνυμος είπε...

re mas zalisate me to dima kai tous olympionikes sas!!!
egw lew pws itan ena matso mastourwmenoi goriles pou "kerdisan" kapoia metalia...
oi aloi,oi dynosayroi pou katastrepsan tin Ellada me tin politiki tous,tous ekanan ethnikous irwes,kai protypa,xwris na mas rwtisoun...kai tous xrysosan apo panw..
Oi legamenoi yperirwes eginan meta kai yperpatriwtes me to azimiwto bebaiws bebaiws !!!
den me noiazei ti lene oi alvanoi,karfi omws den mou kaigete gia to dima alla kai olous tous allous "titanes" kai "gigantes",pou mas exoun plasarei..
ououououououououst apo dw !!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 4.26 θα θελα πολύ να σε βοηθήσω στην ερώτηση σου , αλά και πάλι η απάντηση μου θα ικανοποιούσε ελάχιστα την περιέργεια σου., η θα σου ειταν χρήσιμη σε κάτι?... βεβαία , για να ρωτάς με(!!!) , αρά τότε πιθανών εσύ πλέον “Γνώθι Σαυτόν”.... Εύγε!..Το μόνο που έχω να σου πω -εκείνους που τους είδαν να χορεύουν, τους πέρασαν για τρελούς ,εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική....Μετά τιμών OPENMIND

Δημοσίευση σχολίου