Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα όμορφα καίγεται


Ωραία είναι η πλάκα που κάνουμε με το «Εγέρθητι» και τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής, καλά και τα γλεντοκόπια στο ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα.

Τζέρτζελο να γίνεται με τους επωνύμους που μπήκαν – βγήκαν από τη Βουλή (μέσα ο Χαϊκάλης και η Γερασιμίδου, έξω ο Βούρος, Βάνα, γυναίκα Πασχάλη και λοιποί συγγενείς) άλλα είναι ώρα να κοιτάξουμε και την Ελλάδα που όμορφα καίγεται μέσα σε όλα αυτά. Σε 12 μέρες από τώρα έχουμε τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ όπου θα...


συζητηθεί το θέμα των Σκοπίων (για το όνομα Μακεδονία και την είσοδο στη συμμαχία). Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και ποια μάχη θα δώσει για να μην κλέψουν το όνομα Μακεδονία;

Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό Αέριο μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ στην περιοχή του Καστελλόριζου. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιος από την πλευρά της Ελλάδας θα σταματήσει αυτή την καίρια και αποφασιστική κίνηση των Τούρκων στη Αιγαίο; Στη Θράκη θέρισαν λέει οι υποψήφιοι των κομμάτων από τους αυτοαποκαλούμενους «Τούρκοι της Θράκης». Η Άγκυρα έχει φυτέψει τα τελευταία χρόνια πολλούς δικούς της ανθρώπους στη Θράκη με τον μανδύα του Έλληνα πολιτικού.

Ποιος κυβερνητικός παράγοντας από την Αθήνα θα πάει να δει τι γίνεται στη Θράκη και να οργανώσει ένα μέτωπο αντιμετώπισης του τούρκικου επεκτατισμού στην ευαίσθητη αυτή περιοχή; Τουλάχιστον για την Ελλάδα που «όμορφα καίγεται» μέσα στην πολιτική λαίλαπα των ημερών αυτών, οι διάφοροι αρχηγοί και πρόεδροι των κoμμάτων πρέπει να κάνουν μια πατριωτική υπέρβαση και να τα βρουν μεταξύ τους για να μη μείνουν μόνο στάχτες από αυτήν την πανέμορφη χώρα.

newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου